2016 Aralık Anneleri

Benimde 2. Hamileligim ve sezeryan olucak..ilkinde epudralden cok cekmistim agrisi 1 yil sürmüştü belimde..simdi genel anesteziyle istiyorum..eşim de 1 yil sonra hemen 3üncuyu de yapariz diyo..zaten sezeryanda hakkimiz 3tane diyo..dogurmayi da gectim sanki kendisi bakacak..Allhtan sezeryan 3tane oluyo da..4 olsa dört ister bizimki..

Aaa sezaryende hakkımızın 3 olduğunu bilmiyordum ben. Yeni bilgi için teşekkürler. Valla canım bence çek restini eşine, al 2.ye sen bak sen büyüt ben de 3.yapim de
erkeklere göre o kadar kolay ki hamilelik.. Ben 3 ay kolumda serumla gezdim kusmaktan kan geliyordu resmen, eşim bana alıştın sen artık kusmaya hadi dışarı çıkalım biraz gezelim diyordu ama kendisi bir kere ateşlendi evin içinde "ölüyorum ben çok kötüyüm " nidalarıyla dolaştı durdu

Günaydın hanımlar
Benim ilki genel anesteziydi bebeğim kuveze girmese iyi geçti derdim...hamilelikte o kadar agrım olmuştu ki doğumdan sonra kalktığımda çok rahattım ben yurudum falan sadece kesik yerin kaşıntısı rahatsız etmişti diye hatırlıyorum inşallah bu defa saglıkla doğar da direk alırom bebeğimi kucağıma tabi hepimiznkş saglıkla gelir inşallah
Bu arada ablam doğumdan sonra unutursun istersin diyo

Günaydın kızlar 29 gün kalmış Allahım 20li günlere geçtik hem heyecan hem korku nasıl olcak acaba endişesi hepsi mevcut bende , bazen serin kanlı olcam çatır çatır doğurcam diyorum bazen tırsıyorum inşallah suyum gelince bi cesaret gelir üstüme yaparım sezaryen olmak istemiyorum tıbbi gereklilik olmadıkça. .Rabbim hepimizi bir çırpıda kurtarsın Düşünsenize kızlar yeni yıla Allahım nasip ederse burdaki herkes yavrularınla gircek ...

Ayy ben de yılbaşının hayalini kuruyorum bebeğimizle ilk yeni yıla girişimiz olacak.hatta şimdiden elbiseler bakmaya başladım yılbaşında giydirmek için

Ayy ben de yılbaşının hayalini kuruyorum bebeğimizle ilk yeni yıla girişimiz olacak.hatta şimdiden elbiseler bakmaya başladım yılbaşında giydirmek için
Ne güzel canım Allahım doğum tecrübemizi güzel bir anı olarak hafızamızda bıraksın kolay doğumlarımız olsun inşallah

Canım lavanta kesesi ya da keçeden bir şeyler yapabilirsin. Benim pek becerim olmadığı için ben yaptırtım ama sen maşallah eşinle harika yapmışsınız kavanozları.

Canim lavanta kesesine bir bakicam dedigin gibi.normalde benimde becerim yoktur. Modeli nettenn buldum, ben malzemeleri kesip hazirladim esimde yapistirma isini halletti. 60 adet kavanoz herseyiyle 80 tlye geldi. Netten ici bos olarak tanesine 2.5 tl demislerdi :)

Aaa süper valla
Pinterestte çok güzel modeller oluyor tavsiye ederim elin biraz dikişe müsaitse harika şeyler çıkartabilirsin

ayyy insallah cmm insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…