Valla bende 1 gecelik ve 1 pijama takımı aldım onları koydum paylaşayım resmini
:)))aynen canım ya
72 li 59.90 a yaptırdım canım
Amin teşekkür ederiz canım 72 li 59.90
Sizin evde de seksenler izlenio :)))Şurayada kizinin kiyafetlerini utulemek icin can atan bir baba konduralim
Kızlar ya emin olmadığımız bi konu var kaç defa dır camasirimda ıslaklık görüyorum kafama takıldı afedersiniz idrar mi kaciriyorum bebeğin suyu mu ayırt edemedim :/ bide tekrar özür dileyerek söylüyorum.akintim koyu ve sari uzun zamandır bu normal mi yoksa enfeksiyon mu kaptik yine :/
Şurayada kizinin kiyafetlerini utulemek icin can atan bir baba konduralim
Sizin evde de seksenler izlenio :)))
Masallah masallah.Bizimki kendi gomleklerini utulese sukrederim
Kendininkileride yapar sagolsun :) Allah evlatlarimizada sag salim giymeyi nasip etsin cicilerini insallah :)
hayır canım 22 ya da bazı kaynaklarda 23 ü bile akrep gösteriyoAkrep 21 Kasim'a kadar, 22 Kasim Yay oluyor :)
eminim canım kendi doğum günüm de o günlerde çünkü yıllardır takipteyim akrebin bitişi yayın başlangıcı nedir diye hep 23 ten başlatıyolar yayı hatta bazıları 24 ten bile başlatıyoİnşallahcanım saol
Bencede :) heycan korku
Sanki ilk gibi
Eklerim canım adıyla yaşasın :)
Benim de ikinci ilki 11 sene önceydi
Bu da ilk gibi oldu
Çok heycanlıyım
Anaaa :)
Aynı gün ayrı şehirlerde de olsak aynı duyguları paylaşacağız
İnşallah inşallah
Daha hazırlamadım
Sanki bir şeyler eksik kalacak gibi geliyor bana niyeyse
Yaa canım eminmisin ben akrep olsun istiyorum ama 22 kasım tam yay burcu başlangıcı oluyor
Kİmi yer 23 kasım alıyor
Acaba 22 mi 23 mü
Bzm sayfalarımız diğer aylara göre sayı olarak çok geride
Ama sevgi saygı muhabbet çok daha ileri seviyede maşallah
Hıı geri seviyede olma nedenimiz
3 grup var 2016 aralık annelerinde
Tabii önemli olan herkes bilgi paylaşımında bulunsun kaç sayfa olmasının bir önemi yok tabii ortamda çok önemli
Maşallah sonuna hep beraber yaklaştık ama daha kimse birbirini kırmadı bile :)
Çok kafam karıştı
İnşallah öyledir :)
Hoşgeldiniz :)
Katılıyorum canım sana
HErkes bir yorum yazacak tabiki
Arkadan konuşmak değil bu
@efsanehayat dan sonra evet bu gidişle ben ve @hepimami :) olacak
Bende akrep olmayacak diye üzüldüydüm :)
Gene genel anestezi olurum galiba hemen görmek falan isterim ama zaten şişmanım ne biliyim bide utanıyorum bayılmak en iyisi gibi uyudum uyandım odadaydım...digerleri korkutuyo beniİlkinde bi acemilik oluyor sanırım. Şimdi ne düşünüyorsun peki
Ben de oyle :) sonrasinda hic zorluk cekmedim cok sukur. Ilk gece hastanenin geceligini cikarmadilar. Ertesi gun yardimcilar giydirdi. Cektim esofmanlarimi oohhh misss :)))
Ayy maşallah bizim babamızda hiç yok o duygular zaten doğdu dokunmaya bile korkmuştu kızım dillendikçe arttı tüm duyguları şimdi babayı dört donduruyo ahh ahhh evlendigimizde temizlik yapan kocamı ozledimŞurayada kizinin kiyafetlerini utulemek icin can atan bir baba konduralim
Canım artık 36. Hafta zamanı gelmiş bence hazırla hazır dursun ne olur ne olmaz inş gününde gelirler tabiki ama için rahat eder en azından çünkü o an elin ayağına dolaşırBen de cok tedbirliyimdir aslinda coktan hazirlardim da eşim cok telaş yapiyo diye hazirlamadim. yoksa en ufak biseyde valizi alir kapiya kosar kesin. yada valizi arabada gezdiricem diye tutturabilir. ondan gizli hazirliyim ben en iyisi dimi. bana niyeyse erken degil de gec dogacakmis gibi geliyo ama hayirlisi artik.
Benim bu aralar epey oluyo zaten alt kısım agrıları hareket ettirmede zorlukta vardı bugün deçıkacak gibi vurdu da vurda alttan alaturka wc kullanmak zorunda kalddım böyle hissettim gibi oldu zaman daralıyo artık..Kızlar kasiklarimda epeyi suren damar atmasi hissi oluyormu bugün 2. Defa ilkinde oldu durdu bu ikinci durmuo :)
Bende pazartesi doktora gitmeden önce hazirlayayim bari valla korkuyorum doktor suyun azalmış falan diyecek diye bebeği. Hareketlerini çok asagida hissediyorum camasirda ıslak oluo ve kasılma ile beraber aşırı hafif sancı :/Benim bu aralar epey oluyo zaten alt kısım agrıları hareket ettirmede zorlukta vardı bugün deçıkacak gibi vurdu da vurda alttan alaturka wc kullanmak zorunda kalddım böyle hissettim gibi oldu zaman daralıyo artık..
Çanta hazırlamaya gelince eksiklerim var benim de ama en ana şeyleri koyup bi valiz yaptım o beni rahattı ya en azından ortada kalmam ben bez almadım kızlar ya yenidogan aşacaktım bugün 130 lu falan dı sonra benim kız şişman gelirde olmaz mı acaba dedim 2-5 kilo arası 2 mi alsam dedim olmadı diğer kontrolden sonra alırım
Ooo maşallah ne Güzel olmuş herşey. Sağlıkla doğsun kızın inşallahEki Görüntüle 1907814 Eki Görüntüle 1907813 Eki Görüntüle 1907811 Eki Görüntüle 1907812Selam kızlar bu sabah söylemiştim Bebek partim var diye.. Fotoların hepsi elime ulaşmadı ama bir iki tane ekliyorum sizler için. Çok güzeldi eğlendim arkadaşlarımla vakit geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?