2016 Aralık Anneleri

Hayırlısı olsun bence dogum sekli bir arac, amac degil. Bebegin karında kaldıgı sure onun saglıgı acısından cok faydalı. 37. haftada cok erken degil ama sanırım ben cesaret edip erken dogum riskini göze alamazdım.
@edaomer11111 edoşş duydun mu haftaya doğuruyorummmm anneee
hayırlı olsun simdiden. Saglıkla sıhhatle gelsin işallah minnos.
Ben de hamilelikte artan degisik yerlerde cıkan kılların alınınca kalıcı oldugunu okudum. Ondan cok ellememekte fayda var.

Son düzenleme:
belki canım. ilk duyduğunda da duru neymiş durdu gibi durdu koy bari o daha güzel diye dalga geçmişti. başta hasbinallahh diyip duruyodum şimdi konuşuyorum baktım o susmadı ban konşmaya başladım

Başkalarını takmıycam ben de ama eşim istemeyince takmak zorunda kalıyorum :) Aynen ben de temizlik işine girişmeliyim prş kontrolüm var ve çatı muayenesi yapabilir yüksek ihtimal

Cok biliyorlar cokkkkk. Bizimki belki kendi ismini bile koymamizi bekliyordu ama biz hic orali olmadik tabiki :) herkes kendi cocuguna kendi isim versin mumkunse :)

Ya benimde mide bulantilarim başladı. Gece cok kötüydü. Kusucam sandım resmen. Bu nedir anlamadım bi bende var saniyodum.
Canim benim son ayim boyle geciyor mide bulantisi ve kusma. Afedersin dun aksam ne yediysem cikardim.
Ve dun aksam gec vakitte fark ettim yuzumde kucuk kucuk kirmizi noktalar cikti. Ama ben ne oldugunu bilmedigim icin korktum. Bu sabah aile hekimini aradim oda dedi kustun mu dedim evet o yuzden olmus dedi. Ilk defa boyle bisey oldu.
Ama son 1 ay boyle gececek sanirim. Ilk oglum 39.cu haftada geldi. Bakalim buda oyle olur insallah.

kaç haftalıksınnn.. aynı sularda yüzüyoruz 16 olan benim
35 i bitirdik.Yazın bebeğim aşağı inmişti tehlikeliydi doktor yatış verdi.Sağolsun annem de kayinvalidem de tek iş yaptırmadı bi tencere yemek bile yapmadim yedim içtim yattım ve 2,5 ayda tam 10 kilo aldım :)

ay bende 2 kere memlekete gittim 4 er kilo aldım. geçende annem geldi kilo alımım durmuştu 3 kiloda onla aldım. bizi kendi halimize bıraksalar iyiyiz aslında da başkaları olunca bizi besleyince olmuyor demekki

Cnm su neden bitermiş bişi dedi mi ? Yani mantık olarak ya su sızıyodur yada bebeğin idrara çıkmasında sorun vardır. Benimde aynı durum söz konus ondna soruyorum.böbreklere baktı sorun yok suda sızmıyo ama azalmış merak ettim

Biz hiç kimseye sormadık kendi verdiğimiz kararı söyledik biz bunu istiyoruz dedik kimse de ağzını açamadı. Bir tek görümcem dini bir isim olsaymış keşke demiş eşime, eşim de biz böyle uygun gördük demiş, zaten bana demeye cesaret edemez. Daha nişanlıyken öyle cadı bir gelin izlenimi oluşturdum ki şimdi bana hiç kimse karışamıyor

Canım benim içime doğan senin hiç sorun olmadan dönecek bebeğin, sonra da vakti gelince kendi sancınla normal doğuracaksın inşallah, Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin, bir avazda kurtarsın hepimizi, sen kendini önce Allah'a sonra da doktoruna teslim et, için çok rahat olsun, dualarım seninle

Aklıma da geldi aslında, acaba dedim kendi çocuklarının adını kim koymuş. Aslında yaşadığın ve memnun olmadığın birşey, sen koyamamışsın çocuklarının adını, aksine daha fazla desteklemesi gerekir ben koyamadım, siz ne isterseniz koyun diye. İnsanlar farklı düşünüyorlar heralde. Ben yapamadım, başkası da yapmasın diye.

bilmiyorum ki canım ama 37 gibi başlanır gibime geliyo çünkü illa 40 ta mı doğucak bu çocuklar hiç bi kolaylaştırıcı tedbiri almassak nası doğurucaz ben yürüyüşte yapmıyorum hiç
Benim de hiç durduğum yok ama özel yürüyüş yapmıyorum. DOĞUma hazırlık konusunda hiç bişey yapmadım maalesef. AHUdudu yaprağı aradım bulamadım. Hurmaya başlayayım hiç olmazsa.

Tabi sana değildi canım aynen öyle burada kimse kimseyi kırmıyor herkes birbirine saygı çerçevesinde cevap veriyor gecemizi gündüzümüzü paylaşıyoruz...takılma boşver...kesinlikle haklısın...

bende cok gicik oluyorum isme karisan oldumu yaa... valla bizde esimle evde karar verdik oyle herkese dedik kizimizin adini.. kv gorucmem birsey dedigindede hep oglunu araya kattim bende.. oglunuz boyle istiyor abin boyle istiyor fln!! birde bu aralar beni gicik eden bir konu daha var! kv gorumcem tutturmus biz fala baktirdik senin bebegin oglan olcak. Hay allahim yaaaa !!!Yaaa sabiiiir...

Esime kasilmam var sancim var diyince ahanda bunun gibi oluyoo .
hahaahhaha kiz yazik valla
Valla cnm artik heran temiz olmamiz lazim:) bebislerin isi belli olmiyooor

Masallah cnm buyumus kocaman olmus bebisin Rabbim sagsaglim kavustursun insallahhhhhh

aynen öyle kendisi de çekmiş kayınvalidesinden ama gördüğünü uygulamayı seçiyor sevilmek değil derdi kaynanalık yapmak

Benim de hiç durduğum yok ama özel yürüyüş yapmıyorum. DOĞUma hazırlık konusunda hiç bişey yapmadım maalesef. AHUdudu yaprağı aradım bulamadım. Hurmaya başlayayım hiç olmazsa.
ahududu yaprağı hakkında bilgi verir misin canım neden ne keder ne zamandan sonra kullanılıyor vs

Cnm bilmiyorum nedenini bir şey demedi. Sadece Bebek hareketlerine dikkat et Dedi. Suyu bizim için önemli dedi . Ne kadarmış suyu cm , bana 60 larda dedi 40 ın altında sorun oluyormuş

Cnm bilmiyorum nedenini bir şey demedi. Sadece Bebek hareketlerine dikkat et Dedi. Suyu bizim için önemli dedi . Ne kadarmış suyu cm , bana 60 larda dedi 40 ın altında sorun oluyormuş
Banada 60 larda dedi bi yeri ölçtü sadeve burda 50 var dedi üstte hiç yok dedi bide elleri suyun içinde şuan 1 hafta daha götürür bu bizi dedi haftaya alacak zaten inşallah sorun olmaz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…