Zor bir hamilelik süreci geçiriyorum ve eşime dedim 2.yi senin doğurabileceğin bir teknoloji bulunana kadar tek çocukla idare edicez diye. Tabi sıkıntıyı çeken sensin sanki bebek fabrikasıyız bizhem 2 yıl daha vücudumuzu, yediğimiz içtiğimizi bebeğimize göre ayarlıcaz.
Zor bir hamilelik süreci geçiriyorum ve eşime dedim 2.yi senin doğurabileceğin bir teknoloji bulunana kadar tek çocukla idare edicez diye. Tabi sıkıntıyı çeken sensin sanki bebek fabrikasıyız bizhem 2 yıl daha vücudumuzu, yediğimiz içtiğimizi bebeğimize göre ayarlıcaz.
Aaa sezaryende hakkımızın 3 olduğunu bilmiyordum ben. Yeni bilgi için teşekkürler. Valla canım bence çek restini eşine, al 2.ye sen bak sen büyüt ben de 3.yapim deBenimde 2. Hamileligim ve sezeryan olucak..ilkinde epudralden cok cekmistim agrisi 1 yil sürmüştü belimde..simdi genel anesteziyle istiyorum..eşim de 1 yil sonra hemen 3üncuyu de yapariz diyo..zaten sezeryanda hakkimiz 3tane diyo..dogurmayi da gectim sanki kendisi bakacak..Allhtan sezeryan 3tane oluyo da..4 olsa dört ister bizimki..
Günaydın hanımlarBenimde 2. Hamileligim ve sezeryan olucak..ilkinde epudralden cok cekmistim agrisi 1 yil sürmüştü belimde..simdi genel anesteziyle istiyorum..eşim de 1 yil sonra hemen 3üncuyu de yapariz diyo..zaten sezeryanda hakkimiz 3tane diyo..dogurmayi da gectim sanki kendisi bakacak..Allhtan sezeryan 3tane oluyo da..4 olsa dört ister bizimki..
Ayy ben de yılbaşının hayalini kuruyorum bebeğimizle ilk yeni yıla girişimiz olacak.hatta şimdiden elbiseler bakmaya başladım yılbaşında giydirmek içinGünaydın kızlar 29 gün kalmış Allahım 20li günlere geçtik hem heyecan hem korku nasıl olcak acaba endişesi hepsi mevcut bende , bazen serin kanlı olcam çatır çatır doğurcam diyorum bazen tırsıyorum inşallah suyum gelince bi cesaret gelir üstüme yaparım sezaryen olmak istemiyorum tıbbi gereklilik olmadıkça. .Rabbim hepimizi bir çırpıda kurtarsın Düşünsenize kızlar yeni yıla Allahım nasip ederse burdaki herkes yavrularınla gircek ...
Ne güzel canım Allahım doğum tecrübemizi güzel bir anı olarak hafızamızda bıraksın kolay doğumlarımız olsun inşallahAyy ben de yılbaşının hayalini kuruyorum bebeğimizle ilk yeni yıla girişimiz olacak.hatta şimdiden elbiseler bakmaya başladım yılbaşında giydirmek için
Canım lavanta kesesi ya da keçeden bir şeyler yapabilirsin. Benim pek becerim olmadığı için ben yaptırtım ama sen maşallah eşinle harika yapmışsınız kavanozları.
Aminnn canım inşallahNe güzel canım Allahım doğum tecrübemizi güzel bir anı olarak hafızamızda bıraksın kolay doğumlarımız olsun inşallah
Aaa süper vallaCanim lavanta kesesine bir bakicam dedigin gibi.normalde benimde becerim yoktur. Modeli nettenn buldum, ben malzemeleri kesip hazirladim esimde yapistirma isini halletti. 60 adet kavanoz herseyiyle 80 tlye geldi. Netten ici bos olarak tanesine 2.5 tl demislerdi :)
Aaa süper valla
Pinterestte çok güzel modeller oluyor tavsiye ederim elin biraz dikişe müsaitse harika şeyler çıkartabilirsin
ayyy insallah cmm insallahhGünaydın kızlar 29 gün kalmış Allahım 20li günlere geçtik hem heyecan hem korku nasıl olcak acaba endişesi hepsi mevcut bende , bazen serin kanlı olcam çatır çatır doğurcam diyorum bazen tırsıyorum inşallah suyum gelince bi cesaret gelir üstüme yaparım sezaryen olmak istemiyorum tıbbi gereklilik olmadıkça. .Rabbim hepimizi bir çırpıda kurtarsın Düşünsenize kızlar yeni yıla Allahım nasip ederse burdaki herkes yavrularınla gircek ...
Malzeme aldığın yerlere baksan farklı fikirler bulabilirsin belki canım. Bende takat ve sabır olsa öyle yapmayı düşünüyordum:)Bende o beceri yokda esim belki yapar :) olmadi minik kolonya sisesi yapar bitiririm :)
benim de 28 kasımda canımmgun gectikce heyecan artiyor arkadaslar yaaa... 28 kasimda tekrar kontrolum var bakalim dr ne dicek acilmayla ilgili.. acaba aynimi kalmistir 1-2 cm aciklik
Kızlar günaydın ben böyle bir magnet yaptım keçeden.annnem çok sade olmuş bişey ekle dedi.uğur böceği var ya ahşap ondan eklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?