Evet geri ödenmesi gerekiyor canim.
Sezaryende jilet vururlar mı acabaAynen canim. 2 hafta sabir. Sonrasinda dokuluyorlar.
Ya benimde mide bulantilarim başladı. Gece cok kötüydü. Kusucam sandım resmen. Bu nedir anlamadım bi bende var saniyodum.Ayy kizlar son aya girdik benim mide bulantilarim basladi yinee. Ufff bi dogursaydik sıkıldım artik.
maşallah canım kocamman olmuş bebeğin. sağ salim kucağına al inşallahhhSelam kızlar 36+3 üz bugün .2900 gr olmuşuz çok şükür . Kan sulandırıcı iğneleri 2 günde bire düşürdük. Doktor her şey yolunda giderse normal doğum olabilir Dedi. Ama sol tarafta su bitmiş sağ taraftaki yeterli Dedi. Haftaya pazartesi tekrar kontrolümüz var. Hayırlısı olsun inşallah
canım sende devlet memuru musun? valla ben öğretmenim bu ayda paramı alıcam doğum iznindeki 4 ayda sadece ekders almayacağım. memurlarda böyle diye biliyorum. neden farklı sizlerde
bendede başladı bulantılarrrrYa benimde mide bulantilarim başladı. Gece cok kötüydü. Kusucam sandım resmen. Bu nedir anlamadım bi bende var saniyodum.
aman öyle olsun para lazçım kimseye geri ödeyemem vallaDogru diyorsun canim. Yanlis cevap yazdim ben. Dogum izninden sonra ek izin kullanmak istersen ozaman dilekceni verdigin tarihten itibaren geri odeme yapiyorsun.
bendede başladı bulantılarrrrgribim soğuk algınlığından mı acaba diyordum bende
iştahsızlıkta başladı mı? belki kilo alımım durur diye bekliyorum bi heves bakalım nolacakAyaklarim nezaman ususe midemin bulandigini fark ettim
aman öyle olsun para lazçım kimseye geri ödeyemem valla
bi 5 li takmalı bence devlet memur çocuğunaCocuk masraf kolay mi :) ustune odul filan vermeleri lazim annelere calissada calismasa da :')
Demek ki olağan bisey çünkü hepinizde birden tesadüf olamaz. Yandikkkkkk. Ben bulantilardan cok çekmiştim. Gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama yine de hatırlatması bile hoş bi his değil. Allah yardımcımız olsun.bendede başladı bulantılarrrrgribim soğuk algınlığından mı acaba diyordum bende
iştahsızlıkta başladı mı? belki kilo alımım durur diye bekliyorum bi heves bakalım nolacak
şu hamilelik takveimindede kilo verebilirsiniz vs dio. dediğin gibi o kadar fazla değil ama huzursuz ediciDemek ki olağan bisey çünkü hepinizde birden tesadüf olamaz. Yandikkkkkk. Ben bulantilardan cok çekmiştim. Gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama yine de hatırlatması bile hoş bi his değil. Allah yardımcımız olsun.
Oh ohhh kasilmalar kasilmalarrr
bende 16 oldummmEskisi gibi yemek aramiyorum gercekten. Bu sabah dr a gittim geldim kahvalti yapmadim. Acikmadim. Zar zor yedim biseyler daha yeni. Vucut pes etti galiba :) 14 kilo aldim kolay mi.
Doğum izni süresince maaş alacaksın canım doğum sonrası iznin bittiğinde dilersen ücretsiz izne ayrilabilirsin.O zaman hesap yapıp ne ödemen gerektiğini söylüyorlar.Ücretsiz izin almayacaksan zaten maasinda hiç kesinti olmayacak.kızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?