Ayy maşallah bizim babamızda hiç yok o duygular zaten doğdu dokunmaya bile korkmuştu kızım dillendikçe arttı tüm duyguları şimdi babayı dört donduruyo ahh ahhh evlendigimizde temizlik yapan kocamı ozledim
Kizlar bugun baya yurudum alisveris icin ama artik anladimki alltan cok baski oluyor. Boyle afedersiniz bisey cikacak gibi sizliyor. Ayrica oturarak utu yaptim esimle beraber bi ara alttan bicak saplanir gibi bi agri girdi. O an oturamadim ama esimede belli etmedim sonra gecip gitti cok sukur. Sanirim doguma yakin oluyor boyle seyler. Birde bugun cok yurudugum icin karnim semsert oldu sonra gecti.
Rahatı görünce kendimizi zorlayamiyoruz. yeni eve tasındık klozet arizaliydi. yapilana kadar su icmedim dogru düzgün.esim farketti. klozeti yapmazsan icmem dedim de yapti hemen
Bi mide ağrısı karın ağrısı ve ishal eksikti bütün halsizlestim nane yedim su içtim bakım gecmezse hi daha tekrarlarim inş bebekle ilgili bi durum.degildir değişik bisey de yemedim bugün :/
Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilir. Yazio bir internet sitesinde bu sefer nedense erken dogacakmis gibi gelio Allah hayırlı sini versin ((
Bi mide ağrısı karın ağrısı ve ishal eksikti bütün halsizlestim nane yedim su içtim bakım gecmezse hi daha tekrarlarim inş bebekle ilgili bi durum.degildir değişik bisey de yemedim bugün :/
benimde 27. haftamda bu tarz sıkıntım oldu hatta 4-5 gün sürdü. kontrolde bebişim neredeyse hiç kilo almamıştı. yeni yeni toparlanıyoruz. o haftadan beri 1 hafta 10 gün karın çevresi geriden geliyor. ishal gibi bir durumda doktora danışmak gerekiyormuş. doktorum neden haber vermedin diye hafiften kızdı.
Onlar olmuyor ki
Ama anladim mantigini galiba, alttan acilmasin diye mi? Cünkü hamilelikten önceki atletlerim kisa kaliyo bunu da altina giyince kapatiyor göbegin altini :)
Yapan özel hastaneler var Türkiye'de de. DEVlet olarak İstanbul'da Zeynep Kamil sadece yapıyor bildiğim. AYRI bir kliniği var ssvd olarak. İyi ve tecrübeli bir ekibi var. SSVD Düşünüyorsanız uygunsa size orayı da bir görebilirsiniz...
Sağol cnm, ben de y,dışındayım. Benim daha sezeryan olalı 2 sene olmadığı için, düşünüyoruz, normal doğumda zorlar diye. Yoksa burda zaten sezeryana Karşılar
cumartesi doktora gittik 34+2 de 2700 olmuş bir de resim verdi yüzünü gördük şükür tospik olmuş bu dedi doktor
boyunu söylemedi ben de sormayı unuttum açıkçası ama artık haftada 1 gel dedi.cumartesi tekrar gideceğim.her hafta nstye de gireceğim.
bizim bebişin hala ismi yok. bu haftaiçi oda takımı gelecek inşallah kokusu çabuk çıkar da yerleştiririz yoksa evde her yer bebek eşyası dolu kalkmış gidiyor
Sağol cnm, ben de y,dışındayım. Benim daha sezeryan olalı 2 sene olmadığı için, düşünüyoruz, normal doğumda zorlar diye. Yoksa burda zaten sezeryana Karşılar