- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Gene genel anestezi olurum galiba hemen görmek falan isterim ama zaten şişmanım ne biliyim bide utanıyorum bayılmak en iyisi gibi uyudum uyandım odadaydım...digerleri korkutuyo beni
Şişmanlıkla ne Alakası var ay onlar kendilerine baksın :) korkuyorsan ayrı tabi. Bende genelden korkuyorum biraz hem uyuyup uyananazsam diye Hemde uyanma aşamasında saçmalarım diye :)
en azından pijamanı hastane çıkışınu bile koysan rahatlık veriyo ama gene de azaldı sen hazırla bence çünkü durdukça eksik çıkıyo benim uzun suredir çamaşırım ıslak oluyo kaçırıyorum resmen oksursem hapşırsamBende pazartesi doktora gitmeden önce hazirlayayim bari valla korkuyorum doktor suyun azalmış falan diyecek diye bebeği. Hareketlerini çok asagida hissediyorum camasirda ıslak oluo ve kasılma ile beraber aşırı hafif sancı :/
Ben de öyle sanıyordum ama ilginç bir şekilde bazı sitelerde yay 22sinde başlıyor, bazılarında 23ünde.Akrep 21 Kasim'a kadar, 22 Kasim Yay oluyor :)
Cnm hamile olmadan önceki tshirt vs. altına veya üstüne giyebilirsin, ya da kazaklarının altına, hamile kıyafetine gerek yok yani
Şuraya da bir nazar boncuğu konduralım.Şurayada kizinin kiyafetlerini utulemek icin can atan bir baba konduralim
Evet ben de okumuştum. NORMAL doğum egzersizleri olarak tavsiye ediliyor, yeri oturarak silmek, alaturka wc, eğilip kalkmak. BEN de oturup siliyorum evi, ama alafranga wc kolayıma geliyorYani soyle her zaman degil ama bazen yapmam.gerekiyor mesela cekmece silmek, ya da dolap kapaginin alt kisimlari veya camasirligin alt kisimlarina camasir asmam icin mecbur o sekilde olmam gerekiyor. Boyle canim aciyor baski cok oluyor gibi hissediyorum. Normal sanirim bu durum, bide zaten normal dogum icin comelip kalkmak ve alaturka wc kullanmak iyiymis sanirim.
Edit buarada alaturka wc yazacaktim bi omceki mesajda alafranga yazmisim yanlislikla
Sen bilirsin en azından pijamanı hastane çıkışını koyabilirsin bence bebeğinkileri zaten ayrı bir poşete koydum kirlenmezdeHastahane çantasını hazırlamadan yıkama.lazim ama yikama için erken değil mi ::/ 2 ay var inş daha
ASLINDA yaptıkça esniyor, alışıyor vücut ama ben de alafranga kullanıyorum. DAHA kolay geliyor. Yeri oturup siliyorumAlaturka kullanmayi denedim doguma yardimci olmasi icin ama imkani yok. ben hayatta egilemiyorum öyle masallah sana.
Yapan özel hastaneler var Türkiye'de de. DEVlet olarak İstanbul'da Zeynep Kamil sadece yapıyor bildiğim. AYRI bir kliniği var ssvd olarak. İyi ve tecrübeli bir ekibi var. SSVD Düşünüyorsanız uygunsa size orayı da bir görebilirsiniz...Haberdar et cnm sonra beni, ilki sezeryan olan biri olarak merak ediyorum, ikinci nasıl normal oluyor, biz daha karar veremedik tePazartesi bir prof. Randevumuz var, bakalım o ne diyecek..
Canım artık 36. Hafta zamanı gelmiş bence hazırla hazır dursun ne olur ne olmaz inş gününde gelirler tabiki ama için rahat eder en azından çünkü o an elin ayağına dolaşır
ASLINDA yaptıkça esniyor, alışıyor vücut ama ben de alafranga kullanıyorum. DAHA kolay geliyor. Yeri oturup siliyorum
Gene genel anestezi olurum galiba hemen görmek falan isterim ama zaten şişmanım ne biliyim bide utanıyorum bayılmak en iyisi gibi uyudum uyandım odadaydım...digerleri korkutuyo beni
Ben odaya alındım hemşireler ustumu giyindirdi öyle hatırlıyorum bi saat sonra falan da kalkıp pijama altımı giyinmiştim gecelik giyinmedim ben aynı gun kalkıp yürümeye falan da başlamıştım sonda falan takılmamıştı ...ama çok ağladım ben ilk gun kızım kuveze alındı bide odada yanıma gelen alıp alıp gitti bebeğini onlardan etkilenmiştim galiba inşallah rabbim bu defa hemen almayı nasip eder kuzumusağlıkla
Ayy maşallah bizim babamızda hiç yok o duygular zaten doğdu dokunmaya bile korkmuştu kızım dillendikçe arttı tüm duyguları şimdi babayı dört donduruyo ahh ahhh evlendigimizde temizlik yapan kocamı ozledim
Hemen girip çıkınca çok zorlamıyor ama biraz kalmak gerekirse bacaklarım çok uyuşuyor. Oğluma hamileyken evde sadece alaturka vardı son ana kadar nasıl kullanmışım diyorum şimdiKendi evimde alaturka yoktu. bi ara da annemde kaldim onda kullaniyim alisiyim dedim ama zaman gectikce cok zorladi. bi de benim bacaklarima acayip kramp giriyo. agrisi bir hafta gecmiyo o da cok etkiliyo kıramıyorum. aslında canı tatlı biri degilimdir ama yazınca cok nazlıymışım gibi geldi
Hemen girip çıkınca çok zorlamıyor ama biraz kalmak gerekirse bacaklarım çok uyuşuyor. Oğluma hamileyken evde sadece alaturka vardı son ana kadar nasıl kullanmışım diyorum şimdi
Dun bende dooktora sordum bir anda karnim sertlesiyor agirlasiyor dedim hatta karnimin bir tarafi yamuluyor dedim oda artik bunlar cok normal dedi bir sorun oldugundan degilmis yaniArkadaslar iyiaksamlarr benim bebegim buaralar cok geriliyor biyere toplaniyor ordan top gibi sisiyor karnim cok kasiliyor internettn arastirdigimda genellikle bebek kendini doguma hazirladigi evrede olurmus bunlar sizde de oluyor mu 34. Hafta bitmek uzere benim
Benim yaklaşık 1 aydır var ağrım.biraz yürüyünce iyice artıyor oturup kalkmak bile işkence gibi geliyor.Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
Akrep burcu mu uyumlu yoksa yay mi. Hangisi daha iyiAkrep 21 Kasim'a kadar, 22 Kasim Yay oluyor :)
Çok güzel görünüyor her şey :)Eki Görüntüle 1907814 Eki Görüntüle 1907813 Eki Görüntüle 1907811 Eki Görüntüle 1907812Selam kızlar bu sabah söylemiştim Bebek partim var diye.. Fotoların hepsi elime ulaşmadı ama bir iki tane ekliyorum sizler için. Çok güzeldi eğlendim arkadaşlarımla vakit geçirdim
Dun bende dooktora sordum bir anda karnim sertlesiyor agirlasiyor dedim hatta karnimin bir tarafi yamuluyor dedim oda artik bunlar cok normal dedi bir sorun oldugundan degilmis yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?