2016 Aralık Anneleri

Anladım canım ya ben eşime yaptıramam utanırım

Ben doktoruma sormuştum canım. Hijyenine güvendiğin bi yerse sorun değil demişti. erkenmi dersen bana biraz erken geldi aslında. Ama kafam rahat olsun diyosan sen bilirsin :)
Galiba yarın başlıcam canım

Agdanin erken diye biseyi olmazki ve 34 haftalik rabbim zamanin da dogurtsun ama bir dakka sonranin garatisi yokoyuzden her konuda her daim hazir olmak lazim sen basla yapmaya
Yarın başlıcam canım ne olur ne olmaz içim rahat etsin

CAnım bence erken değil çünkü ne olur ne olmaz ben korkuyorum hazırlıksız yakalanmaktan ağdadanda korkuyorum yavaş yavaş makinayla almaya çalışıyorum o an ağdanın acısıyla doğururum felan
Evet en korktuğum şey şu an hazırlıksız yakalanmak yarın kolları sıvayım bakalım

Aynen bende artık burada takılmaya karar verdim zaten Aralıkta gelecek ogluş

Hosgeldin canim ozaman :) Bukadar entrika donunce ben biraktim orayi. Bebekten baska hersey konusuluyordu. En son yangin olayi zaten asti. Evli bir kadina boşanma davasi filan. Zaten psikolojim pamuk ipliginde. Ogunden beri bakmiyorum. Olaylari da burdan yeni gordum. Internetim yoktu iki gundur.

günaydın canım ben de sabahları biraz düşmüş gibi hissediyorum sanırım midenin boş olmasıyla alakalı çünkü akşamları iyice şişip zirve noktaya ulaşıyo

32 itibariyle hazirlanmak lazim aslinda ama daha hicbirsey yapmadim Sanki ben dogurmicam gibi. Biri beni durtuklesin diye bekliyorum. Daha kiyafetleri yikamadim bile

Anaaam hakketten ocak anneleri ne ole be. Ne kadar dusuk seviye.. cok yanlis. Burasi cinsellik koca muhabbeti yapilcak bi yer degil. Tamam arada paylasiyoz bole dediler yaptilar die ama hamilelikle ilgili yapilanlari soluyoruz aman nazar degmesin iyiki bu topikteyim valla. Hepinizi cok sefiyommm iyiki burdayimmm . Ewim yandi diyenler kocasi aldatanlar. Yalanci hamileliklerr.. filmleri gecmis

Ben de çok'korktm o topikten biraz geriye gidip okuyaym dedim ama moralimin bozulmasına yetti. Ya zaten insanlardan dolayı hassasz Allah korusun herkesi öyle pis düşünceli insanlardan

Aynen. Ben ocak annesiyim. Ama okadar cok moralim bozuldu ki. Anne topiginden cikti resmen. Ben de nasilsa ocak basiyim dedim Aralim annelerine takilayim bari. Kim hamile degilmis
Benim de acayip moralim bozuldu ve uzun süre hiç yazmadım o başlığa. Başlarda güzel güzel bebeklerimizin gelişimini konuşurken sonra muhabbet saçmasapan bir hal aldı. Ben çok üzülmüştüm bir de o iki kişiye de hatta boşanıcam diyene de hukuki olarak yardımcı olabilirim falan demiştim. Artık buraya bakıyorum zaten Aralık 28-29 dedi dr. ama şu saatten sonra muhabbete dahil olmak da zor, en azından yaşanılanları tecrübeleri okur bir şeyler öğrenirim dedim ben de.

valla aynen cnm bende bu topigi cok seviyorum herkes cok seviyeli... iyiki varsiniz kizlaaaar

Canım sana hastanede bi test yapmışlardı ya onu idrarlamı yaptılar ? Şu su olayı için

Bir ocak-aralık annesi olarak kendi topiğimizde ki sorunları yüzünden buraya yazacaktım ki burda da insanların arkasından konuşuluyormuş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…