2016 Aralık Anneleri

Kizlar yarin sabah doktorda kontrol var bakalim ne diycek bebegin pozisyonu icin. Ben böyle normal dogurucam gibi masajlar caylar diyorum ama sonum sezeryan olmaz insallah
inşallah canım ben de hep hareketlerinden tahmin yürütmeye çalışıyorum döndü mü acaba diye ama hala ters bence benimki de

Hazır bu konu açılmışken bende yarım çalışıp yarım maaş alma durumunu sorcaktım ben üns hastanesinde çalışıyorum. Personel işlerine sorduğunda rektörlükten cevap gelmedi öyle bi yasa çıktı dediler yasa varsa bu hakkını kullanamaz miymiş bide 16 gafta biter bitmez mi başlıyor bilginiz var mı

Ayy canim insallah saol :) Evet ultrasonda bir cember ciziyor bebegin karninin oldugu yerde. Ona göre belirliyor. Baksana biri 2200, 2300 derken digeri 2700 dedi. Belki senin bebisin kilosu da daha fazladir. Sen de biraz endiselenmistin biliyorum, hic endiselenme bence makinadan kaynakli olabilir.

Ya ben sezeryandan cok korkuyorum. Kendim icin degil yine. Sanki öyle olunca bebek hazir olmadan zorla cikartilip neye ugradigini sasiracakmis gibi geliyor. Tabii her seyden önemlisi bebegin sagligi ama ben istiyorum ki bebek kendisi karar versin dogacagi zamana. Ama bu durumda hic bir sey yapmazsam kesin sezeryan olacak. Doktor güven verdi bana bir de, insallah ters giden bir sey olmaz.

Ya cok saol canim insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun saglikla kavusalim miniklerimize

inşallah canım ben de hep hareketlerinden tahmin yürütmeye çalışıyorum döndü mü acaba diye ama hala ters bence benimki de

Ben dogum pozisyonundan ters pozisyona döndügünde hic fark hissetmemistim. Bence anlasilmasi zor, ama dogru tahmin edenler de var. Insallah döner bebegin canim. Zaten toplam hamileliklerin %5 i böyle oluyormus. Aslinda ters olmasi yüksek bir ihtimal degil. Bana denk geldi iste. Babasi da termis onu da kayinvalidemden dün ögrendik Babasi kilikli

O konuda net bi bilgim yok canım.Ben öğretmen olduğum için o yasa bize tam uygulanmıyor sadece ders programimiz mağdur olmayacak şekilde yapılıyor.

Cnm sana suyu az diye mi alalım bebeği Dedi anlamadım ben. Senin bebeğin kaç kg şu anda? Allah yardımcımız olsun inşallah her şey yolunda gider

Hahah deli kız kocan yapmıcakda kim yapacak Allah aşkına ben annemdeyim mecbur o yapıyo yoksa kocişim yapacaktı tabiki.kendi kendime zaten göremiyorum jiletle alırken bile kan gölüne çevirdim ortalığı
:)) anneme bile acamam kocama actigim kadar hahah :)

Sizin doğum tarihi 15 Aralık görünüyor benim ki 16 Aralık dün ben 35+2 deyim bugün 35+3 oldum. Hesapta bi yanlışlık mı var merak ettim
Ne icin yanlislik mi var canm dgru 35+3 . Gunde olup 36. Hafta icerisinde bulunuyoruz. Takvimdede bu yuzden 36 yazio . Bnm cumadan cumaya gunum atlio . Bu cuma tam 36 olup 37. Hafta icerisine gircez cnm

İnşallah kolayca bir doğum yaparsın, hepimiz de...
Hurma için burada bir arkadaş demişti tek sayılarda yemek lazımmış. GÜnlük 1,3,5 adet gibi.

Canim takilma bukadar yok yere uzuyorsun su anda kendini. Gun gelecek yaslanicaz. Birbirimize muhtac kalicaz. Simdi bebeklerimizin altini degistirmekten bahsediyoruz. O gun belki birbirimizin altini bezlicez. Asalim bunlari yani.

desene dogumdan sonra diyet fln baslancak bende simdiye kadar 11bucuk 12 kilo de suna almisim

Diyet mi ? Bebekler var ya o yaramazlar. Ne benciller bilemezsin. Seni emmeye baslayinca oyle hizli kilo vereceksin ki sen bile sasip kalirsin. Kizim 2 ayda yedi bitirdi beni. 50 kg hamile kalmistim 75 kg doguma girdim 2 ay sonunda 45 kg ile igne ipliktim :))

Sabretmeknekten başka care yok. Bulantı isi gercekten zor. Kurtulduk bi daha olmayacak zannediyordum ben.

Burdaki kv yakinmalarini okuyodum. Feeekatt az daha bekleyim katilmayim dedim. Patavatsizliklari vardi baya hemde cogunda sustum kimisinde cevap verdim falan sonra hamile kaldim baktim patavatsizliklari falan kalmadi batan sozleri kalmadi. O ole davranmaya baslayinca bnde ona gore davranmaya biraz daha yakin olmaya basladim. Yeni gundem neden torununa hic bse almio idi? Ilk torunu olmasina ragmen. Smdiye kdr bizim icin degil ama daha onceden denk gelip aldigi bi tane uyku tulumu bi tane fermuarli icine koymalik tulum 3 tane zibini 1 poset dolusu oyuncagini gormustk. Nie hc bse almio hep benm annem alio vs die solenip duruyodum. Gecenlerde araba ve pusetten bahsetti bnde almadk daha dedm. Bugun gidip bakalim dedi iyi dedim. Gittik beni utandrdi . Arabasini pusetini kucuk sallanir besigini emzirme yastigini 1 tane 5 li giysi takimini banyo filesini ve sungerini bi tane de onden fermuarli yumos battaniyesini aldi. Saolsun.. utandim valla cirkefligimden :))(

Cirkef seni En guzel gunlerde saglicakla kullansin bebisin insallah :)

Aaa ne güzel keşke benimki de beni utandırsa öyle ben söylemeden bir şeyler yapsa alsa bebeğime.

Oh maşallahhhh ayaklarını yıka kız kv nim benimki yemin ederim çöp almadı çöp yaaaa.ilk torun ve bence son olacak kızının evlenmeye niyeti yok annemin aldıklarınıda gösterdim yok az kızarır adamın suratı tutturmuş doğumda bilezik takcakmış o zaten adettir bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…