yani evet benimde orda beze gibi bişi çıkmış bakayım dedi ağdaya gidecektim zaten gideyimde öyle bak dedim akşam bakacak napacaktık en yakınlarımız onlar başka kimden yardım alabiliriz böyle şeylerde. maşallah eşine de muhabbetinizi artırsır RABBİMKiskanclarrrrrrr nemrutlarrrrrrrr
benim kocam herseyimi yapio arkadas herkeste duysun bunu herseyimi yapar. Aklinizaa ne geliosa yapar yapmistirda yani biz ole esleriz ewt cok samimiyizz .. iyikide boleyiz hic utanmayiz birbirimizden. Napcaktik o baska odada ben baska odadami soyuncaktim samimiyet ne demek yahuu alla alla :)) herseyinj verirken samimi degilsin. Bole olunca mi samimi oluyosun yani... napalim yani ben istermiyim ona is cikarmak istemem aha bacaklarimi yaptim belimi kaybettm resmen :) gorsem orayida yapcktim ama goremedim ulasmaya calisincada sanci hssettim biraktim. Guzellik salonuymus bilmiyoduk aydinlandik.
Amin cnm saol. Ole tiksinen bi es degil.. ne olsa ben yaparim goster sadece der. Bendende iyi yapar ne yapsa :) aksam gelir bulasigm varsa halleder cunku ben lavoba evyem biraz derin gobektende yaklasamiorum tencere tava olursa onlari yikar oburleri makineye zatn. Ewimizi vileda yapar supurur. Lavobalarimizi yikar herseyimizi yapar allah razi olsun ondan benm elim kolum oyani evet benimde orda beze gibi bişi çıkmış bakayım dedi ağdaya gidecektim zaten gideyimde öyle bak dedim akşam bakacak napacaktık en yakınlarımız onlar başka kimden yardım alabiliriz böyle şeylerde. maşallah eşine de muhabbetinizi artırsır RABBİM
Onlar odadan odaya gondermislerr :)))cidden arkadaş samimi olmadan nasıl çocuk yaptı da bu sayfada merak ettim
aynı benimmm kocadannnAmin cnm saol. Ole tiksinen bi es degil.. ne olsa ben yaparim goster sadece der. Bendende iyi yapar ne yapsa :) aksam gelir bulasigm varsa halleder cunku ben lavoba evyem biraz derin gobektende yaklasamiorum tencere tava olursa onlari yikar oburleri makineye zatn. Ewimizi vileda yapar supurur. Lavobalarimizi yikar herseyimizi yapar allah razi olsun ondan benm elim kolum o
Babannem gibi.Hep der hiç bi yerimi açıp da görmemiştir rahmetli diye ama 9 çocuğu varcidden arkadaş samimi olmadan nasıl çocuk yaptı da bu sayfada merak ettim
2 buçuk yıl oldu bizim de. Ben de susarım genelde ama damarıma basılırsa lafımı esirgememkaç yıllık evlisin? benimde artık sesim çıkıyor çok susmuşum sanırım 1 buçuk yıllık evliyim
Kiskanclarrrrrrr nemrutlarrrrrrrr
benim kocam herseyimi yapio arkadas herkeste duysun bunu herseyimi yapar. Aklinizaa ne geliosa yapar yapmistirda yani biz ole esleriz ewt cok samimiyizz .. iyikide boleyiz hic utanmayiz birbirimizden. Napcaktik o baska odada ben baska odadami soyuncaktim samimiyet ne demek yahuu alla alla :)) herseyinj verirken samimi degilsin. Bole olunca mi samimi oluyosun yani... napalim yani ben istermiyim ona is cikarmak istemem aha bacaklarimi yaptim belimi kaybettm resmen :) gorsem orayida yapcktim ama goremedim ulasmaya calisincada sanci hssettim biraktim. Guzellik salonuymus bilmiyoduk aydinlandik.
