2016 Aralık Anneleri

yani evet benimde orda beze gibi bişi çıkmış bakayım dedi ağdaya gidecektim zaten gideyimde öyle bak dedim akşam bakacak napacaktık en yakınlarımız onlar başka kimden yardım alabiliriz böyle şeylerde. maşallah eşine de muhabbetinizi artırsır RABBİM

Amin cnm saol. Ole tiksinen bi es degil.. ne olsa ben yaparim goster sadece der. Bendende iyi yapar ne yapsa :) aksam gelir bulasigm varsa halleder cunku ben lavoba evyem biraz derin gobektende yaklasamiorum tencere tava olursa onlari yikar oburleri makineye zatn. Ewimizi vileda yapar supurur. Lavobalarimizi yikar herseyimizi yapar allah razi olsun ondan benm elim kolum o

aynı benimmm kocadannn Allah razı olsun onlardan

Off boşverin takmayın bunları yazanları. Karı koca arasında olan özel şeyler kimseyi ilgilendirmez. Bende ağda yaptırcam mesela ben asla kocama yaptırmam ama yaptıranları neden eleştireyimki. Sonuçta en özelini bilen senin kocandır kendin yapmasan bile başkalarına saygı duymak zorundasın. Bu saygıda bizim aralık annelerinde baştan beri var zaten. O yüDzden böyle yorumları hiç takmayalım :))

Hazır yaZmışken birşeyde danışayım sizlere. Çocuk doktorunu nasıl seçtiniz yada seçtinizmi. Ben doğum yapacağım hastanede araştırıyorum ama neye göre karar vereceğimi bilemiyorum.

Hahah deli kız kocan yapmıcakda kim yapacak Allah aşkına ben annemdeyim mecbur o yapıyo yoksa kocişim yapacaktı tabiki.kendi kendime zaten göremiyorum jiletle alırken bile kan gölüne çevirdim ortalığı

Benim de hiç durduğum yok ama özel yürüyüş yapmıyorum. DOĞUma hazırlık konusunda hiç bişey yapmadım maalesef. AHUdudu yaprağı aradım bulamadım. Hurmaya başlayayım hiç olmazsa.
ay evet insan daha erken diye zannederken hazırlıksız yakalanmaktan korkuyo ben de 18 inden sonra hurmaya başlıcam kontrolümden önce de doğurmıyım diye sanki iki hurma atsam ağzıma doğurucakmışım gibi geliyo

ahududu yaprağı hakkında bilgi verir misin canım neden ne keder ne zamandan sonra kullanılıyor vs
Eskiden beri doğumu kolaylaştırmak için kullanılıyormuş. Rahmi kuvvetlendirip kas gevşettigi için doğuma yardımcı oluyor.
"28-32. haftalarda her gün bir fincan içebilirsiniz. 32-36. haftalar arası her gün iki fincan, 36. haftadan itibaren de üç fincan içebilirsiniz. " kullanımı hakkında bu bilgiyi buldum internette. Yine de kullanmadan doktor ile görüşmekte fayda var böyle şeyleri. KIMSENIN vebalini almayayım :) erken doğum filan olur Allah korusun.
placebo effect internette dolaşırken söyle bir bilgiye rastladım adaçayı ile ilgili. Doğum sancısı başladıktan sonra, sancıları güçlendirmek için kullanılır diyordu. Daha erken başlanmazmış, çok etkiliymiş doğumu başlatabilirmiş.

hıı tamam canım zaten ben de ücretsiz izne ayrılan arkadaştan duydum bu maaşı geri isteme olayını o yüzden bi sorayım dedim

Ağda da neymiş benim bey hamileliğin başından beri lavman da yaptı çıkardıklarımı da temizledi. Hayat müşterek ben orda ağrı acı içinde kıvranırken samimiyetimiz bu kadar kendin temizle demedi, adam olan da zaten eşi zor durumdayken banane demez. Zihniyet farklı arkadaşım takılma bu kadar böyle bir kesim de var toplumumuzda ne yazıkki.

Evet ya çocuk doktoru işini de halletmemiz lazım sanırım. Araştırmadım ben de daha ama önemli, atlamamak lazım, doğurduktan sonra onu araştırmaya zaman kalmayabilir

ay aman adaçayı kalsın şimdilik o zaman ödüm patladı bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…