- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Amin insallah. Yok kizz benm cirkefligim kocama ona soleniodum ama baya masraf etti aldi hic aklimda olmayan seyler de alindi :))Cirkef seniEn guzel gunlerde saglicakla kullansin bebisin insallah :)
Ben kendi sitesinden bakmistim bulursam yollarım fotografini.n11 benim vazgecilmez sitem ev esyalarimi tv yi bile.ordan almıştımHaklısın canım üzülmeye değmez.
Sepetli olanı hatırlayamadm. Benim de sepetim yok magnet için. Öyle mi alsaydım :/
Bu arada biz n11 den sipariş verdik çikolatayi.indirimimiz vardı. Hacı serif ten ordan da siparişveriliyor.
Normal arkadaşım korkma kendini yorma birkaç gün dinlen.Düzenli bir ağrı değilse korkmana gerek yok.Kızlar selamlar 29 haftalik gebelik. 3 gündür karnında gerilme var etin acıyor sanki bel ağrıları arttı. Cumartesi günü 2 saate yakın Çarşıda dolaştım pazarda dinlemedi. Acaba ondan mi bu ağrı ve karın kasılması. Korkuyorum erken doğuracak diye
Valla ben ne araba alin dedim ne bise dememde solemem ole seyler. 1 2 ay oncesi biz cocugun odasinj alinca dedesi de arabasini alir bahara diodu acele etmiorum hemen kullanmick cunku diodu. Birden bire sana pusette lazim.aldnmi dedi yok dedim. Alalim dedi gittik oydu buydu derken bi suru seyini halletti. Daha eksigmz kalmadi yani. Cocugun 3 tane besigi oldu ne bereketliymis besik yonunden. Bizde oyun parkini kaldirip o yeni alinan kucugu koymaya krar verdik. Bi tane oddamda var ahsap bi de kendi odasinda oyun parki var gece birinde gunduz odasindakinde yatar dioduk kucugunu alinca ahsabi odaya tasiyip kucugu odaya koycz...Aaa ne güzel keşke benimki de beni utandırsa öyle ben söylemeden bir şeyler yapsa alsa bebeğime.
Düzenli derken işte gerilmiş durumda Karnım canım aciyorBen kendi sitesinden bakmistim bulursam yollarım fotografini.n11 benim vazgecilmez sitem ev esyalarimi tv yi bile.ordan almıştım
Normal arkadaşım korkma kendini yorma birkaç gün dinlen.Düzenli bir ağrı değilse korkmana gerek yok.
Hahah :))) al o zamanKizlar ne yazmissiniz ya butun gun burdaymis herkes@eylul durulmaz hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dogum zamani da iyi 37 hafta Ediz Enesin Annesi kizim sende kocana kv ne nazar degdircen buralarda bak dikkat et masallah ne guzel seni cok seviyo demek ki kocan AzRASILAM cok az kalmis ben senin yerine panik oldum bir an guzel haberler yaz buraya insallah herkese saglikli guzel aksamlar kizlar gecemiz de bol uyumali kabussuz olur insallah
O hafta atladigin gunude sayio demekki senin 35+2 olma gerekSizin bugun tam kac hafta kac gunluk. Benim 35+3 çıkıyor hesaplayicilarda. Dogum tarihimde 16 Aralık görünüyor.
Her bir beşiğinde sağlıkla mutlulukla uyusun inşallah miniğin.Valla ben ne araba alin dedim ne bise dememde solemem ole seyler. 1 2 ay oncesi biz cocugun odasinj alinca dedesi de arabasini alir bahara diodu acele etmiorum hemen kullanmick cunku diodu. Birden bire sana pusette lazim.aldnmi dedi yok dedim. Alalim dedi gittik oydu buydu derken bi suru seyini halletti. Daha eksigmz kalmadi yani. Cocugun 3 tane besigi oldu ne bereketliymis besik yonunden. Bizde oyun parkini kaldirip o yeni alinan kucugu koymaya krar verdik. Bi tane oddamda var ahsap bi de kendi odasinda oyun parki var gece birinde gunduz odasindakinde yatar dioduk kucugunu alinca ahsabi odaya tasiyip kucugu odaya koycz...
Canım bende hacı şeriften aldım dolaba koydum ben adamlar da öyle soğutuculu falan gönderince dolapta dursun dedimKızlar hacı serif ten çikolatalarmgeldi. Buz dolabna koymam gerekiyor mu. Erir mi dışarıda
ben de var canım iştahsızlık artı mide bulantısı... sancılarım da sıklaştı bugün bakalım yarın doktorumuz ne diyecekIyi aksamlar kizlar .
Masallah sayfalar akip gidiyor.
Kizlar aranizda iştahsizlik sorunu olan var mi. Ben oyleyim. Inanin acliktan midem bulanmasa aksama kadar yemek aklima gelmez mecburluktan yiyorumzaten yine mide bulantilarim basladi.
Bir an once bitsin istiyorum yeter ki mide bulantim kalksin ortadan. Sıkıldım cunku hemde cokk.
Hem bebegimide cok ozledim. Artik o mis kokusunu icime cekmek istiyorum.
Güzel günlerde sağlıkla kullanın canım çok güzeller:)Kizlar bizim lohusa tac terlik ve bebise bantimiz hazirr :)
Evet sanirim :) o hep dioduki herseyini yapma iste ölenler oluyo vs vs diodu. Bunu bi kac kere diyince dedimki ole bi korkusu var demekki o yuzden dogmasini beklio demistim. Sonrada solendim dogunca yapsa nolckki odasini ben aldim asil yuku yuklendim diyodum. Neyse en azindan kaba her seyini aldi da ondan bari kurtuldum :)Her bir beşiğinde sağlıkla mutlulukla uyusun inşallah miniğin.
Ben de açık açık söylemiyorum ama laf çarptırıyorum kimi zaman anlamazlıktan geliyor kimi zaman utanıyor ben de şunu yapayım diyor.
Sevindim adına demekki kayınvaliden azıcık sakin ve yavaş bir insan
Gule gule kullaninnnnnn :))Kizlar bizim lohusa tac terlik ve bebise bantimiz hazirr :)
Güzel günlerde sağlıkla kullanın canım çok güzeller:)
Gule gule kullaninnnnnn :))
Bizim çikolatalarımız da böyle
Herkesin tutumu düşüncesi farklı demekki seninki fazladan realist :) gıpta ettim valla ama benim kayınvalidem o kadar pesimist konuşsa ben çok alınırdım küserdim hattaEvet sanirim :) o hep dioduki herseyini yapma iste ölenler oluyo vs vs diodu. Bunu bi kac kere diyince dedimki ole bi korkusu var demekki o yuzden dogmasini beklio demistim. Sonrada solendim dogunca yapsa nolckki odasini ben aldim asil yuku yuklendim diyodum. Neyse en azindan kaba her seyini aldi da ondan bari kurtuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?