- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Canım normalde ertesi gün kargo şirketine geldi 28 ekimdi tatile girince 31 Ekim Pazartesi kargo bana teslim etti... inşallah canımCok guzellermis afiyetle yiyin insallah :) bende lokumla cikolata siparis vermeyi dusunuyorum. Acaba kac gune geldi?
Amannn kussen napcn canimHerkesin tutumu düşüncesi farklı demekki seninki fazladan realist :) gıpta ettim valla ama benim kayınvalidem o kadar pesimist konuşsa ben çok alınırdım küserdim hatta
Ay o da doğru haklısın. Sevdiğin adamın anası olunca elin kolun bağlanıyor. Neleri görmemezlikten geldim ben de zamanında, atsan atamazsın mecbur katlanıcaz.Amannn kussen napcn canim. Esimin anasi iste. Nereye kadar kuscemm. Neler geldi neler gecti . Geciyo mu gecmiyo unutuluyo mu asla. Ama nereye kadar surdurcem olmuyo iste. Diyo kulaklarini tikicaksin duymicksin.
Duymicn kuzum. Gulcen espriye vurcan he he dicen geccen hosuna gtmeyen seylere. Ben ondan cikana asigim sonucta. NapalimmAy o da doğru haklısın. Sevdiğin adamın anası olunca elin kolun bağlanıyor. Neleri görmemezlikten geldim ben de zamanında, atsan atamazsın mecbur katlanıcaz.
guzel gunlerde kullan cnmbenim cok ciciler :)Kizlar bizim lohusa tac terlik ve bebise bantimiz hazirr :)
hakkinda hayirlisi cnm Biraz daha beklese bebisler bizim icin daha iyi :)Kizlar cok sık kasilmam olmaya basladi . Agri yok ama baya sık yani ust uste oluyo ? Carsamba gtcektim ama yarina gtmeye karar verdim. Gittigimde duymaktan korktugum sey 1 cm 2 cm acilman var demesiii
Amannn kussen napcn canim. Esimin anasi iste. Nereye kadar kuscemm. Neler geldi neler gecti . Geciyo mu gecmiyo unutuluyo mu asla. Ama nereye kadar surdurcem olmuyo iste. Diyo kulaklarini tikicaksin duymicksin.
Doğru valla anasını seçme şansımız olmadı ne yazıkki:) gittiği yere kadar saygı çerçevesinde gidecek. Benim kv kendini acındırmaya bayılır beyim de çok merhametlidir dayanamaz hiç annesine hemen kanar ama napalım dengeyi kurmak zorundayız.Duymicn kuzum. Gulcen espriye vurcan he he dicen geccen hosuna gtmeyen seylere. Ben ondan cikana asigim sonucta. Napalimm
Bende hani pijama paketleri varya üstten çıt çıtlı şeffaf ondan vardı ona koydum içeriye vereceklerimi, benim kendiminkileri ayrı ayrı düzenli oluyoBen de sadece bir tane tül kese vardı.
Ben de vazgeçtim keselerden büyük buzdolabı poşetlerine koydum. Bir arkadaş daha benim gibi yapmıştı
Ya benimde var sürekli sert karnım halbuki sancı çıkmadı bugün.sancı çıktığında bukadar olmuyodu.açılma öyle kolay olmaz bence ya yani 99 a çıktığında hala açıklığım yoktu korkmaKizlar cok sık kasilmam olmaya basladi . Agri yok ama baya sık yani ust uste oluyo ? Carsamba gtcektim ama yarina gtmeye karar verdim. Gittigimde duymaktan korktugum sey 1 cm 2 cm acilman var demesiii
Benim de 4-5 gündür hiç iştahım yok, arada mide bulantısı. SÜT ürünleri, badem, meyve ile besleniyorum diyebilirim. arada et yiyorum zorla. SIrf bebek için. 2 gündür de şiddetli olmayan isal.Iyi aksamlar kizlar .
Masallah sayfalar akip gidiyor.
Kizlar aranizda iştahsizlik sorunu olan var mi. Ben oyleyim. Inanin acliktan midem bulanmasa aksama kadar yemek aklima gelmez mecburluktan yiyorumzaten yine mide bulantilarim basladi.
Bir an once bitsin istiyorum yeter ki mide bulantim kalksin ortadan. Sıkıldım cunku hemde cokk.
Hem bebegimide cok ozledim. Artik o mis kokusunu icime cekmek istiyorum.
