2016 Aralık Anneleri

Bende de arada oluyor canim. Sanirim usuttugum zamanlar daha cok oluyor. Sık sık camasir degistiriyorum. Normal sanirim. Bu donemlerde akintin artabilir demisti doktorum.

eminim canım kendi doğum günüm de o günlerde çünkü yıllardır takipteyim akrebin bitişi yayın başlangıcı nedir diye hep 23 ten başlatıyolar yayı hatta bazıları 24 ten bile başlatıyo

İlkinde bi acemilik oluyor sanırım. Şimdi ne düşünüyorsun peki
Gene genel anestezi olurum galiba hemen görmek falan isterim ama zaten şişmanım ne biliyim bide utanıyorum bayılmak en iyisi gibi uyudum uyandım odadaydım...digerleri korkutuyo beni

Ben de oyle :) sonrasinda hic zorluk cekmedim cok sukur. Ilk gece hastanenin geceligini cikarmadilar. Ertesi gun yardimcilar giydirdi. Cektim esofmanlarimi oohhh misss :)))

Ben odaya alındım hemşireler ustumu giyindirdi öyle hatırlıyorum bi saat sonra falan da kalkıp pijama altımı giyinmiştim gecelik giyinmedim ben aynı gun kalkıp yürümeye falan da başlamıştım sonda falan takılmamıştı ...ama çok ağladım ben ilk gun kızım kuveze alındı bide odada yanıma gelen alıp alıp gitti bebeğini onlardan etkilenmiştim galiba inşallah rabbim bu defa hemen almayı nasip eder kuzumusağlıkla

Şurayada kizinin kiyafetlerini utulemek icin can atan bir baba konduralim
Ayy maşallah bizim babamızda hiç yok o duygular zaten doğdu dokunmaya bile korkmuştu kızım dillendikçe arttı tüm duyguları şimdi babayı dört donduruyo ahh ahhh evlendigimizde temizlik yapan kocamı ozledim

Canım artık 36. Hafta zamanı gelmiş bence hazırla hazır dursun ne olur ne olmaz inş gününde gelirler tabiki ama için rahat eder en azından çünkü o an elin ayağına dolaşır

Arkadaslar iyiaksamlarr benim bebegim buaralar cok geriliyor biyere toplaniyor ordan top gibi sisiyor karnim cok kasiliyor internettn arastirdigimda genellikle bebek kendini doguma hazirladigi evrede olurmus bunlar sizde de oluyor mu 34. Hafta bitmek uzere benim

Kızlar kasiklarimda epeyi suren damar atmasi hissi oluyormu bugün 2. Defa ilkinde oldu durdu bu ikinci durmuo :)
Benim bu aralar epey oluyo zaten alt kısım agrıları hareket ettirmede zorlukta vardı bugün deçıkacak gibi vurdu da vurda alttan alaturka wc kullanmak zorunda kalddım böyle hissettim gibi oldu zaman daralıyo artık..

Çanta hazırlamaya gelince eksiklerim var benim de ama en ana şeyleri koyup bi valiz yaptım o beni rahattı ya en azından ortada kalmam ben bez almadım kızlar ya yenidogan aşacaktım bugün 130 lu falan dı sonra benim kız şişman gelirde olmaz mı acaba dedim 2-5 kilo arası 2 mi alsam dedim olmadı diğer kontrolden sonra alırım

Bende pazartesi doktora gitmeden önce hazirlayayim bari valla korkuyorum doktor suyun azalmış falan diyecek diye bebeği. Hareketlerini çok asagida hissediyorum camasirda ıslak oluo ve kasılma ile beraber aşırı hafif sancı :/

canım malesef 23 ü bile akrep gösteren bissürü kaynak var keşke dediğin gibi olsa çünkü ben çok sinir oluyorum bu akrep-yay nerde başlıyo bitiyo emin olamamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…