2016 Aralık Anneleri

Pardonda cnm bu kimi ilgilendirir? Samimiyet derken.. esim o benim. Kime ne. Istedigimi yaptiririm oda kabul ediosa yapar neden yapmasin. Guzellik salon yoksunu insanlar degiliz bizde biliyoruz. Nerden bliosun belki cevremde guvendigim yer yok? Nerden bliosun belki guzellik salonuna gitcek kadar biseyim yok.. sonradan aramiza katilan arkadaslar biraz daha ilimli konusmalar gerceklestirirlerse sewiniriz. !! Kimsenin naptigi kimseyi ilgilendirmez burda 8 10 arkadasiz zaten devamli forumu goturen kendi aramizda paylastigimiz seyler sonucta. !
eşin mi yapacak yok artık samimiyeti iyce abarttınız, tertemiz güzellik salonları var ne güne duruyor onlar

Hadi bakalimm cnmmmm

ay 36 da doğuracak varmış ben bunları görünce çok heyecanlanıyorum benimde bir hafta sonra 36 çünkü. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. bide isim konusunu gördüm bence hiç dinlemeyin milleti çocuk sizin çocuğunuz. benim kv de neler dedi hayır duru olacak dedim. kırılırsa kırılsın valla umurumda değil. o benim istediğim ismi istemezken benim kırılıp kırılmayacağımı düşünüyor mu acaba?? tabiki düşünmüyor

Bir saat daha bekle agirlasirsan git erkeklerinhepsi ayni.

. Allahtan nenem vardı bi çay getirdi içtim size daha önce çok su icmeme rağmen lavaboya da çok fazla gitmedigimi söylemiştim o çayı içeriğinden bu yana 3 defa lavaboya gittim :) ağrı dindi ya 4 aylıkken kum soluodun dmisti doktor acaba yine öyle bi problem miydi :/

Duydummm.kizzz duymammii. Yerim seniii dogur artik yetti gariii :)))) pesinize gelelim bizde nasi kesip dikiyolar anlatirsin bize ballandira ballandiraaa muahhh
36 erken değil mi yaaa ayy ne güzel bebis sağlıkla gelsin inşallah. Bnmki normal olucak inş ama sabrım gelmio o ağrı faslini düşündükçe olsun bitsin e gelsin istiom :)

olabilir canım çok geçmiş olsun. bende kum döktüm hemde düşük tehdidi ile birlikte çok şükür geçti. biraz daha iyi olmana sevindim canım. yine de adaçayı falansa dikkat et adaçayı düşüğe neden olabiliyor ya erken doğuma da etkisi vardır belki bilemeyiz

Valla neneme güvendim 6 çocuk 3 doğduktan sonra olen 6 dusuk yapmış kadın sonuçta :)))) ne olduğunu bilmeden içtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…