2016 Aralık Anneleri

Ben ben tam onu yazmak için girdim senin yazdığını gördüm belimden yayılıyo şuanda inşallah gece zorlamaz beni asistanlara kalmak istemiyorum sabah randevum var
Hm valla benmde aslinda yarin kontroldu ama dmistim 36 olsunda gtmek istiorum o yuzden 18 ine erteledim diye ama smdi hastane isi de degisince 22 sindede zeynep kamilde randevum var o yuzden. Cumayi beklemeyip su kendi temizligimi bi yaparsam carsamba falan gidiyim diorum. Bacagimj kendim yapcm ama kuku yu esim eldivenle yapck. Bi guc kuvvet versede raabbim bissmillah diyip girissem. Sonrada oglusumu gormeye gtsem. Ne durumdayiz ogrrnsem.

Himm yapmayayim o zaman. Ben 1 haftada alisir diye dusunmustum o bolge

Benim yarın kontrolüm var ama sanırım daha çatı muayenesi yapmaz. Sağ ol canım iyi olduğu söylediğin :)

sukufelale mrveee28 kızlar şimdi internetten baktım 200 lira bu Natalis jel ya

Canım 34.haftanın bitiminde başlanılsa iyi olur dedi ebe...ooooo fiyatını hiç araştırmamıştım o neymiş öyle botoks mu yapacak

Bu reçete olmaz mı acaba. Yarın doktora sorayım...

Aman laftan baska bi icraat yok. bana tutturdu tahta besik al ben onun icine takim yaptiricam dedi. Ben park yatak alicam olmaz onun icine dedim. illa yaptiricam diye bes bin kere dedi. tamam dedim siz buraya alın yaptirin biz gelince kullaniriz dedim. siz yaptirin diyince bi daha ses cikmadi. meger parayi biz verecekmisiz

Hepsi ayni demek ki. benim annem abimin herseyini de kendi yapti. bize niye boylesi denk geldi. annem kaynanami gördügü an vazgecmisti beni vermekten. kadin hakliymis. ahh ahh dinlemedimmm

Aynen canim sanki onlar alacakmis gibi bir izlenim ama ici bos yani. Benim annem.dunyalari aldi inanki hala o 80 tllik seyi anneme soyluyor. Ben de tembih ettim anneme duymamazliktan geleceksin diye. Annem bebegin esyalari harici, banyo takimi (kuvetli olan) bornoz takimi, 24lu islak mendili, bezi, sampuani, pisik kremi, nevresim takimi, battaniyesi, yorgani, yastigina kadar aldi. Arti bebegin mobilyasinin yarisini annemler karsiladi. Halada her gidisimde harclik verirler ama k.validem hala annemden koparma derdinde. Arsiz insan iste,bide piskin piskin diyorki gorumcem icin bende onunkinde dunyalari almistim. Dedim iyi halt ettin bari soyleyip sinir bozma

Çok haklisin ilkler kıskanıyor benim oğlum 5 yaşında zarar vermiyor ölecek diye korkuyor ama seninki çok küçükmüş dusunemeyeceg için žarar verebilir senin hiç yalnız birakmaman lazim hamileliğin tadını cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…