- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Bizde şuan da 256 adet 1 numara prima bez varSelam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
İlk hamilelik mi senn cnm20 kilo aldım52yle başlayıp şuan 72yim
O mide yanması beni öldürdü resmenBen de 10 kilo aldim ama kilolu hamile kalanlardanim maalesef. Hatta son 2 aydir 2-3 kg aldim diyebilirim. Ben bilincsizlikten ilk aylar cok kilo aldim. Mide yanmam yuzunden hep hazir tukettim evdede kimsem yoktu.en son muayenemde mesela ben 300gr bebek 650 gr almis dedi doktor ama iste ilk aylar yakti beni
Eşimde inşallah sana benzerben de bana benzesin istiyorum en çok bakalım nasıl olucaklar
Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde
Aynen öyleHaha, al birini vur ötekine!Biri inat mı inat ve kıskanç (akrep), biri özgürlüğüne düşkün ve uçarı (yay). Yapacak bişey yok.
Kardeş olabilirmiyiz hepiciimmBu konuda da aynıyız neredeyse canım. Ne çok ortak yönümüz var. Ben de ilk gebeliğimde 34 kilo aldım, kilolarımı vermeden tekrar hamile kaldım ama bu sefer 10 kilo aldım. Hala ilk doğuma girdiğim kiloya
4 kilo var.
Bende daha çanta hazırlamadım yaaKızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hastane çantama da 7 prima koydum yeterlidir heralde. ..
Başla canım sende ben tamamladım bakalım kafam rahat en azından diyorumBende daha çanta hazırlamadım yaa
Ne rahat insanım
Aslında herşey ütülü hazırda sadece çantaya konulacak
Niyeyse yapamıyorum
Korkuyorum yada birşeyler eksik kalacak gibi geliyor bana hep
Sürekli aklımda şunu da alayım buna da alayım düşüncesi
Daha biberon göğüs kalkanı emzik alacam
Balon alacam süsleme için birşeyler yaptırcam
Yetişemeyecek korkusuyla rahatlık bir arada
Bu hafta izne çıktım hepsi hazır olur inşallah
Bu arada anneler bir önerim var
Cidden çok kıyafet almayın hediye çok geliyor
Hıı ben hediye olarak genelde alınmayanı almaya çalışırım götürürüm
Battaniye bornoz tulum nevresim takımı
Çünkü bunlar genelde 1 tane alınıyor
Fazladan olunca daha da bir işe yarıyor.
Yalnız genelde kıyafet geliyor
Çok almayın inanın hemen büyüyorlar
Çoğunu giyemiyor bile
enfeksiyon olabilirmi cnm ?Ya kızlar benim inanılmaz akıntım var ya birden arttı kokusuz rengi sarımsı ve çok sulu varmı akıntısı artan? Su değilmiş kaç kere dr a gittim suyun normal şuanda diyolar ve bukadar gelen su olsa şimdiye bitmişti bildiğin hissediyorum aktığını özellinle uzun süre oturup birden kalkınca akıyo
Enfeksiyonum var evet akıntımdan kültür aldı drum ama sorun çıkmayınca ilaç bile vermedi enfeksiyondan artmış olabilir mi kienfeksiyon olabilirmi cnm ?
Ortada kalacaksınız diye korkuyorum bol bol iç çamaşırı ve en az 3pijama altı bulunsunArkadaşlar akıl akıldan üstündür sizce hastane çantamda bi eksik var mı ?
Kendim için ;
1 pijama takımı
1 gecelik
Göğüs Pedi
Hasta orkidi canped
3 kilo
Çorap
Emzirme atleti
Emzirme sütyen
Lohusa terlik ve taç kızımla
Göğüs ucu kremi
Makyaj bakım ürünleri
Not; göğüs pompa ve kalkanı almadım gerek görülürse Evimin yanı eczane zaten alırız.
Bebek için;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
2 adet alt üst takım kendim kombin yaptım :) çorap bere ellikleri ile tulum da koydum
2 adet pamuk battaniye
1 adet yün battaniye
Yün yelek
Yün patik
Biberon
Pişik kremi
Prima bez
Emzik
Islak mendil
Göbek bağı çıt çıtlı
Sarı tülbent ve port bebesi.
Arti bunların yanındaOrtada kalacaksınız diye korkuyorum bol bol iç çamaşırı ve en az 3pijama altı bulunsun
arti bunların yanında havlu ve veya kağıt havlu da 1 adet alın yanınıza hast vardır ama inanın sizde olunca daha rahat :)Arkadaşlar akıl akıldan üstündür sizce hastane çantamda bi eksik var mı ?