Cok şaşırdım gercekten basından beri böyle hesapliyorum. Ama aklıma doktoruma gittiğimde de oda öyle hesapliyor. Amma taktin bi güne diyeceksin de cidden çözmek istiyorum,O hafta atladigin gunude sayio demekki senin 35+2 olma gerek
Aynen canm karsinin biseyden haberi yok. Dag daga kusms daagin haberi olmamis hesabi.. kendine yaparsinAynen kin tutsan unutmasan kendine zarar. Sonucta esinin annesi, en iyisi he evet deyip takmamak bildigini yapmak
Ewt eslere yardimci olmamiz lazim onlarda arada kaliyolar cunku.Doğru valla anasını seçme şansımız olmadı ne yazıkki:) gittiği yere kadar saygı çerçevesinde gidecek. Benim kv kendini acındırmaya bayılır beyim de çok merhametlidir dayanamaz hiç annesine hemen kanar ama napalım dengeyi kurmak zorundayız.
Ins canm. Herkesin degisik degisik seyleri var ya .. bakalim carsamba gtcektim ama vazgectim gidip bakiyim suna bi an once . Bide bise dicem ya. Bu vajinal ultrasonla acikligi anlamiyolarmi illa parmakmi atcak yaniBende hani pijama paketleri varya üstten çıt çıtlı şeffaf ondan vardı ona koydum içeriye vereceklerimi, benim kendiminkileri ayrı ayrı düzenli oluyo
Ya benimde var sürekli sert karnım halbuki sancı çıkmadı bugün.sancı çıktığında bukadar olmuyodu.açılma öyle kolay olmaz bence ya yani 99 a çıktığında hala açıklığım yoktu korkma
Yok canm soyle dusun. Benm simdi bu cuma 36 olcak ya 36.0 yani c tesi 36.1 pazar 36.2 pazartesi 36.3 sali 36.4 carsamba 36.5 persembe 36.6 cuma 36.7 ayni zamandada 37.0 oluyo yani haftanin son gunu 7.gun yeni hafta baslangici c tesi 37.1 devm.Cok şaşırdım gercekten basından beri böyle hesapliyorum. Ama aklıma doktoruma gittiğimde de oda öyle hesapliyor. Amma taktin bi güne diyeceksin de cidden çözmek istiyorum,
Kızlar hacı serif ten çikolatalarmgeldi. Buz dolabna koymam gerekiyor mu. Erir mi dışarıda
Burdaki kv yakinmalarini okuyodum. Feeekatt az daha bekleyim katilmayim dedim. Patavatsizliklari vardi baya hemde cogunda sustum kimisinde cevap verdim falan sonra hamile kaldim baktim patavatsizliklari falan kalmadi batan sozleri kalmadi. O ole davranmaya baslayinca bnde ona gore davranmaya biraz daha yakin olmaya basladim. Yeni gundem neden torununa hic bse almio idi? Ilk torunu olmasina ragmen. Smdiye kdr bizim icin degil ama daha onceden denk gelip aldigi bi tane uyku tulumu bi tane fermuarli icine koymalik tulum 3 tane zibini 1 poset dolusu oyuncagini gormustk. Nie hc bse almio hep benm annem alio vs die solenip duruyodum. Gecenlerde araba ve pusetten bahsetti bnde almadk daha dedm. Bugun gidip bakalim dedi iyi dedim. Gittik beni utandrdi . Arabasini pusetini kucuk sallanir besigini emzirme yastigini 1 tane 5 li giysi takimini banyo filesini ve sungerini bi tane de onden fermuarli yumos battaniyesini aldi. Saolsun.. utandim valla cirkefligimden :))(
Aynen cnm vajinalle sadece rahım ağzı uzunluğuna bakılıyo açıklık maleseff parmaklAynen canm karsinin biseyden haberi yok. Dag daga kusms daagin haberi olmamis hesabi.. kendine yaparsin
Ewt eslere yardimci olmamiz lazim onlarda arada kaliyolar cunku.
Ins canm. Herkesin degisik degisik seyleri var ya .. bakalim carsamba gtcektim ama vazgectim gidip bakiyim suna bi an once . Bide bise dicem ya. Bu vajinal ultrasonla acikligi anlamiyolarmi illa parmakmi atcak yani
Ole canm benm ole. Bende smdiye kdr bise gormedim. Ama bugun ayin buyumesinden mi nedir biseler oldu yani :)))Araba puset alicam diye diye bize dokuz ay aldirmayan kaynanam en sonunda durumumuz yok diyerek almama karari vermis. esim küplere bindi ama bana kızdı ben sana alalim bosver sunlari demedim mi sana diye. haftasonu gidip alicaz simdi. ama herkes verdigi degeri görür.
Ben diyorum esime ne takcan bize diye hahaj.Kizlar dogum yapinca kocalar hediye mi aliyomus ya kayinvalidem dedi az once kocama ne alcan kiza diye ben de merak ettim oyle bir gelenek var mi sonradan mi uydurma
diye kafamda deli sorular
Erken mi sipariş verdik bilemedimBuzdolabında da beyazlayabilir, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?