- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bu bana degildi sanirim canim.. sonucta benm hayatim yanii. Gelmis ordan kim oldugu belirsiz hic konsmaya katilmamis forumdan haberi olmayan insanlarin lakkk diye dusup sacma sapan yorumlarda bulunmasina tahammulum yok malesef. Kimseyi irgalamaz herkesin kimi kime yaptirdigi naptigi..Arkadaşlar bazı kişiler ortamı germeye çok müsait sanırım hormonlardan kaynaklanıyor biz burada derece gebelikle ilgili paylaşımda bulunmuyoruz..herkes birbirinin yaşantısına saygı duyarsa kimse gerilmemiş olur...
bende 16 oldummm
Di mi? Benim de sıralamam o :) sonunda duru olucak sanırım. Ama defne içimde kalıcak sonra eşime sarıcam diye korkuyorum
bunu ben de cok merak ediyorum , benim de 5 ocak aralığın sonunda gelirse , ocak yazdırabilecek miyiz ?
Kizlar bu arada bir sok daha yasadik. Bu doktorlarin söyledigi kilolarla hic caninizi sikmayin. 4 gün önce biliyorsunuz kendi doktorumuz kilosu icin 2360 gr demisti. Ondan da iki hafta önce ayni aletle ölcerek 2260 demisti. Dedim 2 haftada 100 gram mi almis? Ben hatta az bulmustum sizler gayet iyi kafana takma demistiniz.
Bugünkü doktor 2730 ölctü
Dedik 4 gün önce böyle böyleydi. O da sasirdi, senin karnindan bile belli o kadar kücük degil falan dedi.
Neyse ultrason aletleri farkli ölcüyo hep. Beslenmemize dikkat edelim, asiri tatli yemeyelim, yeterince protein, demir ve kalsiyum alalim yeter.
bendede ince ince tüyler var tatlım epilasyon aletiyle 20 dkmik iş aslında ama sonrasında daha çok çıkarmı acaba diye düşünüyorum
Bizde isim olarak defne diyoruz bastan beri, begenmeyenmi istersin, fikir verenmi istersin. Esim kimseyi karistirmadi sagolsun. Ben biara nisa nur mu olsa dedim. Nur ismi bana guzel gelmedi, insallah dogurana kadar degistirmem :) benimde temizlik yapmam lazim pufff. Doktor kontrolum var haftasonu
O işlem burda yapılsa doktorun ardından ne kadar laf söylenir mahkeme lere taşınır konu tanidigim birine yıllar önce yapmışlar sancisi aşırı olmuş ama o doğum anında yapılmış ebe çevirmiş doktordan gizli ve çocuk doğmuş ama şöyle hi durum var aynı yöntem olmayabilir çünkü dediğim doğum zamanı gelmiş kişiye yapılmış korkutmak istemem yani ama helal olsun sezeryan D 2 hafta önce değil doğum zamnina yakin zamanda yapılıyor ne güzel
ben duru diyorum kv gıcık ya oğlunu arayıp o ne öyle duygu olsun diyor banada diyemez. dedim yüzüne oğlunu arayıp niye böyle diyosun dedim yok demedim diyor yalan mı söyledi dedim o zamanda çeviriyor duyguyu severim de diyor. bende duruyu severim dedim. belki bi daha kızım olmayacak dedim. çok akıllı eltimde bana amıl öğretiyor neden dedin ismini doğunca söyleseyden vs. kendi öyle yaptı en doğruyu kendisi yapar ya. sıkıntı yok söylemek istedim söyledim dedim. kimden korcamda gizlicem tuhaf bu insanlar
Benden hic gtmedi ama bu siralar bi tik onde sankii.Ya benimde mide bulantilarim başladı. Gece cok kötüydü. Kusucam sandım resmen. Bu nedir anlamadım bi bende var saniyodum.
bende 16 oldummm
Aaaa tatlimmm nasil esin alirr bu ne samimiyet sende yaniiiAgda nasil yapiyosunuz ya helal olsun masallah valla size.
hamileyken cok hassas benim cildim.
esim aliyo benim tuylerimi
zaten kucuk yasdan beri agda kullandigim icin cok seyrek
veriyorum eline tras makinasini
gobegimin altindan bi suredir habersizim elim bile kavusmuyor
valla benim eşimde kübra duru istiyor duru olacak demiş ama ben çok sinirlendim benden habersiz arayıp oğlunu benim koyduğum ismi değiştirmek istiyor. oğlu da ebrar koyuyor onu söyleyemiyor bile ama bunu ben koydum ya o yüzden duruyu değiştircek. sırf arayıp oğluna söylediklerinin bana geldiğini bilsin diye dedim. zaten değişmiyecekti isim ama haddini de bilsin yani. kötü gelinim sanırım ama kötü yaptılar birazda
iştahsızlıkta başladı mı? belki kilo alımım durur diye bekliyorum bi heves bakalım nolacak[/QUOTE
İkisi birden olsa çift isim olsa olmaz mı canım? Soy isminiz nedir belki çift isim soy isimle de uyar.
Benim bildiğim artık an ve an resmi belgelerle kayıt ediliyor. Mesela bebek 31 aralıkta saat 22.00 da doğsun. 1 ocak yazamıyor doktor raporuna, dolayısıyla kimliğe de yazdırılamıyor diye biliyorum.
