- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Çok uyumasın o zaman merakta bırakıyor beni :) gerçekten en zor zamanlarmış keşke eve de Bebek kalp seslerini dinleyebileceğim cihazı alsaydım diye düşünüyorum eşim biliyordu beni izin vermedi :)
Ay bende diyorum bazen keşke alsaydım diye hatta baya baktım netten. Sabahdan akşama kadar hissedim akşam bi 3 saat hareket etmesin başlıyorum ağlamaya bişey oldu diye hemen geçsin hayırlısıyla şu ayÇok uyumasın o zaman merakta bırakıyor beni :) gerçekten en zor zamanlarmış keşke eve de Bebek kalp seslerini dinleyebileceğim cihazı alsaydım diye düşünüyorum eşim biliyordu beni izin vermedi :)
Arkadaşlar akıl akıldan üstündür sizce hastane çantamda bi eksik var mı ?
Kendim için ;
1 pijama takımı
1 gecelik
Göğüs Pedi
Hasta orkidi canped
3 kilo
Çorap
Emzirme atleti
Emzirme sütyen
Lohusa terlik ve taç kızımla
Göğüs ucu kremi
Makyaj bakım ürünleri
Not; göğüs pompa ve kalkanı almadım gerek görülürse Evimin yanı eczane zaten alırız.
Bebek için;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
2 adet alt üst takım kendim kombin yaptım :) çorap bere ellikleri ile tulum da koydum
2 adet pamuk battaniye
1 adet yün battaniye
Yün yelek
Yün patik
Biberon
Pişik kremi
Prima bez
Emzik
Islak mendil
Göbek bağı çıt çıtlı
Sarı tülbent ve port bebesi.
Sorun olmuyor diye biliyorum yapısı gereği hogmuyor çocuğu ama doğum sırasında problem olabiliyor oda taaa eskilerde bu kadar gelismemisken evde doğum yapılırken böyle olupta sağlıklı dogan çokkisii varAnladim. Benimde kafama bu girdi bu sefer. Sirf bu yuzden suan kalkip acile gidip bi baktirasim var
hDün bebegin kiyafetlerinin bir kismini ütüledim. Bugün kalanini yapicam. Kendi pijamalarimi da yikayip cantami yapicam artik.
Bizim hastanenin kitapciginda dogum cantasina konulacaklar arasinda bebek icin sadece
hastaneden cikarken giyecegi kiyafetler ve
oto koltugu
yaziyor. Galiba dogduktan sonra herseyini onlar verecek. Sanirim götürsek bile giydirmiyorlar, kendi verecekleri kiyafetleri giydiriyorlar. Bez falan da yazmiyor.
Benim icin ped vs de onlar verecekmis. Ben aldim yine de.
Canim ben oğlumu almanyada doğurduğum için biraz bilgim var.bebek doğduktan sonra bebek bezi ıslak mendili zıbını tulumu hastaneden yani orda kaldiğin sūrece ordakileri kullaniyosun.anne için hastapedi ve tek kullanimlik kilotlarda ordan veriyorlar.normal doğumdada 5gūn kaldım yanliz hatirlayamadim ya picamaylami geziyordum yoksa esofman takimimi götūrmūştūm unuttum yaaDün bebegin kiyafetlerinin bir kismini ütüledim. Bugün kalanini yapicam. Kendi pijamalarimi da yikayip cantami yapicam artik.
Bizim hastanenin kitapciginda dogum cantasina konulacaklar arasinda bebek icin sadece
hastaneden cikarken giyecegi kiyafetler ve
oto koltugu
yaziyor. Galiba dogduktan sonra herseyini onlar verecek. Sanirim götürsek bile giydirmiyorlar, kendi verecekleri kiyafetleri giydiriyorlar. Bez falan da yazmiyor.
Benim icin ped vs de onlar verecekmis. Ben aldim yine de.
