2016 Aralık Anneleri

Benim doktor 3 haftada bir çağırıyordu. Şimdi 10 günde bire düştü 32. haftadan itibaren canım.

Benimki 15gunde 1 cagiriyor canim

Selamlar kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama işlerden yazacak vakit bulamıyorum. Bugün tam 32+0 oldu bebişim çalışabilir raporu almaya gideceğim öğleden sonra çalışacak halimde yok ama sonrasında daha fazla vakit geçirmek için mecbur katlanıcam.
Benim karnımda da özellikle akşamları sertleşme ve kasıklarımda ağrı oluyor bugun doktoruma söylicem ama herşeye normal diyor buna da normal der herhalde

Kizlar benim oglum bu nst yi hic sevmedi. ne zaman girsem olmadi diye tekrar tekrar cekiyolar. Cikolata yiyorum su iciyorum hic faydasi olmuyo. Nst baglaninca kuzu gibi oluyo. Doktora cok hareketli diyince inanmiyo tabi. Normalde de istesem durmaz. Ne yapmam lazim

Bnm de gecen cuma gtmistim bi hafta onceki cuma. 1 ay sonra goruselim dedi yani kasim 18 e. Ama dun farkli seyler yasayinca acil olarak gttim. 2 hafta sonra goruselim dedi

Sende benim gibi olmuşsun.burda ultrason ayni doktor farklı ama anlamadım gitti.çok üzülmüştüm bende ama çok şükür içim rahat artk.

Doktor ölçümü yanlis yapmis demek. Bas çevresini karin cevresini olcuyo. Ultrasonda ona gore kilo karsiligini veriyor. Demekki baya eksik olcmus. Nasil becerdiyse. Bosuna insanin canını sıkıyolar. Cok takilma bundan sonra da canim. Dogumda da olctugunden eksik ya da fazla cikabilir

Hanimlar bide bu benim 2. Sezeryanim olcak
Ilkini spinal oldum memnundum ama sonraainda asiri bel agrisi cektim.
Bu sefer genel anestesi dusunuyorum ama ondada acaba nasil olcak korkusu yasiyorum dahami agrili oluyo uyaninca.
Bide 2. Sezeryan daha zor diyorlar tecrubeli annelerden fikir istesem

Saol canim. Ah ah nerde. Ayin 1 ini gorduk insallah sonunuda gorcez.. hic gecmicek gbi. Onca ay nasi gectiysee :)

Kizim2 bucuk yasinda dogumu yaza gelmisti sanirim yaza dogru uzayan hamilelikler daha cabuk geciyo gibi.
Kizimda nasil gecti anlamadim bile.
Bu oglan beni cok sikintilara soktu.
Dusmeler
Idrarda kanama
Bobrekte tas
Bi an once almak istiyorum kucagima saglikla.
Rabbim hepimizin melegini sag salim versin kucaklarimiza

Doktora mi gittin tekrar ogrenmek icin.

Çok sevindim senin adına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…