- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Teşekkür ederiz canım:)Cookk cici :)
Sonunda sepetimiz ve lohusa terlik bantlarımız hazır
Çok sağol canım benim:)Güle güle uyusun büyüsün meleğin maaşallah çok güzel olmuş canım
Bende zeytinyağı da olsa enfeksiyon falan kaparım diye korkuyorum ama artık yapmaya başlasam fena olmayacak
2 gündür hissediyorum o değişik sancıları. Belimden başlıyor kasıklarıma oradan da bacaklarıma kadar ilerliyor. Uyandırıyor, oturtmuyor bile, sürekli uzanmam gerekiyor.Kizlar degisik sancilar hsseden varmibelimden beri agrio ya.
BUnu Zeynep Kamilde bir doktor normal doğum yapacak hanıma yazmış. Ben de bunu almak niyetindeyim. AKTAR papatya yağı önerdi, bı de zeytinyağı deniyor bilindik
Eki Görüntüle 1911035
Canım ben Doğuma hazırlık kursuna gidiyorum bize perine mesajını "natalis" Doğum jeli ile yapın dediler bir araştır istersen ben henüz başlamadım daha erken haftam diye...
Bende taç alsam bile takabilecek miyim bilmiyırum ne halde oluruz kimbilir yeni doğum yapınca çekilen fotolara bakıyorum instagtamda özeniyorum öyle makyajlı saçlar yapılı inşallah hersey yolunda giderde en azından kafama bişey Takarım bende
Ben de o resimlere bakip nasil oluyo diye cok düsündüm. meger kadinlar sacini makyajini yaptirip sezeryana giriyomus.epidural sezeryan özellikle. gün saat belli nasilsa.
Benim kuzenim gecen sene özenmis. sancisi baslayinca dus almis sacini duzlestirmis makyaj yapmis doguma gitmis. tabi bizimki normal dogum yapti. makyajlar akmis sac elektrik verilmis gibi geldiiyi ki fotografci tutmamisim diyodu en son
Bu arada aranızda perine masajı yapan var mı? Kendi başına becerebilen ya da?
Ya birde ben bu perine masajina yarin baslasam diyorum. C tesi cati muayenem var canim acimaz belki :) ama gercek zeytinyagiyla yapmak gerekiyormus sanirim
Sağ olasın canım, diğer alıntı yaptığım arkadaşım da bu jeli önermiş, bende yarın sorayım aynısını önerirse alırız hep beraber :)
Kaçıncı haftada başlamayı önerdiler peki canım?
Bnmde sancim var gene. Yoktu kac gundur hssetmiodm ama bugun hem kasilma hem sancili bi gundu..2 gündür hissediyorum o değişik sancıları. Belimden başlıyor kasıklarıma oradan da bacaklarıma kadar ilerliyor. Uyandırıyor, oturtmuyor bile, sürekli uzanmam gerekiyor.
demekki bazen bu sancilar oluyor cnm.. bendede vardi bugunBnmde sancim var gene. Yoktu kac gundur hssetmiodm ama bugun hem kasilma hem sancili bi gundu..
34 ten sonra baslayin diyorlar.
bazilari saf badem yagi ile oneriyor cnmBenim yarın kontrolüm var ama sanırım daha çatı muayenesi yapmaz. Sağ ol canım iyi olduğu söylediğin :)
sukufelale mrveee28 kızlar şimdi internetten baktım 200 lira bu Natalis jel ya
Ben ben tam onu yazmak için girdim senin yazdığını gördüm belimden yayılıyo şuanda inşallah gece zorlamaz beni asistanlara kalmak istemiyorum sabah randevum varKizlar degisik sancilar hsseden varmibelimden beri agrio ya.
bazilari saf badem yagi ile oneriyor cnm
Ben ben tam onu yazmak için girdim senin yazdığını gördüm belimden yayılıyo şuanda inşallah gece zorlamaz beni asistanlara kalmak istemiyorum sabah randevum var
Bizimkilerin canı sıkıldı içeride herhalde bi çıkası var benimkinin ama sanırım karar veremedi hala.Bnmde sancim var gene. Yoktu kac gundur hssetmiodm ama bugun hem kasilma hem sancili bi gundu..
Amin kuzumAllah yardImcın olsun canım
TEşekkür ederim :)çok güzel olmuş canım etiketi de çok tatlı güle güle dağıt inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?