2016 Aralık Anneleri

Ortada kalacaksınız diye korkuyorum bol bol iç çamaşırı ve en az 3pijama altı bulunsun
3 adet kilot koydum canım yeterlidir heralde +1 pijama altı daha koyuyorum şimdi Sağol canım

Arti bunların yanında

arti bunların yanında havlu ve veya kağıt havlu da 1 adet alın yanınıza hast vardır ama inanın sizde olunca daha rahat :)
Havlu gideceğim hastane çok temiz ve bol havlu var o yüzden almadım büyük solo peçetelerden koymuştum yazmayı unutmuşum canım teşekkür ederim
elma_sekerim01 ağız bezi de koy mutlaka canım bir de kendine hastaneden çıkarken giymek için bir şeyler koyabilirsin
Canım ağız bezi 6 adet koydum omuz bezi de yazmayı unuttum
Giderken eşofmanlarım la gidicem yine onlarla dönerim yolluk yani polar

7 az gibi geldi bana. Her ihtimale karşı biraz daha koy istersen.
Hemen 10 luyorum şimdi

Benim kız ilk hafta hergün 10 bez değiştirmişti :)))) sonra ki hafta 8 sonra bi ay falan hergün 6 tane değiştirmiştik
Yaa ilk çocuk bilmiyorum tabi ne kadar gideceğini arttıyorum şimdi o zaman teşekkür ederim

Olsun canım yanım eczane zaten hemen tedarik ederiz ihtiyaç doğrultusunda ..

Gobek bagi citcitli ne cnm. Gobek oyuntusu mu var. Nerden aldin acaba.

Enfeksiyonum var evet akıntımdan kültür aldı drum ama sorun çıkmayınca ilaç bile vermedi enfeksiyondan artmış olabilir mi ki
bence enfeksiyondan kaynaklaniyor cnm bilemedimki... ben ilk bebegimi bu nedenle erken dogumla kaybettm.. Ama cok sukur artik riskli haftalari gectik

Ya var ya sanki gündüzki midemle göbegim gece ayni mide ve göbek degil. Gündüz cok iyiyim fiyt fiyt yürüyorum dolasiyorum, gece bir haller oluyor. Midem yaniyor göbegim kasiliyor agriyor. Sirtüstü pozisyondan yana bile dönemiyorum Gece esim kalkip döndürüyor. Bu gece 5 defa falan uyandim.

Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?

Daha hic bez almadim

Dün bebegin kiyafetlerinin bir kismini ütüledim. Bugün kalanini yapicam. Kendi pijamalarimi da yikayip cantami yapicam artik.

Bizim hastanenin kitapciginda dogum cantasina konulacaklar arasinda bebek icin sadece
hastaneden cikarken giyecegi kiyafetler ve
oto koltugu
yaziyor. Galiba dogduktan sonra herseyini onlar verecek. Sanirim götürsek bile giydirmiyorlar, kendi verecekleri kiyafetleri giydiriyorlar. Bez falan da yazmiyor.
Benim icin ped vs de onlar verecekmis. Ben aldim yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…