- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Beni de yatırmışlardı 2 hafta önce, tedbir amaçlı. Verdikleri ilaçlar iyi geliyor. Açıklığın da yoksa telaş yapma:) zaten gelseler de artık korkmayalım, çok şükür sonlara geldik çünküKızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Al bi aceleci sıpa daha. İnşallah biraz daha durur bebeğin içeride canım. En azından 35. haftayı doldursa bari.Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
kızlar doğum sonrası için dondurucuya bişiler atasım var... yemek dert olsun istemiyorum 3 yaşında bi oğlum da var tavsiyeleriniz nelerdir?
Geçmiş olsun canım ama endişe etme hiç doktorun en doğru yöntemi uygulayacaktır sağlıklı haberlerini bekliyoruz canımKızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Kizlar bise sorcm bu sezeryan ve normal dogum yapan arkadaslar dogum sureleriniz neydi ne kdr saat surdu .
Birde sezeryan yada normal olmasina kacinci haftada nelere gore karar veriliyo.
1 de normal dogum yapan arkadaslara soruyorum ewdesiniz suyunuz geldi sanci var hastneye gittiniz nasi bi kiyafetle gittiniz gecelikle mi yoksa orda alti acik o elbise gibi olan seylerden orda veriolarda sanciyi ole mi cekmeye devam edioruz alttanda devamli kontrol edildigi icin.
teşekkürler cnm ben yeni alıcam dondurucu da ne güzel olur neyin tadı bozulur bilemiyordum et sigara böreği falan çok mantıklı hatta soğanı kavurup tek yemeklik ayırıp atasım var olur mu ki?Canim hersey atabilirsin. Kofte hazirlayip atiyorum, sigara boregi atiyorum, duduklude et pisirip onlari yemeklik ayirip atoyorum, pirasa, ispanak, pazi, aklina ne gelirse. Calistigim ve evde kizim oldugu icin yillardir bu sekildeyim. Gercekten zamandan kazaniyorsun. Bu sene konserve isine giremedim sadece. Annem yapti sag olsun.
Aynen acayip merakim var suan buna. Suyum geldi diyelim aradim hastaneyi dedimki ben su dr hastasiyim suyum geldi sancim var geliyoruz hastaneye. Gittik . Nerde sanci cekiyoz. Ne giyiyoruz .
teşekkürler cnm ben yeni alıcam dondurucu da ne güzel olur neyin tadı bozulur bilemiyordum et sigara böreği falan çok mantıklı hatta soğanı kavurup tek yemeklik ayırıp atasım var olur mu ki?
Canım çok güzel görünüyor herşey, çok güzel bir anı olarak kalacak. İnşallah sağlıkla gelsin prensesin.
Canım oluyor hepimizde merak etme. Bazen bebek yapıyor bazen de kasılmadan dolayı öyle oluyor canım. Çok normalmiş bizim haftalarımızda.
Ben bir tane ufak 1 numara aldım canım 50 lı paket .iki tane de 2 numara aldım 80li paketlerden. Emin olamadım bende 1 numarayı ne kadar kullanırım diye. Az aldım.
AYnı şeyler bende de oluyor canım. Akşam evde yemek yaparken ayakta durayım, biraz yürüyeyim vb hep aynı. Korkuyorum çıkacak mı diye.
35. hafta +13
Canım ben de 1 numarayı 1 paket aldım, 2 den 2 paket aldım, bitirsin de bebişler alırız duruma gore ınsallah.
1 numaralar 2-5 kilo canım. Aslında çok bir fark yok, ben inceledim. 1 numaranın çiş tutma kapasitesi biraz daha azmış bir de 2 numaranın yan lastikleri daha fazla açılabiliyor.
Canım benim bayağdır var senin tarif ettiğin gibi. İdrarda testte bir sorun çıkmadı, bebişin suyunda da sorun yok. DOktor farketmeden terliyorda olabilirsin dedi. Benim günde 3-4 kere oluyor. Mesela ofiste çalışırken uzun süre oturduktan sonra kalktığımda da oluyor, evden işe giderken ya da dönerken arabadan indiğimde de oluyor. Kokusu yok, doktor zararı da yok sadece nemli kalmasın bakteri oluşmasın çamaşırında dedi.
Canım arkadaşlar cevaplamışlar gerçi ama ben 20-25 tane koydum ne olur ne olmaz diye. Olmazsa paketi arabaya atarım, lazım olursa yanımızda olur.
