2016 Aralık Anneleri

Kizlar bise sorcm bu sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslar dogum sureleriniz neydi ne kdr saat surdu .
Birde sezeryan yada normal olmasina kacinci haftada nelere gore karar veriliyo.
1 de normal dogum yapan arkadaslara soruyorum ewdesiniz suyunuz geldi sanci var hastneye gittiniz nasi bi kiyafetle gittiniz gecelikle mi yoksa orda alti acik o elbise gibi olan seylerden orda veriolarda sanciyi ole mi cekmeye devam edioruz alttanda devamli kontrol edildigi icin.

ben spinal sezeryanla fırttırdım oğluşumu cnm 40-45 dk sürmüş toplamda eşimin söylediğine göre bende zaman kavramı yoktu zira rüyada gibiydim sezeryan benim acildi 37. haftada gelişim geriliği vardı ultrasonda 4 hafta kadar görünüyordu... hoş sıpam 37. haftada 3 kilo 100 gr doğdu biz 2 kilo 400 fln bekliyorduk geri falan değilmiş pisipisine oldum sezerciği anlıycan...
Yaptırdığım magneti eklemeyi unutmuşum :)
çok sevimli tombul ayaktı sanırım ismi ben de bakmıştım güle güle neşeyle dağıt inşallah cnm.

Karniyarik . Yesil fasulye biraz kavurup atablirsn. Manti atabilirsin sarma falan.
oyyy sarma mantı mı anamm pc den çok mu hamarak görünüyorum ki teşekkürler cnm...

Hazirlardan at sende :)

Benim merak ettiklerimi sormussun. Acaba hastaneye gidince ne giycez.

Kızlar D&R dan bu albümün pembesini aldım, dün sırf albüme koymak için fotoğraf bastırdım, eşimle tanışma hikayemizi falan yazdım, ileride anı kalsın bebeğime. Çok zevkli bir şey insan çok duygulanıyor :) size de öneririm

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu arada herkes cantasini hazirlamaya baslamis. Bende hazirlayayim diyorum. Ama bi usengeclik var nedense. Hep erteliyorum. Agda olaylarini ne zaman yapmak lazim acaba. Aniden yakalanmayalim sonra

Bugün 32+6 1900 gr ve 42 cm olmuş minnakım. Karın cevresindeki gerileme 10 günden 6 güne düşmüş içime su serpildi. Her hafta kontrol edelim artık dedi. Somon ceviz fındık hurma tüketmeye çalış bol bol dedi.

Ben de yas hurmadan gunde iki tane yiyorum canim ck istiyor aslinda o bile fazla geliyor seker olarak bayiliyorum ona birde muz cocuga ck kilo aldiriyor masallah benimkine bayag yaramis

Bu arada herkes cantasini hazirlamaya baslamis. Bende hazirlayayim diyorum. Ama bi usengeclik var nedense. Hep erteliyorum. Agda olaylarini ne zaman yapmak lazim acaba. Aniden yakalanmayalim sonra
Bn bu hafta hallediodum ama esim mesaiye kalinca hafta sonu haliyle kaldi bu hafta kalmazsa yapck kalirsa artik zor ser kendim yapcm bu hafta su hafta derken bole.kalcm yoksa. Kaşimida almiorum kuafor en son braz bozmustu hazir ewdeyken birktim. Onuda aldircm 1 iki haftaaya. . Komple kilsiz gidek :)

Aynen acayip merakim var suan buna. Suyum geldi diyelim aradim hastaneyi dedimki ben su dr hastasiyim suyum geldi sancim var geliyoruz hastaneye. Gittik . Nerde sanci cekiyoz. Ne giyiyoruz .

Aynen acayip merakim var suan buna. Suyum geldi diyelim aradim hastaneyi dedimki ben su dr hastasiyim suyum geldi sancim var geliyoruz hastaneye. Gittik . Nerde sanci cekiyoz. Ne giyiyoruz .

Ilk dogumumda sabah 6.30 da uyurken suyum geldi,altima ediyorum sandim hatta firladim yataktan ☺ tuvaletini yapar gibi olmuyor daha sicak daha saydam bir sıvı ve tuvaletini tutar gibi tutabilmen mümkün degil direk anlaşılıyor amniyos sivisi olduğu.37+2ydim bu arada.
Sancim sıfırdi.Hemen duşa girdim,hazirlandim,hastanemiz çok yakın.
Her zaman ki hamile kıyafetlerimi giydim, dr.u ve annemi aradim.Hastaneye gittim hemen dogumhaneye indik,kiyafetlerim cikarildi hastane onlugu giydirildi,muayene edildim ve doğumu beklemeye başladım ☺

Canım çok güzel görünüyor herşey, çok güzel bir anı olarak kalacak. İnşallah sağlıkla gelsin prensesin.

Canım oluyor hepimizde merak etme. Bazen bebek yapıyor bazen de kasılmadan dolayı öyle oluyor canım. Çok normalmiş bizim haftalarımızda.

