2016 Aralık Anneleri

Günaydın hepinize güzel anne adayları :)

Gece 4 falandı herhalde uykuya daldığımda ama görüyorum ki yalnız değilim. Gündüz çok rahatım ama akşam oldu mu Zaman geçmiyor hiç bir yere sığamıyorum hele bir de reflüm coşarsa, merhaba gece, hoşçakal uyku...

Insallah kolay dogarlar canim saglikli bi sekilde .

Ayy benim oglanda dun gece costu resmen sanki cikip gelecek gibiydi

Hayırlısı olsun canım. Daha çatı muayenesinden bahsetmedi doktorum, bakalım nolcak. İnşallah normale engel değildir.

Ah erkekler ah :) Kimi çok takıntılı, kimi umursamaz. Bazen gülesim geliyor dediklerine ama hamilelik hormonları kzııyorum da :)

Oğlumun kafası 37 cmdi doğumda. Biraz iriydi genel olarak. Ben de minyon biriyim ama sorun olmadı. Dikişim de fazla olmadı. İnşallah seninde bi sorun olmadan normal yolla gelir bebeğin.
Maşallah kuzucuguna bu arada :)

Amin canım, rabbim hepimize nasip etsin hayırlı doğumları, İnşallah senin bebiş gibi sorunsuz normal doğum olur. Çok teşekkürler.

Bu kafalar niye büyük acaba :) Çok ceviz yiyoruz beyinleri mi gelişiyor boyuna :) Hadi hayırlısı kavuşmaya 2 gün kalmış, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

Anladim canim . Hayirlisi olsun insallah . Zamaninda gelsin bebisler ee bugun ne kadardi senin bebiş ?

34+5 te 2300 gramdı canım. 10 günde 500 gram almış. Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün gelsin bebişlerimiz.

Canım, arkadaş da aynı şeyi demiş ama bu böyle beline geçiriyorsun, hani kısa tişörtün olur ya da normal etek pantalon giydiğinde göbeğin açılmasın diye. Hamilelik öncesi kıyafetlerini, göbeğin açılmadan rahatça giyebilirsin. Hamile kıyafetlerinde de mesela eteğim var, aynı bu parça var zaten belinde dikilmiş halde. Güzelmiş bence kullanışlı, gece belim falan çok açılır benim, ona da kullanabilirsin. Güle güle kullan canım benim.

kizlaaar daha demin kasim annelerin topigindeydim,, bir arkadasa drlar oglunun olcagini soylemis ve kiz olarak dogmus ..... ay resmen cok kotu yaaaa sokkk olur insannnnnn

yok artık, başıma gelse ne olur bilemedim şok :) şüphe ederim hastanede karıştı mı benden mi çıktı diye :)

Canım ben ebebek 5 tl lık paket aldığımda deneme boyları vardı içinde. kullandım. Islak mendil, yumuşatıcı, sıvı deterjan, emzik-biberon temizleyici kullandım güzel tavsiye ederim. Alt değiştirme örtüleri çok güzel, çok beğendim ben. Kız-erkek arasındaki fark da sadece erkeklerde pipiped var :) Islak mendille veriliyor, alt değiştiriken bebişin pipisine koyuyorsun üçgen bişey, seni hedef alıp ıslatmasın diye

Arkadaslar iyi aksamlar bir konuda daniscam sizinde genital bolgenizde agri var mi oyle oluyorki yerimden kiprayamiyorum normalde bacaklarimda agrirdi ama bu sefer sadece genital bolgem agriyor sizdede bundurum var mi

Canım benim 2-3 haftadır tam bikini bölgesi denir ya, orada ön tarafta ağrı var. ara ara ve dokunduğumda acıyor. Arada senin dediğn gibi içeriden de bir ağrı var. Düzenli olmadığı sürece çok normalmiş bu ağrılar, doğuma hazırlık artık haftamız ilerledi canım. Ayaklarını yukarıya koyup dinlenmeye çalış.

Amin canim amin. Hepimiz bi avazda kurtulalim insallah. Saglikli bi sekilde.

