2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar 36+3 üz bugün .2900 gr olmuşuz çok şükür . Kan sulandırıcı iğneleri 2 günde bire düşürdük. Doktor her şey yolunda giderse normal doğum olabilir Dedi. Ama sol tarafta su bitmiş sağ taraftaki yeterli Dedi. Haftaya pazartesi tekrar kontrolümüz var. Hayırlısı olsun inşallah

maşallah canım kocamman olmuş bebeğin. sağ salim kucağına al inşallahhh

canım sende devlet memuru musun? valla ben öğretmenim bu ayda paramı alıcam doğum iznindeki 4 ayda sadece ekders almayacağım. memurlarda böyle diye biliyorum. neden farklı sizlerde

Dogru diyorsun canim. Yanlis cevap yazdim ben. Dogum izninden sonra ek izin kullanmak istersen ozaman dilekceni verdigin tarihten itibaren geri odeme yapiyorsun.

bendede başladı bulantılarrrr gribim soğuk algınlığından mı acaba diyordum bende
Demek ki olağan bisey çünkü hepinizde birden tesadüf olamaz. Yandikkkkkk. Ben bulantilardan cok çekmiştim. Gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama yine de hatırlatması bile hoş bi his değil. Allah yardımcımız olsun.

şu hamilelik takveimindede kilo verebilirsiniz vs dio. dediğin gibi o kadar fazla değil ama huzursuz edici

kızlar şimdi bu ay maaş alıp doğum iznine ayrılınca bizden maaşı geri isterler mi memur olanlar için soruyorum çünkü peşin alıyoruz ya çalışmadığımız ayın parasını
Doğum izni süresince maaş alacaksın canım doğum sonrası iznin bittiğinde dilersen ücretsiz izne ayrilabilirsin.O zaman hesap yapıp ne ödemen gerektiğini söylüyorlar.Ücretsiz izin almayacaksan zaten maasinda hiç kesinti olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…