- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Sağol canımMasallah sanaBen nie boyle oldum acaba iki hafta icinde halledicem insallah :) Paylasirim insallah burdan da :)
Teşekkür ederiz canım
Cok guzel olmus cikolatalari da kucuk prensesin
cnm cooook guzel olmus bende yaptirdim cikolata :) siparis pazartesi fln gelir
Bende bayıldım , hacı Şerif gerçekten çok güzel bir tercih...
eeee kadin olmak kolaymiiiiii her zorlugu biz cekiyoruz valla
benimde cati bolgemde fln agri var cnm.. doguma yaklastikca agrirmis sanirim oyle duydum...
ayyy hadi cok sevindim cnm :) darisi bizlere insallahhhhhhhhh
cnm bende belcikada kaliyorum yani yurtdisi... fakat burasi oyle degilAMerika bana hep soguk bir ulke gelmisti... bilmiyorum orda hic yasamak istemezdim
Canım spinal daha çok baş ağrısı yapıyormuş. Ben bu yüzden de epidural istiyorum çünkü istediğin zaman ağrı kesici verebiliyormuşsun. Beni tek tedirgin eden konu sonda.Ya ben 1 hafta ciddi bi baş ağrısı çektim. Ama sonra hiç ağrım sızım olmadı 10. Gün her işimi kendim halledebilir hale gelmiştim. Ama bu sefer ne yapıcam bilmiyorum. O baş ağrısı baya zordu
Eki Görüntüle 1907814 Eki Görüntüle 1907813 Eki Görüntüle 1907811 Eki Görüntüle 1907812Selam kızlar bu sabah söylemiştim Bebek partim var diye.. Fotoların hepsi elime ulaşmadı ama bir iki tane ekliyorum sizler için. Çok güzeldi eğlendim arkadaşlarımla vakit geçirdim
Eki Görüntüle 1907814 Eki Görüntüle 1907813 Eki Görüntüle 1907811 Eki Görüntüle 1907812Selam kızlar bu sabah söylemiştim Bebek partim var diye.. Fotoların hepsi elime ulaşmadı ama bir iki tane ekliyorum sizler için. Çok güzeldi eğlendim arkadaşlarımla vakit geçirdim
Kızlar merhaba bende ocak annesiyim allah nasip ederse. :) sizlere birşey sormak istiyorum. hamilelik çekimi yapacak olan ya da yaptıran var mı.
Elbise nasıl birşey düşünüyorsunuz nereden alacaksınız ya da aldınız.
Canm bugün bu yüzden acile gittiö geçendede olmuştu yine yazmıştım turnusol kağıdıyla test yaptım diye ama içim rahat etmedi bugünde olumca gittim. Suyu normal görünüyor dedi dr 4 -5 gundur var bu ıslaklık su olsa 4-5 gune azalırdı sanırı . Enfeksiyon olanların akıntısı sulu oluyor suyla karıştırabiliyoruzKızlar ya emin olmadığımız bi konu var kaç defa dır camasirimda ıslaklık görüyorum kafama takıldı afedersiniz idrar mi kaciriyorum bebeğin suyu mu ayırt edemedim :/ bide tekrar özür dileyerek söylüyorum.akintim koyu ve sari uzun zamandır bu normal mi yoksa enfeksiyon mu kaptik yine :/
Tsk ederim cnmValla bende 1 gecelik ve 1 pijama takımı aldım onları koydum paylaşayım resmini
:)))aynen canım ya
72 li 59.90 a yaptırdım canım
Amin teşekkür ederiz canım 72 li 59.90
Ay sondayı hiç hiç takma. Zaten takılırken uyuşukken takıyorlar çıkarken de anlamıyorsun bile emin olCanım spinal daha çok baş ağrısı yapıyormuş. Ben bu yüzden de epidural istiyorum çünkü istediğin zaman ağrı kesici verebiliyormuşsun. Beni tek tedirgin eden konu sonda.
Kokuda var zaten şu turnosol gerçekten işe yarıyor ise bende deneseydim :/Canm bugün bu yüzden acile gittiö geçendede olmuştu yine yazmıştım turnusol kağıdıyla test yaptım diye ama içim rahat etmedi bugünde olumca gittim. Suyu normal görünüyor dedi dr 4 -5 gundur var bu ıslaklık su olsa 4-5 gune azalırdı sanırı . Enfeksiyon olanların akıntısı sulu oluyor suyla karıştırabiliyoruz
Yaa çok sevindim valla canım çok sağol. O sonda görünümü bile psikolojimi bozmaya yetiyor normalinde. Ayyy bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi çok da önemli değil aslında ama insanın kafasına takılıyor tabi.Ay sondayı hiç hiç takma. Zaten takılırken uyuşukken takıyorlar çıkarken de anlamıyorsun bile emin ol
32 itibariyle hazirlanmak lazim aslinda ama daha hicbirsey yapmadimSanki ben dogurmicam gibi. Biri beni durtuklesin diye bekliyorum. Daha kiyafetleri yikamadim bile
ben belcikada kaliyorum cnm internetten siparis verdim
Hastanelerdede aynı uygulama varmış ben denedim gazlı beze sarıp zarar gelmez bi dene istersenKokuda var zaten şu turnosol gerçekten işe yarıyor ise bende deneseydim :/
Ohhh maşallahhŞurayada kizinin kiyafetlerini utulemek icin can atan bir baba konduralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?