- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Kizlar bitirdik hediyeliklerimizi. Birtek etiketleri kaldi. Ayy cok hosuma gitti el emegi olunca yaa :)
EvetKizlar aciklik kontrolu parmaklami yapilio hrr seferinde.
kızlar ada çayı içmeye başlayacak mısınız açılmanız kolay olsun diye
Elinize sağlık çok güzel olmuşlar:)
Eline saglik canim cok guzeller :)
:) NORMAL istiyorum, Şu an öyle görünüyor. BI yandan biraz daha dursun büyüsün diyorum, bı yandan da hemen gelsin rahatlayayım istiyorum. DÜŞÜndükçe çok heyecanlanıyorum :) bı de isal oldum sabah acaba doğum habercisi mi
Bu arada aranızda perine masajı yapan var mı? Kendi başına becerebilen ya da?
Benim yarın kontrolüm var ama sanırım daha çatı muayenesi yapmaz. Sağ ol canım iyi olduğu söylediğin :)
sukufelale @mrveee28 kızlar şimdi internetten baktım 200 lira bu Natalis jel ya
Himm yapmayayim o zaman. Ben 1 haftada alisir diye dusunmustum o bolge
Kizlar ben daha önce yazmistim. Burada perine masaji icin satilan bir yag var, icerigine baktim badem yagi ve bugday özü yagi varmis. Merak ederseniz su: https://www.amazon.de/Weleda-4001638095105-Damm-Massageöl-50ml/dp/B000OS135E
Bu arada gecenlerde amazon almanyanin türkiyeye gönderime basladigini okudum.
ekleme:Lilium37 tam yazdim senin mesaji gördüm :)
Ben yanlis yönlendirdim galibaBir haftada bir sey kalmiyor canim yapabilirsin. Ama bir gün önce yapmistim ben. Ertesi gün kontrolde biraz canim yandi.
Ahududu yapragi cayina basliycam 37. haftada
Sen bilirsin ama yapsan da bir zarari yok. Zaten hassas bi sekilde zarar vermeden yapiyosun.Canim benim c.tesi kontrolum var ama acsba yapmasammiki? C.tesi doktora danisipmi baslasam acaba?
Sen bilirsin ama yapsan da bir zarari yok. Zaten hassas bi sekilde zarar vermeden yapiyosun.
Ben geldimm biraz uyumuşum şukur bugün antibiyotik ve ağrı kesiciyle şimdi diş eti sızılarım kaşıntım ve ben uzandıkGece nöbetçileri burda mı huhuuuben ve kızım uyandık kaçtı uykumuz
Canım lavanta kesesi ya da keçeden bir şeyler yapabilirsin. Benim pek becerim olmadığı için ben yaptırtım ama sen maşallah eşinle harika yapmışsınız kavanozları.Yorulduk ama degdi sanirim :) baska ne yapsak acaba fikirlere acigim :)
Zor bir hamilelik süreci geçiriyorum ve eşime dedim 2.yi senin doğurabileceğin bir teknoloji bulunana kadar tek çocukla idare edicez diye. Tabi sıkıntıyı çeken sensin sanki bebek fabrikasıyız bizsanki önümüzdeki 15gün hiç geçmeyecek gibi geliyor. 2 aralık dedi doktorum ve korkum başladı. sezaryan olacak. ilk bebek olduğu için tecrübesiz ve gerginim. kanama ve ağrı nasıl olacak ne kadar zamanda düzeleceğim, o ağrıyla bebekle yeteri kadar ilgilenebilecek miyim kafamda bir sürü soru. sağlıkla atlatalım inşallah. eşim şimdiden 2. bebeği 1 yıl sonra yaparız diyor daha da geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?