günaydın canım ben de sabahları biraz düşmüş gibi hissediyorum sanırım midenin boş olmasıyla alakalı çünkü akşamları iyice şişip zirve noktaya ulaşıyo
Pardon canim arkadan konusmak mi. O kdr sacmaligin arasinda buna takilmis olmanda ayri bi ilginc.. tebrik ederm kimsenjn arkasindan falan konusulmuyo. Herkes normalde burda soledigimiz insanlar acayiplesms lafi mi anormal anlamadim. Neyse bu konuya nokta.Bir ocak-aralık annesi olarak kendi topiğimizde ki sorunları yüzünden buraya yazacaktım ki burda da insanların arkasından konuşuluyormuş meğer
Yok kuzum asagiya kucucuk bise sokuyo gbi yapio agiz kisminda dolandiryo braz ordan sivi alio kucuk bseyin icine koyuo negatif yada pozitif die sonuc cikioCanım sana hastanede bi test yapmışlardı ya onu idrarlamı yaptılar ? Şu su olayı için
Bir ocak-aralık annesi olarak kendi topiğimizde ki sorunları yüzünden buraya yazacaktım ki burda da insanların arkasından konuşuluyormuş meğer
Thanks canom muckArkadaşımız kimsenin arkasından konuşmamış ki, topiği okuyan herkes bu düşüncede olur bence, yazılanlar ortada sonuçta. Belki siz orada hissettiklerinizden sonra biraz hassas davranıyor olabilirsiniz. BenEdiz Enesin Annesi arkadaşımızın kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum.
Ben gebeliğimin başından beri takip ediyorum bu topiği, çok şükür şimdiye kadar öyle olumsuz bir olaya şahit olmadım, herkes birbirine hem saygılı, hem de içten destek olmaya çalışıyor.
Siz de aramıza hoşgeldiniz, amacımız güzel bir gebelik dönemi geçirip, benzer Mutlulukları paylaşmak, sıkıntımız olduğunda birbirimize destek olup fikir paylaşımımda bulunmak diye düşünüyorum :)
bak bekliyoruz bende yıkadm ütüledm demeni. Bir an önce hallet ki kafan rahatlasn canım benimEllerine saglik. Darisi basima
Hamile kadına dava falan yok avukat olmadığını ispatlamak için söylenmiş oda neyse kapansın bu konu,burayı da kirletmeyelim saçma şeylerle.Herkese hayırlı doğumlar..Hosgeldin canim ozaman :) Bukadar entrika donunce ben biraktim orayi. Bebekten baska hersey konusuluyordu. En son yangin olayi zaten asti. Evli bir kadina boşanma davasi filan. Zaten psikolojim pamuk ipliginde. Ogunden beri bakmiyorum. Olaylari da burdan yeni gordum. Internetim yoktu iki gundur.
Aynen öyle hepimiz hamileyz sevelim birbirimizi.sende hoşgeldinArkadaşımız kimsenin arkasından konuşmamış ki, topiği okuyan herkes bu düşüncede olur bence, yazılanlar ortada sonuçta. Belki siz orada hissettiklerinizden sonra biraz hassas davranıyor olabilirsiniz. BenEdiz Enesin Annesi arkadaşımızın kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum.
Ben gebeliğimin başından beri takip ediyorum bu topiği, çok şükür şimdiye kadar öyle olumsuz bir olaya şahit olmadım, herkes birbirine hem saygılı, hem de içten destek olmaya çalışıyor.
