2016 Aralık Anneleri

Günaydın hanımlarrt....
Utumuzu yariladik cok sukur. Yarina insallah yerlesstircez odamizi tamamen :)
ayy maşallah çok tatlı duruyo iLk kızımın dolabını bende boylenyerleştirmiştim kat kat ama şimdi ablayla kullanacaklar daha kuçugunkişer katlı kenarda dolap ayarlaması yapılacak teyzeler gelincd

sabah sabah benim de başım çatlıyo ya

Ben yatağı uzun araştırmalar sonucunda bambu aldım, pukka home diye bir siteden. Yarı ortopedik olarak geçiyormuş, işbir yatağın filan da var ama benim boyutları biraz küçük olduğundan her markada yoktu. Pukka home siparişimle ilgili de bir sorun yaşamadım çok şükür, hem kargo konusunda hem de yatak kalitesi anlamında, o yüzden önerebilirim :)

Canim bizim ilk olunca tabi herseyi rahat rahat diziyoruz :) artik kardes gelince biraz daha sıkıscaz mecburen :) ama yerlestikce insan bi farkli oluyor. Allahim sagsalim hepimizi kavustursun insallah

Ben de 10 kilo aldim ama kilolu hamile kalanlardanim maalesef. Hatta son 2 aydir 2-3 kg aldim diyebilirim. Ben bilincsizlikten ilk aylar cok kilo aldim. Mide yanmam yuzunden hep hazir tukettim evdede kimsem yoktu.en son muayenemde mesela ben 300gr bebek 650 gr almis dedi doktor ama iste ilk aylar yakti beni

Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
Cnm bende aynı şeyi düşünüyorum ayrıca bakalım aldığımız bez cildine iyi gelecekmi o yizden az aldım sonra memnun kaldıkça ve kilosuna büyümesine göre alırım dedim

Son iki gundur bende cok tatli yedim.. seker sorunum yok ama seker sorunum varmis gibi hareket edicem .... yoksa insan yedikce yiyorrr Bende suana kadar 10 kilo almis gozukuyorum..

Bn covugun kilosu disinda ekstra kilo almadim kendimden cok korkuyordum amma vucudum yaniltti beni sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…