Gunaydin guzel anneler haftamiz guzel gecsin insallah. Biz 2 gecedir bayilmis gibi uyuyoruz, sadece wcye uyanip hemen daliyoruz ama gunduz cok yoruluyorum ondanmi acaba? Benim yikama utuleme yerlesme isim bitti cok sukur. Gidip gidip odaya bakiyorum sanki biri var :) bi perdemiz gelcek hftaya insallah. En son dun kendi pijama ve geceliklerimi yikadim.onlari utuleyip cantamida hazirlicam kenarda dursun diye.kendi dolap ve cekmecelerimi yerlestircem bugun. Birde koltuk yastik ve kiiliflarini atiyorum makinaya. Yarin temizlikci abla gelcek annemllerle falan. Yarinida hallettikmi yikamadan halilari serdikmi Allahin izniyle dogumu beklicez artik. Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah evlatlarimiza

Kızlar kokulu taştan magnet yaptırdım, oda süslerimizi aldım, çikolatayı da Hacı Şerif'ten yaptırmayı düşünüyorum.
Bebişimin doğum tarihini sonradan kendimiz eklicez magnetlere.
Dün annem mutfağimi temizledi, yatak odamın, misafir odamın dolaplarını, kitaplığımı vs düzenledim bende.
Sadece bebişin kıyafetlerini yıkayıp, ütüleyip, yerleştirmek ve hastane çantası hazırlamak kaldı.
Bu hafta sonu iyi çalıştım yani ama çok yorulmuşum, belim ağrıdı birazcık :)

Oh ne guzel kiz nerdeyse hersey bitmis vaziyette darisi işi bitmeyenlere benim daha cok işim var

Canim okuma boyle seyler yaa psikolojini bozma yok yere.
Ne blim dun ole bi takildi ya.. durup durup bise cikarioz iste..
Yol değil.canım bu da koruma amaçlı göbeği düşmediği için düşene kadar göbeğine takcam inşallah kısmet ederse Rabbim

Amin insallahhh
Teşekkür ederim canım

benimde en korktugum seylerden biri bu ama okumuyorum kotu seyler cnm sende oluma rabbime emanet bizim bebislerimiz
Ewt ya allaha emanetler insallah
Ay delimisin kuzum düşünme öyle şeyler birden bire nerden geldi aklına.nefesimi kesemez nefes almıyolar çünkü sadece kan akışı yavaşlar kordonda. Allah korusun ona emanetler
Ne blim nerden geldi ya. Yattigim yerde kurgu yapiorum sacma sapan
Kızlar net den beşik alan varmı? Mağaza lar da çok pahalı, net de daha uygun. Foto lar da göründüğü gibi mi geliyor?
Ewt cnm netten aldim oyun parki aynisi geldi. Zaten gittigidiyordan yada hepsiburadadan almayi dusun cunku gelir baktin begenmedin gonderir para iadeni kolaylikla alirsin paran guvende olur yani.
Iste gelio insanin aklina hersey. Rabbim korusun hepimizinkini

Gunaydin kizlar iyi haftalar olsun insallah.
Gece gene 4 bin 500 kere wc ciktigim icin ikide bi uykum bolundu. Zaten kendime pozisyon bulup uyuyamiyorum sag sol don dur. Sizarsam anca iste. Kisaca haram geceler.... uyku falan kalmadi. 2 gundur hafta sonu saat 12 den sonra uyku bastiriyo birakiyorum kendimi sizarsam azck uyuyorum yoksa oda yok. Ama o bile kesmio uykusuzlugumu falan napcaz bole blmiorum. Doguma uyuyarak grcem. Sanirim

günaydın kızlar :) doğum iznime çıkmış bulunmaktayım... sanırım uyku genel problem benim yatak kaynaklı ağrım yok şükür... reklam gibi olacak ama yatak çok önemli bizde tempur yatak var çook rahat ettik eşimle sürekli soluma yatsam bile ne ağrı ne uyuşma ne de bel ağrısı yaşıyorum tavsiye ederim...

üstteki mesajda yazmıştım canım bi araştır istersen yatağı çok rahat gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…