2016 Aralık Anneleri

Haha, al birini vur ötekine! Biri inat mı inat ve kıskanç (akrep), biri özgürlüğüne düşkün ve uçarı (yay). Yapacak bişey yok.
Büyük kızım da çok inatçı ve kıskanç bu kizimda öyle olursa kafayı yeriz babasıyla. Büyük ihtimal ayın 21_22 sine gün vercek dr..

Kizlar anne karninda kordon dolanmasini biz anlayablirmiyix ?
Hayır cnm ultrasonla bile zor anlıyolar.sadece hareketleri azalırsa şüpheleniliyo. Benim kız kordonunu boynunun yanına almıştı dr dolanmış olabilir,dolanadabilir hareketlerimi takip et demişti. Farklı 2-3 dr a gittim hepside dolansa bile korkma birşey olmaz dedi doğum anında sorun oluyo genelde dedi

Aman ne bliyim ya. Farketsnler bi zahmet normal dogumda kasilma oldukca o boynundaysa asagi indikce nefesini kesiomus kalp atisini yavaslatiomus. Bi suru yasayan var kuvezde kalan bebekler falan. Of

Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde

Benim fazla hareket etmem de yasak, işe de gitmeyince son 2 ayda hızla aldım ve Dr da dediğin gibi son 2 ayda hızlı kilo alınıyor dikkat et diyor ama ben de evde sıkıntıdan yiyorum :/ neyse bu hafta biraz dikkat etmeye başlayım artık[/QUOTE]

Benim tartinin pili bitti iyi mi en son doktora gittigimde 2 hafta once 8 kilo almistim. Simdi 36 hafta olduk, umarim max 12 kilo ile kapatirim

Aman ne bliyim ya. Farketsnler bi zahmet normal dogumda kasilma oldukca o boynundaysa asagi indikce nefesini kesiomus kalp atisini yavaslatiomus. Bi suru yasayan var kuvezde kalan bebekler falan. Of
benimde en korktugum seylerden biri bu ama okumuyorum kotu seyler cnm sende oluma rabbime emanet bizim bebislerimiz

İyi akşamlar hanımlar
Ben de çantamı hazırlamadım, pijama alamadım henüz, istediğim gibi bişey bulamadım
Yarın kontrolümüz bir aydır görmedik bebişi çok merak ediyorum

Bir de akşamları çok tıkanıyorum ben, nefes alamıyorum, bu sorunu yaşayan var mı

Bende de var canim hatta bikac gündür koku da yapmaya basladi. cuma gidicem doktora sorucam. ayrica rahimde cok agrim oluyo bundan dolayi mi acaba merak ediyorum

Ben en çok kime benziyor onu çok merak ediyorum :)

Aman son 2 aya dikkat
Zaten son ay alınıyor
Ben çok aç oluyorum gün içinde
Meyve yiyorum genelde

Canim meyveye dikkat et. ben de en başindan beri yemekten iyidir diye aciktikca meyveyle gecistirdim. ama bebis fazla kilo almis doktor meyveyi kesti. simdi bebek de az kilo aliyo. meyve sekeri bizim bebise baya yaradi yani.

Ay delimisin kuzum düşünme öyle şeyler birden bire nerden geldi aklına.nefesimi kesemez nefes almıyolar çünkü sadece kan akışı yavaşlar kordonda. Allah korusun ona emanetler

Bnmde artk yattigim yerden kurmadigim senaryo kalmamaya basladi.. smdide kordona taktim 10 gun nasi geccek de kontrole gtcz blmiorm
Uzun sure hateket etmediği zaman uyuyor annesi :)
Çok uyumasın o zaman merakta bırakıyor beni :) gerçekten en zor zamanlarmış keşke eve de Bebek kalp seslerini dinleyebileceğim cihazı alsaydım diye düşünüyorum eşim biliyordu beni izin vermedi :)

Zaten ne ne kadar lazim olacak hic bilmiyorum. cok sallamasyon oldu bu valiz. iyi bi liste bulmam lazim sanirim
Aklimdakileri söyleyeyim pijama ve gecelik hasta kilodu emzirme sudyeni çorap patik terlik lohusa tacı terligi kilot atlet makyaj malzemesi duzlestirici vs ped bebis için hastahane çıkışı bir kat fazladan takım biboron emzik bebek bezi ağız mendili pişik kremi battaniye ıslak mendil kağıt havlu odayı susleyeceksen o malzemeler aklıma gelenler bunlar canm

Kızlar net den beşik alan varmı? Mağaza lar da çok pahalı, net de daha uygun. Foto lar da göründüğü gibi mi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…