İnşallah canım.
Anladım canım ya ben eşime yaptıramam utanırımGunaydin canm. Esim bugun mesai yaptigi icin evde degil malesef. Ewde olsa bende yaptircaktim ona aradan ciksin die ama evde degil kendimde hiccccc bu guzel popomu kaldirip kendi basima ugrasamam :) erken m ksmina gelince ne kdr surede uzadigina bagli. Ben kaslarimi bile saldim cayira :) bekliorum guzel sekil verdirmek icin uzatcam iyce.
Galiba yarın başlıcam canımBen doktoruma sormuştum canım. Hijyenine güvendiğin bi yerse sorun değil demişti. erkenmi dersen bana biraz erken geldi aslında. Ama kafam rahat olsun diyosan sen bilirsin :)
Yarın başlıcam canım ne olur ne olmaz içim rahat etsinAgdanin erken diye biseyi olmazki ve 34 haftalik rabbim zamanin da dogurtsun ama bir dakka sonranin garatisi yokoyuzden her konuda her daim hazir olmak lazim sen basla yapmaya
Evet en korktuğum şey şu an hazırlıksız yakalanmak yarın kolları sıvayım bakalımCAnım bence erken değil çünkü ne olur ne olmaz ben korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan ağdadanda korkuyorum yavaş yavaş makinayla almaya çalışıyorum o an ağdanın acısıyla doğururum felan
Aynen bende artık burada takılmaya karar verdim zaten Aralıkta gelecek ogluş
Oldu vallahi, mini mini bebelerle dolacak artık buralar.Ne guzel ilk dogumlar belli oldu demek :)
günaydın canım ben de sabahları biraz düşmüş gibi hissediyorum sanırım midenin boş olmasıyla alakalı çünkü akşamları iyice şişip zirve noktaya ulaşıyoGünaydın güzel anne adayları :) hepimizin güzel sağlıklı bir haftasonu olsun inşallah :)
Benim göbeğim aşağı düşmüş dün farkettim, biraz tedirgin oldum, bu doğumun yaklaştığını mı gösteriyor sizce ya?
Anladım canım ya ben eşime yaptıramam utanırım
Galiba yarın başlıcam canım
Yarın başlıcam canım ne olur ne olmaz içim rahat etsin
Evet en korktuğum şey şu an hazırlıksız yakalanmak yarın kolları sıvayım bakalım
kızlar bebişleriniz akrep burcu olucak:))))Anammm, doğum tarihlerimiz aynı!
Anladım canım ya ben eşime yaptıramam utanırım
Nie utaniyosun yardim etsin nasi egilip kalkcn. Valla bizim aramizda ole hic utanma yok :) o yuzden rahatim aklina gelck her konuda. Oda oledir. Her isime yardimci :)
Galiba yarın başlıcam canım
Yarın başlıcam canım ne olur ne olmaz içim rahat etsin
Evet en korktuğum şey şu an hazırlıksız yakalanmak yarın kolları sıvayım bakalım
hadi kolay gelsin canım neler koydun diye yaz mutlakaSonunda bebeğimin cicilerini ütüledm.
Hem de uyanır uyanmaz.
Çok şükür bugünlermze.sıra geldi çanta hazırlamaya
Ben de çok'korktm o topikten biraz geriye gidip okuyaym dedim ama moralimin bozulmasına yetti. Ya zaten insanlardan dolayı hassasz Allah korusun herkesi öyle pis düşünceli insanlardanAnaaam hakketten ocak anneleri ne ole be. Ne kadar dusuk seviye.. cok yanlis. Burasi cinsellik koca muhabbeti yapilcak bi yer degil. Tamam arada paylasiyoz bole dediler yaptilar die ama hamilelikle ilgili yapilanlari soluyoruz aman nazar degmesin iyiki bu topikteyim valla. Hepinizi cok sefiyommmiyiki burdayimmm . Ewim yandi diyenler kocasi aldatanlar. Yalanci hamileliklerr.. filmleri gecmis
Tamam canımhadi kolay gelsin canım neler koydun diye yaz mutlaka
Neyyy! Ben yay sanıyordum.kızlar bebişleriniz akrep burcu olucak:))))
Sonunda bebeğimin cicilerini ütüledm.
Hem de uyanır uyanmaz.
Çok şükür bugünlermze.sıra geldi çanta hazırlamaya
23ten sonrası yay canım hatta 23 ü bile bazen akrep olarak alan gazeteler varNeyyy! Ben yay sanıyordum.
hosgeldiniz cnm...Aynen bende artık burada takılmaya karar verdim zaten Aralıkta gelecek ogluş
Benim de acayip moralim bozuldu ve uzun süre hiç yazmadım o başlığa. Başlarda güzel güzel bebeklerimizin gelişimini konuşurken sonra muhabbet saçmasapan bir hal aldı. Ben çok üzülmüştüm bir de o iki kişiye de hatta boşanıcam diyene de hukuki olarak yardımcı olabilirim falan demiştim. Artık buraya bakıyorum zaten Aralık 28-29 dedi dr. ama şu saatten sonra muhabbete dahil olmak da zor, en azından yaşanılanları tecrübeleri okur bir şeyler öğrenirim dedim ben de.Aynen. Ben ocak annesiyim. Ama okadar cok moralim bozuldu ki. Anne topiginden cikti resmen. Ben de nasilsa ocak basiyim dedim Aralim annelerine takilayim bari. Kim hamile degilmis
valla aynen cnm bende bu topigi cok seviyorum herkes cok seviyeli... iyiki varsiniz kizlaaaarAnaaam hakketten ocak anneleri ne ole be. Ne kadar dusuk seviye.. cok yanlis. Burasi cinsellik koca muhabbeti yapilcak bi yer degil. Tamam arada paylasiyoz bole dediler yaptilar die ama hamilelikle ilgili yapilanlari soluyoruz aman nazar degmesin iyiki bu topikteyim valla. Hepinizi cok sefiyommmiyiki burdayimmm . Ewim yandi diyenler kocasi aldatanlar. Yalanci hamileliklerr.. filmleri gecmis
Canım sana hastanede bi test yapmışlardı ya onu idrarlamı yaptılar ? Şu su olayı içinAnaaam hakketten ocak anneleri ne ole be. Ne kadar dusuk seviye.. cok yanlis. Burasi cinsellik koca muhabbeti yapilcak bi yer degil. Tamam arada paylasiyoz bole dediler yaptilar die ama hamilelikle ilgili yapilanlari soluyoruz aman nazar degmesin iyiki bu topikteyim valla. Hepinizi cok sefiyommmiyiki burdayimmm . Ewim yandi diyenler kocasi aldatanlar. Yalanci hamileliklerr.. filmleri gecmis
Bir ocak-aralık annesi olarak kendi topiğimizde ki sorunları yüzünden buraya yazacaktım ki burda da insanların arkasından konuşuluyormuş meğerAnaaam hakketten ocak anneleri ne ole be. Ne kadar dusuk seviye.. cok yanlis. Burasi cinsellik koca muhabbeti yapilcak bi yer degil. Tamam arada paylasiyoz bole dediler yaptilar die ama hamilelikle ilgili yapilanlari soluyoruz aman nazar degmesin iyiki bu topikteyim valla. Hepinizi cok sefiyommmiyiki burdayimmm . Ewim yandi diyenler kocasi aldatanlar. Yalanci hamileliklerr.. filmleri gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?