Kendim için ;
1 pijama takımı
1 gecelik
Göğüs Pedi
Hasta orkidi canped
3 kilo
Çorap
Emzirme atleti
Emzirme sütyen
Lohusa terlik ve taç kızımla
Göğüs ucu kremi
Makyaj bakım ürünleri
Not; göğüs pompa ve kalkanı almadım gerek görülürse Evimin yanı eczane zaten alırız.
Bebek için;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
2 adet alt üst takım kendim kombin yaptım :) çorap bere ellikleri ile tulum da koydum
2 adet pamuk battaniye
1 adet yün battaniye
Yün yelek
Yün patik
Biberon
Pişik kremi
Prima bez
Emzik
Islak mendil
Göbek bağı çıt çıtlı
Sarı tülbent ve port bebesi.
7 az gibi geldi bana. Her ihtimale karşı biraz daha koy istersen.Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hastane çantama da 7 prima koydum yeterlidir heralde. ..
SOrma canm ya bnde zordaym 5 dkka ayakta durmama musade yok. Belim sirtim kopuyo sonrada sanci baslio iyimj. Aksama kadr yat yat ...Doğsalarda hayırlısıyla artık annane babanne bakarken azıcık uyusak.çatım ağrıyo bugün bayadır ağrımıyodu yürütmüyo bu sefer
SOrma canm ya bnde zordaym 5 dkka ayakta durmama musade yok. Belim sirtim kopuyo sonrada sanci baslio iyimj. Aksama kadr yat yat ...Doğsalarda hayırlısıyla artık annane babanne bakarken azıcık uyusak.çatım ağrıyo bugün bayadır ağrımıyodu yürütmüyo bu sefer
Ben de ne uyusma var ne kramp var bindebir kramp olhrsa okdr bide vitamin hapi kullanmadigim halde ama gece uykusu bendede kalmadi vcye cikmaktan
Bnm ilkimden büyümeyen 5 yaşına kadar kullanacagibyatagi vardı ki 1 sene sonra kullanamaz bebeğe park yatak alayım diyorum oturma odası için bir sene sonracocuguma a bir yer ayarlayıp yeni geleni karyolaya alırım dedim ama pahalı geldi ya :/
Bana da küçük lazım :)
Ayyy o nasıl hickirmakti cnm benim :) bilseydim korkuturdumm gecerdi belkim
Ya ben 8. Aya kadar 5 kg aldim ki öncesinde vermiştim ama şimdi 2hqftadq 5 kilo aldım(((
Ben daha almadim ama alirsam 0 numarasını alicam en küçük paketindenn hastahane çantasında bulunsun da evde babası da alır inş
Bende yüksek kiloyla hamile kaldim obez gebeyim 82 ile başladım ilk ay 7 kilo verdim 85 ile bitirsem iyi demiştim ama şu an 86 galiba(
0 numara die almıştım ben molfix kullanıodum prima hiç yaramadı :/
Bnm ilkimden büyümeyen 5 yaşına kadar kullanacagibyatagi vardı ki 1 sene sonra kullanamaz bebeğe park yatak alayım diyorum oturma odası için bir sene sonracocuguma a bir yer ayarlayıp yeni geleni karyolaya alırım dedim ama pahalı geldi ya :/
Ya ben 8. Aya kadar 5 kg aldim ki öncesinde vermiştim ama şimdi 2hqftadq 5 kilo aldım(((
Ben daha almadim ama alirsam 0 numarasını alicam en küçük paketindenn hastahane çantasında bulunsun da evde babası da alır inş
Bende yüksek kiloyla hamile kaldim obez gebeyim 82 ile başladım ilk ay 7 kilo verdim 85 ile bitirsem iyi demiştim ama şu an 86 galiba(
Benim kız ilk hafta hergün 10 bez değiştirmişti :)))) sonra ki hafta 8 sonra bi ay falan hergün 6 tane değiştirmiştikKızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hastane çantama da 7 prima koydum yeterlidir heralde. ..
Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
Hic sayi hesabi yapma cnm. Kolostromu atiolar dogumdan sonra epey cis yapiolar koy yanina 1 paket acilmamis tamam yani. 7 ile 10 la ugrasmaKızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hastane çantama da 7 prima koydum yeterlidir heralde. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?