gercektenmiiiii ayyy insallah bol bol sutumuz gelirde emziririz yaaa :)))))Diyet mi ? Bebekler var ya o yaramazlar. Ne benciller bilemezsin. Seni emmeye baslayinca oyle hizli kilo vereceksin ki sen bile sasip kalirsin. Kizim 2 ayda yedi bitirdi beni. 50 kg hamile kalmistim 75 kg doguma girdim 2 ay sonunda 45 kg ile igne ipliktim :))
insallah cnm diyeti kim severkiiiiiiAy yok ha diyetle felan uğraşmam hayatım boyunca 55 i geçememişimdir 1.70 de boyum var düşün mutlaka veririm kendiğinden
Sizin bugun tam kac hafta kac gunluk. Benim 35+3 çıkıyor hesaplayicilarda. Dogum tarihimde 16 Aralık görünüyor.Ne icin yanlislik mi var canm dgru 35+3 . Gunde olup 36. Hafta icerisinde bulunuyoruz. Takvimdede bu yuzden 36 yazio . Bnm cumadan cumaya gunum atlio . Bu cuma tam 36 olup 37. Hafta icerisine gircez cnm
Yan yatırmak lazım sanırım. Ben yan yatma yastığı aldım.Kızlar bu arada reflu yastığı alan varmı? Kararsız kaldım. Kullanıcı yorumlarını okudum. Kimi cok gerekli diyor. Kimisi de kullanamadık diyor. Bebişleri nasıl yatırıcaz yan mı yoksa sırt üstü mu ?
Canım ben cumartesi kontrolde sordum doktoruma kuaföre gidebilir miyim diye? Gidebilirsin dedi. Çarşamba gününe aldım randevumu.Ben araştırdım ama cesaret edemedim ağda bile yapmaya korkuyorum jiletle geçiştiriyorum Allah korusun erken doğumu çağırırım diye ,, cesaret lazım galiba soğuk kanlı olmak lazım
Kış geldi kaloriferlerimiz yanıyor belli olmaz canım.Ben de oradan sipariş vereceğim de biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum.Zaten oğlumun ismi de net degil.Bozulmaz heralde doğuma kadar.Bekledigin gibi geldi mi cikolatan.Varsa fotoğraf atar mısın ?Kızlar hacı serif ten çikolatalarmgeldi. Buz dolabna koymam gerekiyor mu. Erir mi dışarıda
Benim de bi tane vardı.Hepsini ayirmaktansa ilk giyeceği alt ust takim zibin eldiven sapka ve bi tane bezi ona koydum acil gidersek kolaylık olsun diye.Digerlerini katlayıp koydum.Ben de sadece bir tane tül kese vardı.
Ben de vazgeçtim keselerden büyük buzdolabı poşetlerine koydum. Bir arkadaş daha benim gibi yapmıştı
Çoook güzel geldi canım valla bakmaya doyamadm :)Kış geldi kaloriferlerimiz yanıyor belli olmaz canım.Ben de oradan sipariş vereceğim de biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum.Zaten oğlumun ismi de net degil.Bozulmaz heralde doğuma kadar.Bekledigin gibi geldi mi cikolatan.Varsa fotoğraf atar mısın ?
Herşeyi buz dolabı posetine ayrı ayrı koydum. bezler kremler hastane çıkışı Beşliler üzerine de yazdım. Hem kirlenmez hiçbiriBenim de bi tane vardı.Hepsini ayirmaktansa ilk giyeceği alt ust takim zibin eldiven sapka ve bi tane bezi ona koydum acil gidersek kolaylık olsun diye.Digerlerini katlayıp koydum.
Ben sepetli olanı almayı düşünüyorum 50li.Hem magnet de yaptırıp içine koyarım dedim sepet zaten lazım olacak.Çoook güzel geldi canım valla bakmaya doyamadm :)
Dosya yükle dediğimde
Dosya seç kisminda dosya seçilemedi yazıyor. ne zamandan beri foto yükleyemyorm yani. Ama emin ol çok güzel hayran kaldık paketleme sistemine de. Kutu kurdele li. Çikolata yi açıp bakmadık.
72 Li kutulu olanı seçtik
Haklısın canım üzülmeye değmez.Ben sepetli olanı almayı düşünüyorum 50li.Hem magnet de yaptırıp içine koyarım dedim sepet zaten lazım olacak.
Eşini de boşver çoğu bizim kadar stresli.Benimki de pek konuşmaz öyle detaylar.Sadece bir kere senin ve bebeğin sağlığı açısından normal doğum yapmanı isterim ama o acıyı çekmek istemem diyorsan da saygı duyarım dedi.Daha da hiç konuşmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?