2016 Aralık Anneleri

Merhaba Kızlar,

Sabahtan kontrolum vardı. Bu hafta içerisinde benim pambık 300 gram almış. 36+1 de kilosu 2600 gram oldu. Doktoruma göre sorun yok, her hafta beklenilen kiloyu alıyor, Sadece olması gerekenden 2 hafta daha düşük görünüyor kilosu. Kuzucuğun koca kafa oluşu da devam ediyor, 2 hafta önden gidiyor kafa 29. haftadan beri pozisyonu baş aşağıda. Hiç değiştirmedi.

Bu arada badem sütü işe yarıyor bende. Bu Hafta toplamda 1 litre içtim. Çok büyük kilo artışı beklemeyin eğer benim haftamdaysanız ama kilo almasına fayda ediyor kesinlikle. Tabi badem sütünün yanında her gün yumurta, pekmez, muz, 2 bardak süt, peynir de yiyorum.

Artık kontroller 1 haftaya düştü benim. Haftaya ilk kez nst ye gireceğim. Benden haberler böyle.
Herkese kocaman öpücükler

Kız derdini paylaştı çokta uzatmanın anlamı yok.

Amin canm. Ya simdi komple ters olsa dicemki 37 ye kdr donuyolar ama bu yan . Yay gbi gerilmis duruyo yani. O yuzdende ters bise yapmak istemem. Artik ne derlerse ona uycam napalim

benimki sürekli fıldır fıldır dönüyo akşam eşim diyor ki bu nasıl dönüyor böyle. yan durunca kaburgama baskı yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Ben de dikkat ediyorum üç haftadır bakalım bu cuma kontrol var. İnşallah iki yi geçmiştir korkuyorum valla

Canım hoşgeldin, baş ağrıtmak ne demek estağfurullah. Hepimiz sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı, öğrendiklerimi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz burada. Ne mutlu kendini iyi hissediyorsan bu forumda. Şu ana kadar çok güzel günler geçirdik arkadaşlarla, inşallah son günlere geldik, doğum telaşına girdik, sonrasında da inşallah bu forumdan bebek paylaşımlarımıza devam ederiz.

Ay bende bir rüyalar var, sizinkilerden ekşınlı olmasın :) Geçen hafta hep eşimin peşinden koşan manken gibi hatunlarla uğraşmıştım. Bu hafta bebek doğuyor, emziriyorum falan diye görüyorum.

Arkadaslar gunaydin ben cocugun cantasini hazirlicam ama kiyafetlerini her bir keseye koycam da onu nette bulamadim ismi ne diye geviyor bilginiz varmi cantanin icinde karisiklik olmasin duzenli olsun diye bu sekilde dusundum

Canım kıyafet kesesi diye arattığında bir sürü site çıkıyor onlardan bulabilirsin. Benim evde küçük eşarp hurcu vardı, onun içine koydum, çok güzel oldu.

Arkadaslar dogumun kolay olmasi icin okudugunuz dualar varmi

Felak-nas- ayetel kürsi hep okumaya çalışıyorum.

Kızlar ya benim şöyle bi sepete ihyacım var ama tükenmiş english home da başka varmı internette bulabilceğim bi site

Canım başka sitelerde de bulursun ama bu ara english home da tükenen ürünleri, gelince haber ver diye işaretliyorum, genelde stokları yenilyorlar hep mail atıyorlar geldi diye.

Neyse ben anlatamıyorum galiba bosverin

Canım çok iyi anlıyorum seni, hissettiklerini de tahmin edebiliyorum. Üzülmemeye çalış. Emin ol, onlar sizi düşünmüyorken, siz böyle bonkor olup yardımcı oluyorsunuz ya, eviniz bereketlenecek, bebeğiniz bereketiyle gelecek. Muhtaç değilsiniz çok şükür,Allah anne-baba da olsa kimseye muhtac etmesin. Bırak onlar yapmasın, Allah bilsin.

Kızlar benim gibi bebişe isim bulamayan var mı? Bugün 35+4üz ve eşimle ortak bir paydada buluşabilmiş değiliz. Herkes sorup duruyo artık çok gerildim

Haha :) Biz de daha bu hafta bulduk, ama hala acaba diyip duruyoruz. Şekerler için etiket bastırmamız lazımdı, gülüyoruz artık başka isim olursa tipex le sileriz diye. Ne zormuş bu isim işi. Aklınızda neler var sızın?

ekonomistgonul canim merhaba :)
O dedigin esimin beni aldattigi surekli benim onun pesinde oldugum ruyalari ilk hamileligimde yasiyordum.
Bunda hep bu bebegi sagda solda dogurdugumu ve
2 bucuk yasindaki kizimi dusurdugumu ona bakamadigimi ve surekli kizimdan ozur dilerim sana layik anne olamiyorum dedigim ruyalar goruyorum :)
Bilinc altimin yansimasi sanirim kizima karsi kendimi cok kotu hissediyorum sanki bebekligini aldimda cocuklugunu verdim ona bu kardesle
Rabbim 2 sinede yetebilmeyi nasip etsin

Eveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım

Hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina insallah

Kızlar benim gibi bebişe isim bulamayan var mı? Bugün 35+4üz ve eşimle ortak bir paydada buluşabilmiş değiliz. Herkes sorup duruyo artık çok gerildim
Beeeennnn..Biz de bulamıyoruz eşim çok seçici.Bi de akraba çok onda var bunda var derken hep sevdigimiz isimler gitti.Tamam budur dediğimiz isimlere de kayinvalidem yok dedi 2 tanesine.Hatta bi tanesi iki isimdi ömer akif demiştik ömeri sevmem o ne dedi.O öyle diyince benim.annem de ben de akifi sevmedim ona bakarsanız ama ömer akif iyiydi dedi
İkimizin de sevdiği başta dediğimiz isim emre ama işte kayinvalide elemişti.Eşim de en son geçen akşam aman ya bize ne başkasında varsa var biz de koyalım dedi.Ali Emre dedi en son ama bakalım değişir mi daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…