- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
babaya nasıl yapıyorlar canım var mı örnek bir resim merak ettim
İnşallah canımAyy ne guzell. Bitmis senin cok sukur daha bize 1 ay var . Rabbim kolay kurtarsin insallah
Kız derdini paylaştı çokta uzatmanın anlamı yok.@serpil89
Allah aşkına herkes durumuna göre veriyordur.olmayani kimse veremez.abisi alacakda verecekde.tek sen calissanda abisi hediye verse anlayacağım seni.yeni doğmuş bir bebek şimdiden ofkelenirsen daha coook günler var önünde. Biraz sevecen ve ılımlı olmayı dene bence.sen yok zorlaniyoruz dedikçe elindekinin de bereketi kalmaz.
Dayi,doğum,hediye,yenidogan.... bu terimlerin hepsi saf hepsi güzel. Bence sende bu güzelliğe katılmayı dene.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.
Sen iyi niyetle yap ne yapıyorsan. Gerisi onların sorunu
Ben de aynı durumdayım, alalım mı dedim istersen şimdi alırız ama gelişimini iyice tamamlasın bence dedi. 28kasıma gün aldık.Gene doguramadım ben 15 gün sonra gene gel dedi
Amin canm. Ya simdi komple ters olsa dicemki 37 ye kdr donuyolar ama bu yan . Yay gbi gerilmis duruyo yani. O yuzdende ters bise yapmak istemem. Artik ne derlerse ona uycam napalim
Ben de dikkat ediyorum üç haftadır bakalım bu cuma kontrol var. İnşallah iki yi geçmiştir korkuyorum vallaMerhaba Kızlar,
Sabahtan kontrolum vardı. Bu hafta içerisinde benim pambık 300 gram almış. 36+1 de kilosu 2600 gram oldu. Doktoruma göre sorun yok, her hafta beklenilen kiloyu alıyor, Sadece olması gerekenden 2 hafta daha düşük görünüyor kilosu. Kuzucuğun koca kafa oluşu da devam ediyor, 2 hafta önden gidiyor kafa29. haftadan beri pozisyonu baş aşağıda. Hiç değiştirmedi.
Bu arada badem sütü işe yarıyor bende. Bu Hafta toplamda 1 litre içtim. Çok büyük kilo artışı beklemeyin eğer benim haftamdaysanız ama kilo almasına fayda ediyor kesinlikle. Tabi badem sütünün yanında her gün yumurta, pekmez, muz, 2 bardak süt, peynir de yiyorum.
Artık kontroller 1 haftaya düştü benim. Haftaya ilk kez nst ye gireceğim. Benden haberler böyle.
Herkese kocaman öpücükler
Paylaşıma açık bir yerde derdini paylaştı. Bende yorum yaptım.Kız derdini paylaştı çokta uzatmanın anlamı yok.
En son can sıkıcı bazı olaylardan sonra takıp ettiğim forumlar dışında başka foruma katılmayacaktım ama burda hiç rahatsız edici muhabbetler dönmemiş o yüzden geldim bende
Burda olma amacım boş zamanlarda yakın gebelik haftasında olan diğer anne adaylarıyla konuşmak karşılıklı deneyim paylaşmak. Tabiki Her gebelik birbirinden farklıdır her Dr da kendine göre bir tedavi biçimi uygular genel ve kesin yapılacaklar dışında. Çok vakit bulamam sessizce takip ederim burayı çok başınızı ağrıtmam yani
Gunaydn hanimlar.
Uykusuzluk yedi bitirdi benide herkes bundan sikayetci buara ama benim 2 bucuk yasindaki kizim sag olsun annesi ne zaman uyuyacak olsa kalkip bi yudum su icip yatmak istiyo.
Ortalamaya vurdugumda ben 2 senedir uykusuzluk cekiyorum resmen.
Bi 2 seneyi daha gozden cikardim ben :)
Bu arada kabuslar basladimi sizdede o minnacik uykularda oyle abuk sabuk seyler goruyorumki olan uykumda kaciyor
Arkadaslar gunaydin ben cocugun cantasini hazirlicam ama kiyafetlerini her bir keseye koycam da onu nette bulamadim ismi ne diye geviyor bilginiz varmi cantanin icinde karisiklik olmasin duzenli olsun diye bu sekilde dusundum
Arkadaslar dogumun kolay olmasi icin okudugunuz dualar varmi
Kızlar ya benim şöyle bi sepete ihyacım var ama tükenmiş english home da başka varmı internette bulabilceğim bi site
Neyse ben anlatamıyorum galiba bosverin
Kızlar benim gibi bebişe isim bulamayan var mı? Bugün 35+4üz ve eşimle ortak bir paydada buluşabilmiş değiliz. Herkes sorup duruyo artık çok gerildim
Ben de dikkat ediyorum üç haftadır bakalım bu cuma kontrol var. İnşallah iki yi geçmiştir korkuyorum valla
Eveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım
Eveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım
Beeeennnn..Biz de bulamıyoruz eşim çok seçici.Bi de akraba çok onda var bunda var derken hep sevdigimiz isimler gitti.Tamam budur dediğimiz isimlere de kayinvalidem yok dedi 2 tanesine.Hatta bi tanesi iki isimdi ömer akif demiştik ömeri sevmem o ne dedi.O öyle diyince benim.annem de ben de akifi sevmedim ona bakarsanız ama ömer akif iyiydi dediKızlar benim gibi bebişe isim bulamayan var mı? Bugün 35+4üz ve eşimle ortak bir paydada buluşabilmiş değiliz. Herkes sorup duruyo artık çok gerildim
Kizlar ishalden cok bahsettik heralde bende de basladihep birlikte dogurucaz bu psikolojiyle heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?