2016 Aralık Anneleri

Kızlar net den beşik alan varmı? Mağaza lar da çok pahalı, net de daha uygun. Foto lar da göründüğü gibi mi geliyor?

Ben aldim bugün daha gelmedi ama ben dısarda görüp begenip internetten siparis verdim. disarda 1000 liraydi nette 700 e aldim. marka model belli olunca nette daha uygununu buluyosun

Evet hastane yapıyor karşılıyor herşeyi, bebeği onlar giydiriyorlar, emmezse mama, bez vs. Herşey var. Anne için de ped ve tek kullanımlık için çamaşırı vs.. Ben kontrol için hastaneye gitmiştim, orda suni sancıyla normal doğuma karar verildi ve maalesef sezeryanla son bulmuştu. 6 gün kaldım hastanede tek sıkıntım, kendi eşyalarımdı, sanki doğum yapmamış gibi kocaman karnım vardı biraz Kıyafet konusunda sıkıntı çekmiştim, çünkü inanılmaz terliyordum. Yani bebek için birşey almasan da olur ama kendini ihmal etme :) .. " yalnız biz özel sigortalıydık, fark varmıdır diğerlerinden tam bilmiyorum"
Ama ben Yanıma şimdi bebiş için yinede gerekli malzemeleri aldım, yedekte dursunlar. Kendimi yine hazırlayamadım, daha eksikler var

Iyi geceler hanimlar . simdi herkes yatmistir belki aramizda uyumayanlarda vardir saga sola donen kramplari olan midesi yanan ama hepsi gececek insallah . Az kaldi son duraktayiz kizlar size şoyle bi tavsiyede bulunacam belki aramizda bilenler vardir.
-doguma yakin bol bol ramazan hurmasi yiyin. (35 -36 haftalarda baslayin dogumu kolaylastiriyor)

-bide cörek otu yiyin. ( 37.ci haftaya baslayin dogumu tetikliyor kolaylastiriyor kasilmalari tetikliyor rahmin acilmasina yardimci oluyor )

Belki baska tavsiyesi olanda vardir.
Mesela ben 39.cu haftada dogum yaptim.
Suyum geldigi aksam . Onun sabahinda bol bol ev işi yaptim agir kaldirdim döndum durdum nerdeyse hic oturmadim.
Aksaminada iliskiye girdik. Iliskiden sonra kalktim dusumu flan aldim temizligimi flanda yaptim son haftalar zaten kendimi temiz tutuyordum fazla bisey yoktu.
30 dkk ya gecti gecmedi suyum geldi ben kendimi bi tuhaf hissetim uzaniyordum birden sicacik su akti kendi kendime dedim heralde idrarim kacti.
Sonra tuvalete gittim oturdum cisim flan yoktu ic camasirim cikardim islanmisti cunku baya daha degistirdim oturacaktim iki adim attim yine birden suyum geldi esime dedim kalk hastaneye . Cok sukur suyum gelmisti ama sancim daha baslamamisti arabayi kullandim hastaneye gittim ( esim simdi araba kullanmasini biliyor ) sonrasi belli zaten. boyle iste kizlar.

Ahh uyumak mı :) çatım okadar ağrıyoki hafifte kasıklarımda ağrı var direniyorum acile gitmiyiö sabah kontrolüm var diye. Maşallah doğumun ne güzel başlamış hiç panik değilmişsin tam hayalimdeki gibi resmen kendi kendine başkatmışsın :) inşallah buda öyle olur canım Rabbim hepimize zamanında kolay doğumlar nasip etsin

Amin canim insallah
Umarim buda oyle olur . Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin . Cok m.ediyorum ne zaman gelecek melegim. hadi iyi geceler herkese . Tatli ruyalar .

