2016 Aralık Anneleri

Masallah sana Ben nie boyle oldum acaba iki hafta icinde halledicem insallah :) Paylasirim insallah burdan da :)
Sağol canım

Cok guzel olmus cikolatalari da kucuk prensesin
Teşekkür ederiz canım

Ya ben 1 hafta ciddi bi baş ağrısı çektim. Ama sonra hiç ağrım sızım olmadı 10. Gün her işimi kendim halledebilir hale gelmiştim. Ama bu sefer ne yapıcam bilmiyorum. O baş ağrısı baya zordu
Canım spinal daha çok baş ağrısı yapıyormuş. Ben bu yüzden de epidural istiyorum çünkü istediğin zaman ağrı kesici verebiliyormuşsun. Beni tek tedirgin eden konu sonda.

Ben siyah uzun kollu dar mini elbise giydim. Gobegin ustune (kaburga altina) kemer taktim.

Kızlar ya emin olmadığımız bi konu var kaç defa dır camasirimda ıslaklık görüyorum kafama takıldı afedersiniz idrar mi kaciriyorum bebeğin suyu mu ayırt edemedim :/ bide tekrar özür dileyerek söylüyorum.akintim koyu ve sari uzun zamandır bu normal mi yoksa enfeksiyon mu kaptik yine :/

Hanımlar,
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, bebeklerinizi sağlıkla alın kucağınıza

Şimdi gelelim topiğinizde bulunma sebebime, sizlerinde bildiği gibi Ocak annelerinde birtakım şeyler yaşandı, hoş değildi, üzücü bir durumdu ama burada şöyle kötü topik böyle fena topik diye yazarsanız orada yazan sizler gibi hamile ve iyi arkadaşlarınızı üzer, kırar ve istemeden topikler arası polemiğe sebep olursunuz.

Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim

Canm bugün bu yüzden acile gittiö geçendede olmuştu yine yazmıştım turnusol kağıdıyla test yaptım diye ama içim rahat etmedi bugünde olumca gittim. Suyu normal görünüyor dedi dr 4 -5 gundur var bu ıslaklık su olsa 4-5 gune azalırdı sanırı . Enfeksiyon olanların akıntısı sulu oluyor suyla karıştırabiliyoruz

Kokuda var zaten şu turnosol gerçekten işe yarıyor ise bende deneseydim :/

Ay sondayı hiç hiç takma. Zaten takılırken uyuşukken takıyorlar çıkarken de anlamıyorsun bile emin ol
Yaa çok sevindim valla canım çok sağol. O sonda görünümü bile psikolojimi bozmaya yetiyor normalinde. Ayyy bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi çok da önemli değil aslında ama insanın kafasına takılıyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…