Fazla hareket yasaksa haklısın cnm
Hareket de önemli
Kalorisi az beslenmeye bak
Proteine yüklen
Aynen öyle
Akrebin kötü huyları çok
Bende akrebim ama saf akrebim
Kardeş olabilirmiyiz hepiciimm
Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
açıklığının olmaması büyük artı inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine tatlım...Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Sabirsiz bebise bak sen. Bu haftadan sonra dogsa da bisey olmaz allahin izniyle canim. Gerci aciklik da yokmus. Nolucak acaba haberdar et bizi
Canım, bu haftadan sonra bebişlerin maşallahı var, Allah'ın izniyle büyüdüler hiç korkma. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, bizi fırsat buldukça haberdar et olur mu? Dualarım seninle.
Beni de yatırmışlardı 2 hafta önce, tedbir amaçlı. Verdikleri ilaçlar iyi geliyor. Açıklığın da yoksa telaş yapma:) zaten gelseler de artık korkmayalım, çok şükür sonlara geldik çünkü
Al bi aceleci sıpa daha. İnşallah biraz daha durur bebeğin içeride canım. En azından 35. haftayı doldursa bari.
Çok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalımGeçmiş olsun canım ama endişe etme hiç doktorun en doğru yöntemi uygulayacaktır sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım
Çok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalım
Selam anneler, kontrolden çıktık her şey yolunda 2.600 gr olmuş bebeğim .. Nst de sancı çıkmadı bir sonraki kontrol 1 hafta sonra :)
Çok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalım
kilosu kaç canım bebişinin?Çok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalım
Canım bebiş îçinde senin içinde hayırlı vakit ne zamansa ozaman olsun inşallah. Allah yardımcın olsun.Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
maşallah bebişine annesi... bizim de cuma kontrolümüz 33+3 olucaz 1 aydır görmedim çatlıycam meraktan bizi de artık en azından 2 haftada falan mı çağırır ki? senin hangi haftada sıklaştı doktor randevuların?Selam anneler, kontrolden çıktık her şey yolunda 2.600 gr olmuş bebeğim .. Nst de sancı çıkmadı bir sonraki kontrol 1 hafta sonra :)
Almazmıyım güldencim 2 çorap 1 patik koydum 2 bere 2 ellik mendil falan da koydum canım kendim kombin yaptım 6 lı yine 2 adet.elma_sekerim01
Canım belki 10lu zıbında vardır
Ama yinede diyim dedim
Bebişe çorap
Ayakları çok üşür annesi :)
Bizde birde kırmızı tülbent örtülür al basmasın diye
Hayırlısı olsun canım. Daha çatı muayenesinden bahsetmedi doktorum, bakalım nolcak. İnşallah normale engel değildir.
Ah erkekler ah :) Kimi çok takıntılı, kimi umursamaz. Bazen gülesim geliyor dediklerine ama hamilelik hormonları kzııyorum da :)
Amin canım, rabbim hepimize nasip etsin hayırlı doğumları, İnşallah senin bebiş gibi sorunsuz normal doğum olur. Çok teşekkürler.
Bu kafalar niye büyük acaba :) Çok ceviz yiyoruz beyinleri mi gelişiyor boyuna :) Hadi hayırlısı kavuşmaya 2 gün kalmış, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.
:))çok ceviz de yemiyorum ama bilemedim canım
Inşallah evet az kaldı nts ye bakalım
34+5 te 2300 gramdı canım. 10 günde 500 gram almış. Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün gelsin bebişlerimiz.
Canım, arkadaş da aynı şeyi demiş ama bu böyle beline geçiriyorsun, hani kısa tişörtün olur ya da normal etek pantalon giydiğinde göbeğin açılmasın diye. Hamilelik öncesi kıyafetlerini, göbeğin açılmadan rahatça giyebilirsin. Hamile kıyafetlerinde de mesela eteğim var, aynı bu parça var zaten belinde dikilmiş halde. Güzelmiş bence kullanışlı, gece belim falan çok açılır benim, ona da kullanabilirsin. Güle güle kullan canım benim.
yok artık, başıma gelse ne olur bilemedim şok :) şüphe ederim hastanede karıştı mı benden mi çıktı diye :)
Canım ben ebebek 5 tl lık paket aldığımda deneme boyları vardı içinde. kullandım. Islak mendil, yumuşatıcı, sıvı deterjan, emzik-biberon temizleyici kullandım güzel tavsiye ederim. Alt değiştirme örtüleri çok güzel, çok beğendim ben. Kız-erkek arasındaki fark da sadece erkeklerde pipiped var :) Islak mendille veriliyor, alt değiştiriken bebişin pipisine koyuyorsun üçgen bişey, seni hedef alıp ıslatmasın diye
Canım benim 2-3 haftadır tam bikini bölgesi denir ya, orada ön tarafta ağrı var. ara ara ve dokunduğumda acıyor. Arada senin dediğn gibi içeriden de bir ağrı var. Düzenli olmadığı sürece çok normalmiş bu ağrılar, doğuma hazırlık artık haftamız ilerledi canım. Ayaklarını yukarıya koyup dinlenmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?