Siz de aramıza hoşgeldiniz, amacımız güzel bir gebelik dönemi geçirip, benzer Mutlulukları paylaşmak, sıkıntımız olduğunda birbirimize destek olup fikir paylaşımımda bulunmak diye düşünüyorum :)
hııı anladım canım senin bahsettiğin baya farklı bişeymiş:)Yok canım benim dün akşam banyoda farkettim, o da şöyle; benim göbek deliğim dışarı fırladı hamileliğimde, onun altını göremiyorum kaç aydır, dün bir baktım göbek deliğim bariz aşağı kaymış, yukarıdan bakınca göremedimNeyse ki normalmiş hamilelik takviminde bile yazıyormuş, dünden beri epey tedirgin olmuştum, rahatladım şükür :)
Canım hiç öyle düşünme sonradan geldim falan diye. İstediğini sor konuş öyle kaçırdığın aşırı bir muhabbet yok'zaten. Sen de hoş geldinBenim de acayip moralim bozuldu ve uzun süre hiç yazmadım o başlığa. Başlarda güzel güzel bebeklerimizin gelişimini konuşurken sonra muhabbet saçmasapan bir hal aldı. Ben çok üzülmüştüm bir de o iki kişiye de hatta boşanıcam diyene de hukuki olarak yardımcı olabilirim falan demiştim. Artık buraya bakıyorum zaten Aralık 28-29 dedi dr. ama şu saatten sonra muhabbete dahil olmak da zor, en azından yaşanılanları tecrübeleri okur bir şeyler öğrenirim dedim ben de.
bak bekliyoruz bende yıkadm ütüledm demeni. Bir an önce hallet ki kafan rahatlasn canım benim
ayyy biturlu beceremedim su coklu alintili cevaplamayi nasip yapiliyor arkadaslar yaaaa
Ay hep bizden öndeki sayfalara bakıyodum bizi neler bekliyo diye ekim,kasım annelerini bide ocak annelerine bakayım dedim karışmış orasıbirisi aslında gerçekten hamile değilmiş hamile gibi yazıyormuş sürekli kötü şeyler yazıp tedirgin edip üzüyormuş diğer hamişleri tövbe tövbe ne manyaklar var
Günaydın kızlar
Sabah randevumuz vardı
Maşallah 2900gr 49cm olmuş :)
Veee doğum tarihimizi aldık
22/11/2016 :)
Son 17 kızlar
Anammm, doğum tarihlerimiz aynı!
ben aldım canım bütün ürünleri açtım kimisini hastane çantasına koydum deterjanları kullanmaya başladım biberon temizleme jelini falan kullandım güzeller tavsiye ederimKızlar ebebekin sitesinde geziyordum da şöyle bi paket gördüm.
https://www.e-bebek.com/tanisma-paketi-erkek-p-xyz-031/
Fiyatı uygun gördüm de markanın sadece ıslak mendilini duymuştum. Aranızda ya da tanıdıklarınızda kullanan var mı ?
bu çoklu cevap vermeyi ben de bilmiyordum canım teşekkürler çok güzel anlatmışsın anladım sanırım:)Şimdii :) önce; her yorum yapmak istediğinin altına ..+Çoklu Alıntı.. tıkla, sonra cevap Bölümü'ne gelip *alıntıları ekle* tıkla, en son alıntıladıklarının altına Yorumlarını yaz.. Bu kadar :))
Ayy geliyor bebişlersağlıcakla gelsinler
Enee çok heyecanla, bi tane dahasağlıcakla gelirler inşallah..
Günaydın kızlar
Sabah randevumuz vardı
Maşallah 2900gr 49cm olmuş :)
Veee doğum tarihimizi aldık
22/11/2016 :)
Son 17 kızlar
Bu fikre bayıldım bende yapayım diyorum kuzuma ama nasil :/Eki Görüntüle 1907252 birisi kızımın biriside çarşamba doğum yapacak eltimin oğlunun :)
Tel tek bildiğimiz markalar.da aynı fiyata denk düşer gibiKızlar ebebekin sitesinde geziyordum da şöyle bi paket gördüm.
https://www.e-bebek.com/tanisma-paketi-erkek-p-xyz-031/
Fiyatı uygun gördüm de markanın sadece ıslak mendilini duymuştum. Aranızda ya da tanıdıklarınızda kullanan var mı ?
bende pazartesiyi vekleyemiyorum :) ben hatırlamıyorum bile dur bakım ultrason kağıdına ole yazim 24 haftada giymisim en son :/ kilo yazmio çok oldu yaf :))Bende pazartesi gununu bekliyemiyorum acaba nekadar olmus benim minigim
28+5 de fln 1260 gr flndi.. ayy cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?