- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Amin amin cumlemiz insKizim2 bucuk yasinda dogumu yaza gelmisti sanirim yaza dogru uzayan hamilelikler daha cabuk geciyo gibi.
Kizimda nasil gecti anlamadim bile.
Bu oglan beni cok sikintilara soktu.
Dusmeler
Idrarda kanama
Bobrekte tas
Bi an once almak istiyorum kucagima saglikla.
Rabbim hepimizin melegini sag salim versin kucaklarimiza
Hayır dün gitmiştim zaten takip ediyorum hareketleriniDoktora mi gittin tekrar ogrenmek icin.
Korkma canım sağlıkla gelir inşallah34+4 üz bugün 2900 gr 47 cm olmusuz. üc hafta önden gidiyo dedi doktor. karnin sertlesmis bebek dönmüs üc hafta sonra dogum olur gibime geliyo dedi. ben bir ay diye avutuyodum kendimi doktor öne cekti. haftaya cati muayenesi yapicam dedi. kafası baya büyük bi bebek olacak çatın genistir insallah dedi. korkular sardı iyice
Doktor ölçümü yanlis yapmis demek. Bas çevresini karin cevresini olcuyo. Ultrasonda ona gore kilo karsiligini veriyor. Demekki baya eksik olcmus. Nasil becerdiyse. Bosuna insanin canını sıkıyolar. Cok takilma bundan sonra da canim. Dogumda da olctugunden eksik ya da fazla cikabilir
Saol canim. Ah ah nerde. Ayin 1 ini gorduk insallah sonunuda gorcez.. hic gecmicek gbi. Onca ay nasi gectiysee :)
bu raporu ılla 32+0 oluncamı almamız lazım canım beım kontro gunum 32+5 e denk gelıyor bı sıkıntı olmaz heraldeSelamlar kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama işlerden yazacak vakit bulamıyorum. Bugün tam 32+0 oldu bebişim çalışabilir raporu almaya gideceğim öğleden sonra çalışacak halimde yok ama sonrasında daha fazla vakit geçirmek için mecbur katlanıcam.
Benim karnımda da özellikle akşamları sertleşme ve kasıklarımda ağrı oluyor bugun doktoruma söylicem ama herşeye normal diyor buna da normal der herhalde
canım kötü düşünüp bebeğini de stres altında bırakma hormonların onu da etkilediğini unutma sürekli kendini mutlu edicek şeyler yap düşünYa bazen boşverip ne yazıldıysa onu yaşıcaz diyorum düşünüp bebeğimide kendimide üzmim diye sonra içerde boynunda kordon olup onda kurtulmak için uğraşabilceği aklıma geliyo keşke elimden bişi gelse diye harab ediyorum kendimi gerçekten son ay çok zor
canım ben şahinler kaplı südyen aldım internetten gayet güzelGünaydın güzel hanımlar,
Herkes için bol tepikli güzel bir gün olsun. Ne güzel artık sayfalarımız su gibi hızlı akıyor. Maşallah
Ben daha emzirme sutyeni-atleti alamadım. Sütyen değil de atlet almak istiyorum.göğüs kısmı çok ince penye olsun istemiyorum mümkünse kalıplı olsun. Marka tavsiyeniz var mı?
canım eğer 32+5 te alırsan 5 hafta daha çalışabilirsin yani son sınırını uzatmış oluyosun 37 dolunca bırakır 32 de alan biri ama sen 37+5 e kadar çalışabilirsin,,bence o kadar da gerek yok sonuçta bebiş 38 de doğabilirbu raporu ılla 32+0 oluncamı almamız lazım canım beım kontro gunum 32+5 e denk gelıyor bı sıkıntı olmaz heralde
beni de en son bir ay önce çağırmıştı gittiğimde de 37 dolunca gel dedi yani 3 hafta sonra çağırmış olduGunaydin kizlar.
Ne kadar zaman aralikla cagiriyo doktorunuz.
Benimki gecen ayin 18 indeki muaynemden sonra bu ayin 10 una randevu verdi.
Bi turlu gecmedi bu ayda
Sizdemi ayda bir gidiyosunuz halla.
Sanki kizimda 30 hactamdan sonra 2 haftada bi cagiriyodu
37+0da izne ayrılmak zorundayız. İstesek de çalışamayız.Yönetmelikte çok net yazıyor bu.Bana çalışabilir raporunu da tam 32+0da almak zorunda olduğum söylendi hatta o gün tarihli rapor.Kontrolüm 31+4teydi 32+0 da bi daha gittim.canım eğer 32+5 te alırsan 5 hafta daha çalışabilirsin yani son sınırını uzatmış oluyosun 37 dolunca bırakır 32 de alan biri ama sen 37+5 e kadar çalışabilirsin,,bence o kadar da gerek yok sonuçta bebiş 38 de doğabilir
varmı 2. sezeryan olan ?Hanimlar bide bu benim 2. Sezeryanim olcak
Ilkini spinal oldum memnundum ama sonraainda asiri bel agrisi cektim.
Bu sefer genel anestesi dusunuyorum ama ondada acaba nasil olcak korkusu yasiyorum dahami agrili oluyo uyaninca.
Bide 2. Sezeryan daha zor diyorlar tecrubeli annelerden fikir istesem
5 kasımda kontrolüm var inşallah söyler tarih verirYa ne güzel.cok az kalmis. Sezeryanin da bu guzelligi var tarihi belli. Bazen acaba sezeryan mi.olsam diyorum. Normal dogumun sırf bu belirsizligi beni öldürüyo
canım raporu aldığın gün çalışacak mısınTünaydın kızlar
son 14 iş günü inşallah
evet canım yönetmelikte yazıyor ama doktorum ben ne zaman istersem doğumuna 8 hafta kalmıştır yazan rapor vereceğini söyledi ben de 32+1 de gittim aldım mesela cumaya denk getirdim o senin tercihine kalmış bişy istersen 31 dolduğunda da yazdırabiliyosun37+0da izne ayrılmak zorundayız. İstesek de çalışamayız.Yönetmelikte çok net yazıyor bu.Bana çalışabilir raporunu da tam 32+0da almak zorunda olduğum söylendi hatta o gün tarihli rapor.Kontrolüm 31+4teydi 32+0 da bi daha gittim.
o yüzden 37+0 denen şey senin ilk yazdırdığın raporun tarihiyle şekilleniyor. 32+5 te ilk raporu yazdırırsa 37+5 e kadar çalışma süresini uzatır ama ben uzatmadım mesela o kadar gerek yok37+0da izne ayrılmak zorundayız. İstesek de çalışamayız.Yönetmelikte çok net yazıyor bu.Bana çalışabilir raporunu da tam 32+0da almak zorunda olduğum söylendi hatta o gün tarihli rapor.Kontrolüm 31+4teydi 32+0 da bi daha gittim.
hangi hastaneydi canım yaaa bi tarfatan işteyim bi taraftan burayı takip etmeye çalışıyorum kafa kalmadı wallaevet canım
Yok sanırımcanım raporu aldığın gün çalışacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?