ayy maşallah çok tatlı duruyo iLk kızımın dolabını bende boylenyerleştirmiştim kat kat ama şimdi ablayla kullanacaklar daha kuçugunkişer katlı kenarda dolap ayarlaması yapılacak teyzeler gelincdUtumuzu yariladik cok sukur. Yarina insallah yerlesstircez odamizi tamamen :)
sabah sabah benim de başım çatlıyo yaGünaydın, iyi pazarlar herkese...
Çok fena başım ağrıyor, migrenim tuttuinşallah vaktini çabucak doldurup geçer
Ben park yatak olarak graco contour prestige aldım, benim yatak odama sığabilecek tek bu model vardı, 65*95 boyutlarında
Ben aldım park yatak e bebekten aldım Eki Görüntüle 1908047 250 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam. Birde içine yatak alıcam ona daha karar vermedim ama daha doğrusu içine yatak alacağım dün geldi aklıma :)
Doğsalarda hayırlısıyla artık annane babanne bakarken azıcık uyusak.çatım ağrıyo bugün bayadır ağrımıyodu yürütmüyo bu seferAl bndende o kdr gene uyku yoktu gece olunca aliyo bi gaflet ya.benimde sag bacak iptal. Kramplardan uyusmalardn CansuEylul
Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Ben en çok kime benziyor onu çok merak ediyorum :)hayırlısıyla bi doğsalar da baksak huyları suyları nasıl insan çok merak ediyo
Aman son 2 aya dikkatBen şimdiden 10.5 kilo aldımve durduramıyorum kendimi, hep pastalar börekler tatlılar... daha 8 hafta var
Günaydın hanımlarrt.... ayy maşallah çok tatlı duruyo iLk kızımın dolabını bende boylenyerleştirmiştim kat kat ama şimdi ablayla kullanacaklar daha kuçugunkişer katlı kenarda dolap ayarlaması yapılacak teyzeler gelincd
sabah sabah benim de başım çatlıyo ya
20 kilo aldımBen 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Cnm eşim boya kullanılsın istemedi o yüzden kokusu olmayacak mobilyanın.Canim ne zaman gelecekmis mobilya? Havalandirma sureci falan, nasil olacak planladinmi? Sonra son dakika stres olma
Cnm bende aynı şeyi düşünüyorum ayrıca bakalım aldığımız bez cildine iyi gelecekmi o yizden az aldım sonra memnun kaldıkça ve kilosuna büyümesine göre alırım dedimSelam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
Cnm eşim boya kullanılsın istemedi o yüzden kokusu olmayacak mobilyanın.
Şimdilik 6.5 kilo ama sonu ne olur bilemem :) kızımda 25 kilo almıştım :))Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Ben de ne uyusma var ne kramp var bindebir kramp olhrsa okdr bide vitamin hapi kullanmadigim halde ama gece uykusu bendede kalmadi vcye cikmaktanAl bndende o kdr gene uyku yoktu gece olunca aliyo bi gaflet ya.benimde sag bacak iptal. Kramplardan uyusmalardn
Bn covugun kilosu disinda ekstra kilo almadim kendimden cok korkuyordum amma vucudum yaniltti beni sukurTekrardan günaydınn kızlar
Bana son 16
Bu arada en çok sevindiğim olay az kg aldım
İlk hamileliğimde 27kg alınca tabii
Bunda 9kilo aldım bilemedim 10 ile bitiririm inşallah
Zaten 3 4ü bebek yok eşi felan derken 5 6 yı doğumda verirsem süper
Tabii yüksek kg ile hamile kaldım
Onu görmemezlikten gelemiyorum
Çook kg vermem lazım çooook
çok değil ki canım hem en sonlarda insan o kadar aşırı yiyip içemez heycandan şişlikten diye ben de kendimi avutuyorumBen şimdiden 10.5 kilo aldımve durduramıyorum kendimi, hep pastalar börekler tatlılar... daha 8 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?