- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Olsun cnm bu zamana kadar geldin ya sukurler olsun sagsalim alırsın kucağına inş :)Sorunluydu ya cnm o yuzden erken
dolu düşük yapmış niye güvendinValla neneme güvendim 6 çocuk 3 doğduktan sonra olen 6 dusuk yapmış kadın sonuçta :)))) ne olduğunu bilmeden içtim :)
Sorma ya o kasılmalar yüzünden ilaç alayım dedim kan ilacını iki tane atmisim yanlışlıkla süt içtim.hemen bugun dua mi oluşan sadaka mi versem.allah korusun :/ zihin bulanıklığı mi ne var bende nasil dikkat etmedim :/ vazgeçtim daha almicam magnezyum :))) sen kullanıyor musunOh ohhh kasilmalar kasilmalarrr
Bn degil cnm eylul durmaz doguruyo :))Olsun cnm bu zamana kadar geldin ya sukurler olsun sagsalim alırsın kucağına inş :)
Gyno ferro ile magnezyum kullaniorum bide vitamin ilacim varSorma ya o kasılmalar yüzünden ilaç alayım dedim kan ilacını iki tane atmisim yanlışlıkla süt içtim.hemen bugun dua mi oluşan sadaka mi versem.allah korusun :/ zihin bulanıklığı mi ne var bende nasil dikkat etmedim :/ vazgeçtim daha almicam magnezyum :))) sen kullanıyor musun
CANIM MADEM HER İKİ DURUMDA DA SEZERYAN OLACAKSIN BİRAZ DAHA BEKLE BEBEĞİN GELİŞİMİNİ TAMAMLASIN EN AZINDAN DERİM BEN .
37. Hafta dogum icin erken degil canim. Bence eger normal dogum sasin varsa degerlendirmelisin :))
Eski zaman :))) bi tecrübe kazanmıştır diye düşündüm ama o konuda da düşünmedim hiç :/ şaka bi yana akraba evliliği zaten bu dusuk ve doğduktan sonra olen çocuklar ilki olmadan önce sonrasında bu kadar sorun yaşamamışdolu düşük yapmış niye güvendinşaka bi yana Allah korusun konuyu anlamadan yazdım ama o dikkatimi çekti canım
Kizlar merhaba
Ben geldim doktordan. Bugün hastanedeki uzman doktor bakti iyice inceledi. Ilk defa gördüm bu doktoru. Bebek ters, poposu asagida kafasi sag üstte. Simdi önümüzde bir secenek var. Bu yöntemde bebege doktor ultrasonla bakarak disaridan elle cevirmeye calisiyor. Bunun icin bebegin durumu uygun mu diye bakti. Plasentam öndeymis, bu bir dezavantaj cünkü bu yöntemle plasentanin ayrilma riski var. Bu durumda acilen sezeryana aliniyorsunuz. Ama doktor ben plasentada öyle bir zorlanma görürsem aninda birakirim iptal ederim dedi. Kordonu da ensesinden geciyor, cevirirken kordonun dolanma ihtimali olabilir ama olmayabilir de. Ve kordon dolanmasi cok tehlikeli bir durum degilmis. Bu sekilde dogan cok bebek varmis. Dolanmasa iyi tabi. Suyu iyiymis, bu bir avantaj. Bebegin pozisyonu da döndürmeye uygunmus. Sonuc olarak doktor kolayca cevirebilecegimi düsünüyorum dedi. Normalde alman doktorlar cok emin olmazlarsa böyle rahat konusmuyorlar.
Bu isi 20 senedir yapan bir doktormus ve ayda 3-4 kere yapiyorum dedi. Simdiye kadar acil sezeryana alinan olmadi ama kücük de olsa risk her zaman var dedi. Bu uygulamayi yaparken ameliyathane bos ve doktor ve hemsireler benim icin hazir olacakmis. Ayrica yapildiktan sonra bir gece hastanede kalacagim.
Önümüzdeki secenekler: 1- bu uygulamayi 37+1 de yaptirmak, %50 ihtimalle bebek dönecek. Riskli bir durum olursa 37+1 de sezeryan dogum yapmis olcam. 2- Iki gün sonra gidip uygulamayi istemedigimi söylersem bana 39+2 veya 39+3 icin sezeryan günü verecekler.
Simdi ben de diyorum ki madem her iki durumda da sonum sezeryan olarak görünüyor, bir deneyeyim. Tek kötü yani deneme basarisiz olursa 2 hafta erken dogmus olacak bebek. Bu da iyi degil ama pozitif düsünmeye calisiyorum.
Cok yazdimkafam biraz dolu ondan...
