2016 Aralık Anneleri

Çok uyumasın o zaman merakta bırakıyor beni :) gerçekten en zor zamanlarmış keşke eve de Bebek kalp seslerini dinleyebileceğim cihazı alsaydım diye düşünüyorum eşim biliyordu beni izin vermedi :)

Iyi yapmis canim izin vermemekle. Rahat birakin su bebikleri yaa. Siccacik tadini cikarsin annesinin. Icini ferah tut. Guzel.seyler dusun. Bu gunlerini ararsin. Ben de ararim

Çok uyumasın o zaman merakta bırakıyor beni :) gerçekten en zor zamanlarmış keşke eve de Bebek kalp seslerini dinleyebileceğim cihazı alsaydım diye düşünüyorum eşim biliyordu beni izin vermedi :)
Ay bende diyorum bazen keşke alsaydım diye hatta baya baktım netten. Sabahdan akşama kadar hissedim akşam bi 3 saat hareket etmesin başlıyorum ağlamaya bişey oldu diye hemen geçsin hayırlısıyla şu ay

Canım hırkada ekle bence yada şal falan. Doğumdan sonra üşüyebilirmişiz. Bide dudaklar çok kuruyomuş dudak nemlendiricisi koydum ben. Çamaşır yazmışsın ama kullan at kilotlarda işe yarıyomuş aklında olsun.

Ay bugün bizde dışarı çıkakım dedik. Malum ben iki aydır evdeyim kanamadan dolayı bi yere gitmemeye çalışıyorum. Ama mahvoldum bugün. Yürüyemedim doğru düzgün. Zaten üç gündğr belim felaket ağrıyo. Bide yürürken çatı bölgesine bıçak saplanır gibi ağrı giriyo. Utanmasam yokun ortasında bağıracaktım :) anladımki geçmiş benden. Son haftasına kadar çalışanları tebrik ederim gerçekten. Demekki kanama problemim olmasaydıda çalışamazmışım ben :)

kızlar iyi akşamlar bebek telsizi almayı düşünüyor musunuz ben düşünmüyordum ama bugün misafirlikte gördüm o kadar küçük bi mırıltısını duyurdu ki bebeğin hayret ettim ben ağlarsa duyarım diye düşünüyodum eskiden ama çok faydalı gibi

Anladim. Benimde kafama bu girdi bu sefer. Sirf bu yuzden suan kalkip acile gidip bi baktirasim var
Sorun olmuyor diye biliyorum yapısı gereği hogmuyor çocuğu ama doğum sırasında problem olabiliyor oda taaa eskilerde bu kadar gelismemisken evde doğum yapılırken böyle olupta sağlıklı dogan çokkisii var
h

Arkadaslar bir dizide duydum gecenlerde bebekleri banyo yaptirirken hazir icme suyunu isitip o sudan banyo yaptirilcakmis diger sulari yutupta hasta olmamalari icin bilginiz olsun

Kizlar iyi aksamlar.bugun pek giremedim, utulerimi bitirdim cok sukur dolaplarini yerlestirdim kizimin. 1 buyuyen yatak birde yatak odama besik yaptim. Onlarinda icleri hazir. Birtek benim pijama ve geceliklerim yikayip utulencek ve hastane cantamizi hazirlicam kismetse. Salida temizlikci abla gelcek.kasim 15e kadar hazirliklari bitirip beklemeye baslicam Allah kismet ederse eger. Ama cidden zor artik hersey. Bazen iyiyim bazen asagiya inanilmaz baski oluyor cikacak gibi wc geldi saniyorum gidiyorumki 2 damla. Birde sola yatinca fena hareketli ve tekmelee can yakmaya baasladi

Canim ben oğlumu almanyada doğurduğum için biraz bilgim var.bebek doğduktan sonra bebek bezi ıslak mendili zıbını tulumu hastaneden yani orda kaldiğin sūrece ordakileri kullaniyosun.anne için hastapedi ve tek kullanimlik kilotlarda ordan veriyorlar.normal doğumdada 5gūn kaldım yanliz hatirlayamadim ya picamaylami geziyordum yoksa esofman takimimi götūrmūştūm unuttum yaa
Kitapta bununla alakali bisry yaziomu kız
Bebek için hastane çıkışı ve aynen araba koltuğu götūrdūk onuda babam getirdi beni almaya geldiklerinde

Iyi yapmis canim izin vermemekle. Rahat birakin su bebikleri yaa. Siccacik tadini cikarsin annesinin. Icini ferah tut. Guzel.seyler dusun. Bu gunlerini ararsin. Ben de ararim
Ay bende diyorum bazen keşke alsaydım diye hatta baya baktım netten. Sabahdan akşama kadar hissedim akşam bi 3 saat hareket etmesin başlıyorum ağlamaya bişey oldu diye hemen geçsin hayırlısıyla şu ay

Neden böyle pimpirikli oldum bilmiyorum :) eşim diyor evde senden bir tane daha düşünemiyorum (bende oğlak burcuyum ) aynen canım bende öyleyim işte bir de doktor bundan sonra bizim için en önemli şey hareketleri dedi karpuz kabuğunu düşürdü aklıma

Slm kızlar ben artık yetişemiyorum buraya ben mi yogunum bura mı hızlı ilerliyo bilemedim....ayy hep giydigim bi çitçitlım vardı noldu bugün acayip sıktı beni eve gitmek istiyorum hemen

Hormonlarimiz normal degil ondan canim :) Elinden geldigince guzel seyler dusun.

Slm kızlar ben artık yetişemiyorum buraya ben mi yogunum bura mı hızlı ilerliyo bilemedim....ayy hep giydigim bi çitçitlım vardı noldu bugün acayip sıktı beni eve gitmek istiyorum hemen

Canım kendine gecelik koy bir tane pijama dışında birde hasta kilodu koy daha rahat sezeryan olursan gecelik lazım olucak sonda için

Biz aldik canim. Hem ses hem goruntulu Motorola'nin

Bebek icin kiyafeti abartmisim ben o zaman bebege cok kiyafet koydum. hirka yelek üc dort takim ayrıca tulum ic zibin falan da koydum. abarttigimi farketmistim aslinda ama hangisini cıkaracagıma karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…