- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
3 adet kilot koydum canım yeterlidir heralde +1 pijama altı daha koyuyorum şimdi Sağol canımOrtada kalacaksınız diye korkuyorum bol bol iç çamaşırı ve en az 3pijama altı bulunsun
Havlu gideceğim hastane çok temiz ve bol havlu var o yüzden almadım büyük solo peçetelerden koymuştum yazmayı unutmuşum canım teşekkür ederimArti bunların yanında
arti bunların yanında havlu ve veya kağıt havlu da 1 adet alın yanınıza hast vardır ama inanın sizde olunca daha rahat :)
Canım ağız bezi 6 adet koydum omuz bezi de yazmayı unuttumelma_sekerim01 ağız bezi de koy mutlaka canım bir de kendine hastaneden çıkarken giymek için bir şeyler koyabilirsin
Hemen 10 luyorum şimdi7 az gibi geldi bana. Her ihtimale karşı biraz daha koy istersen.
Yaa ilk çocuk bilmiyorum tabi ne kadar gideceğini arttıyorum şimdi o zaman teşekkür ederimBenim kız ilk hafta hergün 10 bez değiştirmişti :)))) sonra ki hafta 8 sonra bi ay falan hergün 6 tane değiştirmiştik
Olsun canım yanım eczane zaten hemen tedarik ederiz ihtiyaç doğrultusunda ..Canim 1 numaradan 2 paket 2 numaradan paket kullaniomus bebisler kuzenim dedi. 3 numarayi da 3 paket falanmis en cok 4 mus. Bn paket alinde almistim 1 kutu 1 numara 108 1 kutu 2 numara 104 3 paket islak mendili alt acma ortusu 10 tane 89.90 a almistim. Olece duruyo baska paket almadim.once bi dogsunlarda kg bakalim kullansin 1 numarayi duruma gore 2 numaramiz var zaten alinirsa 1 paket daha 1 numara alip 2 ye geccez. Degilde daha cok olandan alsaydin keske. Cunku 104 tanesi 15 gun anca yetiomus.
53 le hamileydim en son pazartesi 61 dim. Bendede ole bacakda falan bse yok tek gobegim cikti.Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
53 le hamileydim en son pazartesi 61 dim. Bendede ole bacakda falan bse yok tek gobegim cikti.Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar
Öylemi diyosun tamam o zaman canım öyle yapayımHic sayi hesabi yapma cnm. Kolostromu atiolar dogumdan sonra epey cis yapiolar koy yanina 1 paket acilmamis tamam yani. 7 ile 10 la ugrasma
Bnde babyhopeden almistimBen de bu modelden kullanıyorum. Yatağı da hepsiburadadan aldım. Aşağıya linkini yazdım.
http://www.hepsiburada.com/babyhope-soft-ortopedik-yayli-yatak-ortopedik-yayli-bebek-yatagi-60x120-cm-p-AILEKANZ262-60?magaza=Yatak Merkezi&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQjwqfvABRC6gJ3T_4mwspoBEiQAyoQPkbkjDK4wGiXB_Z2z3SJqman5dfjWNaBFAYmcegAvI2kaAt4D8P8HAQ
Bnde babyhopeden almistimBen de bu modelden kullanıyorum. Yatağı da hepsiburadadan aldım. Aşağıya linkini yazdım.
http://www.hepsiburada.com/babyhope-soft-ortopedik-yayli-yatak-ortopedik-yayli-bebek-yatagi-60x120-cm-p-AILEKANZ262-60?magaza=Yatak Merkezi&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQjwqfvABRC6gJ3T_4mwspoBEiQAyoQPkbkjDK4wGiXB_Z2z3SJqman5dfjWNaBFAYmcegAvI2kaAt4D8P8HAQ
Aynen cnm ugrasma sayiyla falan bide hastanede bez dusunmeÖylemi diyosun tamam o zaman canım öyle yapayım
Gobek bagi citcitli ne cnm. Gobek oyuntusu mu var. Nerden aldin acaba.Arkadaşlar akıl akıldan üstündür sizce hastane çantamda bi eksik var mı ?
Kendim için ;
1 pijama takımı
1 gecelik
Göğüs Pedi
Hasta orkidi canped
3 kilo
Çorap
Emzirme atleti
Emzirme sütyen
Lohusa terlik ve taç kızımla
Göğüs ucu kremi
Makyaj bakım ürünleri
Not; göğüs pompa ve kalkanı almadım gerek görülürse Evimin yanı eczane zaten alırız.
Bebek için;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
2 adet alt üst takım kendim kombin yaptım :) çorap bere ellikleri ile tulum da koydum
2 adet pamuk battaniye
1 adet yün battaniye
Yün yelek
Yün patik
Biberon
Pişik kremi
Prima bez
Emzik
Islak mendil
Göbek bağı çıt çıtlı
Sarı tülbent ve port bebesi.
Kizlar net zayiflayinca mesajlar ikili gitmis kusura bakmayin
Valla canım yenidoğanların göbeğine konuyormuş annem kemeraltından almış sarı tülbette önemlimişGobek bagi citcitli ne cnm. Gobek oyuntusu mu var. Nerden aldin acaba.
bence enfeksiyondan kaynaklaniyor cnm bilemedimki... ben ilk bebegimi bu nedenle erken dogumla kaybettm.. Ama cok sukur artik riskli haftalari gectikEnfeksiyonum var evet akıntımdan kültür aldı drum ama sorun çıkmayınca ilaç bile vermedi enfeksiyondan artmış olabilir mi ki
Valla canım yenidoğanların göbeğine konuyormuş annem kemeraltından almış sarı tülbette önemlimiş
Valla canım yenidoğanların göbeğine konuyormuş annem kemeraltından almış sarı tülbette önemlimiş
Izmir de Sibel iç giyimden aldım canım yanılmıyorsam 60 tl idi fiyatı da lohusa takımlarına göre çok iyi.
Maalesef anlayamiyorz diye biliyoruMKizlar anne karninda kordon dolanmasini biz anlayablirmiyix ?
Anladim. Benimde kafama bu girdi bu sefer. Sirf bu yuzden suan kalkip acile gidip bi baktirasim varMaalesef anlayamiyorz diye biliyoruM
Günaydın kızlaar. Yine sabah olsun diye dıa ettiğim gecelerden birini bitirdik çok şükür.nefret ediyorum gecelerden uyuyamıyorum yatamıyorum sol tarafa yatmaktan sol kulağım kafama yapıştı artıksol bacağım iptal zavallım 72 kilo üzerine biniyo 55i zor görürdük yinede şükürler olsun her halimize azıcık kaldı inşallah
Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?