ben duru diyorum kv gıcık ya oğlunu arayıp o ne öyle duygu olsun diyor banada diyemez. dedim yüzüne oğlunu arayıp niye böyle diyosun dedim yok demedim diyor yalan mı söyledi dedim o zamanda çeviriyor duyguyu severim de diyor. bende duruyu severim dedim. belki bi daha kızım olmayacak dedim. çok akıllı eltimde bana amıl öğretiyor neden dedin ismini doğunca söyleseyden vs. kendi öyle yaptı en doğruyu kendisi yapar ya. sıkıntı yok söylemek istedim söyledim dedim. kimden korcamda gizlicem tuhaf bu insanlar
benimde yarın var kontrol ama ben sadece bel altına yaptım, bide benim doktor çatı muayenesi yapmaya gerek görmedi bana
yooo daha önce hiç almadım canım. şimdide tüycük gibi minikti en son ama tam hatırlayamadım çımtı mı evde bakayım hiç rahatsız olmuyodum doktora açarken filanda şimdi görünce aklıma geldiEger hamilelikte cıktiysa alma bence. alinca kalici oluyomus cünku. dogumdan sonra kendi kendine dökülüyomus. ama önceden beri aliyosan bilemem
Benimkiler hamilelikle birlikte çıktı nstye falan bağlandığımda gıcık kapıyorum ama almamaya kararlıyım. Üşengeçliğimden Kaşımla bıyığımla zor uğraşıyorum bir de göbek eklenirse çekemem vallaEger hamilelikte cıktiysa alma bence. alinca kalici oluyomus cünku. dogumdan sonra kendi kendine dökülüyomus. ama önceden beri aliyosan bilemem
valla benim eşimde kübra duru istiyor duru olacak demiş ama ben çok sinirlendim benden habersiz arayıp oğlunu benim koyduğum ismi değiştirmek istiyor. oğlu da ebrar koyuyor onu söyleyemiyor bile ama bunu ben koydum ya o yüzden duruyu değiştircek. sırf arayıp oğluna söylediklerinin bana geldiğini bilsin diye dedim. zaten değişmiyecekti isim ama haddini de bilsin yani. kötü gelinim sanırım ama kötü yaptılar birazdaKendi cocugunada isim veremiceksen ne anlami var yani. Bizimkide HiraNur dedi.dedim oglun defne istiyor, ogluna dedi Hira Nur diye, o da ben defne koycam dedi.biz esimle kararlari evde kendimiz veririz ben k.valideyle karsi karsiya gelmemek icin oglun oyle istiyor derim, esim de evde karar verdigimizden kabul etmez
bilmiyorum ki canım ama 37 gibi başlanır gibime geliyo çünkü illa 40 ta mı doğucak bu çocuklar hiç bi kolaylaştırıcı tedbiri almassak nası doğurucaz ben yürüyüşte yapmıyorum hiçNE zaman başlanıyor
yooo daha önce hiç almadım canım. şimdide tüycük gibi minikti en son ama tam hatırlayamadım çımtı mı evde bakayım hiç rahatsız olmuyodum doktora açarken filanda şimdi görünce aklıma geldi
Benimkiler hamilelikle birlikte çıktı nstye falan bağlandığımda gıcık kapıyorum ama almamaya kararlıyım. Üşengeçliğimden Kaşımla bıyığımla zor uğraşıyorum bir de göbek eklenirse çekemem valla
aynen en iyisi. şimdiye kadar doktorda böyle gördü aaa kılları gitmiş döbüşte die sevinmez herhaldeO zaman hic bosuna dokunma. sonra bi de artarsa boşa iş cikar bize
canım doğum iznine çıkmıyor musun? doğum izninde zaten maaşını çatır çatır alacaksınkızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
Şimdiye kadar hiç yoktu hamilelikle birlikte çıktılar. Çok sevindim valla canım bunca dayandım hiç ellemiyim ben nasılsa 2 haftaya doğum var:)Merak etme hepsi gidici. Ellemediysen bugune kadar bugunden sonra da elleme derim.
kızlar şvalıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
aynen en iyisi. şimdiye kadar doktorda böyle gördü aaa kılları gitmiş döbüşte die sevinmez herhalde
AMinn canım amin. Aynen çok haklısın, geçen hafta kafam kilolara takıktı zaten. Eşimle de çok afedersin çok fazla ilgilenemiyorum diye kafama taktıydım, ondan heralde manken gibi kızlar koşturuyordu eşimi :)
Sen zaten cümlelerinden bile belli oluyor çok düşünceli ve çocukları hakkında hassas bir annesin. 2 bebeğini de sağlıkla, huzurlu, en güzel şekilde büyüteceksin inşallah, hiç endişe etme canım.
Rabbim o günlere ulaşmayı nasip etsin, sabrını da verir, kolaylığını da.
Şimdiye kadar hiç yoktu hamilelikle birlikte çıktılar. Çok sevindim valla canım bunca dayandım hiç ellemiyim ben nasılsa 2 haftaya doğum var:)
Doğum izninde maaş kesintisi olmuyor ki tam maaş alıyorsun yine. Öğretmensen ekders almıyorsun sadecekızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
O kadar cok göbek görüyolar ki senin dikkatini cekmeyen tüyler onun hic cekmemistir emin ol
yok canım öyle bişey doğum izninde olduğumuz sürece maaşımızı tam alıcazkızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?