Bende midemin yangınından uyuyamadım resmen, Alev almış gibi, gaviscon falan kar etmedi of şu gece Bi sabah olsaydı, az uyuyabilseydim bende

Maşallah ne güzel olmuş, darısı hepimize inşallah :)

Yalnız ben hurmada oksitosin hormonu olduğu için erken doğumu tetikliyor diye okumuştum, 35. Haftada yemek biraz riskli olabilir gibi geldi bana

Canim kendimiz icin kitapta sunlar var kiyafet olarak:

-4 güne yetecek kadar tshirt ya da gecelik. önden dügmeli
-emzirme sütyeni
-terlik corap
-sabahlik, bornoz, havlu
-gündüz icin ve jimnastik icin rahat kiyafetler. (jimnastik kismini anlamadim )
-eve giderken giyilecek kiyafetler

Ped, tek kullanimlik külot ve gögüs pedlerini biz vericez yazmislar.

Iyiyimis valla :) Normal sigortaliyiz ama fark yokmus canim.
Bizim ev hastaneye 500 mt falan, 5-6 dakikada yürünüyor. Bisi olursa esim evden alir gelir diye rahatim biraz :)

Maşallah ne güzel olmuş, darısı hepimize inşallah :)

Yalnız ben hurmada oksitosin hormonu olduğu için erken doğumu tetikliyor diye okumuştum, 35. Haftada yemek biraz riskli olabilir gibi geldi bana

Evet bana da öyle geldi.
Bize de hastanede ahududu yapragi cayi önermislerdi.

Ahududu yapragi cayi: 37. haftadan sonra ahududu yapragi cayi icmek cok faydali. Ama 34. haftadan önce icilmemesi gerekir. (Erken acilmayi önlemek icin)

Önerilen: 37. haftadan sonra 7 gün boyunca günde 1 bardak. Sonra bir hafta ara. 39. haftada 7 gün boyunca günde 4 bardaga kadar. Sonra tekrar ara verilmeli. Ara vermek dozun fazla asilmasini ve vücudun fazla uyarilmasini önlemek icin önemli.

karnımdan garıl gurul sesler geliyor ama midemden değil. sanırım bebek oynadıkça içerdeki suyun sesini duyuyorum. gribim geçmedi 1haftayı geçti burnumdan boğazımdan uyuyamıyorum. bugün yatak odasının şeklini değiştirdik park yatağı yerleştirdik. çarşamba da bebek odası takımı gelecek inşallah . hazırlık yaptıkça geriliyorum nasıl doğum olacak , ne kadar kanamam olacak , o halde hem bebek emzirip hem temizliğimi nasıl yapacağım kolda serumla vs vs. düşünmesi bile ürkütüyor beni

Bende 4 gundur gribim, dun gece uyuyamadim. Bugun uyuyabilecek miyim bakalim Bu arada benim karnim asagiya indi baya, dogum yaklasiyor mu??!!?? Daha hic hazir degilim. Bizde park yatagi daha yarin alicaz. Kizimin odasi geldi gecen hafta ama yatagi catlak cikti onu degistirecekler bu hafta...

Bebek icin kiyafeti abartmisim ben o zaman bebege cok kiyafet koydum. hirka yelek üc dort takim ayrıca tulum ic zibin falan da koydum. abarttigimi farketmistim aslinda ama hangisini cıkaracagıma karar veremedim
3 4 takım çok fazla Canım bence iç zıbın da fazladan bir tane yeterli bence bebis ilk geldiğinde odaya çok usuyor yelek iyi olur fotoğraf cekimin varsa suslu bir tulumda koyabilirsin

Canım kendine gecelik koy bir tane pijama dışında birde hasta kilodu koy daha rahat sezeryan olursan gecelik lazım olucak sonda için
1 gecelik 2 pijama var ama yetmez mi diyosun

Günaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inşallah

placebo effect Canım bizde aldık telsiz motorolann bakalım kullanışlı olacak mı. Eşimle denedik çok düşük sesleri bile iletiyor

Moonlight ohh maşallah insan rahatlıyor halledince hazırlıkları

@servet85 Canım hala çıt çıt lı atlet giyebiliyormusun. Ben bırakalı dört beş ay oldu

sermed hamile külodununda süt kısmı rahatsızlık veriyor bana

jtaime020626 Canım gece gece ne'güzel anlatmışsn Öyle. Bakalım inşallah bebeklerimz anlattığın kadar kolay doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…