- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
eşin mi yapacak yok artık samimiyeti iyce abarttınız, tertemiz güzellik salonları var ne güne duruyor onlar
Dee haydeee gozun aydinnn
Canm bn aldim bugun eldivenle . Cok bse yoktu zaten.ya kızlar ben göbeğimi göğsümü almıyorum kıllarını kimler alıyor? almak gerekiyor mu
Hadi bakalimm cnmmmmBugun bizim de kontrolumuz vardı. Hersey normal, haftamizla uyumlu gidiyoruz. Doktor 10 gun sonra nst icin randevu verdi. Bebegi aralik sonu aliriz dedi olmaz dedimDogum tatihini beklemek istiyorum. Sancim olursa veya allah korusun ters bir durum olursa ozaman tamam dedim. Kabul etti bakalim
bendede ince ince tüyler var tatlım epilasyon aletiyle 20 dkmik iş aslında ama sonrasında daha çok çıkarmı acaba diye düşünüyorumCanm bn aldim bugun eldivenle . Cok bse yoktu zaten.
bendede ince ince tüyler var tatlım epilasyon aletiyle 20 dkmik iş aslında ama sonrasında daha çok çıkarmı acaba diye düşünüyorum
Oyy çok tatlıymış ben de alayım çok çok beğendimBonprix ten aldım canım evet etekli versiyonuda vardı çok tatlı
Duydummm.kizzz duymammii. Yerim seniii dogur artik yetti gariii :)))) pesinize gelelim bizde nasi kesip dikiyolar anlatirsin bize ballandira ballandiraaa muahhh
Bir saat daha bekle agirlasirsan git erkeklerinhepsi ayni.
. Allahtan nenem vardı bi çay getirdi içtim size daha önce çok su icmeme rağmen lavaboya da çok fazla gitmedigimi söylemiştim o çayı içeriğinden bu yana 3 defa lavaboya gittim :) ağrı dindi ya 4 aylıkken kum soluodun dmisti doktor acaba yine öyle bi problem miydi :/canım ya böyle bişey olur mu insan bu durumda hop oturup hop kalkıyor benim doktorum başka ilde bize bulunduğunuz yerde oyalanmadan hemen buraya gelin dedi. ben ne olur olmaza buradaki bi kadın doğuma da gidiyorum. erken doğum diye bişey var ? yada bebek döndü belki bunu bilmen gerek. bi de böyle diyerek seni de strese sokuyorlar
sezeryenda orda kıl olması sorun olur mu jilet filan yaparlarmı gerçi sezeryanda nereyi kesiyolar onu bile bilmiyorum ya kasıklarda mı kestikleri yerCok rahatsız edecek bir durum yoksa elleme bence. Dogumdan sonra normale donuyor zaten :)
Komple alma sende gobekten asagi dogru cizginde varsa orayi albendede ince ince tüyler var tatlım epilasyon aletiyle 20 dkmik iş aslında ama sonrasında daha çok çıkarmı acaba diye düşünüyorum
36 erken değil mi yaaa ayy ne güzel bebis sağlıkla gelsin inşallah. Bnmki normal olucak inş ama sabrım gelmio o ağrı faslini düşündükçe olsun bitsin e gelsin istiom :)Duydummm.kizzz duymammii. Yerim seniii dogur artik yetti gariii :)))) pesinize gelelim bizde nasi kesip dikiyolar anlatirsin bize ballandira ballandiraaa muahhh
mantıklı canım eve gidince bi bakayım ne alemdeymiş oralarKomple alma sende gobekten asagi dogru cizginde varsa orayi al
sezeryenda orda kıl olması sorun olur mu jilet filan yaparlarmı gerçi sezeryanda nereyi kesiyolar onu bile bilmiyorum ya kasıklarda mı kestikleri yer
Sorunluydu ya cnm o yuzden erken36 erken değil mi yaaa ayy ne güzel bebis sağlıkla gelsin inşallah. Bnmki normal olucak inş ama sabrım gelmio o ağrı faslini düşündükçe olsun bitsin e gelsin istiom :)
şu oturduğumuzda bükülen yerden miTam tuylerin basladigi yerden kesiliyor canim. Ordaki ince çizgiden.
. Allahtan nenem vardı bi çay getirdi içtim size daha önce çok su icmeme rağmen lavaboya da çok fazla gitmedigimi söylemiştim o çayı içeriğinden bu yana 3 defa lavaboya gittim :) ağrı dindi ya 4 aylıkken kum soluodun dmisti doktor acaba yine öyle bi problem miydi :/
Valla neneme güvendim 6 çocuk 3 doğduktan sonra olen 6 dusuk yapmış kadın sonuçta :)))) ne olduğunu bilmeden içtim :)olabilir canım çok geçmiş olsun. bende kum döktüm hemde düşük tehdidi ile birlikte çok şükür geçti. biraz daha iyi olmana sevindim canım. yine de adaçayı falansa dikkat et adaçayı düşüğe neden olabiliyor ya erken doğuma da etkisi vardır belki bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?