2016 Aralık Anneleri

Ayy maşallah bizim babamızda hiç yok o duygular zaten doğdu dokunmaya bile korkmuştu kızım dillendikçe arttı tüm duyguları şimdi babayı dört donduruyo ahh ahhh evlendigimizde temizlik yapan kocamı ozledim

bakalim bizimki nasil olacak kizini gorunce :)

Kizlar bugun baya yurudum alisveris icin ama artik anladimki alltan cok baski oluyor. Boyle afedersiniz bisey cikacak gibi sizliyor. Ayrica oturarak utu yaptim esimle beraber bi ara alttan bicak saplanir gibi bi agri girdi. O an oturamadim ama esimede belli etmedim sonra gecip gitti cok sukur. Sanirim doguma yakin oluyor boyle seyler. Birde bugun cok yurudugum icin karnim semsert oldu sonra gecti.

Bi mide ağrısı karın ağrısı ve ishal eksikti bütün halsizlestim nane yedim su içtim bakım gecmezse hi daha tekrarlarim inş bebekle ilgili bi durum.degildir değişik bisey de yemedim bugün :/

Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir. Yazio bir internet sitesinde bu sefer nedense erken dogacakmis gibi gelio Allah hayırlı sini versin ((

Bi mide ağrısı karın ağrısı ve ishal eksikti bütün halsizlestim nane yedim su içtim bakım gecmezse hi daha tekrarlarim inş bebekle ilgili bi durum.degildir değişik bisey de yemedim bugün :/
benimde 27. haftamda bu tarz sıkıntım oldu hatta 4-5 gün sürdü. kontrolde bebişim neredeyse hiç kilo almamıştı. yeni yeni toparlanıyoruz. o haftadan beri 1 hafta 10 gün karın çevresi geriden geliyor. ishal gibi bir durumda doktora danışmak gerekiyormuş. doktorum neden haber vermedin diye hafiften kızdı.

Sağol cnm, ben de y,dışındayım. Benim daha sezeryan olalı 2 sene olmadığı için, düşünüyoruz, normal doğumda zorlar diye. Yoksa burda zaten sezeryana Karşılar

cumartesi doktora gittik 34+2 de 2700 olmuş bir de resim verdi yüzünü gördük şükür tospik olmuş bu dedi doktor

boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum açıkçası ama artık haftada 1 gel dedi.cumartesi tekrar gideceğim.her hafta nstye de gireceğim.
bizim bebişin hala ismi yok. bu haftaiçi oda takımı gelecek inşallah kokusu çabuk çıkar da yerleştiririz yoksa evde her yer bebek eşyası dolu kalkmış gidiyor

Sağol cnm, ben de y,dışındayım. Benim daha sezeryan olalı 2 sene olmadığı için, düşünüyoruz, normal doğumda zorlar diye. Yoksa burda zaten sezeryana Karşılar
PARDON bilmiyordum. Evet yurtdışında bu konuda sıkıntı yok. TÜRkiye'de ssvd ciddi pazara dönüşmüş durumda.
ALLAh sağlıkla doğumlar nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…