2016 Aralık Anneleri

Canım ben Doğuma hazırlık kursuna gidiyorum bize perine mesajını "natalis" Doğum jeli ile yapın dediler bir araştır istersen ben henüz başlamadım daha erken haftam diye...
Bende zeytinyağı da olsa enfeksiyon falan kaparım diye korkuyorum ama artık yapmaya başlasam fena olmayacak

Kizlar degisik sancilar hsseden varmi belimden beri agrio ya.
2 gündür hissediyorum o değişik sancıları. Belimden başlıyor kasıklarıma oradan da bacaklarıma kadar ilerliyor. Uyandırıyor, oturtmuyor bile, sürekli uzanmam gerekiyor.

Ayy kizlar yoruldum. Buyuk oglumun odasini baya bi toparladik. Orda gerekmez baya bi eşya vardi hepsini attik. Oda boşaldi cok sukur ayy insanin evi temiz olunca cok rahatliyor . Bide yatakla dolabinida bi alsaydim tamamdir. Yarinda kendi yatak odama girisecem. Insallah Rabbim yardim etsin hepimize. Ufaklik gelmeden guzelce bi temizlik yapalim.

BUnu Zeynep Kamilde bir doktor normal doğum yapacak hanıma yazmış. Ben de bunu almak niyetindeyim. AKTAR papatya yağı önerdi, bı de zeytinyağı deniyor bilindik
Eki Görüntüle 1911035

Sağ olasın canım, diğer alıntı yaptığım arkadaşım da bu jeli önermiş, bende yarın sorayım aynısını önerirse alırız hep beraber :)

Canım ben Doğuma hazırlık kursuna gidiyorum bize perine mesajını "natalis" Doğum jeli ile yapın dediler bir araştır istersen ben henüz başlamadım daha erken haftam diye...

Kaçıncı haftada başlamayı önerdiler peki canım?

D Dilek362 cok güldüm yaa
Bizim hastanede en alt katta kuaför var kizlar cok sasirdim! Diyorum dogumdan sonra inerim ben o kuaföre yaptiririm saci basi

Bu arada aranızda perine masajı yapan var mı? Kendi başına becerebilen ya da?

Ya birde ben bu perine masajina yarin baslasam diyorum. C tesi cati muayenem var canim acimaz belki :) ama gercek zeytinyagiyla yapmak gerekiyormus sanirim

Ben yaptim bi kere, aciyo arkadaslar. O bölgeye masaj yapilmasinin nedenini anladim, hafif gerilince aciyo cünkü. Ilk gerilme dogumda olursa baya acir. Alistirmak lazim önceden demekki.
Yalniz muayeneden önce yapmayin, benim yaptigimin ertesi günü kontrolüm vardi masajdan dolayi hala hassasiyet kaldigindan acidi.

2 gündür hissediyorum o değişik sancıları. Belimden başlıyor kasıklarıma oradan da bacaklarıma kadar ilerliyor. Uyandırıyor, oturtmuyor bile, sürekli uzanmam gerekiyor.
Bnmde sancim var gene. Yoktu kac gundur hssetmiodm ama bugun hem kasilma hem sancili bi gundu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…