2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar yarin kardesim toplu halde bebege bez alcak ben direk 1 beden premium care den baslamak istiyorum 1 2 3 beden olara 3 paket aldircam ama midileri ve minileri var hangisinden alcagimi bilemedim bilgilendirebilirmisiniz

aynen öyle kendisi de çekmiş kayınvalidesinden ama gördüğünü uygulamayı seçiyor sevilmek değil derdi kaynanalık yapmak
Okuyunca benim kv iyiymiş dedim. Benimki de; bana sormadı kimse çocuklarımın adını hep başkaları koydu içimde kaldı çok o yüzden bebeğinin adını gelinim koyacak diye eşime çemkirmişti bizim aileler hiç karışmadı eşiminkiler de benimkiler de, akıl danıştığımızda yorum bile yapmadılar, sizin içinize sinen isim olsun yeter dediler.

Kızlar bide bişi sorucam ben şimdi haftaya doğum olacak ya nasip olursa göğüs ucu kremini sürmeye başlim mi ben artık ?
Krem aldıysan başla tabi az kalmış, yalnız doğum yapan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla krem bebek emzirirken zor oluyormuş, bebeğe zararlı madde olmasa da kimyasal diye silmek istemişler bu yüzden hiç faydasını görememişler. Saf zeytinyağı ya da kantaron yağını tavsiye ettiler bana.
Dün o kadar iddia üzerine seninki tuttu desene :) bizden önce doğuracaksın kısmetse. Allah ağrısız sancısız rahat doğumlar nasip etsin, sağlıkla kavuş miniğine ve hiç ayrılmayın inşallah

banada gönder öyle kv yi bu olmasın ondan 5 tane olsun kabulüm

Tabi sana değildi canım aynen öyle burada kimse kimseyi kırmıyor herkes birbirine saygı çerçevesinde cevap veriyor gecemizi gündüzümüzü paylaşıyoruz...takılma boşver...kesinlikle haklısın...
sagol canim. Hayir forumdan biri olsa neysede lönkkk diye gokten dusuyo bunlarr.

sagol canim. Hayir forumdan biri olsa neysede lönkkk diye gokten dusuyo bunlarr.
yaw bence kıskanıyorlar. kime eşi gelse aşkım ağdanı ben yapayım dese hiç tiksinmem hayat arkadaşıyız biz tabi yapcam dese hoşuna gitmez? valla benim çok hoşuma gider. sanki normalde görmüyor mı oralarımızı

banada gönder öyle kv yi bu olmasın ondan 5 tane olsun kabulüm
Aman al birini vur ötekine benimki de melek değil
sınırımı güzel çizdim hala da ödün vermiyorum bir şeye karışmaya kalktığı anda bizim evliliğimiz biz yaşıyoruz lütfen karışmayın diyorum susuyor

Aa agda degilde eldivenle yolunacaktim bnde.

kaç yıllık evlisin? benimde artık sesim çıkıyor çok susmuşum sanırım 1 buçuk yıllık evliyim

Kiskanclarrrrrrr nemrutlarrrrrrrr
benim kocam herseyimi yapio arkadas herkeste duysun bunu herseyimi yapar. Aklinizaa ne geliosa yapar yapmistirda yani biz ole esleriz ewt cok samimiyizz .. iyikide boleyiz hic utanmayiz birbirimizden. Napcaktik o baska odada ben baska odadami soyuncaktim samimiyet ne demek yahuu alla alla :)) herseyinj verirken samimi degilsin. Bole olunca mi samimi oluyosun yani... napalim yani ben istermiyim ona is cikarmak istemem aha bacaklarimi yaptim belimi kaybettm resmen :) gorsem orayida yapcktim ama goremedim ulasmaya calisincada sanci hssettim biraktim. Guzellik salonuymus bilmiyoduk aydinlandik.

Lansinoh aldım cnm onda öyle bişeye gerek yokmuş
Lansinoh gogus kremini almani tabsiye ederim dun aldim zaten ilac kutusundada yaziyor surdukten sonra silmenize gerek yoktur emzirirken diye nettefe cok ovulen krem
Aldım cnm lansinohun herşeyini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…