2016 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim cnm.. Beni 32. Haftada çağırmıştı çalışamaz raporumu almıştım zaten, bir sonraki kontrol 34 te idi şimdiki 9 gün sonra oldu(35+3 te) bundan sonraki ise haftada bir görüşecekmişiz

Canım senin haftandan itibaren doktorum 10 günde 1 e düşürmüştü benim, hala da öyle gidiyorum.

Selam kızlar bende bugün Rahime baskı ve sancılar oluyor tam da ağda yapcaktım doktor öncesi ne olur ne olmaz diye ama cesaret edemedim böyle olunca yine jilet yapcam galiba ya puf 4 günde çıkıyor bu jilette napcam bilmiyorum ...

İnşalllah biraz daha durur aceleci sıpa :) Allah ikinize de sağlıkla hayırlı Zamanda kavuşmayı nasip etsin, ama artık tehlikeli haftaları biraz daha geride bıraktık, şimdi doğsa bile Allah' ın izniyle çok sıkıntı olmadan büyür

Canım sancın varsa bence beklet ağdayı ne olur be olmaz...jiletle hallet bende mecburen öyle yapıyorum.

Çatı muayenesini de genelde 38. Haftada yapıyorlarmış ama senin doktorun bu hafta yapacağını söylemediyse yapmaz bence

Benim 10lu hastane cikisinin icinde kisa kollu tulum var. alt ust takim var. ici kısa diye kafama takiliyo uzun olmasi gerekmiyo mu. o yüzden penye hirka da koydum.
Canım iç zıbın yokmu bir tane sen koy uzun kollu zıbın olmazsa okadar sorun olacaksa senin icin zaten odalarda klima var bebis gelmeden önce açarsiniz biz öyle yaptık eltime

Selam anneler, kontrolden çıktık her şey yolunda 2.600 gr olmuş bebeğim .. Nst de sancı çıkmadı bir sonraki kontrol 1 hafta sonra :)

Oy masallah kuzucuga. Bizde haftaya p.tesi gidicez doktora insallah. Buarada dogum icin bisey konustunuzmu doktorunla canim?

Canim insallah saglikla gelsin bebisin. Bizide haberdar et mutlaka

Ben geçen hafta çektirdin nstyi. Başka bi odada çekiyo. 10 15 dakika falan sürdü. Çatı muayenesinide haftaya yapacakmış. Bu hafta sadece bebeği kontrol edicm dedi. 9 kasımda randevum var. Öteki haftada çatı muayenesi yapacakmış. Yani 37. Hafta oluyo.

Canim benim 33de nst vardi, baska bir odada cekildi, surekli doktorun asistani kontrol etti ve 15 20 dk surdu.ekstra bi ucret vermedim. Ben her muayeneye temiz gitmeye calisiyorum. Cati muayenesi der diye ama bi arkadasima 37. Hafta yapicam demis doktoru. Bakalim bizimkiler ne dicekler

Oy masallah kuzucuga. Bizde haftaya p.tesi gidicez doktora insallah. Buarada dogum icin bisey konustunuzmu doktorunla canim?
Sağol tatlım. Kilosu haftası ile uyumlu oldukça Mutlu oluyorum. Doğum için hala tam bir şey demedi cnm bir hafta daha iğnelere devam Dedi 37. Haftada karar vereceğiz kesip kesmeyeceğimize Dedi. Ona göre normal ya da sezaryen olacak dedi

Hadi bakalim hayirlisi canim. Ben de haftaya gidince 35+4 olcam insallah. Bakalim dogum icin bisey dicekmi? Bu zamana kadar hic sormadim ama bu sefer sorucam bakalim belki 1 hafta sonra der belkide o an fikrini soyler

CansuEylul
canım bebeğin bakalım ne zaman çıkmak isteyecek. İnşallah en güzel en sağlıklı doğacağı zamanda dünya ya gelir. Hazırlıkların çantan ne durumdaydı canım.

Öyle yapayım canım ya yarın jilet yapayım bari doktora gitmeden evet bahsetmedi yapmaz heralde canım bakalım

Kızlar merhabalar, Ben de dün akşam sonunda bitirdim hastane çantamı, oh rahatladım. Biraz üstüste karışık oldu ama resim aşağıda. Koyduklarım da şunlar:

benim için,
depend hasta bezi, tek kullanımlık külotlar, orkid, emzirme sütyeni, 2 pijama takımı (biri sabahlıklı), 1 gecelik, bir hırka, 1 çetik, 2 çift çorap, 1 oyalı tülbent, 1 havlu, göğüs pedi, lansinoh göğüs ucu kremi, makyaj malzemesi, lavanta kolonyası, taç, terlik, meryem ana otu ve onu koymak için cam kavanoz.

Bebiş için,
1 süslü bebek tulumu foto çekimi için, 2 yenidoğan çıkış set(şapkalı eldivenli), ağız bezi, çorap, ekstradan 2 tane çıtçıtlı tulum ne olur ne olmaz diye, sarı tülbent, 2 ince battaniye-örtü, 1 kalın battaniye, alt açma örtüsü, ıslak mendil, pişik kremi, 1 numara bebek bezi.
Bunların yanında zemzem, hurma, misafirlere ikramlıklar, kolonya da koydum. Tabi hastane çıkışı için bebek arabasının ana kucağını da koyacağız.

Bu da hastane de ve evde ikram etmelik şekerler. EMinönünden 50 tanesini 10 tl ye almıştım şekerleri. Altındaki plastik kalp saksı 3,5 tl ye aldım çiçek arajman malzemeleri satan yerden. Mavi kağıtlar da büyükçe bir poşet 3.5 tl idi. İçinde strafor köpük var gizledim. Düşünürseniz fikir olsun size kızlar.

Ikramliklarin çok hoş olmuş. Ben de bi sepetin yarısına çikolata yarısına magnet koyayim diyorum.Buradaki cevrem fena sayilmaz ama esimin de benim de memleketler uzak 50 tane yeter heralde.Kalanları ben yerim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…