- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
ben de bana benzesin istiyorum en çok bakalım nasıl olucaklarBen en çok kime benziyor onu çok merak ediyorum :)
Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde
ben de 108 li bir numara 104 lü iki numara aldım canım durdurdum kendimi sonra bittikçe tazelenir artıkSelam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
BEN İki numara aldım. Oğluma 1 numara almıştım sızdırdı sürekli. 2 numaraya geçince sızdırma durdu. 1-2 numara bezleri stoklamamak bencede yerinde olur. Paket bitmeye yakın yeni numara mı, devam mı belli olur.Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
Ben de 9 kilo aldım. 34+3teyiz. Ama 3 haftadır sürekli dinlenme halindeyim kasılmalarımdan dolayı. Perşembe günü kontrolde de kasılmalarım çıkınca doktor hep dinleniceksin dedi. Yani sürekli yiyip yatıyorum. Bu gidişle baya kilo alıcam sanırımBen 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Ben de öyle yaptım. Oğlumda küçük bez sızdırdı sürekli. 2 ye geçince sorun çözüldü. BELKi küçük bi paket 1 alırım.Kizlar birde bisey sormak istiyorum. Annem 2 numara prima bez almis. Kilo araligi 3-6 yaziyor uzerinde. Yenidogan bezlerde kilo araligi kac? Cok fark oluyormu?
Bnm ilkimden büyümeyen 5 yaşına kadar kullanacagibyatagi vardı ki 1 sene sonra kullanamaz bebeğe park yatak alayım diyorum oturma odası için bir sene sonracocuguma a bir yer ayarlayıp yeni geleni karyolaya alırım dedim ama pahalı geldi ya :/Ben buyuyen besik aldim ck gzl oluyor onu odasina koyduk bir tane de arkds yatak odasinda durmasi icin kucuk kurmali bir besik verdi her odayaa tasiyabilecegim
Bana da küçük lazım :)Günaydın, iyi pazarlar herkese...
Çok fena başım ağrıyor, migrenim tuttuinşallah vaktini çabucak doldurup geçer
Ben park yatak olarak graco contour prestige aldım, benim yatak odama sığabilecek tek bu model vardı, 65*95 boyutlarında
Ayyy o nasıl hickirmakti cnm benim :) bilseydim korkuturdumm gecerdi belkimHickirik o :)
Ya ben 8. Aya kadar 5 kg aldim ki öncesinde vermiştim ama şimdi 2hqftadq 5 kilo aldımBen şimdiden 10.5 kilo aldımve durduramıyorum kendimi, hep pastalar börekler tatlılar... daha 8 hafta var
Ben daha almadim ama alirsam 0 numarasını alicam en küçük paketindenn hastahane çantasında bulunsun da evde babası da alır inşSelam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
Bende yüksek kiloyla hamile kaldim obez gebeyim 82 ile başladım ilk ay 7 kilo verdim 85 ile bitirsem iyi demiştim ama şu an 86 galibaBen de 10 kilo aldim ama kilolu hamile kalanlardanim maalesef. Hatta son 2 aydir 2-3 kg aldim diyebilirim. Ben bilincsizlikten ilk aylar cok kilo aldim. Mide yanmam yuzunden hep hazir tukettim evdede kimsem yoktu.en son muayenemde mesela ben 300gr bebek 650 gr almis dedi doktor ama iste ilk aylar yakti beni
0 numara die almıştım ben molfix kullanıodum prima hiç yaramadı :/Kizlar birde bisey sormak istiyorum. Annem 2 numara prima bez almis. Kilo araligi 3-6 yaziyor uzerinde. Yenidogan bezlerde kilo araligi kac? Cok fark oluyormu?
Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde
Ben heyecanlı stresli zamanlarda daha çok kilo alıyorum ya, gelinlik diktirirken adam düğüne yakın illa ki daraltırız gelinler zayıflıyor demişti de benimkini genişletmek zorunda kalmışlardıçok değil ki canım hem en sonlarda insan o kadar aşırı yiyip içemez heycandan şişlikten diye ben de kendimi avutuyorum
Haha, al birini vur ötekine!Akrep burcu mu uyumlu yoksa yay mi. Hangisi daha iyi
Kullanış dersen park yatak, şıklık dersen beşik bence. Biz ikisini de aldık gerçi ama biraz mecburiyetten oldu. Park yatağımız e-bebekten baby plus markaydı sanırım.Günaydın kızlar, kızımın odası bitmiş ama hala eve gelmedi. Bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum gerçekten ... Bu arada biz hala park yatak alamadık, pazartesi kontrolden sonra alacağız inşallah. Sizce karyola beşik mi park yatak mı daha kullanışlı ? Park yatak alan varsa marka yazabilir mi
Ben de bu modelden kullanıyorum. Yatağı da hepsiburadadan aldım. Aşağıya linkini yazdım.Ben aldım park yatak e bebekten aldım Eki Görüntüle 1908047 250 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam. Birde içine yatak alıcam ona daha karar vermedim ama daha doğrusu içine yatak alacağım dün geldi aklıma :)
Tekrardan günaydınn kızlar
Bana son 16
Bu arada en çok sevindiğim olay az kg aldım
İlk hamileliğimde 27kg alınca tabii
Bunda 9kilo aldım bilemedim 10 ile bitiririm inşallah
Zaten 3 4ü bebek yok eşi felan derken 5 6 yı doğumda verirsem süper
Tabii yüksek kg ile hamile kaldım
Onu görmemezlikten gelemiyorum
Çook kg vermem lazım çooook
Yenidoğanda 2-5 kilo yazıyor canım. Bebeğin doğduğu kiloya göre değişir ne kadar kullanılacağı.Kizlar birde bisey sormak istiyorum. Annem 2 numara prima bez almis. Kilo araligi 3-6 yaziyor uzerinde. Yenidogan bezlerde kilo araligi kac? Cok fark oluyormu?
Ben ilk hamileligimde 28 kilo almıştım. Bunda 13 oldu ..Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Ben emzirme döneminde 3 öğün olacak şekilde Karatay tarzı beslenmeye heves ediyorum ama erkenden bu konularda ahkam kesmemek lazım.68 ile başladım 72kiloyum. Başta hiç dikkat etmedim çok yedim. neyse verilir inşallah. Zayıflama topigi açılır umarım yoksa ben emzirme döneminde de yerim
Ilki 3 yasina girecek canim.Ilk bebişi kaç Yaşında? Buda önemli ikincinin doğum Şekli için! Bakalım Pazartesi bizde karar vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?