2016 Aralık Anneleri

Yok canım ya ben annemden yardım isterim galiba elim sağolsun bana geçen gün dedi ama red ettim :)
Ediz Enesin Annesi
Hmm o zaman bilemem :) yoluk tavuga cevirsinler bizi :)) anam kadin olmak ne zor yaa doguma gidiom agda. Gece koca gorcek agda. Dugun dernek var agda. Deniz havuz agda... oyy oyy

Çok güzel olmuş canım kaçlı bu nekadara yaptırdın

Çikolata kadar tatlı günleriniz olsun bebişinizle. Kaçlı ve fiyatı ne kadar cnm ben de siparis vericem inşallah 1-2 haftaya

Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi

Kesinlikle lohusa sepetinden al gecen ben aldim ck sik urunu var

Bende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu

cok heyecanlandim ben de senin adina:) hayirli olsun canim saglikla gelsin yavrun
İnşallahcanım saol

ayyy inanmiyorum cok heycanliiiiii
Bencede :) heycan korku
Sanki ilk gibi

maaşallah yavruna :) çok heyecanlı 17 gün sonra kucağında demek meleğin...bizde ismimize karar verdik Rihem olacak :) sayfay eklersen sevinirim canım...
Eklerim canım adıyla yaşasın :)

Kizim 3 hafta once geldi. Bakalim bu nasil bi surpriz yapacak :) 7 sene gecti. Ilk kez hamileymisim gibi heycanliyim :) Sizden tecrube ediyorum :)
Benim de ikinci ilki 11 sene önceydi
Bu da ilk gibi oldu
Çok heycanlıyım

Anammm, doğum tarihlerimiz aynı!
Anaaa :)
Aynı gün ayrı şehirlerde de olsak aynı duyguları paylaşacağız

Ay ne güzel
AzRASILAM hepimami
İnşallah çok güzel'şeyler yazacaksnz 17 gün sonra
İnşallah inşallah

Sonunda bebeğimin cicilerini ütüledm.
Hem de uyanır uyanmaz.
Çok şükür bugünlermze.sıra geldi çanta hazırlamaya
Daha hazırlamadım
Sanki bir şeyler eksik kalacak gibi geliyor bana niyeyse

kızlar bebişleriniz akrep burcu olucak:))))
Yaa canım eminmisin ben akrep olsun istiyorum ama 22 kasım tam yay burcu başlangıcı oluyor
Kİmi yer 23 kasım alıyor
Acaba 22 mi 23 mü
Bzm sayfalarımız diğer aylara göre sayı olarak çok geride
Ama sevgi saygı muhabbet çok daha ileri seviyede maşallah
Hıı geri seviyede olma nedenimiz
3 grup var 2016 aralık annelerinde
Tabii önemli olan herkes bilgi paylaşımında bulunsun kaç sayfa olmasının bir önemi yok tabii ortamda çok önemli
Maşallah sonuna hep beraber yaklaştık ama daha kimse birbirini kırmadı bile :)
23ten sonrası yay canım hatta 23 ü bile bazen akrep olarak alan gazeteler var
Çok kafam karıştı
İnşallah öyledir :)

Hoşgeldiniz :)
Katılıyorum canım sana
HErkes bir yorum yazacak tabiki
Arkadan konuşmak değil bu

Hayirlisi olsun canim, saglikla al kucagina insallah. Aramizdaki ilk dogum yapacak sen misin acaba? :)
@efsanehayat dan sonra evet bu gidişle ben ve @hepimami :) olacak
Pöffff! Ben de 21'i olmasın dedim sırf yay olsun diye.
Şaka bir yana ablam akrep, ben yayım. Tam sınırda doğacağını tahmin ediyordum ve merak ediyordum hangi burç olacak diye.
Bende akrep olmayacak diye üzüldüydüm :)

Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
Evt hatta perşembe akşamı o kadar siddetliydi ki yuruyemiyordum :) nedenini ogrenirim inş kontrolünde

Masallah sana Ben nie boyle oldum acaba iki hafta icinde halledicem insallah :) Paylasirim insallah burdan da :)

Aslında ilk sezeryanda hiç bilgim yoktu tamamen herşeyi doktoruma bırakmıştım oda öyle uygun görmüştü herhalde. Ben baya Doğumdan 7-8 ay sonra epidral ne spinal ne öğrenmiştim :)
Baya bir gözü kapalı girmişsiniz doğuma gibi olmuş sizinki:) genellikle epidural tavsiye ediyorlar sanırım ben de epidural tercih edicem sonrasında ağrısı daha az oluyormuş. Spinal olup 1 yıl sonra hala sızı olduğunu söyleyenler de var spinalle çok rahat doğum yaptığını söyleyenler de var

Bende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu
Canım daha önce doğum yapmadom ama ufak bi rahim operasyonu geçirdim anlamıyosun bile jelliyolar zaten takarken kayıyo.ben idrarı kendisi çekeceğini bilmiyodum saldım o ara baktım dışarı akıyo meğer kendisi çekecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…