Hahah deli kızKiskanclarrrrrrr nemrutlarrrrrrrr
ay evet insan daha erken diye zannederken hazırlıksız yakalanmaktan korkuyo ben de 18 inden sonra hurmaya başlıcam kontrolümden önce de doğurmıyım diyeBenim de hiç durduğum yok ama özel yürüyüş yapmıyorum. DOĞUma hazırlık konusunda hiç bişey yapmadım maalesef.AHUdudu yaprağı aradım bulamadım. Hurmaya başlayayım hiç olmazsa.
Eskiden beri doğumu kolaylaştırmak için kullanılıyormuş. Rahmi kuvvetlendirip kas gevşettigi için doğuma yardımcı oluyor.ahududu yaprağı hakkında bilgi verir misin canım neden ne keder ne zamandan sonra kullanılıyor vs
hıı tamam canım zaten ben de ücretsiz izne ayrılan arkadaştan duydum bu maaşı geri isteme olayını o yüzden bi sorayım dedimDoğum izni süresince maaş alacaksın canım doğum sonrası iznin bittiğinde dilersen ücretsiz izne ayrilabilirsin.O zaman hesap yapıp ne ödemen gerektiğini söylüyorlar.Ücretsiz izin almayacaksan zaten maasinda hiç kesinti olmayacak.
Ağda da neymiş benim bey hamileliğin başından beri lavman da yaptı çıkardıklarımı da temizledi. Hayat müşterek ben orda ağrı acı içinde kıvranırken samimiyetimiz bu kadar kendin temizle demedi, adam olan da zaten eşi zor durumdayken banane demez. Zihniyet farklı arkadaşım takılma bu kadar böyle bir kesim de var toplumumuzda ne yazıkki.Kiskanclarrrrrrr nemrutlarrrrrrrr
Off boşverin takmayın bunları yazanları. Karı koca arasında olan özel şeyler kimseyi ilgilendirmez. Bende ağda yaptırcam mesela ben asla kocama yaptırmam ama yaptıranları neden eleştireyimki. Sonuçta en özelini bilen senin kocandır kendin yapmasan bile başkalarına saygı duymak zorundasın. Bu saygıda bizim aralık annelerinde baştan beri var zaten. O yüDzden böyle yorumları hiç takmayalım :))
Hazır yaZmışken birşeyde danışayım sizlere. Çocuk doktorunu nasıl seçtiniz yada seçtinizmi. Ben doğum yapacağım hastanede araştırıyorum ama neye göre karar vereceğimi bilemiyorum.
anladım canım çok teşekkürlerDoğum izninde maaş kesintisi olmuyor ki tam maaş alıyorsun yine. Öğretmensen ekders almıyorsun sadece4 ay bebeğin için çalışıp para kazanıyor olacaksın
evet canım öle olucakmış ben de geri ödeme isterlerse harcamıyım yarın maaşı dedimcanım doğum iznine çıkmıyor musun? doğum izninde zaten maaşını çatır çatır alacaksın
ay aman adaçayı kalsın şimdilik o zaman ödüm patladı bi anEskiden beri doğumu kolaylaştırmak için kullanılıyormuş. Rahmi kuvvetlendirip kas gevşettigi için doğuma yardımcı oluyor.
"28-32. haftalarda her gün bir fincan içebilirsiniz. 32-36. haftalar arası her gün iki fincan, 36. haftadan itibaren de üç fincan içebilirsiniz. " kullanımı hakkında bu bilgiyi buldum internette. Yine de kullanmadan doktor ile görüşmekte fayda var böyle şeyleri. KIMSENIN vebalini almayayım :) erken doğum filan olur Allah korusun.
placebo effect internette dolaşırken söyle bir bilgiye rastladım adaçayı ile ilgili. Doğum sancısı başladıktan sonra, sancıları güçlendirmek için kullanılır diyordu. Daha erken başlanmazmış, çok etkiliymiş doğumu başlatabilirmiş.
Sizin doğum tarihi 15 Aralık görünüyor benim ki 16 Aralık dün ben 35+2 deyim bugün 35+3 oldum. Hesapta bi yanlışlık mı var merak ettimBlemedimki vallasenn kac suan canm haftann tam olarak. Benm 35 + 2 bugun. Cumadan cumaya hafta atliyoruz.
14 15 16 kilolar duydum
19 kilo aldım ben hey gidiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?