2016 Aralık Anneleri

Herkesin tutumu düşüncesi farklı demekki seninki fazladan realist :) gıpta ettim valla ama benim kayınvalidem o kadar pesimist konuşsa ben çok alınırdım küserdim hatta
Amannn kussen napcn canim. Esimin anasi iste. Nereye kadar kuscemm. Neler geldi neler gecti . Geciyo mu gecmiyo unutuluyo mu asla. Ama nereye kadar surdurcem olmuyo iste. Diyo kulaklarini tikicaksin duymicksin.

Amannn kussen napcn canim. Esimin anasi iste. Nereye kadar kuscemm. Neler geldi neler gecti . Geciyo mu gecmiyo unutuluyo mu asla. Ama nereye kadar surdurcem olmuyo iste. Diyo kulaklarini tikicaksin duymicksin.
Ay o da doğru haklısın. Sevdiğin adamın anası olunca elin kolun bağlanıyor. Neleri görmemezlikten geldim ben de zamanında, atsan atamazsın mecbur katlanıcaz.

Ay o da doğru haklısın. Sevdiğin adamın anası olunca elin kolun bağlanıyor. Neleri görmemezlikten geldim ben de zamanında, atsan atamazsın mecbur katlanıcaz.
Duymicn kuzum. Gulcen espriye vurcan he he dicen geccen hosuna gtmeyen seylere. Ben ondan cikana asigim sonucta. Napalimm

Kizlar bizim lohusa tac terlik ve bebise bantimiz hazirr :)
guzel gunlerde kullan cnmbenim cok ciciler :)
Kizlar cok sık kasilmam olmaya basladi . Agri yok ama baya sık yani ust uste oluyo ? Carsamba gtcektim ama yarina gtmeye karar verdim. Gittigimde duymaktan korktugum sey 1 cm 2 cm acilman var demesiii
hakkinda hayirlisi cnm Biraz daha beklese bebisler bizim icin daha iyi :)

Aynen kin tutsan unutmasan kendine zarar. Sonucta esinin annesi, en iyisi he evet deyip takmamak bildigini yapmak

Duymicn kuzum. Gulcen espriye vurcan he he dicen geccen hosuna gtmeyen seylere. Ben ondan cikana asigim sonucta. Napalimm
Doğru valla anasını seçme şansımız olmadı ne yazıkki:) gittiği yere kadar saygı çerçevesinde gidecek. Benim kv kendini acındırmaya bayılır beyim de çok merhametlidir dayanamaz hiç annesine hemen kanar ama napalım dengeyi kurmak zorundayız.

Ben de sadece bir tane tül kese vardı.
Ben de vazgeçtim keselerden büyük buzdolabı poşetlerine koydum. Bir arkadaş daha benim gibi yapmıştı
Bende hani pijama paketleri varya üstten çıt çıtlı şeffaf ondan vardı ona koydum içeriye vereceklerimi, benim kendiminkileri ayrı ayrı düzenli oluyo
Kizlar cok sık kasilmam olmaya basladi . Agri yok ama baya sık yani ust uste oluyo ? Carsamba gtcektim ama yarina gtmeye karar verdim. Gittigimde duymaktan korktugum sey 1 cm 2 cm acilman var demesiii
Ya benimde var sürekli sert karnım halbuki sancı çıkmadı bugün.sancı çıktığında bukadar olmuyodu.açılma öyle kolay olmaz bence ya yani 99 a çıktığında hala açıklığım yoktu korkma

Benim de 4-5 gündür hiç iştahım yok, arada mide bulantısı. SÜT ürünleri, badem, meyve ile besleniyorum diyebilirim. arada et yiyorum zorla. SIrf bebek için. 2 gündür de şiddetli olmayan isal.

Aynen kin tutsan unutmasan kendine zarar. Sonucta esinin annesi, en iyisi he evet deyip takmamak bildigini yapmak
Aynen canm karsinin biseyden haberi yok. Dag daga kusms daagin haberi olmamis hesabi.. kendine yaparsin
Ewt eslere yardimci olmamiz lazim onlarda arada kaliyolar cunku.
Ins canm. Herkesin degisik degisik seyleri var ya .. bakalim carsamba gtcektim ama vazgectim gidip bakiyim suna bi an once . Bide bise dicem ya. Bu vajinal ultrasonla acikligi anlamiyolarmi illa parmakmi atcak yani

Cok şaşırdım gercekten basından beri böyle hesapliyorum. Ama aklıma doktoruma gittiğimde de oda öyle hesapliyor. Amma taktin bi güne diyeceksin de cidden çözmek istiyorum,
Yok canm soyle dusun. Benm simdi bu cuma 36 olcak ya 36.0 yani c tesi 36.1 pazar 36.2 pazartesi 36.3 sali 36.4 carsamba 36.5 persembe 36.6 cuma 36.7 ayni zamandada 37.0 oluyo yani haftanin son gunu 7.gun yeni hafta baslangici c tesi 37.1 devm.

Araba puset alicam diye diye bize dokuz ay aldirmayan kaynanam en sonunda durumumuz yok diyerek almama karari vermis. esim küplere bindi ama bana kızdı ben sana alalim bosver sunlari demedim mi sana diye. haftasonu gidip alicaz simdi. ama herkes verdigi degeri görür.

Aynen cnm vajinalle sadece rahım ağzı uzunluğuna bakılıyo açıklık maleseff parmakl

Ole canm benm ole. Bende smdiye kdr bise gormedim. Ama bugun ayin buyumesinden mi nedir biseler oldu yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…