2016 Aralık Anneleri

en azından pijamanı hastane çıkışınu bile koysan rahatlık veriyo ama gene de azaldı sen hazırla bence çünkü durdukça eksik çıkıyo benim uzun suredir çamaşırım ıslak oluyo kaçırıyorum resmen oksursem hapşırsam

Cnm hamile olmadan önceki tshirt vs. altına veya üstüne giyebilirsin, ya da kazaklarının altına, hamile kıyafetine gerek yok yani

Onlar olmuyor ki
Ama anladim mantigini galiba, alttan acilmasin diye mi? Cünkü hamilelikten önceki atletlerim kisa kaliyo bunu da altina giyince kapatiyor göbegin altini :)

Hastahane çantasını hazırlamadan yıkama.lazim ama yikama için erken değil mi ::/ 2 ay var inş daha

Evet ben de okumuştum. NORMAL doğum egzersizleri olarak tavsiye ediliyor, yeri oturarak silmek, alaturka wc, eğilip kalkmak. BEN de oturup siliyorum evi, ama alafranga wc kolayıma geliyor

Hastahane çantasını hazırlamadan yıkama.lazim ama yikama için erken değil mi ::/ 2 ay var inş daha
Sen bilirsin en azından pijamanı hastane çıkışını koyabilirsin bence bebeğinkileri zaten ayrı bir poşete koydum kirlenmezde

Haberdar et cnm sonra beni, ilki sezeryan olan biri olarak merak ediyorum, ikinci nasıl normal oluyor, biz daha karar veremedik te Pazartesi bir prof. Randevumuz var, bakalım o ne diyecek..
Yapan özel hastaneler var Türkiye'de de. DEVlet olarak İstanbul'da Zeynep Kamil sadece yapıyor bildiğim. AYRI bir kliniği var ssvd olarak. İyi ve tecrübeli bir ekibi var. SSVD Düşünüyorsanız uygunsa size orayı da bir görebilirsiniz...

ASLINDA yaptıkça esniyor, alışıyor vücut ama ben de alafranga kullanıyorum. DAHA kolay geliyor. Yeri oturup siliyorum

Kendi evimde alaturka yoktu. bi ara da annemde kaldim onda kullaniyim alisiyim dedim ama zaman gectikce cok zorladi. bi de benim bacaklarima acayip kramp giriyo. agrisi bir hafta gecmiyo o da cok etkiliyo kıramıyorum. aslında canı tatlı biri degilimdir ama yazınca cok nazlıymışım gibi geldi

Insallah bu sefer saglicakla alicaz bebeklerimizi kucagimiza canim. Iyi dusun guzel seyler olsun :)

Hemen girip çıkınca çok zorlamıyor ama biraz kalmak gerekirse bacaklarım çok uyuşuyor. Oğluma hamileyken evde sadece alaturka vardı son ana kadar nasıl kullanmışım diyorum şimdi

Hemen girip çıkınca çok zorlamıyor ama biraz kalmak gerekirse bacaklarım çok uyuşuyor. Oğluma hamileyken evde sadece alaturka vardı son ana kadar nasıl kullanmışım diyorum şimdi

Rahatı görünce kendimizi zorlayamiyoruz. yeni eve tasındık klozet arizaliydi. yapilana kadar su icmedim dogru düzgün.esim farketti. klozeti yapmazsan icmem dedim de yapti hemen

Dun bende dooktora sordum bir anda karnim sertlesiyor agirlasiyor dedim hatta karnimin bir tarafi yamuluyor dedim oda artik bunlar cok normal dedi bir sorun oldugundan degilmis yani

Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
Benim yaklaşık 1 aydır var ağrım.biraz yürüyünce iyice artıyor oturup kalkmak bile işkence gibi geliyor.

Dun bende dooktora sordum bir anda karnim sertlesiyor agirlasiyor dedim hatta karnimin bir tarafi yamuluyor dedim oda artik bunlar cok normal dedi bir sorun oldugundan degilmis yani

Benim bayadır var o yamulmalar toplanmalar. doktor yarim saatte ikiden fazla olursa haber ver demisti. benimki iki uc dort oluyodu bazen ama hic aklima gelip de soramadim. simdi toplar iki tane oluyo. Burdaki doktor bi yerini dayıyodur dedi. ama iki tane neresini dayayacak dedim güldu gecti. ben eski doktorumu istiyorum ya. dogum yakin diye mi önemsemedi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…