evt cnm senin baya olmus valla nasil dayandin :) 1 ay ben zor dayandim yaBu fikre bayıldım bende yapayım diyorum kuzuma ama nasil :/
Tel tek bildiğimiz markalar.da aynı fiyata denk düşer gibi
bende pazartesiyi vekleyemiyorum :) ben hatırlamıyorum bile dur bakım ultrason kağıdına ole yazim 24 haftada giymisim en son :/ kilo yazmio çok oldu yaf :))
Pöffff! Ben de 21'i olmasın dedim sırf yay olsun diye.23ten sonrası yay canım hatta 23 ü bile bazen akrep olarak alan gazeteler var
Arada bi devlette şeker yüklemesi yaptırdım onun sayesindeevt cnm senin baya olmus valla nasil dayandin :) 1 ay ben zor dayandim ya
Muhabbete dahil olmak niye zor olsun canım. İstediğin gibi yaz buraya da.Benim de acayip moralim bozuldu ve uzun süre hiç yazmadım o başlığa. Başlarda güzel güzel bebeklerimizin gelişimini konuşurken sonra muhabbet saçmasapan bir hal aldı. Ben çok üzülmüştüm bir de o iki kişiye de hatta boşanıcam diyene de hukuki olarak yardımcı olabilirim falan demiştim. Artık buraya bakıyorum zaten Aralık 28-29 dedi dr. ama şu saatten sonra muhabbete dahil olmak da zor, en azından yaşanılanları tecrübeleri okur bir şeyler öğrenirim dedim ben de.
Acaba 17 ocakta olmadı mümkün mü :))) doğum günume denk gelsin diye :))))Pöffff! Ben de 21'i olmasın dedim sırf yay olsun diye.
Şaka bir yana ablam akrep, ben yayım. Tam sınırda doğacağını tahmin ediyordum ve merak ediyordum hangi burç olacak diye.
Ben hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı32 itibariyle hazirlanmak lazim aslinda ama daha hicbirsey yapmadimSanki ben dogurmicam gibi. Biri beni durtuklesin diye bekliyorum. Daha kiyafetleri yikamadim bile
Epidural mı spinal mi oldun canım?Merhaba bayanlar belki çok aktif yazmasam da okurum burda yazılanları. 3 yaşında kızım var vE sezeryan Doğum yaptım daha önce. Bu konularla ilgili da sormak istediğimiz birşey olursa cevap veririm seve seve
Ne kadarBen hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi
Kombine sezeryan olmuştum ben. Hem epidral hemde spinal yani :)Epidural mı spinal mi oldun canım?
Olabilir valla, bu yaramazların sağı solu belli olmaz. Benim de BDT 10 aralık, sezaryenle 1 Aralıkta alınacaktı ama kanama riski olunca öne almak gerekti.Acaba 17 ocakta olmadı mümkün mü :))) doğum günume denk gelsin diye :))))
Hiç zor değil. Ben çok rahat geçirdim hem doğumu, hem sonrasını.Vasfiyeteyzeniz evet adım nasıldı sezaryen olur da son dakika sezaryen olursam içimde korku ile gitmek istemem ameliyathaneye çok mu zor Sezeryan? ?
Öne cekilirde 2 hafta geriye itilmez herhalde :)))))) geçmiş olsun ne kadar öne alındı yani çocuk doğdu mu şimdiOlabilir valla, bu yaramazların sağı solu belli olmaz. Benim de BDT 10 aralık, sezaryenle 1 Aralıkta alınacaktı ama kanama riski olunca öne almak gerekti.
Ya benim sezeryanım 34. Haftada kesinleşmişti Çünkü kızımın kafası göğüs kafesime sıkışmıştı vE çıkması mümkün değildi. O yüzden 4 hafta boyunca kendimi hazırlamıştım. Biraz da yiğitlikten asansöre binene kadar "ya ilk sezeryan olan ben miyim yeaaaa amma abarttınız hehehe" diyerek girdim. Ama tabi ameliyat masasına gelince popomdan terledim. Başladım isyana "doktoooor beni komple bayılt" diye :) doktorum sağolsın kabul etmedi. "Boşuna o kadar narkoz almaya değer mi hem ben ameliyat boyu yanında olucam kalp atışında veya tansiyonunda bi sıkıntı olursa hemen seni genel anesteziye aldırırım merak etme" dedi.Vasfiyeteyzeniz evet adım nasıldı sezaryen olur da son dakika sezaryen olursam içimde korku ile gitmek istemem ameliyathaneye çok mu zor Sezeryan? ?
Ben hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi
Canım sezeryanda olsan pijama sıkıntı olmaz ben giymiştim pijama. Sadece sonda çıkana kadar biraz sıkıntı o zaman gecelik olsa iyi olur malum alt tarafta sonda olacak . Ama sezeryan kesini epey bir altta kalıyor pijama ona göre baya üstteMerhaba, ben de hacı şerife sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten çok kaliteli. Ben ordan eşe dosta hediyelik de yolluyorum, kendimize de farklı farklı ürünlerinden istiyorum, bu zamana kadar kötü bi sürprizle karşılaşmadık, hepsi çok taze ve lezzetliydi.
Madem çantayı hazırlamışsınz hemen sorayım :) bir gecelik bir de pijama takımı yeterli olur mu? ben sezaryen olacağım için ilk gün için gecelik şart zaten de internette her gün bakıp duruyorum ama karar veremedim hala. nasıl bir şey aldınız?
Ovvv nedenki? Sizin tercihiniz miydi? Öyle mi olmak zorunda kaldınız?Kombine sezeryan olmuştum ben. Hem epidral hemde spinal yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?