Ben bir tane ufak 1 numara aldım canım 50 lı paket .iki tane de 2 numara aldım 80li paketlerden. Emin olamadım bende 1 numarayı ne kadar kullanırım diye. Az aldım.

AYnı şeyler bende de oluyor canım. Akşam evde yemek yaparken ayakta durayım, biraz yürüyeyim vb hep aynı. Korkuyorum çıkacak mı diye.

Ben 10 kilo aldım bole biter inşallah sizlerde durum nedir kizlar

35. hafta +13

Selam kızlar bişey sorcam ben Yenidoğan bez olarak prima aldım 80 adet Yenidoğan stoklamak istemiyorum hemen büyüyor bebişler diye siz ne yaptınız?

Canım ben de 1 numarayı 1 paket aldım, 2 den 2 paket aldım, bitirsin de bebişler alırız duruma gore ınsallah.

Kizlar birde bisey sormak istiyorum. Annem 2 numara prima bez almis. Kilo araligi 3-6 yaziyor uzerinde. Yenidogan bezlerde kilo araligi kac? Cok fark oluyormu?

1 numaralar 2-5 kilo canım. Aslında çok bir fark yok, ben inceledim. 1 numaranın çiş tutma kapasitesi biraz daha azmış bir de 2 numaranın yan lastikleri daha fazla açılabiliyor.

Canım benim bayağdır var senin tarif ettiğin gibi. İdrarda testte bir sorun çıkmadı, bebişin suyunda da sorun yok. DOktor farketmeden terliyorda olabilirsin dedi. Benim günde 3-4 kere oluyor. Mesela ofiste çalışırken uzun süre oturduktan sonra kalktığımda da oluyor, evden işe giderken ya da dönerken arabadan indiğimde de oluyor. Kokusu yok, doktor zararı da yok sadece nemli kalmasın bakteri oluşmasın çamaşırında dedi.

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hastane çantama da 7 prima koydum yeterlidir heralde. ..

Canım arkadaşlar cevaplamışlar gerçi ama ben 20-25 tane koydum ne olur ne olmaz diye. Olmazsa paketi arabaya atarım, lazım olursa yanımızda olur.

Fazla hareket yasaksa haklısın cnm
Hareket de önemli
Kalorisi az beslenmeye bak
Proteine yüklen

Aynen öyle
Akrebin kötü huyları çok
Bende akrebim ama saf akrebim

Kardeş olabilirmiyiz hepiciimm [/QUOTE]

AzRASILAM 256 tane mi hey maşallah :) Gerçi bebiş günde 10 tane değiştirirse 1 ay sürmeden biter

Kızlar gün içerisinde bebekleriniz kaç saat arayla hareket ediyor? Bazen uzun süre hareket etmediği oluyor çok panikliyorum

Canım onlar da bizim gibi uyuyor, uyanıyor, oyunlar oynuyor, sakinleşiyor. Kaç saat arayla hareket ediyor sorusu yanlış olabilir, her bebişin huyu suyu farklı. Ama benimki bir rutin oluşturdu mesela. Yemeklerden s hemen önce acıktım diye tekmeliyor, sonra doydum diye, sabah günaydın diye, öğlen işte yeter artık çok oturdun biraz gez diye :) SEn de takip et istersen canım, belli saatlerde bu şekilde hareket ediyorsa, aralarda hareket etmediğinde paniklemezsin.

Ne güzel anlatmışsın canım, inşallah bu doğumunda güzel geçer, Rabbim bize de nasip etsin. Özendim şimdi.

Maşallah bebişe canım. Güle güle kullanın.

Hadi hayırlı olsun, darısı benim başıma, 3 hafta daha çalışmam lazım.

kızlar doğum sonrası için dondurucuya bişiler atasım var... yemek dert olsun istemiyorum 3 yaşında bi oğlum da var tavsiyeleriniz nelerdir?

Ben sebze attım, fasulye, havuç vb gibi. Nohut haşladım koydum, sigara böreği sardım. Mantı hazır aldım açıkçası dondurulmuş ona üşendim :)

Esin yardim mi edicek. Beni yaparken görse ici bi fena oluyo adamın. doguma nasi götürücek cok merak ediyorum bayilmasa bare. :d

Sabirsiz bebise bak sen. Bu haftadan sonra dogsa da bisey olmaz allahin izniyle canim. Gerci aciklik da yokmus. Nolucak acaba haberdar et bizi

Oy maşallah ona annesi. Yetişecek yumurcaklarımız haftasına ben inanıyorum. Balık, ceviz fındık, hurma yanında, akşamları yatmadan 2 bardak süt içiyorum ben. Şimdi badem sütü buldum aldık, daha önce arkadaşlar tavsiye ettiydi, o da çok fark ettiriyormuş. Düzenli büyüsün sağlıklı olsunlar iinşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…