Teşekkür ederim cnm.. Beni 32. Haftada çağırmıştı çalışamaz raporumu almıştım zaten, bir sonraki kontrol 34 te idi şimdiki 9 gün sonra oldu(35+3 te) bundan sonraki ise haftada bir görüşecekmişizmaşallah bebişine annesi... bizim de cuma kontrolümüz 33+3 olucaz 1 aydır görmedim çatlıycam meraktan bizi de artık en azından 2 haftada falan mı çağırır ki? senin hangi haftada sıklaştı doktor randevuların?
maşallah bebişine annesi... bizim de cuma kontrolümüz 33+3 olucaz 1 aydır görmedim çatlıycam meraktan bizi de artık en azından 2 haftada falan mı çağırır ki? senin hangi haftada sıklaştı doktor randevuların?
Kızlaaaar beni hastaneye yatırdılarsancım vardı nstdede çıktı açıklığım yok henüz ama dr inatla erken gelmek için direniyo 1 hafta daha turabilirsek kardır dedi galiba 2. Doğum benden olacak topiğin
Selam kızlar bende bugün Rahime baskı ve sancılar oluyor tam da ağda yapcaktım doktor öncesi ne olur ne olmaz diye ama cesaret edemedim böyle olunca yine jilet yapcam galiba ya puf 4 günde çıkıyor bu jilette napcam bilmiyorum ...
2400 cnmkilosu kaç canım bebişinin?
Canım iç zıbın yokmu bir tane sen koy uzun kollu zıbın olmazsa okadar sorun olacaksa senin icin zaten odalarda klima var bebis gelmeden önce açarsiniz biz öyle yaptık eltimeBenim 10lu hastane cikisinin icinde kisa kollu tulum var. alt ust takim var. ici kısa diye kafama takiliyo uzun olmasi gerekmiyo mu. o yüzden penye hirka da koydum.
Gecelik yazdığını gormedim Canm yeter tabi gecelik + pijama1 gecelik 2 pijama var ama yetmez mi diyosun
Selam anneler, kontrolden çıktık her şey yolunda 2.600 gr olmuş bebeğim .. Nst de sancı çıkmadı bir sonraki kontrol 1 hafta sonra :)
Çok teşekkür ederim canlarım.Değişik kızım benim içerde sıkıldı galiba pozisyonuna bile şok oldu dr ya baş aşağı olur ya ayaklar aşağı bizim zilli yan yatıyomuş nasıl olduda aldı bu pozisyonu acaba . Şuan sürekli nstye bağlanıyorum bende gelsede artık korkmuyorum napalım Nezamansa zamanı bakalım
NTS çektirenler o gün çatı muayenesi yaptı mı doktorunuz bana nts var dedi ama çatı dan bahsetmedi yapmaz inşallah çarşamba günü , nts nasıl oluyor başka odada mı çekiyorlar kızlar ne kadar sürüyor??
NTS çektirenler o gün çatı muayenesi yaptı mı doktorunuz bana nts var dedi ama çatı dan bahsetmedi yapmaz inşallah çarşamba günü , nts nasıl oluyor başka odada mı çekiyorlar kızlar ne kadar sürüyor??
Sağol tatlım. Kilosu haftası ile uyumlu oldukça Mutlu oluyorum. Doğum için hala tam bir şey demedi cnm bir hafta daha iğnelere devam Dedi 37. Haftada karar vereceğiz kesip kesmeyeceğimize Dedi. Ona göre normal ya da sezaryen olacak dediOy masallah kuzucuga. Bizde haftaya p.tesi gidicez doktora insallah. Buarada dogum icin bisey konustunuzmu doktorunla canim?
Sağol tatlım. Kilosu haftası ile uyumlu oldukça Mutlu oluyorum. Doğum için hala tam bir şey demedi cnm bir hafta daha iğnelere devam Dedi 37. Haftada karar vereceğiz kesip kesmeyeceğimize Dedi. Ona göre normal ya da sezaryen olacak dedi
Öyle yapayım canım ya yarın jilet yapayım bari doktora gitmeden evet bahsetmedi yapmaz heralde canım bakalımİnşalllah biraz daha durur aceleci sıpa :) Allah ikinize de sağlıkla hayırlı Zamanda kavuşmayı nasip etsin, ama artık tehlikeli haftaları biraz daha geride bıraktık, şimdi doğsa bile Allah' ın izniyle çok sıkıntı olmadan büyür
Canım sancın varsa bence beklet ağdayı ne olur be olmaz...jiletle hallet bende mecburen öyle yapıyorum.
Çatı muayenesini de genelde 38. Haftada yapıyorlarmış ama senin doktorun bu hafta yapacağını söylemediyse yapmaz bence
Ikramliklarin çok hoş olmuş. Ben de bi sepetin yarısına çikolata yarısına magnet koyayim diyorum.Buradaki cevrem fena sayilmaz ama esimin de benim de memleketler uzak 50 tane yeter heralde.Kalanları ben yerim zatenKızlar merhabalar, Ben de dün akşam sonunda bitirdim hastane çantamı, oh rahatladım. Biraz üstüste karışık oldu ama resim aşağıda. Koyduklarım da şunlar:
Eki Görüntüle 1908597
benim için,
depend hasta bezi, tek kullanımlık külotlar, orkid, emzirme sütyeni, 2 pijama takımı (biri sabahlıklı), 1 gecelik, bir hırka, 1 çetik, 2 çift çorap, 1 oyalı tülbent, 1 havlu, göğüs pedi, lansinoh göğüs ucu kremi, makyaj malzemesi, lavanta kolonyası, taç, terlik, meryem ana otu ve onu koymak için cam kavanoz.
Bebiş için,
1 süslü bebek tulumu foto çekimi için, 2 yenidoğan çıkış set(şapkalı eldivenli), ağız bezi, çorap, ekstradan 2 tane çıtçıtlı tulum ne olur ne olmaz diye, sarı tülbent, 2 ince battaniye-örtü, 1 kalın battaniye, alt açma örtüsü, ıslak mendil, pişik kremi, 1 numara bebek bezi.
Bunların yanında zemzem, hurma, misafirlere ikramlıklar, kolonya da koydum. Tabi hastane çıkışı için bebek arabasının ana kucağını da koyacağız.
Eki Görüntüle 1908598
Bu da hastane de ve evde ikram etmelik şekerler. EMinönünden 50 tanesini 10 tl ye almıştım şekerleri. Altındaki plastik kalp saksı 3,5 tl ye aldım çiçek arajman malzemeleri satan yerden. Mavi kağıtlar da büyükçe bir poşet 3.5 tl idi. İçinde strafor köpük var gizledim. Düşünürseniz fikir olsun size kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?