- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Gunaydin kizlar.
Ne kadar zaman aralikla cagiriyo doktorunuz.
Benimki gecen ayin 18 indeki muaynemden sonra bu ayin 10 una randevu verdi.
Bi turlu gecmedi bu ayda
Sizdemi ayda bir gidiyosunuz halla.
Sanki kizimda 30 hactamdan sonra 2 haftada bi cagiriyodu
arkadaşlar günaydın sizin de karnınıza bir ağırlık cöküp sertleşme oluyormu
Sağol canım hareketlerini takip et dedi.ve dün akşamdan beri kafası bi yerde sabit duruyo poposunu ve bacaklarını oynatıyo sadece galiba dolandı bugünde bakıcam aynı kalırsa giderim yine
Gunaydin kizlar.
Bi turlu gecmedi bu ayda
Sağol cnm bnm
Teşekkür ederim cnmbaşın sağolsun canım.
Bnm de gecen cuma gtmistim bi hafta onceki cuma. 1 ay sonra goruselim dedi yani kasim 18 e. Ama dun farkli seyler yasayinca acil olarak gttim. 2 hafta sonra goruselim dediGunaydin kizlar.
Bi turlu gecmedi bu ayda
Bnm de gecen cuma gtmistim bi hafta onceki cuma. 1 ay sonra goruselim dedi yani kasim 18 e. Ama dun farkli seyler yasayinca acil olarak gttim. 2 hafta sonra goruselim dedi
Sende benim gibi olmuşsun.burda ultrason ayni doktor farklı ama anlamadım gitti.çok üzülmüştüm bende ama çok şükür içim rahat artk.
bebişimede bana göre son 20 gün
Saol canim. Ah ah nerde. Ayin 1 ini gorduk insallah sonunuda gorcez.. hic gecmicek gbi. Onca ay nasi gectiysee :)Gecmis oldun canm
Ay su 1 ayda hemen gecse ya
Alsak bonibonlarimizi kucaklarimiza
Saol canim. Ah ah nerde. Ayin 1 ini gorduk insallah sonunuda gorcez.. hic gecmicek gbi. Onca ay nasi gectiysee :)
Doktora mi gittin tekrar ogrenmek icin.Günaydınn kızlar dün yazdım ama görmediniz galibadr bebeğimin kordonunun boynuna çok yakın olduğunj söyledi dolanmış olabilir veya dolanacak olabilir takip et dedi napıcam hep diyodum bukadar hareketli bu cocuk bigün dolayacak boynuna kordonu görecek dedim dediğim gibide oldu
Çok sevindim senin adına canım.Günaydın kızlar.bugün kontrole gittim.devlete gidiyorum.15 günde bir değişiyor doktorlar.2 hafta önce bebek 1kg demisti doktor geriden geliyordu.baya moralim bozulmuştu kafaya takmıştım.bugün ise 2kg 60 gram çıktı. Nasil ya ya dedim emin misiniz dedim 2 hafta önce 1kg demislerdi dedim.imkanı yok gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu dedi.bu doktor çok iyiydi.ben şok tabi.ama demekki diğeri önemsemden yapmış işini.içim rahat artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?