2016 Aralık Anneleri

Canım, bu haftadan sonra bebişlerin maşallahı var, Allah'ın izniyle büyüdüler hiç korkma. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, bizi fırsat buldukça haberdar et olur mu? Dualarım seninle.

Beni de yatırmışlardı 2 hafta önce, tedbir amaçlı. Verdikleri ilaçlar iyi geliyor. Açıklığın da yoksa telaş yapma:) zaten gelseler de artık korkmayalım, çok şükür sonlara geldik çünkü

Al bi aceleci sıpa daha. İnşallah biraz daha durur bebeğin içeride canım. En azından 35. haftayı doldursa bari.

kızlar doğum sonrası için dondurucuya bişiler atasım var... yemek dert olsun istemiyorum 3 yaşında bi oğlum da var tavsiyeleriniz nelerdir?

Canim hersey atabilirsin. Kofte hazirlayip atiyorum, sigara boregi atiyorum, duduklude et pisirip onlari yemeklik ayirip atoyorum, pirasa, ispanak, pazi, aklina ne gelirse. Calistigim ve evde kizim oldugu icin yillardir bu sekildeyim. Gercekten zamandan kazaniyorsun. Bu sene konserve isine giremedim sadece. Annem yapti sag olsun.

Geçmiş olsun canım ama endişe etme hiç doktorun en doğru yöntemi uygulayacaktır sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım

Canim anlatayim :) Ilkinde gece nisan geldi. Sonra hafif hafif suyum gelmeye basladi. Ardindan sancilarim geldi. 37. Haftaya yeni girmistim. Hastaneye yatisim yapıldı. Hizlanmasi icin suni sanci verildi. 12 saatlik bir savastan sonra baktik ki ilerleme yok dr sezeryana giriyoruz dedi. Genel anestesi oldum. 1 saat icinde odamda bebegim kucagimdaydi. Dogumun da hayirlisi diyorum o yüzden. Sezeryandan 6 saat sonra yuruyuse basladim. Ertesi gun agrim yoktu cok sukur.

teşekkürler cnm ben yeni alıcam dondurucu da ne güzel olur neyin tadı bozulur bilemiyordum et sigara böreği falan çok mantıklı hatta soğanı kavurup tek yemeklik ayırıp atasım var olur mu ki?

Aynen acayip merakim var suan buna. Suyum geldi diyelim aradim hastaneyi dedimki ben su dr hastasiyim suyum geldi sancim var geliyoruz hastaneye. Gittik . Nerde sanci cekiyoz. Ne giyiyoruz .

Bana hastanenin geceligini giydirdiler :)
teşekkürler cnm ben yeni alıcam dondurucu da ne güzel olur neyin tadı bozulur bilemiyordum et sigara böreği falan çok mantıklı hatta soğanı kavurup tek yemeklik ayırıp atasım var olur mu ki?

Olur canim olmaz mi. Aklina ne gelirse hafif kavur at dondurucuya. Buyuk pratiklik oluyor.

AzRASILAM 256 tane mi hey maşallah :) Gerçi bebiş günde 10 tane değiştirirse 1 ay sürmeden biter

Canım onlar da bizim gibi uyuyor, uyanıyor, oyunlar oynuyor, sakinleşiyor. Kaç saat arayla hareket ediyor sorusu yanlış olabilir, her bebişin huyu suyu farklı. Ama benimki bir rutin oluşturdu mesela. Yemeklerden s hemen önce acıktım diye tekmeliyor, sonra doydum diye, sabah günaydın diye, öğlen işte yeter artık çok oturdun biraz gez diye :) SEn de takip et istersen canım, belli saatlerde bu şekilde hareket ediyorsa, aralarda hareket etmediğinde paniklemezsin.

Ne güzel anlatmışsın canım, inşallah bu doğumunda güzel geçer, Rabbim bize de nasip etsin. Özendim şimdi.

Maşallah bebişe canım. Güle güle kullanın.

Hadi hayırlı olsun, darısı benim başıma, 3 hafta daha çalışmam lazım.

Ben sebze attım, fasulye, havuç vb gibi. Nohut haşladım koydum, sigara böreği sardım. Mantı hazır aldım açıkçası dondurulmuş ona üşendim :)[/QUOTE]
iyiysen ne mutlu sana cnm ben 1 ay gripten kurtulamadım işe gidip gelirken bile koruyamadım kendimi ondan bıraktım artık...

Ayy gelsin canim ne guzel. gelisimlerinde zaten bi sorun yok. artik sırayla dogumlar gelir. allah yardimcin olsun canim. bizi haberdar et ama merak ederiz.

açıklığının olmaması büyük artı inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine tatlım...

Sabirsiz bebise bak sen. Bu haftadan sonra dogsa da bisey olmaz allahin izniyle canim. Gerci aciklik da yokmus. Nolucak acaba haberdar et bizi

Canım, bu haftadan sonra bebişlerin maşallahı var, Allah'ın izniyle büyüdüler hiç korkma. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, bizi fırsat buldukça haberdar et olur mu? Dualarım seninle.

Al bi aceleci sıpa daha. İnşallah biraz daha durur bebeğin içeride canım. En azından 35. haftayı doldursa bari.

Geçmiş olsun canım ama endişe etme hiç doktorun en doğru yöntemi uygulayacaktır sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım
Çok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalım

Hayirlisi olsun canim. Insallah saglikla alicaksin kucagina :)

Canım benim dualarımız seninle tehlikeli haftaları atlattık Allah'ın izniyle hiç korkma :)

kilosu kaç canım bebişinin?

Canım bebiş îçinde senin içinde hayırlı vakit ne zamansa ozaman olsun inşallah. Allah yardımcın olsun.

Selam anneler, kontrolden çıktık her şey yolunda 2.600 gr olmuş bebeğim .. Nst de sancı çıkmadı bir sonraki kontrol 1 hafta sonra :)
maşallah bebişine annesi... bizim de cuma kontrolümüz 33+3 olucaz 1 aydır görmedim çatlıycam meraktan bizi de artık en azından 2 haftada falan mı çağırır ki? senin hangi haftada sıklaştı doktor randevuların?

elma_sekerim01
Canım belki 10lu zıbında vardır
Ama yinede diyim dedim
Bebişe çorap
Ayakları çok üşür annesi :)
Bizde birde kırmızı tülbent örtülür al basmasın diye
Almazmıyım güldencim 2 çorap 1 patik koydum 2 bere 2 ellik mendil falan da koydum canım kendim kombin yaptım 6 lı yine 2 adet.
Bizde de sarı tülbet konuyor sarılık olmasın diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…