2730 gram oh maşallah. Makinadan makinaya hatta aynı doktorun ölçümünden ölçümüne değiştiğini duymuştum. Adamın eli titrese, milim içeriden alsa gram değişiyor. Dolayısıyla senin en kötü ihtimalle bile erken sezeryan olsa( ki olmayacak bence normal doğum için dönecek bebiş) kuzucuk 3000 civarında çok güzel bir kilo ile doğacak.
Ben geçen gün hamilelik programında okudum. Artık bu haftadan sonra bebişlerin tüyleri dökülüyor ya, annenin de hamilelikte oluşan tüyleri dökülmeye başlıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kadınların amma derdi var yahu, doğum ayrı dert, sancı ayrı, bir de üstüne vücut temizliği.
Eşim babasına sordu bizim, baba koymamızı istediğin isim var mı diye, içimden dedim inşlaah karışmaz :) Allah razı olsun diyeyim, siz nasıl isterseniz öyle koyun, sizin bebeğiniz dedi. Ama hoşuna da gitti sorduk diye :) Beğendim, beğenmedim diyenlere çok kzııyorum. kime ne ben beğendim, benim bebeğim ben koydum. Beğenmeyen kendi çocuğuna başka isim koysun.
Aynen canım. Orada ebe doktordan gizli yapmış belki de hastadan. Arkadaşımızda ise ne kadar zaman önceden anlatmış, rızasını sormuş doktor gerçekten çok hoşuma gitti. Biz iyi bir şey yapacağız diye, elimize yüzümüze bulaştırıyoruz, kural kaide tanımıyoruz çoğu kez. ZOr vallahi, böyle kararları vermek.
Bazı anneler "kaynana" lafının hakkını veriyor hakikaten de, seninki de öyle sanırım Allah yardımcın olsun canım. Duru çok güzel isim vallahi, dönme kararından.Anne babada olsa Kararınıza saygı göstermeyi öğrenmeleri gerek.
Eldivenle almistim.Kuzum alınca evet çok hafifliyor insan.ama göbeği ve göğsü uyarmak sakıncalı biliyorsun. Doktorum göbeğindeki tuylere sakın dokunma krem yağ surerkende uyarmaya meyil vermeden dağıt bırak demişti. Doğuma kadar yapma istersen bir daha
benden öndesin amaaa hafta olarakk gümbür gümbür geliyoruz hep beraber15 kilo ile hemen arkanızdan geliyorum, arkanız sağlamda korkmayın
bu herkesin kendi karari cnmeşin mi yapacak yok artık samimiyeti iyce abarttınız, tertemiz güzellik salonları var ne güne duruyor onlar
belki canım. ilk duyduğunda da duru neymiş durdu gibi durdu koy bari o daha güzel diye dalga geçmişti. başta hasbinallahh diyip duruyodum şimdi konuşuyorum baktım o susmadı ban konşmaya başladımHamilelikte etkiliyor canim. zaten hassasiz birde boyle olunca kiziyor insan
Başkalarını takmıycam ben de ama eşim istemeyince takmak zorunda kalıyorum :) Aynen ben de temizlik işine girişmeliyim prş kontrolüm var ve çatı muayenesi yapabilir yüksek ihtimalBizde isim olarak defne diyoruz bastan beri, begenmeyenmi istersin, fikir verenmi istersin. Esim kimseyi karistirmadi sagolsun. Ben biara nisa nur mu olsa dedim. Nur ismi bana guzel gelmedi, insallah dogurana kadar degistirmem :) benimde temizlik yapmam lazim pufff. Doktor kontrolum var haftasonu
İki hafta önce bende hem ağda hem eldivenle bikini bölgesini almıştım. Hemen sabahında kanamam oldu hastanede yattım. Doktor agdanin tetiklemis olabileceğini söyledi. Herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir ama yinede bu haftalarda temkinli olun kızlar. Hamileligimin başından belli uyguluyorum agdayı. Böyle birşey olmamıştı. Olacağımı vardı agdadan mi oldu bilmiyorum.ama doktor agdadan olmuş olabilir dediEldivenle almistim.
ay ne güzel ya benimkide yavaşladı ama durmadı malesef inşallah benimde dururBnm durmus kg alimj 2 hafta once 61 di gene ayniymis
Ayy ne guzel ama ya. Dogum yaklastikca herkeste heycan tavan yapiyor. Bide biz ne gununu biliyoruz nede saatini. Normal dogum yapacaklar icin heycan daha fazla oluyor cunku ne zaman gelir tepkisi var. ?İnşallah canım
Hep beraber
Çok karışık duygular içerisindeyim
Korku heyecan mutluluk hüzün kaygı
ben eşime de kıyamıyorum oda çok ebrar istiyor iki ismi olacak ebrar duru. oda babası sonuçta içinde kalmasın yazıktır. ama esrar ikra duru koyacaktı 3 isim zor ikna edip birini seçtirdimBaşkalarını takmıycam ben de ama eşim istemeyince takmak zorunda kalıyorum :) Aynen ben de temizlik işine girişmeliyim prş kontrolüm var ve çatı muayenesi yapabilir yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?