- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Hmm o zaman bilemem :) yoluk tavuga cevirsinler bizi :)) anam kadin olmak ne zor yaa doguma gidiom agda. Gece koca gorcek agda. Dugun dernek var agda. Deniz havuz agda... oyy oyyYok canım ya ben annemden yardım isterim galiba elim sağolsun bana geçen gün dedi ama red ettim :)
Ediz Enesin Annesi
Aslında ilk sezeryanda hiç bilgim yoktu tamamen herşeyi doktoruma bırakmıştım oda öyle uygun görmüştü herhalde. Ben baya Doğumdan 7-8 ay sonra epidral ne spinal ne öğrenmiştim :)Ovvv nedenki? Sizin tercihiniz miydi? Öyle mi olmak zorunda kaldınız?
Doğmadı canım. 3 haftadır annemde istirahatteyim. Öncesinde kanama olmazsa 22 Kasıma planlandı doğum. 37+2 oluyoruz.Öne cekilirde 2 hafta geriye itilmez herhalde :)))))) geçmiş olsun ne kadar öne alındı yani çocuk doğdu mu şimdi(
Ben genel anestezi olmuştum epidural spinal me bilmedenAslında ilk sezeryanda hiç bilgim yoktu tamamen herşeyi doktoruma bırakmıştım oda öyle uygun görmüştü herhalde. Ben baya Doğumdan 7-8 ay sonra epidral ne spinal ne öğrenmiştim :)
Çok güzel olmuş canım kaçlı bu nekadara yaptırdınBen hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi
Çikolata kadar tatlı günleriniz olsun bebişinizle. Kaçlı ve fiyatı ne kadar cnm ben de siparis vericem inşallah 1-2 haftayaBen hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi
İlkinde bi acemilik oluyor sanırım. Şimdi ne düşünüyorsun pekiBen genel anestezi olmuştum epidural spinal me bilmeden
Kesinlikle lohusa sepetinden al gecen ben aldim ck sik urunu varMerhaba, ben de hacı şerife sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten çok kaliteli. Ben ordan eşe dosta hediyelik de yolluyorum, kendimize de farklı farklı ürünlerinden istiyorum, bu zamana kadar kötü bi sürprizle karşılaşmadık, hepsi çok taze ve lezzetliydi.
Madem çantayı hazırlamışsınz hemen sorayım :) bir gecelik bir de pijama takımı yeterli olur mu? ben sezaryen olacağım için ilk gün için gecelik şart zaten de internette her gün bakıp duruyorum ama karar veremedim hala. nasıl bir şey aldınız?
Bende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormuYa benim sezeryanım 34. Haftada kesinleşmişti Çünkü kızımın kafası göğüs kafesime sıkışmıştı vE çıkması mümkün değildi. O yüzden 4 hafta boyunca kendimi hazırlamıştım. Biraz da yiğitlikten asansöre binene kadar "ya ilk sezeryan olan ben miyim yeaaaa amma abarttınız hehehe" diyerek girdim. Ama tabi ameliyat masasına gelince popomdan terledim. Başladım isyana "doktoooor beni komple bayılt" diye :) doktorum sağolsın kabul etmedi. "Boşuna o kadar narkoz almaya değer mi hem ben ameliyat boyu yanında olucam kalp atışında veya tansiyonunda bi sıkıntı olursa hemen seni genel anesteziye aldırırım merak etme" dedi.
Ben tabi isyan modundayım. İli hemşire geldi belimi biraz eğdi hareket etme dediler ama maşallah öyle bi tuttular ki hareket etmek Zaten mümkün değil. Hareket edebilene madalya vermeleri lazım. Derken be hala konuşuyorum "acıyacak mı acıyacak mı" derken anestezi uzmanı iğneyi yaptık bile dedi :) sonra zTen acı Yok. Aynı normal Doğum gibi kızımı doğr doğmaz gördüm öptüm iki dakika koynumda tuttum:)
İlk anestezi etkisi geçip sonda çıkarılınca tuvalete gidişim epey zordu yalan Yok. Sonuçta daha önce elimi bile kesmişliğim azdır koca bi kesik var. Ama ilk akşam zor da olsa yürüyünce ikinci akşam epey rahattım bir haftanın sonunda pazar alışverişine gittim :)
Bana uyuşukken taktılar o yüzden takarken bişey hissetmedim canım ama çıkarırken uyuşukluk geçmişti çok bişey hissetmemişim ki hiç hatırlamıyorum çıkartılma zamanınıBende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu
İnşallahcanım saolcok heyecanlandim ben de senin adina:) hayirli olsun canim saglikla gelsin yavrun
Bencede :) heycan korkuayyy inanmiyorum cok heycanliiiiii
Eklerim canım adıyla yaşasın :)maaşallah yavruna :) çok heyecanlı 17 gün sonra kucağında demek meleğin...bizde ismimize karar verdik Rihem olacak :) sayfay eklersen sevinirim canım...
