2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar.bugün kontrole gittim.devlete gidiyorum.15 günde bir değişiyor doktorlar.2 hafta önce bebek 1kg demisti doktor geriden geliyordu.baya moralim bozulmuştu kafaya takmıştım.bugün ise 2kg 60 gram çıktı. Nasil ya ya dedim emin misiniz dedim 2 hafta önce 1kg demislerdi dedim.imkanı yok gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu dedi.bu doktor çok iyiydi.ben şok tabi.ama demekki diğeri önemsemden yapmış işini.içim rahat artk

Cnm ultrasından ultrasona çok farkediyor pazartesi günü devlete gittim 1948 dedi cuma özel 1968 dedi 5 günde 20 gr almış diye çok üzüldüm . Sonra dün kendi doktorum ayrıntılı ultrasonda baktı 2.300 dedi nasıl farkediyor bende anlamıyorjm ama ediyor işte

Ihtimalleri soylemis dr gun icinde en az 10 kere hareket etmesi gerekli dedi dr ona gore az gissedersen gel demisti bizimkide gecen hafta bogazin in onunden geciryordu

Yanliz bu drlara agri diyince gelio giden bise saniolar bizse devamli suren bi agridan bahsediyoruz ayni adet zamanlarinda oldugu gibi 1 2 gun suren.

Yanliz bu drlara agri diyince gelio giden bise saniolar bizse devamli suren bi agridan bahsediyoruz ayni adet zamanlarinda oldugu gibi 1 2 gun suren.

günaydın canım, benim doktorum instagramda şöyle bir açıklama yapmış;
Kordon dolanması nerdeyse bebeklerin üçte birinde görülmektedir ve çok büyük riskler getirmediği açıktır. Bu kadar sık görülen bir durum olduğu halde kordon dolanması ile doğan bir çok bebekte problem saptanmamaktadır. O yüzden kordon dolanması olan her bebeğin sezaryenle doğum yapılması fikri yanlıştır. Doğum sırasında NST (bebeğin kalp atım trasesi) ile takip yapılır.

Gunaydin kizlar.
Ne kadar zaman aralikla cagiriyo doktorunuz.
Benimki gecen ayin 18 indeki muaynemden sonra bu ayin 10 una randevu verdi.
Bi turlu gecmedi bu ayda
Sizdemi ayda bir gidiyosunuz halla.
Sanki kizimda 30 hactamdan sonra 2 haftada bi cagiriyodu

Beni 3 hafta aralıklarla çağırıyordu, bu sefer 10 gün sonra gel dedi.

hangi şehirdesiniz ve fotğrafçınız kimdi?

Sende benim gibi olmuşsun.burda ultrason ayni doktor farklı ama anlamadım gitti.çok üzülmüştüm bende ama çok şükür içim rahat artk.

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın gerçekten böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım var doğumun nasıl olacağına pek takılmıyorum sezeryan normal farketmez her türlü acıyada açığım yeterki bebeklerimiz sağlıkla gelsin bukadar büyüttük içimizde bir sorun çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…