2016 Aralık Anneleri

bunu ben de cok merak ediyorum , benim de 5 ocak aralığın sonunda gelirse , ocak yazdırabilecek miyiz ?
bunu ben de cok merak ediyorum , benim de 5 ocak aralığın sonunda gelirse , ocak yazdırabilecek miyiz ?
kızlar bu mevzu benimde merak ettiğim bi konu.çunku bıızmde aralık son haftası diye hesaplıyor doktorumuz.bakalım doğumunu ocak yazdırmayı başarabilecekmiyiz.

Ya evet kapı süsü, hediyelikler isimsiz bekliyor :) Duru, Defne, Ayda, Cemre, Nehir. Defne en çok içime sinen ama eşim ağaç ismi diyo istemiyo
Eşimin ilk söylediği cümle ben çocuğuma dağ bayır ova deniz ağaç nehir adı koymam olmuştu.Haliyle isimlerin büyük bir kısmı elenmiş oldu.Kız olsa ben de defneyi çok beğeniyorum ama eşim asla koymazdi.

CANIM MADEM HER İKİ DURUMDA DA SEZERYAN OLACAKSIN BİRAZ DAHA BEKLE BEBEĞİN GELİŞİMİNİ TAMAMLASIN EN AZINDAN DERİM BEN .

bizim paşanın geleceğinden haberimiz olduğumuz günden itibaren eşimle, ömer olmasına karar verdik isminin.kimsenin de fikrini almadık acçıkcası.Allah nasip ederse öyle de olacak.eşinle ikinizin gönlünden ne geçiyorsa o ismi verin bence.

kızlar bu mevzu benimde merak ettiğim bi konu.çunku bıızmde aralık son haftası diye hesaplıyor doktorumuz.bakalım doğumunu ocak yazdırmayı başarabilecekmiyiz.

Yazmiyolar artik canim. dogum kagidindaki tarih gecerli oluyo. zaten daha hastaneden cikmadan bebegin kimligini istiyolar. beklemeye fırsat vermiyolar pek

benimki sürekli fıldır fıldır dönüyo akşam eşim diyor ki bu nasıl dönüyor böyle. yan durunca kaburgama baskı yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Yan durunca bnmde ole oluyo zipliyorum yerimden yumruk seklinde cikario elini rwsmen

Canim rabbim gonlune gore versin ama en onemlisi senin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olsun. Kendini normal dogum veya sezeryan diye sartlandirma. Tecrube ile sabit :))

Yazmiyolar artik canim. dogum kagidindaki tarih gecerli oluyo. zaten daha hastaneden cikmadan bebegin kimligini istiyolar. beklemeye fırsat vermiyolar pek
o zaman napalım ,vakitli sağ salim gelsinlerde ,nasiplerinde hangi gün varsa o günü yazdırırız bizde:)

Oyyy pestilimm ciktii bu neymisss yaaa...
Bacaklarimii gobegimii gogsumu tertemiz yaptimm.. zor oldu yahuu .. neyseki yaptim zaten bi dahada yapamam mumkun degil. Bu son olur bunlada gderm doguma. Kuku muda esim yapck artik mumkun degil ne gorebiliyorum ne egilebiliyorum aynayla bile baksam dedim olmadi. Sanci oldu bakmaya calistikca biraktim. . Ustumden yuk kalkti :))

37. Hafta dogum icin erken degil canim. Bence eger normal dogum sasin varsa degerlendirmelisin :))

eşin mi yapacak yok artık samimiyeti iyce abarttınız, tertemiz güzellik salonları var ne güne duruyor onlar

Dee haydeee gozun aydinnn
Eveeeet kızlar Allah izin verirse 24 kasımda 36+4 ken kavusucaz kızımla daha fazla durmaz dedi dr. Suyumuzda 1 hafta yetecek kadar anca dedi.epidural olacak inşallah o güne kadar dayanır miniğim çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…