Iyi yapmis canim izin vermemekle. Rahat birakin su bebikleri yaa. Siccacik tadini cikarsin annesinin. Icini ferah tut. Guzel.seyler dusun. Bu gunlerini ararsin. Ben de ararim
Ay bende diyorum bazen keşke alsaydım diye hatta baya baktım netten. Sabahdan akşama kadar hissedim akşam bi 3 saat hareket etmesin başlıyorum ağlamaya bişey oldu diye hemen geçsin hayırlısıyla şu ay
Ben de yetisemiyorum artık :)Slm kızlar ben artık yetişemiyorum buraya ben mi yogunum bura mı hızlı ilerliyo bilemedim....ayy hep giydigim bi çitçitlım vardı noldu bugün acayip sıktı beni eve gitmek istiyorum hemen
Neden böyle pimpirikli oldum bilmiyorum :) eşim diyor evde senden bir tane daha düşünemiyorum (bende oğlak burcuyum) aynen canım bende öyleyim işte bir de doktor bundan sonra bizim için en önemli şey hareketleri dedi karpuz kabuğunu düşürdü aklıma
Canım kendine gecelik koy bir tane pijama dışında birde hasta kilodu koy daha rahat sezeryan olursan gecelik lazım olucak sonda içinArkadaşlar akıl akıldan üstündür sizce hastane çantamda bi eksik var mı ?
Kendim için ;
1 pijama takımı
1 gecelik
Göğüs Pedi
Hasta orkidi canped
3 kilo
Çorap
Emzirme atleti
Emzirme sütyen
Lohusa terlik ve taç kızımla
Göğüs ucu kremi
Makyaj bakım ürünleri
Not; göğüs pompa ve kalkanı almadım gerek görülürse Evimin yanı eczane zaten alırız.
Bebek için;
1 adet 10 lu hastane çıkışı
2 adet alt üst takım kendim kombin yaptım :) çorap bere ellikleri ile tulum da koydum
2 adet pamuk battaniye
1 adet yün battaniye
Yün yelek
Yün patik
Biberon
Pişik kremi
Prima bez
Emzik
Islak mendil
Göbek bağı çıt çıtlı
Sarı tülbent ve port bebesi.
kızlar iyi akşamlar bebek telsizi almayı düşünüyor musunuz ben düşünmüyordum ama bugün misafirlikte gördüm o kadar küçük bi mırıltısını duyurdu ki bebeğin hayret ettim ben ağlarsa duyarım diye düşünüyodum eskiden ama çok faydalı gibi
Şimdii :) önce; her yorum yapmak istediğinin altına ..+Çoklu Alıntı.. tıkla, sonra cevap Bölümü'ne gelip *alıntıları ekle* tıkla, en son alıntıladıklarının altına Yorumlarını yaz.. Bu kadar :))
Ayy geliyor bebişlersağlıcakla gelsinler
Enee çok heyecanla, bi tane dahasağlıcakla gelirler inşallah..
Şimdii :) önce; her yorum yapmak istediğinin altına ..+Çoklu Alıntı.. tıkla, sonra cevap Bölümü'ne gelip *alıntıları ekle* tıkla, en son alıntıladıklarının altına Yorumlarını yaz.. Bu kadar :))
Ayy geliyor bebişlersağlıcakla gelsinler
Enee çok heyecanla, bi tane dahasağlıcakla gelirler inşallah..
Ben 2 sene önce netten almıştım kızımın beşiğini. Tam fotoğraftaki gibi geldi. Çok memnun kaldım.Kızlar beşik alan varmı? Mağaza lar da çok pahalı, net de daha uygun. Foto lar da göründüğü gibi mi geliyor?
Aklimdakileri söyleyeyim pijama ve gecelik hasta kilodu emzirme sudyeni çorap patik terlik lohusa tacı terligi kilot atlet makyaj malzemesi duzlestirici vs ped bebis için hastahane çıkışı bir kat fazladan takım biboron emzik bebek bezi ağız mendili pişik kremi battaniye ıslak mendil kağıt havlu odayı susleyeceksen o malzemeler aklıma gelenler bunlar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?