Canim meyveye dikkat et. ben de en başindan beri yemekten iyidir diye aciktikca meyveyle gecistirdim. ama bebis fazla kilo almis doktor meyveyi kesti. simdi bebek de az kilo aliyo. meyve sekeri bizim bebise baya yaradi yani.
elma_sekerim01
Canım belki 10lu zıbında vardır
Ama yinede diyim dedim
Bebişe çorap
Ayakları çok üşür annesi :)
Bizde birde kırmızı tülbent örtülür al basmasın diye
Hayırlısıyla tabiki dün akşam içimdeki böcük resmen kudurdu :) dışardan hareketleri belliydi sert sert tekmeler atıyor
Sonrada uzun bir uykuya daldı
Şimdi yine başladık :) tekmelere
Bende 4 gundur gribim, dun gece uyuyamadim. Bugun uyuyabilecek miyim bakalim Bu arada benim karnim asagiya indi baya, dogum yaklasiyor mu??!!?? Daha hic hazir degilim. Bizde park yatagi daha yarin alicaz. Kizimin odasi geldi gecen hafta ama yatagi catlak cikti onu degistirecekler bu hafta...
Cok gecmis olsun canim. Ben saglam halimle zor geciriyorum geceleri allah sana kolaylik versin. Benim karnim da baya asagida. farkediyodum ama görmezden geliyodum. dün kardesim korkutmak gibi olmasin ama baya inmis asagi dedi. kardes hemsire olunca dedigine kulak vermek gerek sanirim
3 4 takım çok fazla Canım bence iç zıbın da fazladan bir tane yeterli bence bebis ilk geldiğinde odaya çok usuyor yelek iyi olur fotoğraf cekimin varsa suslu bir tulumda koyabilirsin
Benim 10lu hastane cikisinin icinde kisa kollu tulum var. alt ust takim var. ici kısa diye kafama takiliyo uzun olmasi gerekmiyo mu. o yüzden penye hirka da koydum.
prensesmat
canım o kadar genişti ki duşun 120 kiloya kadar kullanabildim...korseli diye almıştık xl beden goya sıkacaktı ama hamilelikte kurtarıcım olmuştu
elma_sekerim01
Canım belki 10lu zıbında vardır
Ama yinede diyim dedim
Bebişe çorap
Ayakları çok üşür annesi :)
Bizde birde kırmızı tülbent örtülür al basmasın diye
Bebeklerin ayaklari cok üşüdügü icin ilk hemsire giydirirken pamuk koyuyomus. ben pofuduk bi battaniye ördüm ondan kalan iple minik bi patik yaptim. mutlaka hastane cikisinin icine koy dedi ebe hemsiremiz. allahim giydirmeyi o günleri görmeyi nasil etsin insallah
Günaydın kızlar , gece belki 3-4 kez tuvalete kalktım ama hemen uykuya dalabildim sorun olmadı. Benim henüz uyuyamama sorunum yok şükürler olsun. Bugün de doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım. Sezaryene karar verirse bugün gün verecek ve sayılı gün çabuk geçer derler
günaydın herkese. son haftaları yaşıyoruz artık.daha üç hafta çalışacağım. benim paşam SAT a göre iki hafta önde doktor 9 aralıktan önce olur dedi.bakalı hayırlısı ile kucağımıza alalım meleklerimizi inş.
Günaydın kızlar , gece belki 3-4 kez tuvalete kalktım ama hemen uykuya dalabildim sorun olmadı. Benim henüz uyuyamama sorunum yok şükürler olsun. Bugün de doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım. Sezaryene karar verirse bugün gün verecek ve sayılı gün çabuk geçer derler
günaydın herkese:)))
kızlar haftasonu odam geldi harika oldu hevesli hevesli annem kayınvalidem ben odayı yerleştirdik bebeğimin minik eşyalarını. oyun halımız da geldi , arabasını yatağını herşeyini aldık hiç eksiği kalmadı sadece karnımdaki şanslı sıpayı bekliyoruz.
ayrıca haftasonu kontrolüm vardı 1940 gr olmuşuz haftası ile uyumlu dedi. çalışmaya devam.. rapor da aldım. bizde son durumlar böyle.
bebeğimin odasına gidip gidip bakıyorum çok beğendim. eşim başta oda yapmaya gerek yok demişti ama beni kırmadı iyiki de aldık herşeyin ilk hevesi başka oluyor
Günaydın herkesee :) nasılsınız kızlar? sabah kalkmak baya zorluyo ama gün sayıyorum. İnşallah 25 kasım itibariyle izinliyim. :) sanki zaman hiç geçmiyo bende bebişimin odasına karar verdim inşallah alıcaz ay içinde artık tatlı tatlı yerleştiririm :)