- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hahahaha bende de oldu korktum hattaKizlar ishalden cok bahsettik heralde bende de basladihep birlikte dogurucaz bu psikolojiyle heralde
ekonomistgonul canim merhaba :)
O dedigin esimin beni aldattigi surekli benim onun pesinde oldugum ruyalari ilk hamileligimde yasiyordum.
Bunda hep bu bebegi sagda solda dogurdugumu ve
2 bucuk yasindaki kizimi dusurdugumu ona bakamadigimi ve surekli kizimdan ozur dilerim sana layik anne olamiyorum dedigim ruyalar goruyorum :)
Bilinc altimin yansimasi sanirim kizima karsi kendimi cok kotu hissediyorum sanki bebekligini aldimda cocuklugunu verdim ona bu kardesle
Rabbim 2 sinede yetebilmeyi nasip etsin
Bonprix ten aldım canım evet etekli versiyonuda vardı çok tatlıHarika bayıldımmmnereden aldın canım? Kız versiyonu varsa biz de bakalım hemen
Haha :) Biz de daha bu hafta bulduk, ama hala acaba diyip duruyoruz. Şekerler için etiket bastırmamız lazımdı, gülüyoruz artık başka isim olursa tipex le sileriz diye. Ne zormuş bu isim işi. Aklınızda neler var sızın?
:))))EMinim geçmiştir canım hiç merak etme. Hatta gel tahminde bulunalım bence senin bebişin kilosu 2400 civarı çıkacak
Eveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım
Ya evet kapı süsü, hediyelikler isimsiz bekliyor :) Duru, Defne, Ayda, Cemre, Nehir. Defne en çok içime sinen ama eşim ağaç ismi diyo istemiyo
limon tuzu varsa evde ondan yut bi iki tane y ada kuru kahve üzerine limon sık onu ye üzerine su iç iyi geliyor
:))))
32 de çalışamaz almaya gitmiştim en son.'o zamanda eşimle tahmin de bulunmuştuk ben 2 kilo olmuştur demstm. o da 1900 ya da altı demişti
1700 çıkınca ikimzde şok olmuştuk.
Oyüzden kez senin tahmine bakalım. Bizim cimcime bu cuma 2400 ün altı mi üstü mü
Limon tuzu yakmaz mi ?
Beeeennnn..Biz de bulamıyoruz eşim çok seçici.Bi de akraba çok onda var bunda var derken hep sevdigimiz isimler gitti.Tamam budur dediğimiz isimlere de kayinvalidem yok dedi 2 tanesine.Hatta bi tanesi iki isimdi ömer akif demiştik ömeri sevmem o ne dedi.O öyle diyince benim.annem de ben de akifi sevmedim ona bakarsanız ama ömer akif iyiydi dedi
İkimizin de sevdiği başta dediğimiz isim emre ama işte kayinvalide elemişti.Eşim de en son geçen akşam aman ya bize ne başkasında varsa var biz de koyalım dedi.Ali Emre dedi en son ama bakalım değişir mi daha :)
Di mi? Benim de sıralamam o :) sonunda duru olucak sanırım. Ama defne içimde kalıcak sonra eşime sarıcam diye korkuyorumBu isimlerin hepsi çok güzelmiş canım. Ben de sıralayacak olsam, Defne sonra duru derdim. Tanıdığım bütün defne ve durular hem bebekken hem büyüdükçe güzeller
Tesekkur ederim canim deniyim ben deiyi geliyor canım şeker gibi yut beni öyle yakmadı ama istersen su iç arkasından hemen
Kızlar birşey sorucam. Benim Doğum sanıyorum ki aralığın son 3-4 günü yada ocağın ilk 3-4 günü olacak diye tahmin ediyorum. Daha doktorla net bir sezeryan tarihi konuşmadık. Aralığın diyelim ki 30 unda aldılar sezeryana nüfus cüzdanına 2/3 ocak falan yazılabiliyor mu. Eskiden oluyordu da şimdi oluyor mu acaba. Aslında şimdi okullarda falan sene değil ay hesabı bakılıyor ama yine de merak ettim
:) Ya aslında en iyisi herhalde kimseye bişey söylemeden eşlerle kesin karar verip budur demek. Ama öyle yapılamıyo maalesef, herkes bişey söylüyor, insan etkileniyo ister istemez. İnşallah en uygun isimleri buluruz bebişlerimize bir an önce, daha fazla stres olmadan :)
Kizlar merhaba
Ben geldim doktordan. Bugün hastanedeki uzman doktor bakti iyice inceledi. Ilk defa gördüm bu doktoru. Bebek ters, poposu asagida kafasi sag üstte. Simdi önümüzde bir secenek var. Bu yöntemde bebege doktor ultrasonla bakarak disaridan elle cevirmeye calisiyor. Bunun icin bebegin durumu uygun mu diye bakti. Plasentam öndeymis, bu bir dezavantaj cünkü bu yöntemle plasentanin ayrilma riski var. Bu durumda acilen sezeryana aliniyorsunuz. Ama doktor ben plasentada öyle bir zorlanma görürsem aninda birakirim iptal ederim dedi. Kordonu da ensesinden geciyor, cevirirken kordonun dolanma ihtimali olabilir ama olmayabilir de. Ve kordon dolanmasi cok tehlikeli bir durum degilmis. Bu sekilde dogan cok bebek varmis. Dolanmasa iyi tabi. Suyu iyiymis, bu bir avantaj. Bebegin pozisyonu da döndürmeye uygunmus. Sonuc olarak doktor kolayca cevirebilecegimi düsünüyorum dedi. Normalde alman doktorlar cok emin olmazlarsa böyle rahat konusmuyorlar.
Bu isi 20 senedir yapan bir doktormus ve ayda 3-4 kere yapiyorum dedi. Simdiye kadar acil sezeryana alinan olmadi ama kücük de olsa risk her zaman var dedi. Bu uygulamayi yaparken ameliyathane bos ve doktor ve hemsireler benim icin hazir olacakmis. Ayrica yapildiktan sonra bir gece hastanede kalacagim.
Önümüzdeki secenekler: 1- bu uygulamayi 37+1 de yaptirmak, %50 ihtimalle bebek dönecek. Riskli bir durum olursa 37+1 de sezeryan dogum yapmis olcam. 2- Iki gün sonra gidip uygulamayi istemedigimi söylersem bana 39+2 veya 39+3 icin sezeryan günü verecekler.
Simdi ben de diyorum ki madem her iki durumda da sonum sezeryan olarak görünüyor, bir deneyeyim. Tek kötü yani deneme basarisiz olursa 2 hafta erken dogmus olacak bebek. Bu da iyi degil ama pozitif düsünmeye calisiyorum.
Cok yazdimkafam biraz dolu ondan...
Valla en güzelini yapmışsınız canımBiz öyle yaptik. Kimseye söylemedik. Su an belli, kimse bilmiyor, dogunca ismi bu diycez. Kimseye de fikrini sormadik. :) Herkes bir seyler söyledi, tamam deyip gectik
:) Ya aslında en iyisi herhalde kimseye bişey söylemeden eşlerle kesin karar verip budur demek. Ama öyle yapılamıyo maalesef, herkes bişey söylüyor, insan etkileniyo ister istemez. İnşallah en uygun isimleri buluruz bebişlerimize bir an önce, daha fazla stres olmadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?