2016 Aralık Anneleri

günaydın canım ben de sabahları biraz düşmüş gibi hissediyorum sanırım midenin boş olmasıyla alakalı çünkü akşamları iyice şişip zirve noktaya ulaşıyo

Yok canım benim dün akşam banyoda farkettim, o da şöyle; benim göbek deliğim dışarı fırladı hamileliğimde, onun altını göremiyorum kaç aydır, dün bir baktım göbek deliğim bariz aşağı kaymış, yukarıdan bakınca göremedim Neyse ki normalmiş hamilelik takviminde bile yazıyormuş, dünden beri epey tedirgin olmuştum, rahatladım şükür :)

Bir ocak-aralık annesi olarak kendi topiğimizde ki sorunları yüzünden buraya yazacaktım ki burda da insanların arkasından konuşuluyormuş meğer
Pardon canim arkadan konusmak mi. O kdr sacmaligin arasinda buna takilmis olmanda ayri bi ilginc.. tebrik ederm kimsenjn arkasindan falan konusulmuyo. Herkes normalde burda soledigimiz insanlar acayiplesms lafi mi anormal anlamadim. Neyse bu konuya nokta.

Bir ocak-aralık annesi olarak kendi topiğimizde ki sorunları yüzünden buraya yazacaktım ki burda da insanların arkasından konuşuluyormuş meğer

Arkadaşımız kimsenin arkasından konuşmamış ki, topiği okuyan herkes bu düşüncede olur bence, yazılanlar ortada sonuçta. Belki siz orada hissettiklerinizden sonra biraz hassas davranıyor olabilirsiniz. Ben Ediz Enesin Annesi arkadaşımızın kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum.

Ben gebeliğimin başından beri takip ediyorum bu topiği, çok şükür şimdiye kadar öyle olumsuz bir olaya şahit olmadım, herkes birbirine hem saygılı, hem de içten destek olmaya çalışıyor.

Siz de aramıza hoşgeldiniz, amacımız güzel bir gebelik dönemi geçirip, benzer Mutlulukları paylaşmak, sıkıntımız olduğunda birbirimize destek olup fikir paylaşımımda bulunmak diye düşünüyorum :)

Thanks canom muck

Hamile kadına dava falan yok avukat olmadığını ispatlamak için söylenmiş oda neyse kapansın bu konu,burayı da kirletmeyelim saçma şeylerle.Herkese hayırlı doğumlar..

Aynen öyle hepimiz hamileyz sevelim birbirimizi.sende hoşgeldin Vasfiyeteyzeniz
Güzel şeylerden bahsedelim. Allahm Güzel doğumlar nasip etsin hepimize

hııı anladım canım senin bahsettiğin baya farklı bişeymiş:)

Canım hiç öyle düşünme sonradan geldim falan diye. İstediğini sor konuş öyle kaçırdığın aşırı bir muhabbet yok'zaten. Sen de hoş geldin

ayyy biturlu beceremedim su coklu alintili cevaplamayi nasip yapiliyor arkadaslar yaaaa

Şimdii :) önce; her yorum yapmak istediğinin altına ..+Çoklu Alıntı.. tıkla, sonra cevap Bölümü'ne gelip *alıntıları ekle* tıkla, en son alıntıladıklarının altına Yorumlarını yaz.. Bu kadar :))

Günaydın kızlar
Sabah randevumuz vardı
Maşallah 2900gr 49cm olmuş :)
Veee doğum tarihimizi aldık
22/11/2016 :)
Son 17 kızlar

Ayy geliyor bebişler sağlıcakla gelsinler

Anammm, doğum tarihlerimiz aynı!

Enee çok heyecanla, bi tane daha sağlıcakla gelirler inşallah..

bu çoklu cevap vermeyi ben de bilmiyordum canım teşekkürler çok güzel anlatmışsın anladım sanırım:)

Eki Görüntüle 1907252 birisi kızımın biriside çarşamba doğum yapacak eltimin oğlunun :)
Bu fikre bayıldım bende yapayım diyorum kuzuma ama nasil :/
Tel tek bildiğimiz markalar.da aynı fiyata denk düşer gibi
Bende pazartesi gununu bekliyemiyorum acaba nekadar olmus benim minigim

28+5 de fln 1260 gr flndi.. ayy cok merak ediyorum
bende pazartesiyi vekleyemiyorum :) ben hatırlamıyorum bile dur bakım ultrason kağıdına ole yazim 24 haftada giymisim en son :/ kilo yazmio çok oldu yaf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…