2016 Aralık Anneleri

Bu bana degildi sanirim canim.. sonucta benm hayatim yanii. Gelmis ordan kim oldugu belirsiz hic konsmaya katilmamis forumdan haberi olmayan insanlarin lakkk diye dusup sacma sapan yorumlarda bulunmasina tahammulum yok malesef. Kimseyi irgalamaz herkesin kimi kime yaptirdigi naptigi..

Di mi? Benim de sıralamam o :) sonunda duru olucak sanırım. Ama defne içimde kalıcak sonra eşime sarıcam diye korkuyorum

İkisi birden olsa çift isim olsa olmaz mı canım? Soy isminiz nedir belki çift isim soy isimle de uyar.

bunu ben de cok merak ediyorum , benim de 5 ocak aralığın sonunda gelirse , ocak yazdırabilecek miyiz ?

Benim bildiğim artık an ve an resmi belgelerle kayıt ediliyor. Mesela bebek 31 aralıkta saat 22.00 da doğsun. 1 ocak yazamıyor doktor raporuna, dolayısıyla kimliğe de yazdırılamıyor diye biliyorum.

2730 gram oh maşallah. Makinadan makinaya hatta aynı doktorun ölçümünden ölçümüne değiştiğini duymuştum. Adamın eli titrese, milim içeriden alsa gram değişiyor. Dolayısıyla senin en kötü ihtimalle bile erken sezeryan olsa( ki olmayacak bence normal doğum için dönecek bebiş) kuzucuk 3000 civarında çok güzel bir kilo ile doğacak.

bendede ince ince tüyler var tatlım epilasyon aletiyle 20 dkmik iş aslında ama sonrasında daha çok çıkarmı acaba diye düşünüyorum

Ben geçen gün hamilelik programında okudum. Artık bu haftadan sonra bebişlerin tüyleri dökülüyor ya, annenin de hamilelikte oluşan tüyleri dökülmeye başlıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kadınların amma derdi var yahu, doğum ayrı dert, sancı ayrı, bir de üstüne vücut temizliği.

Eşim babasına sordu bizim, baba koymamızı istediğin isim var mı diye, içimden dedim inşlaah karışmaz :) Allah razı olsun diyeyim, siz nasıl isterseniz öyle koyun, sizin bebeğiniz dedi. Ama hoşuna da gitti sorduk diye :) Beğendim, beğenmedim diyenlere çok kzııyorum. kime ne ben beğendim, benim bebeğim ben koydum. Beğenmeyen kendi çocuğuna başka isim koysun.

Aynen canım. Orada ebe doktordan gizli yapmış belki de hastadan. Arkadaşımızda ise ne kadar zaman önceden anlatmış, rızasını sormuş doktor gerçekten çok hoşuma gitti. Biz iyi bir şey yapacağız diye, elimize yüzümüze bulaştırıyoruz, kural kaide tanımıyoruz çoğu kez. ZOr vallahi, böyle kararları vermek.

Bazı anneler "kaynana" lafının hakkını veriyor hakikaten de, seninki de öyle sanırım Allah yardımcın olsun canım. Duru çok güzel isim vallahi, dönme kararından.Anne babada olsa Kararınıza saygı göstermeyi öğrenmeleri gerek.

Aaaa tatlimmm nasil esin alirr bu ne samimiyet sende yaniii heyy allahimm.. :))) valla bnde bacaklarida esime birakcktimda zavallim oda calisip gelio kil tuy isiyle cok hasir nesir etmeyim dedim. De hayde bismillah dedm gectim basina taburenin birine oturdm birine ayak uzattm ama yok anacigim icimdeki balikcigin kafasindan sola yonelmek cok zor oldu :) neyseki bitti . :) ilk degil ama benim icin sondu :)

Hamilelikte etkiliyor canim. zaten hassasiz birde boyle olunca kiziyor insan

çok teşekkürler canım içime çok sinerek koydum bende duruyu sinerek sesleniyorum ona. kendisi 4 oğlununda ismini koymamış daha nişanlıykenden anlatmıştı ne kadar kötü keşke ısraretseymişsin demiştim. şimdi kendi aynısını bana yapıyor. tam kaynana tam bende gelin kelimesinin hakkını veriyorum verdirtiyo

Eldivenle almistim.

Başkalarını takmıycam ben de ama eşim istemeyince takmak zorunda kalıyorum :) Aynen ben de temizlik işine girişmeliyim prş kontrolüm var ve çatı muayenesi yapabilir yüksek ihtimal

Eldivenle almistim.
İki hafta önce bende hem ağda hem eldivenle bikini bölgesini almıştım. Hemen sabahında kanamam oldu hastanede yattım. Doktor agdanin tetiklemis olabileceğini söyledi. Herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir ama yinede bu haftalarda temkinli olun kızlar. Hamileligimin başından belli uyguluyorum agdayı. Böyle birşey olmamıştı. Olacağımı vardı agdadan mi oldu bilmiyorum.ama doktor agdadan olmuş olabilir dedi

İnşallah canım
Hep beraber
Çok karışık duygular içerisindeyim
Korku heyecan mutluluk hüzün kaygı
Ayy ne guzel ama ya. Dogum yaklastikca herkeste heycan tavan yapiyor. Bide biz ne gununu biliyoruz nede saatini. Normal dogum yapacaklar icin heycan daha fazla oluyor cunku ne zaman gelir tepkisi var. ? ama her dogum heycan dolu.

Başkalarını takmıycam ben de ama eşim istemeyince takmak zorunda kalıyorum :) Aynen ben de temizlik işine girişmeliyim prş kontrolüm var ve çatı muayenesi yapabilir yüksek ihtimal
ben eşime de kıyamıyorum oda çok ebrar istiyor iki ismi olacak ebrar duru. oda babası sonuçta içinde kalmasın yazıktır. ama esrar ikra duru koyacaktı 3 isim zor ikna edip birini seçtirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…