Benim de ikinci ilki 11 sene önceydiKizim 3 hafta once geldi. Bakalim bu nasil bi surpriz yapacak :) 7 sene gecti. Ilk kez hamileymisim gibi heycanliyim :) Sizden tecrube ediyorum :)
Anaaa :)Anammm, doğum tarihlerimiz aynı!
İnşallah inşallah
Daha hazırlamadımSonunda bebeğimin cicilerini ütüledm.
Hem de uyanır uyanmaz.
Çok şükür bugünlermze.sıra geldi çanta hazırlamaya
Yaa canım eminmisin ben akrep olsun istiyorum ama 22 kasım tam yay burcu başlangıcı oluyorkızlar bebişleriniz akrep burcu olucak:))))
Bzm sayfalarımız diğer aylara göre sayı olarak çok gerideAnaaam hakketten ocak anneleri ne ole be. Ne kadar dusuk seviye.. cok yanlis. Burasi cinsellik koca muhabbeti yapilcak bi yer degil. Tamam arada paylasiyoz bole dediler yaptilar die ama hamilelikle ilgili yapilanlari soluyoruz aman nazar degmesin iyiki bu topikteyim valla. Hepinizi cok sefiyommmiyiki burdayimmm . Ewim yandi diyenler kocasi aldatanlar. Yalanci hamileliklerr.. filmleri gecmis
Çok kafam karıştı23ten sonrası yay canım hatta 23 ü bile bazen akrep olarak alan gazeteler var
Hoşgeldiniz :)Benim de acayip moralim bozuldu ve uzun süre hiç yazmadım o başlığa. Başlarda güzel güzel bebeklerimizin gelişimini konuşurken sonra muhabbet saçmasapan bir hal aldı. Ben çok üzülmüştüm bir de o iki kişiye de hatta boşanıcam diyene de hukuki olarak yardımcı olabilirim falan demiştim. Artık buraya bakıyorum zaten Aralık 28-29 dedi dr. ama şu saatten sonra muhabbete dahil olmak da zor, en azından yaşanılanları tecrübeleri okur bir şeyler öğrenirim dedim ben de.
Katılıyorum canım sanaPardon canim arkadan konusmak mi. O kdr sacmaligin arasinda buna takilmis olmanda ayri bi ilginc.. tebrik ederm kimsenjn arkasindan falan konusulmuyo. Herkes normalde burda soledigimiz insanlar acayiplesms lafi mi anormal anlamadim. Neyse bu konuya nokta.
@efsanehayat dan sonra evet bu gidişle ben ve @hepimami :) olacakHayirlisi olsun canim, saglikla al kucagina insallah. Aramizdaki ilk dogum yapacak sen misin acaba? :)
Bende akrep olmayacak diye üzüldüydüm :)Pöffff! Ben de 21'i olmasın dedim sırf yay olsun diye.
Şaka bir yana ablam akrep, ben yayım. Tam sınırda doğacağını tahmin ediyordum ve merak ediyordum hangi burç olacak diye.
Geçmiş olsun inşallah sorun olmaz 38 hafta kötü zaman. Değil Allah sagsalim kucagimizda olmalarını nasip etsin :)Doğmadı canım. 3 haftadır annemde istirahatteyim. Öncesinde kanama olmazsa 22 Kasıma planlandı doğum. 37+2 oluyoruz.
Evt hatta perşembe akşamı o kadar siddetliydi ki yuruyemiyordum :) nedenini ogrenirim inş kontrolündeArkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
Ben hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Ben genel anestezi olmuştum epidural spinal me bilmeden
Baya bir gözü kapalı girmişsiniz doğuma gibi olmuş sizinki:) genellikle epidural tavsiye ediyorlar sanırım ben de epidural tercih edicem sonrasında ağrısı daha az oluyormuş. Spinal olup 1 yıl sonra hala sızı olduğunu söyleyenler de var spinalle çok rahat doğum yaptığını söyleyenler de varAslında ilk sezeryanda hiç bilgim yoktu tamamen herşeyi doktoruma bırakmıştım oda öyle uygun görmüştü herhalde. Ben baya Doğumdan 7-8 ay sonra epidral ne spinal ne öğrenmiştim :)
Bende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu
Canım daha önce doğum yapmadom ama ufak bi rahim operasyonu geçirdim anlamıyosun bile jelliyolar zaten takarken kayıyo.ben idrarı kendisi çekeceğini bilmiyodum saldım o ara baktım dışarı akıyoBende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?