- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Hm valla benmde aslinda yarin kontroldu ama dmistim 36 olsunda gtmek istiorum o yuzden 18 ine erteledim diye ama smdi hastane isi de degisince 22 sindede zeynep kamilde randevum var o yuzden. Cumayi beklemeyip su kendi temizligimi bi yaparsam carsamba falan gidiyim diorum. Bacagimj kendim yapcm ama kuku yu esim eldivenle yapck. Bi guc kuvvet versede raabbim bissmillah diyip girissem. Sonrada oglusumu gormeye gtsem. Ne durumdayiz ogrrnsem.Ben ben tam onu yazmak için girdim senin yazdığını gördüm belimden yayılıyo şuanda inşallah gece zorlamaz beni asistanlara kalmak istemiyorum sabah randevum var
Blemedimki vallaBizimkilerin canı sıkıldı içeride herhalde bi çıkası var benimkinin ama sanırım karar veremedi hala.
D Dilek362 cok güldüm yaa
Bizim hastanede en alt katta kuaför var kizlar cok sasirdim! Diyorum dogumdan sonra inerim ben o kuaföre yaptiririm saci basi
Ben yaptim bi kere, aciyo arkadaslar.O bölgeye masaj yapilmasinin nedenini anladim, hafif gerilince aciyo cünkü. Ilk gerilme dogumda olursa baya acir. Alistirmak lazim önceden demekki.
Yalniz muayeneden önce yapmayin, benim yaptigimin ertesi günü kontrolüm vardi masajdan dolayi hala hassasiyet kaldigindan acidi.
Benim yarın kontrolüm var ama sanırım daha çatı muayenesi yapmaz. Sağ ol canım iyi olduğu söylediğin :)
sukufelale mrveee28 kızlar şimdi internetten baktım 200 lira bu Natalis jel ya
OOO o neymiş öyleBenim yarın kontrolüm var ama sanırım daha çatı muayenesi yapmaz. Sağ ol canım iyi olduğu söylediğin :)
sukufelale mrveee28 kızlar şimdi internetten baktım 200 lira bu Natalis jel ya
Bu reçete olmaz mı acaba. Yarın doktora sorayım...Badem yağını duymuştum ama ben mikrop kaparım mantar filan olurum diye korktuğum için medikal bir ürün tercih edeyim istemiştim ama bu jel de çok pahalıymış yaeğer mecbur kalırsam en son tercih zeytinyağını denerim sanırım
Ben aynisini pusette yasadim. Biz puset baktik aldik ettim. K.validem gordu diyorki gorumcem icin o size hediye alacakti puset, bende dedim bana kimse alicam model bak demedi, deseydi bende almazdim zaten dedim. Herseyi boyle bi biz yapacaktik derdinde ama yapan yok. Buyuyen besige yatak uzerine pamuktan dosek yaptiralim dediler dedim bakin yaptirin, 80 tl demisler. Gidip gelip bana ve esime soyluyor 80 tl dediler diye, bende duymuyorum hic banane, kendi tutturdu bu yatagin uzerine bisey yaptirmak lazim diye. Zaten bisey yapmadin cocuga benim annem daha cok sey yapti bari onu yap dimi.anca laff
Bizimki gecen tutturdu bebegin odasina hali perde bakalim sana pijama takimi alalim diye tutturdu iyi dedik ciktik yola, carsiya gittik. Esim dediki anne tutturdun alalim diye yaninda ne kadar var dedi. Kadin demesinmi ben maas aldin diye para almadim yanima. Esim oyle kizdiki annesine ama ohh olsun o da anladi. Dun kizina gidiyor, bize diyorki aslinda hastane cikisini ben alacaktim ama gidip bakip bulamadik guzelini artik bugun siz bakar alirsiniz. Bende dedim he he evet aynenn sen alacaktinda biz elini tuttuk alma diye
Sat.a göre 38+1 ama geç döllenme yüzünden ultrasonda 37+ 3 civarı olarak görünüyor. Doktorum geç döllenmeyi baz alıyor.Blemedimki vallasenn kac suan canm haftann tam olarak. Benm 35 + 2 bugun. Cumadan cumaya hafta atliyoruz.
HMm anladimSat.a göre 38+1 ama geç döllenme yüzünden ultrasonda 37+ 3 civarı olarak görünüyor. Doktorum geç döllenmeyi baz alıyor.
Aman laftan baska bi icraat yok. bana tutturdu tahta besik al ben onun icine takim yaptiricam dedi. Ben park yatak alicam olmaz onun icine dedim. illa yaptiricam diye bes bin kere dedi. tamam dedim siz buraya alın yaptirin biz gelince kullaniriz dedim. siz yaptirin diyince bi daha ses cikmadi. meger parayi biz verecekmisiz
Çok haklisin ilkler kıskanıyor benim oğlum 5 yaşında zarar vermiyor ölecek diye korkuyor ama seninki çok küçükmüş dusunemeyeceg için žarar verebilir senin hiç yalnız birakmaman lazim hamileliğin tadını cikarBiliyorum cnm zor olacağını, kızım da çok çektik, Ağlayan bebekti resmen. Şimdi ki en büyük korkumsa bebeğe birşey yapar mı, karnımda yine güvende diyorum, nasıl koruyacağım bilmiyorum, 20 aylık oldu kızım ama o da henüz bebek! Kıskançlık vs olacaktir muhakkak, daha bir sürü şey geliyor aklımane yapalım sağlıklı olsunlar yeter ki..zar zor olacak bi şekilde!!
Kizlar bitirdik hediyeliklerimizi. Birtek etiketleri kaldi. Ayy cok hosuma gitti el emegi olunca yaa :)
Acmamaya calisiorum bu sefer su oluyorum iste garip garip seyler ya
Bende salidan saliya hafta atliyorum.Blemedimki vallasenn kac suan canm haftann tam olarak. Benm 35 + 2 bugun. Cumadan cumaya hafta atliyoruz.
Elinize sağlık çok güzel olmuşlar:)Kizlar bitirdik hediyeliklerimizi. Birtek etiketleri kaldi. Ayy cok hosuma gitti el emegi olunca yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?