2016 Aralık Anneleri

Bende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu

Valla koekacağın en son şey o olsun hiç acımıyo :) ben daha önce ameliyat olmuştum ameliyattan sonra birer hafta arayla iki kere sonda takıldı. Takarkende çıkarırkende neredeyse hiç hissetmedim.

Merhaba kizlar
Haberler guzel arkadasim cok sukur sag salim kurtulmus . Ilki sezeryan olmustu bu sefer normal dogum olmus soran arkadaslar icin
Epidural almis . Gittik gorduk durumu iyi cok sukur. Yalniz bebegi küvezde tutuyorlar kendini toparlayana kadar saglik durumu gayet iyi kotkulacak bisey yok. Sadece nefes verip alma duzeni tam olmadigindan küvezde kontrol altinda masallah 2450gr 44 cm dogmus Rabbim bizede nasip etsin insallah . Kolay dogumlar. Dua edenler cok saolun Allahim razi olsun. Boyle iste sira bizde bende bugun valize bi kac bisey attim bebek deterjani almam lazim pazartesi gunu pazartesi gunu yikacam utilecem hayirlisiyla

Bende pazartesi gununu bekliyemiyorum acaba nekadar olmus benim minigim

28+5 de fln 1260 gr flndi.. ayy cok merak ediyorum

Ne kadar sanslisiniz her kontrolde bebegin kilosuna bakiliyor. Bana en son 32 haftada ultrason yapildi, doktor doguma kadar ultrason yok bir daha dedi. Bebegim kac kilo oldu cok merak ediyorum artik dogumda ogrenicem bu gidisle. Sozde Kuzey Amerika gelismis ulke, saglik sistemi cok berbat!

Canim arkadasum normal dogum yapti epidural aldi geyette memnun kalmis

Bnde bugun kek yaptim :) bnmde 3 gundur sag bacagim kalca kismi agrio. Bi kere kramp girdi galiba etkisi kaldi yada gece devamli sag sol ustune yatmakdan oldu. Gerdiriyorum falan ama anlik rahatlama oluyo sadexe

cnm cooook guzel olmus bende yaptirdim cikolata :) siparis pazartesi fln gelir

Hmm o zaman bilemem :) yoluk tavuga cevirsinler bizi :)) anam kadin olmak ne zor yaa doguma gidiom agda. Gece koca gorcek agda. Dugun dernek var agda. Deniz havuz agda... oyy oyy
eeee kadin olmak kolaymiiiiii her zorlugu biz cekiyoruz valla

Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
benimde cati bolgemde fln agri var cnm.. doguma yaklastikca agrirmis sanirim oyle duydum...

ayyy hadi cok sevindim cnm :) darisi bizlere insallahhhhhhhhh

cnm bende belcikada kaliyorum yani yurtdisi... fakat burasi oyle degil AMerika bana hep soguk bir ulke gelmisti... bilmiyorum orda hic yasamak istemezdim

Ya ben 1 hafta ciddi bi baş ağrısı çektim. Ama sonra hiç ağrım sızım olmadı 10. Gün her işimi kendim halledebilir hale gelmiştim. Ama bu sefer ne yapıcam bilmiyorum. O baş ağrısı baya zordu

59.90

Sağol canım uzun uzun yazmışsın hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Kızlar merhaba bende ocak annesiyim allah nasip ederse. :) sizlere birşey sormak istiyorum. hamilelik çekimi yapacak olan ya da yaptıran var mı.
Elbise nasıl birşey düşünüyorsunuz nereden alacaksınız ya da aldınız.

Valla bende 1 gecelik ve 1 pijama takımı aldım onları koydum paylaşayım resmini
Hmm o zaman bilemem :) yoluk tavuga cevirsinler bizi :)) anam kadin olmak ne zor yaa doguma gidiom agda. Gece koca gorcek agda. Dugun dernek var agda. Deniz havuz agda... oyy oyy
:)))aynen canım ya
Çok güzel olmuş canım kaçlı bu nekadara yaptırdın
72 li 59.90 a yaptırdım canım

Çikolata kadar tatlı günleriniz olsun bebişinizle. Kaçlı ve fiyatı ne kadar cnm ben de siparis vericem inşallah 1-2 haftaya
Amin teşekkür ederiz canım 72 li 59.90

Eklentiler

• 20161010_103349.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 93
merhaba cnm ben beyaz sade bir elbise dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…