2016 Aralık Anneleri

Amin amin cumlemiz ins

34+4 üz bugün 2900 gr 47 cm olmusuz. üc hafta önden gidiyo dedi doktor. karnin sertlesmis bebek dönmüs üc hafta sonra dogum olur gibime geliyo dedi. ben bir ay diye avutuyodum kendimi doktor öne cekti. haftaya cati muayenesi yapicam dedi. kafası baya büyük bi bebek olacak çatın genistir insallah dedi. korkular sardı iyice

Korkma canım sağlıkla gelir inşallah

EVet olcunlerden dolayi fark olabiliyormus. Zaten ultrasonla gercek kilo arasinda mutlaka fark oluyor diyorlar. Ama olcen doktor baya eksik olcmus sanirim

Saol canim. Ah ah nerde. Ayin 1 ini gorduk insallah sonunuda gorcez.. hic gecmicek gbi. Onca ay nasi gectiysee :)

Valla aynen oyle. Sanki dun hamile kaldigimi ogrendim, yazin vakit hic gecmiyordu bana. 15ile 25li haftalar cok yavas gecti sanki. Sorana daha cokk var diyordum. Ama simdi sona yaklasiyoruz cok sukurki

Herkese çok güzel sağlık dolu bir gün diliyorum :)

Sabahtan beri bebeğimin yıkadığım kıyafetlerini ütüledim, hastane çantamızı da hazırladım. Eksiğim kaldıysa bilemedim.

Bebeğin çantasına bir tane 10 lu iki tane 5 li hastane çıkışı koydum. 3 tane de iç zıbın koydum. Bir tane doğumhaneden çıkarken sarmak için battaniye bir tane örgü battaniye bir tane de hava çok soğuk olur diye dışarı çıkarken sarmak için kalın bir battaniye koydum. Bir paket 1 numara bez, bir paket üni baby Islak mendil, alt değiştirme örtüsü koydum. Yeterli mi? Atladığım bir şey var mı?

Kendi çantama da 2 gecelik bir sabahlık, bir tane pijama, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, emzirme atleti, kullan at lohusa kilodu, bolca uzun pedlerden, göğüs kalkanı, lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs Pedi, yüz havlusu, bir tane de kayınvalidemin lohusa yatağı için diktiği nevresim, diş fırçası, diş macunu, toka, tarak koydum. Şarj aleti filan gibi son anda koyacak şeyler aklımda ama onların yedeği yok.

Eksiğim var mı kızlar?

bu raporu ılla 32+0 oluncamı almamız lazım canım beım kontro gunum 32+5 e denk gelıyor bı sıkıntı olmaz heralde

canım kötü düşünüp bebeğini de stres altında bırakma hormonların onu da etkilediğini unutma sürekli kendini mutlu edicek şeyler yap düşün

canım ben şahinler kaplı südyen aldım internetten gayet güzel

bu raporu ılla 32+0 oluncamı almamız lazım canım beım kontro gunum 32+5 e denk gelıyor bı sıkıntı olmaz heralde
canım eğer 32+5 te alırsan 5 hafta daha çalışabilirsin yani son sınırını uzatmış oluyosun 37 dolunca bırakır 32 de alan biri ama sen 37+5 e kadar çalışabilirsin,,bence o kadar da gerek yok sonuçta bebiş 38 de doğabilir

beni de en son bir ay önce çağırmıştı gittiğimde de 37 dolunca gel dedi yani 3 hafta sonra çağırmış oldu

37+0da izne ayrılmak zorundayız. İstesek de çalışamayız.Yönetmelikte çok net yazıyor bu.Bana çalışabilir raporunu da tam 32+0da almak zorunda olduğum söylendi hatta o gün tarihli rapor.Kontrolüm 31+4teydi 32+0 da bi daha gittim.

varmı 2. sezeryan olan ?

Ya ne güzel.cok az kalmis. Sezeryanin da bu guzelligi var tarihi belli. Bazen acaba sezeryan mi.olsam diyorum. Normal dogumun sırf bu belirsizligi beni öldürüyo
5 kasımda kontrolüm var inşallah söyler tarih verir
21 kasım derse akrep burcu
23ünden sonra yay burcu

evet canım yönetmelikte yazıyor ama doktorum ben ne zaman istersem doğumuna 8 hafta kalmıştır yazan rapor vereceğini söyledi ben de 32+1 de gittim aldım mesela cumaya denk getirdim o senin tercihine kalmış bişy istersen 31 dolduğunda da yazdırabiliyosun

o yüzden 37+0 denen şey senin ilk yazdırdığın raporun tarihiyle şekilleniyor. 32+5 te ilk raporu yazdırırsa 37+5 e kadar çalışma süresini uzatır ama ben uzatmadım mesela o kadar gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…