Büyük kızım da çok inatçı ve kıskanç bu kizimda öyle olursa kafayı yeriz babasıyla. Büyük ihtimal ayın 21_22 sine gün vercek dr..Haha, al birini vur ötekine!Biri inat mı inat ve kıskanç (akrep), biri özgürlüğüne düşkün ve uçarı (yay). Yapacak bişey yok.
Bnmde artk yattigim yerden kurmadigim senaryo kalmamaya basladi.. smdide kordona taktim 10 gun nasi geccek de kontrole gtcz blmiormKızlar gün içerisinde bebekleriniz kaç saat arayla hareket ediyor? Bazen uzun süre hareket etmediği oluyor çok panikliyorum
Hayır cnm ultrasonla bile zor anlıyolar.sadece hareketleri azalırsa şüpheleniliyo. Benim kız kordonunu boynunun yanına almıştı dr dolanmış olabilir,dolanadabilir hareketlerimi takip et demişti. Farklı 2-3 dr a gittim hepside dolansa bile korkma birşey olmaz dedi doğum anında sorun oluyo genelde dediKizlar anne karninda kordon dolanmasini biz anlayablirmiyix ?
Kizlar anne karninda kordon dolanmasini biz anlayablirmiyix ?
Kızlar gün içerisinde bebekleriniz kaç saat arayla hareket ediyor? Bazen uzun süre hareket etmediği oluyor çok panikliyorum
Saat kaçtan önce acaab akrep :)
Aman ne bliyim ya. Farketsnler bi zahmet normal dogumda kasilma oldukca o boynundaysa asagi indikce nefesini kesiomus kalp atisini yavaslatiomus. Bi suru yasayan var kuvezde kalan bebekler falan. OfHayır cnm ultrasonla bile zor anlıyolar.sadece hareketleri azalırsa şüpheleniliyo. Benim kız kordonunu boynunun yanına almıştı dr dolanmış olabilir,dolanadabilir hareketlerimi takip et demişti. Farklı 2-3 dr a gittim hepside dolansa bile korkma birşey olmaz dedi doğum anında sorun oluyo genelde dedi
Aman ne bliyim ya. Farketsnler bi zahmet normal dogumda kasilma oldukca o boynundaysa asagi indikce nefesini kesiomus kalp atisini yavaslatiomus. Bi suru yasayan var kuvezde kalan bebekler falan. Of
Yol değil.canım bu da koruma amaçlı göbeği düşmediği için düşene kadar göbeğine takcam inşallah kısmet ederse RabbimHm bnde gobek bagi oyuntulu cit cit bady sandm :)
Teşekkür ederim canımBen de lohusa takimi istemiyorum. o yüzden sordum cok güzelmis. gule güle kullan canim
Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde
benimde en korktugum seylerden biri bu ama okumuyorum kotu seyler cnm sende oluma rabbime emanet bizim bebislerimizAman ne bliyim ya. Farketsnler bi zahmet normal dogumda kasilma oldukca o boynundaysa asagi indikce nefesini kesiomus kalp atisini yavaslatiomus. Bi suru yasayan var kuvezde kalan bebekler falan. Of
Ya kızlar benim inanılmaz akıntım var ya birden arttı kokusuz rengi sarımsı ve çok sulu varmı akıntısı artan? Su değilmiş kaç kere dr a gittim suyun normal şuanda diyolar ve bukadar gelen su olsa şimdiye bitmişti bildiğin hissediyorum aktığını özellinle uzun süre oturup birden kalkınca akıyo
Ben en çok kime benziyor onu çok merak ediyorum :)
Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde
Ay delimisin kuzum düşünme öyle şeyler birden bire nerden geldi aklına.nefesimi kesemez nefes almıyolar çünkü sadece kan akışı yavaşlar kordonda. Allah korusun ona emanetlerAman ne bliyim ya. Farketsnler bi zahmet normal dogumda kasilma oldukca o boynundaysa asagi indikce nefesini kesiomus kalp atisini yavaslatiomus. Bi suru yasayan var kuvezde kalan bebekler falan. Of
Evet benimde altımda inanılmaz bi ağrı var bugin kemik ağrısı zor yürüyorumBende de var canim hatta bikac gündür koku da yapmaya basladi. cuma gidicem doktora sorucam. ayrica rahimde cok agrim oluyo bundan dolayi mi acaba merak ediyorum
Bnmde artk yattigim yerden kurmadigim senaryo kalmamaya basladi.. smdide kordona taktim 10 gun nasi geccek de kontrole gtcz blmiorm
Çok uyumasın o zaman merakta bırakıyor beni :) gerçekten en zor zamanlarmış keşke eve de Bebek kalp seslerini dinleyebileceğim cihazı alsaydım diye düşünüyorum eşim biliyordu beni izin vermedi :)Uzun sure hateket etmediği zaman uyuyor annesi :)
Aklimdakileri söyleyeyim pijama ve gecelik hasta kilodu emzirme sudyeni çorap patik terlik lohusa tacı terligi kilot atlet makyaj malzemesi duzlestirici vs ped bebis için hastahane çıkışı bir kat fazladan takım biboron emzik bebek bezi ağız mendili pişik kremi battaniye ıslak mendil kağıt havlu odayı susleyeceksen o malzemeler aklıma gelenler bunlar canmZaten ne ne kadar lazim olacak hic bilmiyorum. cok sallamasyon oldu bu valiz. iyi bi liste bulmam lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?