- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
inşallah canım ben de hep hareketlerinden tahmin yürütmeye çalışıyorum döndü mü acaba diye ama hala ters bence benimki deKizlar yarin sabah doktorda kontrol var bakalim ne diycek bebegin pozisyonu icin. Ben böyle normal dogurucam gibi masajlar caylar diyorum ama sonum sezeryan olmaz insallah
Rekor benim 2218 le hemen arkandayim canim hic dert etme
Hazır bu konu açılmışken bende yarım çalışıp yarım maaş alma durumunu sorcaktım ben üns hastanesinde çalışıyorum. Personel işlerine sorduğunda rektörlükten cevap gelmedi öyle bi yasa çıktı dediler yasa varsa bu hakkını kullanamaz miymiş bide 16 gafta biter bitmez mi başlıyor bilginiz var mıDoğum izni süresince maaş alacaksın canım doğum sonrası iznin bittiğinde dilersen ücretsiz izne ayrilabilirsin.O zaman hesap yapıp ne ödemen gerektiğini söylüyorlar.Ücretsiz izin almayacaksan zaten maasinda hiç kesinti olmayacak.
2730 gram oh maşallah. Makinadan makinaya hatta aynı doktorun ölçümünden ölçümüne değiştiğini duymuştum. Adamın eli titrese, milim içeriden alsa gram değişiyor. Dolayısıyla senin en kötü ihtimalle bile erken sezeryan olsa( ki olmayacak bence normal doğum için dönecek bebiş) kuzucuk 3000 civarında çok güzel bir kilo ile doğacak.
Hayırlısı olsun bence dogum sekli bir arac, amac degil. Bebegin karında kaldıgı sure onun saglıgı acısından cok faydalı. 37. haftada cok erken degil ama sanırım ben cesaret edip erken dogum riskini göze alamazdım.
hayırlı olsun simdiden. Saglıkla sıhhatle gelsin işallah minnos.
Ben de hamilelikte artan degisik yerlerde cıkan kılların alınınca kalıcı oldugunu okudum. Ondan cok ellememekte fayda var.
Canım benim içime doğan senin hiç sorun olmadan dönecek bebeğin, sonra da vakti gelince kendi sancınla normal doğuracaksın inşallah, Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin, bir avazda kurtarsın hepimizi, sen kendini önce Allah'a sonra da doktoruna teslim et, için çok rahat olsun, dualarım seninle
inşallah canım ben de hep hareketlerinden tahmin yürütmeye çalışıyorum döndü mü acaba diye ama hala ters bence benimki de
O konuda net bi bilgim yok canım.Ben öğretmen olduğum için o yasa bize tam uygulanmıyor sadece ders programimiz mağdur olmayacak şekilde yapılıyor.Hazır bu konu açılmışken bende yarım çalışıp yarım maaş alma durumunu sorcaktım ben üns hastanesinde çalışıyorum. Personel işlerine sorduğunda rektörlükten cevap gelmedi öyle bi yasa çıktı dediler yasa varsa bu hakkını kullanamaz miymiş bide 16 gafta biter bitmez mi başlıyor bilginiz var mı
Basta cok takiyodum da artik niyeyse hic umrumda degil kilo. batti balik yan gider yapacak bisey yok bu saatten sonraRekor benim 22
Cnm sana suyu az diye mi alalım bebeği Dedi anlamadım ben. Senin bebeğin kaç kg şu anda? Allah yardımcımız olsun inşallah her şey yolunda giderBanada 60 larda dedi bi yeri ölçtü sadeve burda 50 var dedi üstte hiç yok dedi bide elleri suyun içinde şuan 1 hafta daha götürür bu bizi dedi haftaya alacak zaten inşallah sorun olmaz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Rabbim korusun
Ayyy cok guldummm yaaaa allah emiiiiBabannem gibi.Hep der hiç bi yerimi açıp da görmemiştir rahmetli diye ama 9 çocuğu var
:)) anneme bile acamam kocama actigim kadar hahah :)Hahah deli kızkocan yapmıcakda kim yapacak Allah aşkına ben annemdeyim mecbur o yapıyo yoksa kocişim yapacaktı tabiki.kendi kendime zaten göremiyorum jiletle alırken bile kan gölüne çevirdim ortalığı
Ne icin yanlislik mi var canm dgru 35+3 . Gunde olup 36. Hafta icerisinde bulunuyoruz. Takvimdede bu yuzden 36 yazio . Bnm cumadan cumaya gunum atlio . Bu cuma tam 36 olup 37. Hafta icerisine gircez cnmSizin doğum tarihi 15 Aralık görünüyor benim ki 16 Aralık dün ben 35+2 deyim bugün 35+3 oldum. Hesapta bi yanlışlık mı var merak ettim
ay evet insan daha erken diye zannederken hazırlıksız yakalanmaktan korkuyo ben de 18 inden sonra hurmaya başlıcam kontrolümden önce de doğurmıyım diyesanki iki hurma atsam ağzıma doğurucakmışım gibi geliyo
desene dogumdan sonra diyet fln baslancakRekor benim 22
Kiskanclarrrrrrr nemrutlarrrrrrrr
benim kocam herseyimi yapio arkadas herkeste duysun bunu herseyimi yapar. Aklinizaa ne geliosa yapar yapmistirda yani biz ole esleriz ewt cok samimiyizz .. iyikide boleyiz hic utanmayiz birbirimizden. Napcaktik o baska odada ben baska odadami soyuncaktim samimiyet ne demek yahuu alla alla :)) herseyinj verirken samimi degilsin. Bole olunca mi samimi oluyosun yani... napalim yani ben istermiyim ona is cikarmak istemem aha bacaklarimi yaptim belimi kaybettm resmen :) gorsem orayida yapcktim ama goremedim ulasmaya calisincada sanci hssettim biraktim. Guzellik salonuymus bilmiyoduk aydinlandik.
desene dogumdan sonra diyet fln baslancakbende simdiye kadar 11bucuk 12 kilo de suna almisim
Sabretmeknekten başka care yok. Bulantı isi gercekten zor. Kurtulduk bi daha olmayacak zannediyordum ben.Canim benim son ayim boyle geciyor mide bulantisi ve kusma. Afedersin dun aksam ne yediysem cikardim.
