2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlaar. Yine sabah olsun diye dıa ettiğim gecelerden birini bitirdik çok şükür.nefret ediyorum gecelerden uyuyamıyorum yatamıyorum sol tarafa yatmaktan sol kulağım kafama yapıştı artıksol bacağım iptal zavallım 72 kilo üzerine biniyo 55i zor görürdük yinede şükürler olsun her halimize azıcık kaldı inşallah

Günaydın kızlar, kızımın odası bitmiş ama hala eve gelmedi. Bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum gerçekten ... Bu arada biz hala park yatak alamadık, pazartesi kontrolden sonra alacağız inşallah. Sizce karyola beşik mi park yatak mı daha kullanışlı ? Park yatak alan varsa marka yazabilir mi

Çok pahalı yaa bende uygun ve kullanışlı biseyler arıyorum halen

Canim ne zaman gelecekmis mobilya? Havalandirma sureci falan, nasil olacak planladinmi? Sonra son dakika stres olma

Günaydın, iyi pazarlar herkese...

Çok fena başım ağrıyor, migrenim tuttu inşallah vaktini çabucak doldurup geçer

Ben park yatak olarak graco contour prestige aldım, benim yatak odama sığabilecek tek bu model vardı, 65*95 boyutlarında

Ben aldım park yatak e bebekten aldım 250 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam. Birde içine yatak alıcam ona daha karar vermedim ama daha doğrusu içine yatak alacağım dün geldi aklıma :)

Günaydınn

hayır canım 22 ya da bazı kaynaklarda 23 ü bile akrep gösteriyo
Birde tam geçiş günleri doğanlar
Her iki burçtan da özellik alır diyorlar
Akrep olur inşallah bnm küçük cadı

eminim canım kendi doğum günüm de o günlerde çünkü yıllardır takipteyim akrebin bitişi yayın başlangıcı nedir diye hep 23 ten başlatıyolar yayı hatta bazıları 24 ten bile başlatıyo
Bende bazı sitelerde 23 bazılarında 22 görüyorum

22'sinde hangi saate dogduguna da bakiliyor olabilir. Tam gecis gunu 21-22'si :) Ben Susan Miller'i takip ederim hep, uygulamasida var
Eki Görüntüle 1907875
Saat kaçtan önce acaab akrep :)

Tekrardan günaydınn kızlar
Bana son 16
Bu arada en çok sevindiğim olay az kg aldım
İlk hamileliğimde 27kg alınca tabii
Bunda 9kilo aldım bilemedim 10 ile bitiririm inşallah
Zaten 3 4ü bebek yok eşi felan derken 5 6 yı doğumda verirsem süper
Tabii yüksek kg ile hamile kaldım
Onu görmemezlikten gelemiyorum
Çook kg vermem lazım çooook

hayırlısıyla bi doğsalar da baksak huyları suyları nasıl insan çok merak ediyo

Al bndende o kdr gene uyku yoktu gece olunca aliyo bi gaflet ya. benimde sag bacak iptal. Kramplardan uyusmalardn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…