Insallah kolay dogarlar canimGünaydın kızlar hayırlı bir hafta olsun inşallah
@placebo effect Canım bizde aldık telsiz motorolann bakalım kullanışlı olacak mı. Eşimle denedik çok düşük sesleri bile iletiyor
@Moonlight ohh maşallah insan rahatlıyor halledince hazırlıkları
@servet85 Canım hala çıt çıt lı atlet giyebiliyormusun. Ben bırakalı dört beş ay oldu
@sermed hamile külodununda süt kısmı rahatsızlık veriyor bana
jtaime020626 Canım gece gece ne'güzel anlatmışsn Öyle. Bakalım inşallah bebeklerimz anlattığın kadar kolay doğar
Ayy benim oglanda dun gece costu resmen sanki cikip gelecek gibiydiGünaydınn hamişler
Kızlar bana son 15
Hayırlısıyla tabiki dün akşam içimdeki böcük resmen kudurdu :) dışardan hareketleri belliydi sert sert tekmeler atıyor
Sonrada uzun bir uykuya daldı
Şimdi yine başladık :) tekmelere
Kafasi üc hafta önden gidiyo dedi bana da. şasirdim biraz ama olabiliyomus demek ki. abim de dogdugunda kafasi cok büyükmüs dayıya cekti demek ki dedim. üc hafta sonra aliriz muhtemelen dedi. normal olmayacak mi deyince haftaya çatı muayeneni yapalım öyle bakarız dedi.
Benim esim tosunum diye seviyo artik beniöldüresim geliyo. aklınca seviyo iste. zaten esim kiloyu asla sevmez. kadin dedigin 55 kiloyu gecmemeli. takıntılı bu konuda baya. kendisi 98 kilo bu arada onda sorun yok. bu kilolari veremezsem neler olacak hic bilemiyorum
Oğlumun kafası 37 cmdi doğumda. Biraz iriydi genel olarak. Ben de minyon biriyim ama sorun olmadı. Dikişim de fazla olmadı. İnşallah seninde bi sorun olmadan normal yolla gelir bebeğin.
Maşallah kuzucuguna bu arada:)
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah oğluşa benim kızımda 1 hafta kafası önden gidiyormuş doktorum normal karşıladı bende hiç kafama takmadım bakalım 9 Kasım randevum var merak ediyorum minnakımı
Anladim canim . Hayirlisi olsun insallah . Zamaninda gelsin bebisleree bugun ne kadardi senin bebiş ?
Arkadaslar bisi sorcam. Bana bir firma esantiyon olarak göbek bandi göndermis. Bu ne ise yarar ki acaba? Straplez bluza benziyor, penyeden. Ben de göbegime yag sürdügümde atletime degmesin diye kullaniyorum. Ama asil amacini anlamadim.
Sunun gibi bisi http://ws2-media3.tchibo-content.de...850/2-umstands-bauchbaender-weiss-flieder.jpg
kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn
Kızlar ebebekin sitesinde geziyordum da şöyle bi paket gördüm.
https://www.e-bebek.com/tanisma-paketi-erkek-p-xyz-031/
Fiyatı uygun gördüm de markanın sadece ıslak mendilini duymuştum. Aranızda ya da tanıdıklarınızda kullanan var mı ?
Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi
Amin canim amin. Hepimiz bi avazda kurtulalim insallah. Saglikli bi sekilde.Canım benim sanırım hormonların etkisinden yazdıklarını duygulanarak okudum :) bende çünkü aynı şeyleri okudum hep bunları uygulamaya başlayacağım inşallah..Rabb'im hepimizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularımıza...jtaime020626
Canim sende benim gibi 35.ci haftaya gecis yapacaksin 1 hafta boyunca gunde 2 tane 1 hafta sonra 5 6 tane yiyebilirsin.jtaime020626 acaba günde kaç hurma yememiz lazım. Ben çok severim de birden pırtlatmayayım sonra çocuğu
Oh ne guzel kiz nerdeyse hersey bitmis vaziyette darisi işi bitmeyenlereGunaydin guzel anneler haftamiz guzel gecsin insallah. Biz 2 gecedir bayilmis gibi uyuyoruz, sadece wcye uyanip hemen daliyoruz ama gunduz cok yoruluyorum ondanmi acaba? Benim yikama utuleme yerlesme isim bitti cok sukur. Gidip gidip odaya bakiyorum sanki biri var :) bi perdemiz gelcek hftaya insallah. En son dun kendi pijama ve geceliklerimi yikadim.onlari utuleyip cantamida hazirlicam kenarda dursun diye.kendi dolap ve cekmecelerimi yerlestircem bugun. Birde koltuk yastik ve kiiliflarini atiyorum makinaya. Yarin temizlikci abla gelcek annemllerle falan. Yarinida hallettikmi yikamadan halilari serdikmi Allahin izniyle dogumu beklicez artik. Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah evlatlarimiza
Yaptırdığım magneti eklemeyi unutmuşum :)
çok ciciler ...
Ne blim dun ole bi takildi ya.. durup durup bise cikarioz iste..Canim okuma boyle seyler yaapsikolojini bozma yok yere.
Yol değil.canım bu da koruma amaçlı göbeği düşmediği için düşene kadar göbeğine takcam inşallah kısmet ederse Rabbim
Amin insallahhh
Teşekkür ederim canım
Ewt ya allaha emanetler insallahbenimde en korktugum seylerden biri bu ama okumuyorum kotu seyler cnm sende oluma rabbime emanet bizim bebislerimiz
Ne blim nerden geldi ya. Yattigim yerde kurgu yapiorum sacma sapanAy delimisin kuzum düşünme öyle şeyler birden bire nerden geldi aklına.nefesimi kesemez nefes almıyolar çünkü sadece kan akışı yavaşlar kordonda. Allah korusun ona emanetler
Ewt cnm netten aldim oyun parki aynisi geldi. Zaten gittigidiyordan yada hepsiburadadan almayi dusun cunku gelir baktin begenmedin gonderir para iadeni kolaylikla alirsin paran guvende olur yani.Kızlar net den beşik alan varmı? Mağaza lar da çok pahalı, net de daha uygun. Foto lar da göründüğü gibi mi geliyor?
Iste gelio insanin aklina hersey. Rabbim korusun hepimizinkiniSorun olmuyor diye biliyorum yapısı gereği hogmuyor çocuğu ama doğum sırasında problem olabiliyor oda taaa eskilerde bu kadar gelismemisken evde doğum yapılırken böyle olupta sağlıklı dogan çokkisii var
h
üstteki mesajda yazmıştım canım bi araştır istersen yatağı çok rahat gerçekten...Gunaydin kizlar iyi haftalar olsun insallah.
Gece gene 4 bin 500 kere wc ciktigim icin ikide bi uykum bolundu.Zaten kendime pozisyon bulup uyuyamiyorum sag sol don dur. Sizarsam anca iste. Kisaca haram geceler.... uyku falan kalmadi. 2 gundur hafta sonu saat 12 den sonra uyku bastiriyo birakiyorum kendimi sizarsam azck uyuyorum yoksa oda yok. Ama o bile kesmio uykusuzlugumu falan napcaz bole blmiorum. Doguma uyuyarak grcem. Sanirim
Yok cnm yatak iyide ben iyi degilim :)))üstteki mesajda yazmıştım canım bi araştır istersen yatağı çok rahat gerçekten...
Oh ne guzel kiz nerdeyse hersey bitmis vaziyette darisi işi bitmeyenlerebenim daha cok işim var
Karniyarik . Yesil fasulye biraz kavurup atablirsn. Manti atabilirsin sarma falan.kızlar doğum sonrası için dondurucuya bişiler atasım var... yemek dert olsun istemiyorum 3 yaşında bi oğlum da var tavsiyeleriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?