2016 Aralık Anneleri

Günaydın hanımlar
Hafta sonu bebişin kıyafetlerinin etiketlerini kestim tenine zarar vermesin diye, yıkadım, dolabını, komidinini sildim.
Annemde camlarımı sildi, bazamın altını ve ayakkabılığımı düzenledi sağolsun.
Çok az işim kaldı evde, bugün de kıyafetleri ütülerim muhtemelen.
Annem kendi aldığı kıyafetleri, nevresim takımlarını kendi evinde yıkayıp, ütüleyip getirecek.
Geriye eksik bir iki eşyamı almak ve hastane çantamı hazırlamak kaldı.

babaya nasıl yapıyorlar canım var mı örnek bir resim merak ettim

Günaydın güzel anne adayları :) sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz

El parmaklarımın eklemleri ağrıyor ya, telefonu zor tutuyorum elimde, ama gün içinde geçiyor. Bugün gidip bir tansiyon baktıracağım bakalım ne alemde. Eğer yüksek çıkarsa tansiyon aleti alacağım eve. Akşamüstü De doktor kontrolümüz var inşallah :)

Kızlar acil fikir verin kasiklarimda yanma var asiri sanki yara varda yanma şeklinde agrio misafirliğe geldim hastahanemden uzagim bugun de doktor nst ye çağırmıştı ben yarın giderim dedim sorun yok die uzandim ayağımı uzattim yarım saattir var gidip gelen ağrı değil ne yapsam yaa herkesi ayağa kaldırıp doktora mi gitsem yoksa biraz beklesem geçer mi cocuj hareket ediyor ayaklarımı havaya kaldırdım sanci azcik hafifledi ama hala var ( beklesem geçer mi kontrol günüm var başka hastahane yanımızda var yoksa

Ayy ben de yılbaşının hayalini kuruyorum bebeğimizle ilk yeni yıla girişimiz olacak.hatta şimdiden elbiseler bakmaya başladım yılbaşında giydirmek için
Bizde kısmetse daha 4 günlük olacağız ama bunu aldık yılbaşı için

Eklentiler

• 13138554-egQCluPn.webp
    7 KB · Görüntüleme: 46

canım sen toparlan git doktoruna zaten doktorun da bugüne çağırmış aksatma kontrollerini. döngün ptesi mi ? belki bu yüzden bugüne çağırmıştır. benim de hep döngü tarihimde çağırıyor artık doktorum

Kızlar birşey sorucam. Benim Doğum sanıyorum ki aralığın son 3-4 günü yada ocağın ilk 3-4 günü olacak diye tahmin ediyorum. Daha doktorla net bir sezeryan tarihi konuşmadık. Aralığın diyelim ki 30 unda aldılar sezeryana nüfus cüzdanına 2/3 ocak falan yazılabiliyor mu. Eskiden oluyordu da şimdi oluyor mu acaba. Aslında şimdi okullarda falan sene değil ay hesabı bakılıyor ama yine de merak ettim

Kızlar gece 4 te uyandım bir daha uyuyamadim. .7 de de okula geldim geçmio bugün çok bitkinim. Dun kaynanamlara gittik gorumcem falan da vardı bayaa sinir oldum sinirden uyuyamadim gece... her gorustugumuzde bişey oluo can sıkıcı. .dün eşim gorumcemin bebeğine para verir gibi yaptı alcak mi die görümcem parayi tutup cantasina attı hemen.kaynanam da iyi yurutecini alırsın dedi.sinirlendim çünkü bize beş kuruş faydaları yok amacını enayi yerine koyuyorlar bana hiç soran olmuo napionuz yetistirebiliomusunux die.resmencingenelik.eşime kızdım ama o da alacağını sanmiodum bi anlık boşluğuma geldi dio.

Bildiğim kadarıyla nüfus cüzdanı cikarttirmaya doğum belgesiyle gidiliyor.O belgede de tarih olduğu için böyle bi imkan yok.

Bence doktora gidiver en azindan icin rahatlar

Ben herseyimden kısıorum okadar zar zor çalışıyorum hala valla ne biçim aileymis anlamadım

Yanlış düşünüyorsun. Evlenene doğana hediye verilir bizim buralarda.sizin oraları bilmem.abim olsa bana para verse neden almayayım. Abimdir verir bende alırım.

Herkesin rızkı bellidir.gununu geçeni zehir etme bence.bunlar güzel alışkanlıklar. Yeğeni olmuş dayısı para vermiş ne var bunda bozulacak

Döngü günümde değil bu sancı normal mi ki off söyledim zırt pirt doktora mi gidilir cevabı aldım ( sindi ısrar etsem gitsem baslicak boşu boşuna pinpitiklisin falan die

Arkadaslar ben daha suan 33haftalik hamileyim sizde bu haftalarda ayaklarinizda sislik vqrmiydi bende hic bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…