Ve dun aksam gec vakitte fark ettim yuzumde kucuk kucuk kirmizi noktalar cikti. Ama ben ne oldugunu bilmedigim icin korktum. Bu sabah aile hekimini aradim oda dedi kustun mu dedim evet o yuzden olmus dedi. Ilk defa boyle bisey oldu.
Ama son 1 ay boyle gececek sanirim. Ilk oglum 39.cu haftada geldi. Bakalim buda oyle olur insallah.
Burdaki kv yakinmalarini okuyodum. Feeekatt az daha bekleyim katilmayim dedim. Patavatsizliklari vardi baya hemde cogunda sustum kimisinde cevap verdim falan sonra hamile kaldim baktim patavatsizliklari falan kalmadi batan sozleri kalmadi. O ole davranmaya baslayinca bnde ona gore davranmaya biraz daha yakin olmaya basladim. Yeni gundem neden torununa hic bse almio idi? Ilk torunu olmasina ragmen. Smdiye kdr bizim icin degil ama daha onceden denk gelip aldigi bi tane uyku tulumu bi tane fermuarli icine koymalik tulum 3 tane zibini 1 poset dolusu oyuncagini gormustk. Nie hc bse almio hep benm annem alio vs die solenip duruyodum. Gecenlerde araba ve pusetten bahsetti bnde almadk daha dedm. Bugun gidip bakalim dedi iyi dedim. Gittik beni utandrdi . Arabasini pusetini kucuk sallanir besigini emzirme yastigini 1 tane 5 li giysi takimini banyo filesini ve sungerini bi tane de onden fermuarli yumos battaniyesini aldi. Saolsun.. utandim valla cirkefligimden :))(
Aaa ne güzel keşke benimki de beni utandırsa öyle ben söylemeden bir şeyler yapsa alsa bebeğime.Burdaki kv yakinmalarini okuyodum. Feeekatt az daha bekleyim katilmayim dedim. Patavatsizliklari vardi baya hemde cogunda sustum kimisinde cevap verdim falan sonra hamile kaldim baktim patavatsizliklari falan kalmadi batan sozleri kalmadi. O ole davranmaya baslayinca bnde ona gore davranmaya biraz daha yakin olmaya basladim. Yeni gundem neden torununa hic bse almio idi? Ilk torunu olmasina ragmen. Smdiye kdr bizim icin degil ama daha onceden denk gelip aldigi bi tane uyku tulumu bi tane fermuarli icine koymalik tulum 3 tane zibini 1 poset dolusu oyuncagini gormustk. Nie hc bse almio hep benm annem alio vs die solenip duruyodum. Gecenlerde araba ve pusetten bahsetti bnde almadk daha dedm. Bugun gidip bakalim dedi iyi dedim. Gittik beni utandrdi . Arabasini pusetini kucuk sallanir besigini emzirme yastigini 1 tane 5 li giysi takimini banyo filesini ve sungerini bi tane de onden fermuarli yumos battaniyesini aldi. Saolsun.. utandim valla cirkefligimden :))(
Ay yok ha diyetle felan uğraşmam hayatım boyunca 55 i geçememişimdir 1.70 de boyum var düşün mutlaka veririm kendiğindendesene dogumdan sonra diyet fln baslancakbende simdiye kadar 11bucuk 12 kilo de suna almisim
Oh maşallahhhh ayaklarını yıka kız kv nim benimki yemin ederim çöp almadı çöp yaaaa.ilk torun ve bence son olacak kızının evlenmeye niyeti yokBurdaki kv yakinmalarini okuyodum. Feeekatt az daha bekleyim katilmayim dedim. Patavatsizliklari vardi baya hemde cogunda sustum kimisinde cevap verdim falan sonra hamile kaldim baktim patavatsizliklari falan kalmadi batan sozleri kalmadi. O ole davranmaya baslayinca bnde ona gore davranmaya biraz daha yakin olmaya basladim. Yeni gundem neden torununa hic bse almio idi? Ilk torunu olmasina ragmen. Smdiye kdr bizim icin degil ama daha onceden denk gelip aldigi bi tane uyku tulumu bi tane fermuarli icine koymalik tulum 3 tane zibini 1 poset dolusu oyuncagini gormustk. Nie hc bse almio hep benm annem alio vs die solenip duruyodum. Gecenlerde araba ve pusetten bahsetti bnde almadk daha dedm. Bugun gidip bakalim dedi iyi dedim. Gittik beni utandrdi . Arabasini pusetini kucuk sallanir besigini emzirme yastigini 1 tane 5 li giysi takimini banyo filesini ve sungerini bi tane de onden fermuarli yumos battaniyesini aldi. Saolsun.. utandim valla cirkefligimden :))(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?