2016 Aralık Anneleri

gercektenmiiiii ayyy insallah bol bol sutumuz gelirde emziririz yaaa :)))))

Ne icin yanlislik mi var canm dgru 35+3 . Gunde olup 36. Hafta icerisinde bulunuyoruz. Takvimdede bu yuzden 36 yazio . Bnm cumadan cumaya gunum atlio . Bu cuma tam 36 olup 37. Hafta icerisine gircez cnm
Sizin bugun tam kac hafta kac gunluk. Benim 35+3 çıkıyor hesaplayicilarda. Dogum tarihimde 16 Aralık görünüyor.

Kizlar ne yazmissiniz ya butun gun burdaymis herkes@eylul durulmaz hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dogum zamani da iyi 37 hafta @edaomer11111 kizim sende kocana kv ne nazar degdircen buralarda bak dikkat et masallah ne guzel seni cok seviyo demek ki kocan AzRASILAM cok az kalmis ben senin yerine panik oldum bir an guzel haberler yaz buraya insallah herkese saglikli guzel aksamlar kizlar gecemiz de bol uyumali kabussuz olur insallah

Kızlar bu arada reflu yastığı alan varmı? Kararsız kaldım. Kullanıcı yorumlarını okudum. Kimi cok gerekli diyor. Kimisi de kullanamadık diyor. Bebişleri nasıl yatırıcaz yan mı yoksa sırt üstü mu ?

Yan yatırmak lazım sanırım. Ben yan yatma yastığı aldım.

Doktordan geldik çok şükür yolundaymış her şey, 2680 gr olmuş bebiş, başı tam mesanemin üstünde, suyu da iyiymiş.

Doğum Zamanı için Aralık ortası gibi görünüyor dedi, kanama, su gelmesi, düzenli sancı olursa beni arayıp hastaneye geçiyorsun dedi. 15 gün sonraya 30 Kasıma gün verdi. Çatı muayenesini sordum, ağrılı bir muayene olduğu İçin mümkün olduğunca geç yapacağız dedi. 30 kasım da 38 haftam doluyor sanırım o Zaman da yapmayacak bu durumda.Haftaya Nst çekilecek.

Tempolu yürüyüş yapabilirsin artık ama kendini hırpalama dedi. Perine masajını sormayı unuttum şimdilik bende haberler böyle

Oooo isim konuları konuşulmuş. Bende eşime dün dedim artık çocuğun ismi hakkında bişey söylesen diye. Oda ne haddime hayatım 9 ay çilelerle ağrılarla taşıyan sensin ne uygun görürsen onu koy dedi. Dedim Abuzer koysam itiraz etmeyeceksin o zaman :) senin aklı başında karar vereceğini umut ediyorum sesi :)) kızımda da kimse karışmamıştı herkes senin hakkın demişti. Oğlumda da ayni şekilde. Bende sanırım Mustafa kereme karar verdim. Mustafa hem peygamberimizin adı hemde kp adı. Sağolsın beni kızlarından hiç ayırmaz. Öyle düşündüm bakalım. E bide benim bey sülalede soy ismi devam ettirecek iki erkekten biri diğerinin evlenmeye niyeti Yok :) koca sülalenin soyadı devamı benim paşama kaldı herkes gözüme bakıyor :) bu arada bahsettiğim keseleri bu şekilde takım kıyafet olarak koydum valize koyacağım
Bunu da annem örmüş sağolsun :)

Ben araştırdım ama cesaret edemedim ağda bile yapmaya korkuyorum jiletle geçiştiriyorum Allah korusun erken doğumu çağırırım diye ,, cesaret lazım galiba soğuk kanlı olmak lazım
Canım ben cumartesi kontrolde sordum doktoruma kuaföre gidebilir miyim diye? Gidebilirsin dedi. Çarşamba gününe aldım randevumu.

Kızlar hacı serif ten çikolatalarmgeldi. Buz dolabna koymam gerekiyor mu. Erir mi dışarıda
Kış geldi kaloriferlerimiz yanıyor belli olmaz canım.Ben de oradan sipariş vereceğim de biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum.Zaten oğlumun ismi de net degil.Bozulmaz heralde doğuma kadar.Bekledigin gibi geldi mi cikolatan.Varsa fotoğraf atar mısın ?

Ben de sadece bir tane tül kese vardı.
Ben de vazgeçtim keselerden büyük buzdolabı poşetlerine koydum. Bir arkadaş daha benim gibi yapmıştı
Benim de bi tane vardı.Hepsini ayirmaktansa ilk giyeceği alt ust takim zibin eldiven sapka ve bi tane bezi ona koydum acil gidersek kolaylık olsun diye.Digerlerini katlayıp koydum.

Eşimle tartıştık şimdi yatağa geldim.
bizim hamişler grubu var watshapta beş kişiyiz hamile. Üniversite arkadaşlarım dan oluşuyor. Kızlar dan biri yazmış eşim normal doğum istemiyor sezaryen olmamı istiyor demiş. biz de nedendedik.
Kocası bebek sıkışır falan tehlikeli olur falan diyormuş.
Arkadaşlardan biri de bence başka birşey için normal doğumu istemiyor eşin
Dedi. (Sebebini anladınız)
Neyse güldük eğlendik.
Bende eşime anlattım isim vermedn
Böyle kocalar da varmış dedim.
Bana kızdı böyle şeyler anlatma bana diye.
Cook katı böyle konular da
Halbuki merak etmiştim bende normal düşünüyorum acaba onun da aklına öyle şeyler geliyor'mu diye merak etmiştim

Çoook güzel geldi canım valla bakmaya doyamadm :)
Dosya yükle dediğimde
Dosya seç kisminda dosya seçilemedi yazıyor. ne zamandan beri foto yükleyemyorm yani. Ama emin ol çok güzel hayran kaldık paketleme sistemine de. Kutu kurdele li. Çikolata yi açıp bakmadık.
72 Li kutulu olanı seçtik

Benim de bi tane vardı.Hepsini ayirmaktansa ilk giyeceği alt ust takim zibin eldiven sapka ve bi tane bezi ona koydum acil gidersek kolaylık olsun diye.Digerlerini katlayıp koydum.
Herşeyi buz dolabı posetine ayrı ayrı koydum. bezler kremler hastane çıkışı Beşliler üzerine de yazdım. Hem kirlenmez hiçbiri

Ben sepetli olanı almayı düşünüyorum 50li.Hem magnet de yaptırıp içine koyarım dedim sepet zaten lazım olacak.

Eşini de boşver çoğu bizim kadar stresli.Benimki de pek konuşmaz öyle detaylar.Sadece bir kere senin ve bebeğin sağlığı açısından normal doğum yapmanı isterim ama o acıyı çekmek istemem diyorsan da saygı duyarım dedi.Daha da hiç konuşmadık.

Haklısın canım üzülmeye değmez.
Sepetli olanı hatırlayamadm. Benim de sepetim yok magnet için. Öyle mi alsaydım :/
Bu arada biz n11 den sipariş verdik çikolatayi.indirimimiz vardı. Hacı serif ten ordan da siparişveriliyor.

Kızlar selamlar 29 haftalik gebelik. 3 gündür karnında gerilme var etin acıyor sanki bel ağrıları arttı. Cumartesi günü 2 saate yakın Çarşıda dolaştım pazarda dinlemedi. Acaba ondan mi bu ağrı ve karın kasılması. Korkuyorum erken doğuracak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…