- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Izmir de Sibel iç giyimden aldım canım yanılmıyorsam 60 tl idi fiyatı da lohusa takımlarına göre çok iyi.Sagdaki pijamayi nerden aldinn canim.
Utumuzu yariladik cok sukur. Yarina insallah yerlesstircez odamizi tamamen :)
Çok pahalı yaa bende uygun ve kullanışlı biseyler arıyorum halenGünaydın kızlar, kızımın odası bitmiş ama hala eve gelmedi. Bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum gerçekten ... Bu arada biz hala park yatak alamadık, pazartesi kontrolden sonra alacağız inşallah. Sizce karyola beşik mi park yatak mı daha kullanışlı ? Park yatak alan varsa marka yazabilir mi
Günaydın kızlar, kızımın odası bitmiş ama hala eve gelmedi. Bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum gerçekten ... Bu arada biz hala park yatak alamadık, pazartesi kontrolden sonra alacağız inşallah. Sizce karyola beşik mi park yatak mı daha kullanışlı ? Park yatak alan varsa marka yazabilir mi
Ellerinize saglik. Saglicakla giysin cicilerini
Ben buyuyen besik aldim ck gzl oluyor onu odasina koyduk bir tane de arkds yatak odasinda durmasi icin kucuk kurmali bir besik verdi her odayaa tasiyabilecegimÇok pahalı yaa bende uygun ve kullanışlı biseyler arıyorum halen
Günaydın kızlar, kızımın odası bitmiş ama hala eve gelmedi. Bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum gerçekten ... Bu arada biz hala park yatak alamadık, pazartesi kontrolden sonra alacağız inşallah. Sizce karyola beşik mi park yatak mı daha kullanışlı ? Park yatak alan varsa marka yazabilir mi
Ben aldım park yatak e bebekten aldımGünaydın kızlar, kızımın odası bitmiş ama hala eve gelmedi. Bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum gerçekten ... Bu arada biz hala park yatak alamadık, pazartesi kontrolden sonra alacağız inşallah. Sizce karyola beşik mi park yatak mı daha kullanışlı ? Park yatak alan varsa marka yazabilir mi
Kızlar kasiklarimda epeyi suren damar atmasi hissi oluyormu bugün 2. Defa ilkinde oldu durdu bu ikinci durmuo :)
Birde tam geçiş günleri doğanlarhayır canım 22 ya da bazı kaynaklarda 23 ü bile akrep gösteriyo
Bende bazı sitelerde 23 bazılarında 22 görüyorumeminim canım kendi doğum günüm de o günlerde çünkü yıllardır takipteyim akrebin bitişi yayın başlangıcı nedir diye hep 23 ten başlatıyolar yayı hatta bazıları 24 ten bile başlatıyo
Saat kaçtan önce acaab akrep :)22'sinde hangi saate dogduguna da bakiliyor olabilir. Tam gecis gunu 21-22'si :) Ben Susan Miller'i takip ederim hep, uygulamasida var
Eki Görüntüle 1907875
hayırlısıyla bi doğsalar da baksak huyları suyları nasıl insan çok merak ediyoGünaydınn
Birde tam geçiş günleri doğanlar
Her iki burçtan da özellik alır diyorlar
Akrep olur inşallah bnm küçük cadı
Bende bazı sitelerde 23 bazılarında 22 görüyorum
Saat kaçtan önce acaab akrep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?