- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Bir saat daha bekle agirlasirsan git erkeklerinhepsi ayni.Döngü günümde değil bu sancı normal mi kioff söyledim zırt pirt doktora mi gidilir cevabı aldım ( sindi ısrar etsem gitsem baslicak boşu boşuna pinpitiklisin falan die
Him tmm ozmn cnmBende de hiç şişlik yok canım, tuzsuz yemeye dikkat ediyorum çünkü. 35. haftaya girdim bende.
Gunaydin kizlar. Bugun saglik ocagi kontrolumjz vardi. Kan verdim. Tansiyon bakildi kalp dinlendi 140 150 arasi dedi. . Kgda 61 mis iki hafta oncede ayniydim zaten.. bebegide yan hssediyorum dedim. Ebe kalbini dinlerken eliyle bakti ewt yan dedi. Donmezmi dedim. Ilk hamilelikte cok zor dedi. Bi kere donen gordm oda daha erken bi haftadaydi dedi. Bizede mi kesilme yollari gorunuyor yaa..hic istemiyodum. Bakalim nolcak carsamba ozel hastaneye gtcem. 22 sindede zeynep kamilde randevum var. Zeynep kamildekinin ne dicegi onemli . Derseki donmez o zaman tarih vercek. Yok derseki 39 a kdar bekleriz ona gore bakarizz o zaman araligin ilk haftasina kadsr beklicez dua edin lutfen ben normal.istiyodum. sezeryan istemiyorummmmmm
Döngü günümde değil bu sancı normal mi kioff söyledim zırt pirt doktora mi gidilir cevabı aldım ( sindi ısrar etsem gitsem baslicak boşu boşuna pinpitiklisin falan die
Bn kesilmek istemiyodum ama. Dogumdan cikip cocugumu kolayca kucagima almak istiyodum. Dikis falan bise istemiyodum. Neyse hayirlisi neyse o olsun napalim. . Allah ne yazdiysa o olcak. Bakalim 22 si onemli bizim icin suan.Allah yardımcın olsun Canım inşallah gönlüne göre olur, ama olmazsa da kendini üzdüğüne değmez, önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabilmemiz hangi yoldan gelirlerse gelsinler, Rabbim hem bize hem bebeklerimize sağlık versin inşallahbende normal istiyorum ama bunu takıntı haline getirip bir sorun çıkar sezaryene dönerse doğum sonrası hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden böyle söylüyorum hep kendime de
Bn kesilmek istemiyodum ama. Dogumdan cikip cocugumu kolayca kucagima almak istiyodum. Dikis falan bise istemiyodum. Neyse hayirlisi neyse o olsun napalim. . Allah ne yazdiysa o olcak. Bakalim 22 si onemli bizim icin suan.
Ayy ne guzell. Bitmis senin cok sukur daha bize 1 ay var . Rabbim kolay kurtarsin insallahGünaydınn uykusuz gençler :)
Bana son 8 :) gün
Bn kesilmek istemiyodum ama. Dogumdan cikip cocugumu kolayca kucagima almak istiyodum. Dikis falan bise istemiyodum. Neyse hayirlisi neyse o olsun napalim. . Allah ne yazdiysa o olcak. Bakalim 22 si onemli bizim icin suan.
Bilmiyorum ama ilk kızıma hamileyken görümcem de kızına hamileydi aramızda 2 ay vardı aşağı yukarı. Dayısı vE yengesi olarak bi koli bez almıştık,ben bi sepet hazırlamıştım zıbınlar önlükler tulumlar falan. Onları Doğumdan önce götürmüştük. Doğumdan sonra Bebek görmede de ben yengesi olarak altın takmıştım görümceme sonuçta hamileliğin eziyetini çeken anneler kendine beğendiği bişey alsın diye eşimde maşallah takmıştı ilerde kolye falan yaptırır diye bide o zamanın parasıyla 100-200 lira para vermiştik bi ihtiyaçları çıkarsa karşılasınlar diye.Kızlar gece 4 te uyandım bir daha uyuyamadim. .7 de de okula geldim geçmio bugün çok bitkinim. Dun kaynanamlara gittik gorumcem falan da vardı bayaa sinir oldum sinirden uyuyamadim gece... her gorustugumuzde bişey oluo can sıkıcı. .dün eşim gorumcemin bebeğine para verir gibi yaptı alcak mi die görümcem parayi tutup cantasina attı hemen.kaynanam da iyi yurutecini alırsın dedi.sinirlendim çünkü bize beş kuruş faydaları yok amacını enayi yerine koyuyorlar bana hiç soran olmuo napionuz yetistirebiliomusunux die.resmencingenelik.eşime kızdım ama o da alacağını sanmiodum bi anlık boşluğuma geldi dio.
