2016 Aralık Anneleri

Ben kendi sitesinden bakmistim bulursam yollarım fotografini.n11 benim vazgecilmez sitem ev esyalarimi tv yi bile.ordan almıştım
Normal arkadaşım korkma kendini yorma birkaç gün dinlen.Düzenli bir ağrı değilse korkmana gerek yok.

Aaa ne güzel keşke benimki de beni utandırsa öyle ben söylemeden bir şeyler yapsa alsa bebeğime.
Valla ben ne araba alin dedim ne bise dememde solemem ole seyler. 1 2 ay oncesi biz cocugun odasinj alinca dedesi de arabasini alir bahara diodu acele etmiorum hemen kullanmick cunku diodu. Birden bire sana pusette lazim.aldnmi dedi yok dedim. Alalim dedi gittik oydu buydu derken bi suru seyini halletti. Daha eksigmz kalmadi yani. Cocugun 3 tane besigi oldu ne bereketliymis besik yonunden. Bizde oyun parkini kaldirip o yeni alinan kucugu koymaya krar verdik. Bi tane oddamda var ahsap bi de kendi odasinda oyun parki var gece birinde gunduz odasindakinde yatar dioduk kucugunu alinca ahsabi odaya tasiyip kucugu odaya koycz...

Düzenli derken işte gerilmiş durumda Karnım canım aciyor

Iyi aksamlar kizlar .
Masallah sayfalar akip gidiyor.
Kizlar aranizda iştahsizlik sorunu olan var mi. Ben oyleyim. Inanin acliktan midem bulanmasa aksama kadar yemek aklima gelmez mecburluktan yiyorum zaten yine mide bulantilarim basladi.
Bir an once bitsin istiyorum yeter ki mide bulantim kalksin ortadan. Sıkıldım cunku hemde cokk.
Hem bebegimide cok ozledim. Artik o mis kokusunu icime cekmek istiyorum.

Hahah :))) al o zaman

Her bir beşiğinde sağlıkla mutlulukla uyusun inşallah miniğin.
Ben de açık açık söylemiyorum ama laf çarptırıyorum kimi zaman anlamazlıktan geliyor kimi zaman utanıyor ben de şunu yapayım diyor.
Sevindim adına demekki kayınvaliden azıcık sakin ve yavaş bir insan

Kızlar hacı serif ten çikolatalarmgeldi. Buz dolabna koymam gerekiyor mu. Erir mi dışarıda
Canım bende hacı şeriften aldım dolaba koydum ben adamlar da öyle soğutuculu falan gönderince dolapta dursun dedim
ben de var canım iştahsızlık artı mide bulantısı... sancılarım da sıklaştı bugün bakalım yarın doktorumuz ne diyecek

Evet sanirim :) o hep dioduki herseyini yapma iste ölenler oluyo vs vs diodu. Bunu bi kac kere diyince dedimki ole bi korkusu var demekki o yuzden dogmasini beklio demistim. Sonrada solendim dogunca yapsa nolckki odasini ben aldim asil yuku yuklendim diyodum. Neyse en azindan kaba her seyini aldi da ondan bari kurtuldum :)

Kizlar cok sık kasilmam olmaya basladi . Agri yok ama baya sık yani ust uste oluyo ? Carsamba gtcektim ama yarina gtmeye karar verdim. Gittigimde duymaktan korktugum sey 1 cm 2 cm acilman var demesiii

Herkesin tutumu düşüncesi farklı demekki seninki fazladan realist :) gıpta ettim valla ama benim kayınvalidem o kadar pesimist konuşsa ben çok alınırdım küserdim hatta

Ayyy acıkk susunnn kizzzz... sayfalara yetisemiyorumm haaa.. gerileri gidip okuyum diyorum. Ben okuyana kdar ikiye katliyoo ayip ama yormayin beni hamile hamilee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…