Günaydın kızlar
Sabah randevumuz vardı
Maşallah 2900gr 49cm olmuş :)
Veee doğum tarihimizi aldık
22/11/2016 :)
Son 17 kızlar
Bende sondadan korkuyorum beynimdeki tek korku o o takilirken cikartirken agri oluyormu
kızlar bebişleriniz akrep burcu olucak:))))
İnşallahcanım saol
Bencede :) heycan korku
Sanki ilk gibi
Eklerim canım adıyla yaşasın :)
Benim de ikinci ilki 11 sene önceydi
Bu da ilk gibi oldu
Çok heycanlıyım
Anaaa :)
Aynı gün ayrı şehirlerde de olsak aynı duyguları paylaşacağız
İnşallah inşallah
Daha hazırlamadım
Sanki bir şeyler eksik kalacak gibi geliyor bana niyeyse
Yaa canım eminmisin ben akrep olsun istiyorum ama 22 kasım tam yay burcu başlangıcı oluyor
Kİmi yer 23 kasım alıyor
Acaba 22 mi 23 mü
Bzm sayfalarımız diğer aylara göre sayı olarak çok geride
Ama sevgi saygı muhabbet çok daha ileri seviyede maşallah
Hıı geri seviyede olma nedenimiz
3 grup var 2016 aralık annelerinde
Tabii önemli olan herkes bilgi paylaşımında bulunsun kaç sayfa olmasının bir önemi yok tabii ortamda çok önemli
Maşallah sonuna hep beraber yaklaştık ama daha kimse birbirini kırmadı bile :)
Ewt canim dogru simdiye kdr hic kavga gurultu yada sacma sapan seyler konusulmadi herkes saygi sevgi cercevesinde konustu o yuzden iyikide burdaymisim dedm :)
Çok kafam karıştı
İnşallah öyledir :)
Hoşgeldiniz :)
Katılıyorum canım sana
HErkes bir yorum yazacak tabiki
Arkadan konuşmak değil bu
Orda o kadar olaylar olmus olmus bise olmamis hersey normal . Bizler sadece nacizane acaba nolmus doguran eden varmi diye girip okumamizla buna sahit olup topigimizde bunu gayet norml sekilde paylasinca hersey anormal .. banane ki herkes ne hali varsa gorsun ne arkadan konuscam. Orda birbirlerine giydirmedigi kalmamis milletin. Sonrada oleymis bolymis. Kimse kusura bakmasin. Bu topigide kirletmesin kimse . Simdiye kdr gormedik bole seyler elbet garibimize gider
@efsanehayat dan sonra evet bu gidişle ben ve @hepimami :) olacak
Bende akrep olmayacak diye üzüldüydüm :)
Bende pazartesi gununu bekliyemiyorum acaba nekadar olmus benim minigim
28+5 de fln 1260 gr flndi.. ayy cok merak ediyorum
Acaba 17 ocakta olmadı mümkün mü :))) doğum günume denk gelsin diye :))))
Canim arkadasum normal dogum yapti epidural aldiCnm hamile olmadan önceki tshirt vs. altına veya üstüne giyebilirsin, ya da kazaklarının altına, hamile kıyafetine gerek yok yani
Haberdar et cnm sonra beni, ilki sezeryan olan biri olarak merak ediyorum, ikinci nasıl normal oluyor, biz daha karar veremedik tePazartesi bir prof. Randevumuz var, bakalım o ne diyecek..
Ayy bugün ben de eşime diyorum, bide erkek oluyormuş, hiç isim bile düşünmedik diye!Herşeyimiz pembişş
Ben hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi
Bugün diğer günlerden farklı olarak bacağım uyuştu. Üstelik ayakta iş gördüğümde.diz kapağım ile göbek arası komple hissizlesti.
Bugün cok çalışkandım.Suan misafirliğe gidecez ama benim çok uykum vaR. Umarım orda uyuklamam
cnm cooook guzel olmus bende yaptirdim cikolata :) siparis pazartesi fln gelirBen hazır sayılırım canım çantamı bile hazırladım hatta çikolata siparişlerim bile geldi hacı Şerif den geriye bir tek ağdam kaldı
Kızlarrr face de paylaştım bakın buraya da resim ekliyorum ikramlık madlen ler geldi
eeee kadin olmak kolaymiiiiii her zorlugu biz cekiyoruz vallaHmm o zaman bilemem :) yoluk tavuga cevirsinler bizi :)) anam kadin olmak ne zor yaa doguma gidiom agda. Gece koca gorcek agda. Dugun dernek var agda. Deniz havuz agda... oyy oyy
benimde cati bolgemde fln agri var cnm.. doguma yaklastikca agrirmis sanirim oyle duydum...Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
ayyy hadi cok sevindim cnm :) darisi bizlere insallahhhhhhhhhMerhaba kizlar
Haberler guzel arkadasim cok sukur sag salim kurtulmus . Ilki sezeryan olmustu bu sefer normal dogum olmus soran arkadaslar icin
Epidural almis . Gittik gorduk durumu iyi cok sukur. Yalniz bebegi küvezde tutuyorlar kendini toparlayana kadar saglik durumu gayet iyi kotkulacak bisey yok. Sadece nefes verip alma duzeni tam olmadigindan küvezde kontrol altinda masallah 2450gr 44 cm dogmusRabbim bizede nasip etsin insallah . Kolay dogumlar. Dua edenler cok saolun Allahim razi olsun. Boyle iste sira bizde bende bugun valize bi kac bisey attim bebek deterjani almam lazim pazartesi gunu pazartesi gunu yikacam utilecem hayirlisiyla
cnm bende belcikada kaliyorum yani yurtdisi... fakat burasi oyle degilNe kadar sanslisiniz her kontrolde bebegin kilosuna bakiliyor. Bana en son 32 haftada ultrason yapildi, doktor doguma kadar ultrason yok bir daha dedi. Bebegim kac kilo oldu cok merak ediyorum artik dogumda ogrenicem bu gidisle. Sozde Kuzey Amerika gelismis ulke, saglik sistemi cok berbat!