Benim kafa bugun güzelBn degil cnm eylul durmaz doguruyo :))
şu oturduğumuzda bükülen yerden micahillik
Yok canimcim eger bebegi doktor döndürebilirse sezeryana gerek kalmaz insallah. Yani her iki durum dedigim, elle uygulamada bir risk ortaya cikarsa sezeryan... Uygulamayi yaptirmazsam zaten sezeryan (ama 2 hafta sonra).
Ben de deneyeyim diye düsündüm, insallah bir sorun cikmaz Allahin izniyleTek sorun annemin burada olamayacak olmasi. Ama kötü düsünmemeye calisiyorum. :)
O işlem burda yapılsa doktorun ardından ne kadar laf söylenir mahkeme lere taşınır konu tanidigim birine yıllar önce yapmışlar sancisi aşırı olmuş ama o doğum anında yapılmış ebe çevirmiş doktordan gizli ve çocuk doğmuş ama şöyle hi durum var aynı yöntem olmayabilir çünkü dediğim doğum zamanı gelmiş kişiye yapılmış korkutmak istemem yani ama helal olsun sezeryan D 2 hafta önce değil doğum zamnina yakin zamanda yapılıyor ne güzelCanım ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın, hiç bilmediğim bir konu idi, öncelikle teşekkür ederim, öğrenmiş oldum. DOktorunun bu şekilde ilgilenmesi çok hoşuma gitti. Keşke burada da öncelikle normal doğum için bu kadar çaba sarfedebilecek doktorlarımız olsa. Yaşayacak olan sensin, ama yazdıklarını okurken benim içime doğan, bu uygulamanın işe yarayacağı oldu. İnşallah da öyle olacak. Senin yerinde olsaydım, ucunda sezeryan görünüyorsa, ben denerdim bu yöntemi. 37+1 de kocaman bebiş olmuş olacak, artık premature olmayacak Allah'ın izniyle. Hakkında hayırlısı olsun canım, kararın ne olursa olsun, dualarımız seninle olacak.
Eger hamilelikte cıktiysa alma bence. alinca kalici oluyomus cünku. dogumdan sonra kendi kendine dökülüyomus. ama önceden beri aliyosan bilemembendede ince ince tüyler var tatlım epilasyon aletiyle 20 dkmik iş aslında ama sonrasında daha çok çıkarmı acaba diye düşünüyorum
ben duru diyorum kv gıcık ya oğlunu arayıp o ne öyle duygu olsun diyor banada diyemez. dedim yüzüne oğlunu arayıp niye böyle diyosun dedim yok demedim diyor yalan mı söyledi dedim o zamanda çeviriyor duyguyu severim de diyor. bende duruyu severim dedim. belki bi daha kızım olmayacak dedim. çok akıllı eltimde bana amıl öğretiyor neden dedin ismini doğunca söyleseyden vs. kendi öyle yaptı en doğruyu kendisi yapar ya. sıkıntı yok söylemek istedim söyledim dedim. kimden korcamda gizlicem tuhaf bu insanlarBizde isim olarak defne diyoruz bastan beri, begenmeyenmi istersin, fikir verenmi istersin. Esim kimseyi karistirmadi sagolsun. Ben biara nisa nur mu olsa dedim. Nur ismi bana guzel gelmedi, insallah dogurana kadar degistirmem :) benimde temizlik yapmam lazim pufff. Doktor kontrolum var haftasonu
benimde yarın var kontrol ama ben sadece bel altına yaptım, bide benim doktor çatı muayenesi yapmaya gerek görmedi banaBizde isim olarak defne diyoruz bastan beri, begenmeyenmi istersin, fikir verenmi istersin. Esim kimseyi karistirmadi sagolsun. Ben biara nisa nur mu olsa dedim. Nur ismi bana guzel gelmedi, insallah dogurana kadar degistirmem :) benimde temizlik yapmam lazim pufff. Doktor kontrolum var haftasonu
bende en son dün ağda yaptırdım tekrar uzamadan kasılma sancı vs gelirse artık jilete dadancam yok uslu durursa bi kerede 38 de ağda fena olmazArkadaşlar araştırdığım kadarıyla göğüs kıllarını almak çok tavsiye edilmiyor ben ince elişi makaslariyla kesmeyi tercih ettim.Gobegimde eskiden vardı lazerde bitmişti tek tük var onları da kesmeyi düşünüyorum.Bacaklar da lazerle bitmişti.3 sene gittim koltuk altı bitemedi ama az vardı eldivenle alıyorum.Alt tarafı gorebilene aşk olsunben kuaföre yaptiramam saçımı bile memlekete gittikçe kestiriyorum.Mecbur jilet yaptım ayna koyup.1 ay idare etcem artık sonra eski düzene dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?