2016 Aralık Anneleri

evt cnm senin baya olmus valla nasil dayandin :) 1 ay ben zor dayandim ya

evt cnm senin baya olmus valla nasil dayandin :) 1 ay ben zor dayandim ya
Arada bi devlette şeker yüklemesi yaptırdım onun sayesinde 5 gün sonra devlette gidişin 1 ay olucak inş :)) ama açıklama yapmadı devlette yaaa 1.5 hafta fazla söyledi ve bebek ters dedi :/

Muhabbete dahil olmak niye zor olsun canım. İstediğin gibi yaz buraya da.

Pöffff! Ben de 21'i olmasın dedim sırf yay olsun diye.
Şaka bir yana ablam akrep, ben yayım. Tam sınırda doğacağını tahmin ediyordum ve merak ediyordum hangi burç olacak diye.
Acaba 17 ocakta olmadı mümkün mü :))) doğum günume denk gelsin diye :))))

32 itibariyle hazirlanmak lazim aslinda ama daha hicbirsey yapmadim Sanki ben dogurmicam gibi. Biri beni durtuklesin diye bekliyorum. Daha kiyafetleri yikamadim bile
Ben hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı

Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi

Eklentiler

• 20161105_114107.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 95
Bu arada kızlar baktınız mı son doğum tarihi hangi güne denk.geliyor :)) benim ki Allahın izniyle söylenen tarihte olsa cumartesi herkes bebegimin gelişini kutlanacak Allahın izniyle

Olabilir valla, bu yaramazların sağı solu belli olmaz. Benim de BDT 10 aralık, sezaryenle 1 Aralıkta alınacaktı ama kanama riski olunca öne almak gerekti.
Öne cekilirde 2 hafta geriye itilmez herhalde :)))))) geçmiş olsun ne kadar öne alındı yani çocuk doğdu mu şimdi (

Vasfiyeteyzeniz evet adım nasıldı sezaryen olur da son dakika sezaryen olursam içimde korku ile gitmek istemem ameliyathaneye çok mu zor Sezeryan? ?
Ya benim sezeryanım 34. Haftada kesinleşmişti Çünkü kızımın kafası göğüs kafesime sıkışmıştı vE çıkması mümkün değildi. O yüzden 4 hafta boyunca kendimi hazırlamıştım. Biraz da yiğitlikten asansöre binene kadar "ya ilk sezeryan olan ben miyim yeaaaa amma abarttınız hehehe" diyerek girdim. Ama tabi ameliyat masasına gelince popomdan terledim. Başladım isyana "doktoooor beni komple bayılt" diye :) doktorum sağolsın kabul etmedi. "Boşuna o kadar narkoz almaya değer mi hem ben ameliyat boyu yanında olucam kalp atışında veya tansiyonunda bi sıkıntı olursa hemen seni genel anesteziye aldırırım merak etme" dedi.
Ben tabi isyan modundayım. İli hemşire geldi belimi biraz eğdi hareket etme dediler ama maşallah öyle bi tuttular ki hareket etmek Zaten mümkün değil. Hareket edebilene madalya vermeleri lazım. Derken be hala konuşuyorum "acıyacak mı acıyacak mı" derken anestezi uzmanı iğneyi yaptık bile dedi :) sonra zTen acı Yok. Aynı normal Doğum gibi kızımı doğr doğmaz gördüm öptüm iki dakika koynumda tuttum:)
İlk anestezi etkisi geçip sonda çıkarılınca tuvalete gidişim epey zordu yalan Yok. Sonuçta daha önce elimi bile kesmişliğim azdır koca bi kesik var. Ama ilk akşam zor da olsa yürüyünce ikinci akşam epey rahattım bir haftanın sonunda pazar alışverişine gittim :)

Merhaba, ben de hacı şerife sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten çok kaliteli. Ben ordan eşe dosta hediyelik de yolluyorum, kendimize de farklı farklı ürünlerinden istiyorum, bu zamana kadar kötü bi sürprizle karşılaşmadık, hepsi çok taze ve lezzetliydi.

Madem çantayı hazırlamışsınz hemen sorayım :) bir gecelik bir de pijama takımı yeterli olur mu? ben sezaryen olacağım için ilk gün için gecelik şart zaten de internette her gün bakıp duruyorum ama karar veremedim hala. nasıl bir şey aldınız?

Canım sezeryanda olsan pijama sıkıntı olmaz ben giymiştim pijama. Sadece sonda çıkana kadar biraz sıkıntı o zaman gecelik olsa iyi olur malum alt tarafta sonda olacak . Ama sezeryan kesini epey bir altta kalıyor pijama ona göre baya üstte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…