Malzeme aldığın yerlere baksan farklı fikirler bulabilirsin belki canım. Bende takat ve sabır olsa öyle yapmayı düşünüyordum:)
babaya nasıl yapıyorlar canım var mı örnek bir resim merak ettimTerligi ben deneyip aldim ama tabi giyebilecek miyim muamma. belki evde giyerim ben de. duruma bagli. baba icin yakasina yapiyolar ben de yapmak istiyorum da babamizin akli basinda olmayacagi icin takabilecegini sanmiyorum. biraz telasli bi babamiz var
Çok teşekkür ederim canım :)Oyy ne sirin bisey bu ya :)
Bizde kısmetse daha 4 günlük olacağız ama bunu aldık yılbaşı içinAyy ben de yılbaşının hayalini kuruyorum bebeğimizle ilk yeni yıla girişimiz olacak.hatta şimdiden elbiseler bakmaya başladım yılbaşında giydirmek için
Kızlar acil fikir verinkasiklarimda yanma var asiri sanki yara varda yanma şeklinde agrio misafirliğe geldim hastahanemden uzagim bugun de doktor nst ye çağırmıştı ben yarın giderim dedim sorun yok die uzandim ayağımı uzattim yarım saattir var gidip gelen ağrı değil ne yapsam yaa herkesi ayağa kaldırıp doktora mi gitsem yoksa biraz beklesem geçer mi cocuj hareket ediyor ayaklarımı havaya kaldırdım sanci azcik hafifledi ama hala var ( beklesem geçer mi kontrol günüm var başka hastahane yanımızda var yoksa
Bildiğim kadarıyla nüfus cüzdanı cikarttirmaya doğum belgesiyle gidiliyor.O belgede de tarih olduğu için böyle bi imkan yok.Kızlar birşey sorucam. Benim Doğum sanıyorum ki aralığın son 3-4 günü yada ocağın ilk 3-4 günü olacak diye tahmin ediyorum. Daha doktorla net bir sezeryan tarihi konuşmadık. Aralığın diyelim ki 30 unda aldılar sezeryana nüfus cüzdanına 2/3 ocak falan yazılabiliyor mu. Eskiden oluyordu da şimdi oluyor mu acaba. Aslında şimdi okullarda falan sene değil ay hesabı bakılıyor ama yine de merak ettim
Bence doktora gidiver en azindan icin rahatlarKızlar acil fikir verinkasiklarimda yanma var asiri sanki yara varda yanma şeklinde agrio misafirliğe geldim hastahanemden uzagim bugun de doktor nst ye çağırmıştı ben yarın giderim dedim sorun yok die uzandim ayağımı uzattim yarım saattir var gidip gelen ağrı değil ne yapsam yaa herkesi ayağa kaldırıp doktora mi gitsem yoksa biraz beklesem geçer mi cocuj hareket ediyor ayaklarımı havaya kaldırdım sanci azcik hafifledi ama hala var ( beklesem geçer mi kontrol günüm var başka hastahane yanımızda var yoksa
Ben herseyimden kısıorum okadar zar zor çalışıyorum hala valla ne biçim aileymis anlamadım
Döngü günümde değil bu sancı normal mi kicanım sen toparlan git doktoruna zaten doktorun da bugüne çağırmış aksatma kontrollerini. döngün ptesi mi ? belki bu yüzden bugüne çağırmıştır. benim de hep döngü tarihimde çağırıyor artık doktorum
Arkadaslar ben daha suan 33haftalik hamileyim sizde bu haftalarda ayaklarinizda sislik vqrmiydi bende hic bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?