2016 Aralık Anneleri

Bende iki gündür ishalim, normalde Kabızlık problemi yaşayan biriyim. Benim de aklıma gelmiyor değil, doğum mu yaklaştı yoksa diyorum ama erken daha, bekledin biraz daha bebeğim

Bu arada aranızda perine masajı yapan var mı? Kendi başına becerebilen ya da?

Ben ilk hamileliğimde yapmiştim, 34. Haftadan sonra bsşlamıştım, yapmak zor geliyordu nedense yaptım yaptım da maalesef sonuç sezeryan olunca hiç bir işe yaramamıştı. Ama normal Doğumu kolaylaştırdığı, perinenin yırtılmasını önleyeceği için yapmiştim. Burda perine masaj Yağı diye satılıyor, kesin tr dede vardır, ve fiyatı burda 5-10 euro bişiydi, öyle Pahalı değildi yani.

Benim yarın kontrolüm var ama sanırım daha çatı muayenesi yapmaz. Sağ ol canım iyi olduğu söylediğin :)

sukufelale @mrveee28 kızlar şimdi internetten baktım 200 lira bu Natalis jel ya

Kizlar ben daha önce yazmistim. Burada perine masaji icin satilan bir yag var, icerigine baktim badem yagi ve bugday özü yagi varmis. Merak ederseniz su: https://www.amazon.de/Weleda-4001638095105-Damm-Massageöl-50ml/dp/B000OS135E
Bu arada gecenlerde amazon almanyanin türkiyeye gönderime basladigini okudum.

ekleme: Lilium37 tam yazdim senin mesaji gördüm :)

Himm yapmayayim o zaman. Ben 1 haftada alisir diye dusunmustum o bolge

Ben yanlis yönlendirdim galiba Bir haftada bir sey kalmiyor canim yapabilirsin. Ama bir gün önce yapmistim ben. Ertesi gün kontrolde biraz canim yandi.

kızlar ada çayı içmeye başlayacak mısınız açılmanız kolay olsun diye

Ahududu yapragi cayina basliycam 37. haftada

Canim benim c.tesi kontrolum var ama acsba yapmasammiki? C.tesi doktora danisipmi baslasam acaba?

sanki önümüzdeki 15gün hiç geçmeyecek gibi geliyor. 2 aralık dedi doktorum ve korkum başladı. sezaryan olacak. ilk bebek olduğu için tecrübesiz ve gerginim. kanama ve ağrı nasıl olacak ne kadar zamanda düzeleceğim, o ağrıyla bebekle yeteri kadar ilgilenebilecek miyim kafamda bir sürü soru. sağlıkla atlatalım inşallah. eşim şimdiden 2. bebeği 1 yıl sonra yaparız diyor daha da geriliyorum

Bende yarın gidicem gün verir inşallah zaman gerçekten geçmiyo...benim ikinci uçu istememmm diyorum nasip kısmet tabi de zor bi hamilelik olunca dogan buyuyo hayırlısı le korkma sende eline alınca bakarsın
Hareketli gezen tozan iş yapan hamilelere imreniyorum resmen

Zor bir hamilelik süreci geçiriyorum ve eşime dedim 2.yi senin doğurabileceğin bir teknoloji bulunana kadar tek çocukla idare edicez diye. Tabi sıkıntıyı çeken sensin sanki bebek fabrikasıyız biz hem 2 yıl daha vücudumuzu, yediğimiz içtiğimizi bebeğimize göre ayarlıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…