Harika bayıldımmmBizde kısmetse daha 4 günlük olacağız ama bunu aldık yılbaşı için
Aynen canim bi bekleyelim bakalim devlettenin ne dedigi onemli yoksa ozele kalsa bebek yan diyip bana sezeryan gunu verir hemen. Carsaamba gtcem ozele bugun bi su temizligimi hallediyim kendimi. Yarinda kan sonucumu alcm aile hkm.den. carsambada hem onu goturur hemde giderim. Obur salida devlet.. bu zeynep kamilde zaten donmeyen bebegi donduruyolar vs. Caresi varsa onerir elbet dr . Yoksa zaten gun verir ilk degilim ya elbet daha once karsilasmistir 3 secenek var zatenHer zaman hayırlısını dilemek ve kendini teslim etmek çok rahatlatıcı oluyor canım, senin isteklerinin tümü bende de var o yüzden ne hissettiğini anlıyorum, üzüldüğünü hayal kırıklığı yaşadığını biliyorum. Nasip diyelim belki de döner bebeğin, kendini çok üzüp bebeğini de üzme canım, son haftalarda üzüntü iyi değil, 22 si Bi gelsin bakalım ne diyecekler
Bende kpntroldeyim şuanda nstde sancı çıkmadı bende doğuramıcam galibaGene doguramadım ben 15 gün sonra gene gel dedi
Amin canm. Ya simdi komple ters olsa dicemki 37 ye kdr donuyolar ama bu yan . Yay gbi gerilmis duruyo yani. O yuzdende ters bise yapmak istemem. Artik ne derlerse ona uycam napalimcanım bebeğin dönmesi için internetten egzersizler var istersen onlara bak. ama ikiniz için de hayırlısı ne ise öyle olsun doğumun
Merhaba forumlarda öyle dolanırken mesajını gördüm.
Artık aç gezicem falan deme sakın yemeğini ye, ultrasondan farklı olabiliyor gerçek kilo.
Ayrıca kilolu bileolsa aç bırakamazsın bebeğini mutlaka beslenmenedikkat etama aç. Bırakmasakın
Gene kaldık bak bana ne zaman alalım diyo aa varmış daha aralıgı beklerim dedi 29 kasımda gel bakalım dedi ya bugün doğru dürüst bakmadı bile bu defa bu ücretsiz di ondan mı acaba yoksa yogundu ondan. Mı bilemedim bide telefonu çaldı bakarken kilosunun olduğu belgeyi de vermedi kaşontı kremi ve ilacı verdi inşallah faydalı olurBende kpntroldeyim şuanda nstde sancı çıkmadı bende doğuramıcam galibaama karnım taş gibi yaa
Abisi nin durumu çok mu iyi acabaYanlış düşünüyorsun. Evlenene doğana hediye verilir bizim buralarda.sizin oraları bilmem.abim olsa bana para verse neden almayayım. Abimdir verir bende alırım.
Herkesin rızkı bellidir.gununu geçeni zehir etme bence.bunlar güzel alışkanlıklar. Yeğeni olmuş dayısı para vermiş ne var bunda bozulacak
Keşke kıymet bilen insanlar olsa önce ben yaparım zaten de tanımadığınız için bole düşünüyorsunuz. Kendileri 5 kuruş un hesabını yapıyorBilmiyorum ama ilk kızıma hamileyken görümcem de kızına hamileydi aramızda 2 ay vardı aşağı yukarı. Dayısı vE yengesi olarak bi koli bez almıştık,ben bi sepet hazırlamıştım zıbınlar önlükler tulumlar falan. Onları Doğumdan önce götürmüştük. Doğumdan sonra Bebek görmede de ben yengesi olarak altın takmıştım görümceme sonuçta hamileliğin eziyetini çeken anneler kendine beğendiği bişey alsın diye eşimde maşallah takmıştı ilerde kolye falan yaptırır diye bide o zamanın parasıyla 100-200 lira para vermiştik bi ihtiyaçları çıkarsa karşılasınlar diye.
Görümcemin durumu bizim kadar iyi değil oda tabi bize bişiler yaptı ama elinden ne gelirse. Biz karşılık beklemeden yaptık zaten. Şimd yeğenim bi yerde beni görünce ilk yengem diye bana gelir. Hala arada kızıma alışveriş yaparken ona da hediyeler alırım. Bence bunlar güzel şeyler aile bağlarını kuvvetlendiren seyler. Üzülme aksine sevin Çünkü böyle İyilikler senin hayatını da güzelleştirir :)
Cocugunuzun kilosu ne kdruyarınız için öncelikle tşk.ler
dr.un şaşrıması beni içene telaşlandırdı açıkçası daha bir ay var hemen hemen yani nebiliyim korktum bu kiloyu duyunca içimden adam çıkacak sandım biran :)
açıkçası aç kalıyorum kendimi zorluyup en son haddede yemek yiyiroum . hatta günde 2 öğün yemeye çalışıyorum umarım bebişe ıolumsuz bir etkisi yoktur.
yine yiyorum tabi aç gezeiyorum tansiyonum düşüyor hemen ama korkarak yemekte kötü birşeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?