2016 Aralık Anneleri

Kendi cocugunada isim veremiceksen ne anlami var yani. Bizimkide HiraNur dedi.dedim oglun defne istiyor, ogluna dedi Hira Nur diye, o da ben defne koycam dedi.biz esimle kararlari evde kendimiz veririz ben k.valideyle karsi karsiya gelmemek icin oglun oyle istiyor derim, esim de evde karar verdigimizden kabul etmez

Eger hamilelikte cıktiysa alma bence. alinca kalici oluyomus cünku. dogumdan sonra kendi kendine dökülüyomus. ama önceden beri aliyosan bilemem
yooo daha önce hiç almadım canım. şimdide tüycük gibi minikti en son ama tam hatırlayamadım çımtı mı evde bakayım hiç rahatsız olmuyodum doktora açarken filanda şimdi görünce aklıma geldi

Eger hamilelikte cıktiysa alma bence. alinca kalici oluyomus cünku. dogumdan sonra kendi kendine dökülüyomus. ama önceden beri aliyosan bilemem
Benimkiler hamilelikle birlikte çıktı nstye falan bağlandığımda gıcık kapıyorum ama almamaya kararlıyım. Üşengeçliğimden Kaşımla bıyığımla zor uğraşıyorum bir de göbek eklenirse çekemem valla

valla benim eşimde kübra duru istiyor duru olacak demiş ama ben çok sinirlendim benden habersiz arayıp oğlunu benim koyduğum ismi değiştirmek istiyor. oğlu da ebrar koyuyor onu söyleyemiyor bile ama bunu ben koydum ya o yüzden duruyu değiştircek. sırf arayıp oğluna söylediklerinin bana geldiğini bilsin diye dedim. zaten değişmiyecekti isim ama haddini de bilsin yani. kötü gelinim sanırım ama kötü yaptılar birazda

Merak etme hepsi gidici. Ellemediysen bugune kadar bugunden sonra da elleme derim.

kızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını

Allah razi olsun canm
Guzel dusuncelerin icinde ayrica tesekkur ederim ruhumu oksadin :)

kızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
Doğum izninde maaş kesintisi olmuyor ki tam maaş alıyorsun yine. Öğretmensen ekders almıyorsun sadece 4 ay bebeğin için çalışıp para kazanıyor olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…