cok guzel olmus hersey cnm :) yorulmussundur dinlenmene bakEki Görüntüle 1907814 Eki Görüntüle 1907813 Eki Görüntüle 1907811 Eki Görüntüle 1907812Selam kızlar bu sabah söylemiştim Bebek partim var diye.. Fotoların hepsi elime ulaşmadı ama bir iki tane ekliyorum sizler için. Çok güzeldi eğlendim arkadaşlarımla vakit geçirdim
Ya ben 1 hafta ciddi bi baş ağrısı çektim. Ama sonra hiç ağrım sızım olmadı 10. Gün her işimi kendim halledebilir hale gelmiştim. Ama bu sefer ne yapıcam bilmiyorum. O baş ağrısı baya zorduBaya bir gözü kapalı girmişsiniz doğuma gibi olmuş sizinki:) genellikle epidural tavsiye ediyorlar sanırım ben de epidural tercih edicem sonrasında ağrısı daha az oluyormuş. Spinal olup 1 yıl sonra hala sızı olduğunu söyleyenler de var spinalle çok rahat doğum yaptığını söyleyenler de var
Eki Görüntüle 1907814 Eki Görüntüle 1907813 Eki Görüntüle 1907811 Eki Görüntüle 1907812Selam kızlar bu sabah söylemiştim Bebek partim var diye.. Fotoların hepsi elime ulaşmadı ama bir iki tane ekliyorum sizler için. Çok güzeldi eğlendim arkadaşlarımla vakit geçirdim
59.90Ne kadar
Sağol canım uzun uzun yazmışsın hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahYa benim sezeryanım 34. Haftada kesinleşmişti Çünkü kızımın kafası göğüs kafesime sıkışmıştı vE çıkması mümkün değildi. O yüzden 4 hafta boyunca kendimi hazırlamıştım. Biraz da yiğitlikten asansöre binene kadar "ya ilk sezeryan olan ben miyim yeaaaa amma abarttınız hehehe" diyerek girdim. Ama tabi ameliyat masasına gelince popomdan terledim. Başladım isyana "doktoooor beni komple bayılt" diye :) doktorum sağolsın kabul etmedi. "Boşuna o kadar narkoz almaya değer mi hem ben ameliyat boyu yanında olucam kalp atışında veya tansiyonunda bi sıkıntı olursa hemen seni genel anesteziye aldırırım merak etme" dedi.
Ben tabi isyan modundayım. İli hemşire geldi belimi biraz eğdi hareket etme dediler ama maşallah öyle bi tuttular ki hareket etmek Zaten mümkün değil. Hareket edebilene madalya vermeleri lazım. Derken be hala konuşuyorum "acıyacak mı acıyacak mı" derken anestezi uzmanı iğneyi yaptık bile dedi :) sonra zTen acı Yok. Aynı normal Doğum gibi kızımı doğr doğmaz gördüm öptüm iki dakika koynumda tuttum:)
İlk anestezi etkisi geçip sonda çıkarılınca tuvalete gidişim epey zordu yalan Yok. Sonuçta daha önce elimi bile kesmişliğim azdır koca bi kesik var. Ama ilk akşam zor da olsa yürüyünce ikinci akşam epey rahattım bir haftanın sonunda pazar alışverişine gittim :)
Valla bende 1 gecelik ve 1 pijama takımı aldım onları koydum paylaşayım resminiMerhaba, ben de hacı şerife sipariş vermeyi düşünüyorum çünkü gerçekten çok kaliteli. Ben ordan eşe dosta hediyelik de yolluyorum, kendimize de farklı farklı ürünlerinden istiyorum, bu zamana kadar kötü bi sürprizle karşılaşmadık, hepsi çok taze ve lezzetliydi.
Madem çantayı hazırlamışsınz hemen sorayım :) bir gecelik bir de pijama takımı yeterli olur mu? ben sezaryen olacağım için ilk gün için gecelik şart zaten de internette her gün bakıp duruyorum ama karar veremedim hala. nasıl bir şey aldınız?
:)))aynen canım yaHmm o zaman bilemem :) yoluk tavuga cevirsinler bizi :)) anam kadin olmak ne zor yaa doguma gidiom agda. Gece koca gorcek agda. Dugun dernek var agda. Deniz havuz agda... oyy oyy
72 li 59.90 a yaptırdım canımÇok güzel olmuş canım kaçlı bu nekadara yaptırdın
Amin teşekkür ederiz canım 72 li 59.90Çikolata kadar tatlı günleriniz olsun bebişinizle. Kaçlı ve fiyatı ne kadar cnm ben de siparis vericem inşallah 1-2 haftaya
merhaba cnm ben beyaz sade bir elbise dusunuyorum..Kızlar merhaba bende ocak annesiyim allah nasip ederse. :) sizlere birşey sormak istiyorum. hamilelik çekimi yapacak olan ya da yaptıran var mı.
Elbise nasıl birşey düşünüyorsunuz nereden alacaksınız ya da aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?