Rahim agzi uzunlugu ne icin peki. Acikligi parmagiyla nasi karar verio 7 10 cm olduguna. Parmaga metre gecirip mi sokuyoAynen cnm vajinalle sadece rahım ağzı uzunluğuna bakılıyo açıklık maleseff parmakl
Ay evettt doğum hediyesi alınıyo bizimki araba alacakmış banaKizlar dogum yapinca kocalar hediye mi aliyomus ya kayinvalidem dedi az once kocama ne alcan kiza diye ben de merak ettim oyle bir gelenek var mi sonradan mi uydurma
diye kafamda deli sorular
Hahha ben bu ara çok parmaklandım o yizden çözdümRahim agzi uzunlugu ne icin peki. Acikligi parmagiyla nasi karar verio 7 10 cm olduguna. Parmaga metre gecirip mi sokuyo
Vaaay dur kiz benimkine gosterteyim msjini daha asagisi olmaz diyeAy evettt doğum hediyesi alınıyo bizimki araba alacakmış banaben kolye bileklik felan bekliyodum ama süt izni için lazım olacak eve rahat gidip gelim diye araba bakıyomuş
Tamam canım sagol hesaplayicilardan kaynaklanıyor anladım. Kk daki gebelik takvimi senin gibi hesap ediyor.Yok canm soyle dusun. Benm simdi bu cuma 36 olcak ya 36.0 yani c tesi 36.1 pazar 36.2 pazartesi 36.3 sali 36.4 carsamba 36.5 persembe 36.6 cuma 36.7 ayni zamandada 37.0 oluyo yani haftanin son gunu 7.gun yeni hafta baslangici c tesi 37.1 devm.
Tabi bakti olmuyo bakalim derken bu 10 cmi nasi anliyolar bu durumda iki eldeki tum parmaklarin icerde olmasiii lazimm..Hahha ben bu ara çok parmaklandım o yizden çözdüm2 parmak belli biyere kadar giriyo orası normal vajina boyu ondan sonra devamında biraz daha giriyosa onu parmakla bakıyo soktuğu 2 parmaktan 1i daha ileri gidiyosa 1 cm açıklık 2 side gidiyosa 2cm eğer 2parmaktan fazlaysa 3. Parmağıda sokuyo
Evet :)Tamam canım sagol hesaplayicilardan kaynaklanıyor anladım. Kk daki gebelik takvimi senin gibi hesap ediyor.
10 parmak giriyolar hahahahTabi bakti olmuyo bakalim derken bu 10 cmi nasi anliyolar bu durumda iki eldeki tum parmaklarin icerde olmasiii lazimm..imdaaaaaattttt
Heee canim sorununu cozdum.smdi. hesaplayicidan yaptimda 35 . 3 um ben 16 aralik gorunuyo dogum tarihim. Benim ilk 16 aralikti sonra ultrasonda devamli 15 gorunce 15 e degistirmistim. Ondan yani. Senin hesaplayicida cikanda dgru hesaplio.Tamam canım sagol hesaplayicilardan kaynaklanıyor anladım. Kk daki gebelik takvimi senin gibi hesap ediyor.
Ben saka yapmistimmm yaaa10 parmak giriyolar hahahahileriki haftalarda çatı muaynesi yaptıranlar diyo ya ebenin 1 elinin tüm parmakları içimdeydi diye neyseki normal doğum yapmıcam
Hayirlisi canim vakti zamani geldiyse. Her an gelebilirCanım bende hacı şeriften aldım dolaba koydum ben adamlar da öyle soğutuculu falan gönderince dolapta dursun dedim
ben de var canım iştahsızlık artı mide bulantısı... sancılarım da sıklaştı bugün bakalım yarın doktorumuz ne diyecek
Bende şaka yaptım kız 10 parmağını sokup ne yapsın bi elle anlarlar onu ama çatı muaynesinde el soktuklarını duydum nekdr doğru bilmiyorumBen saka yapmistimmm yaaa
Yok ben 5 parmak icin olanida saka olarak algilamak istiyorum :) bakalim daha benmde normal dogurcammm mechullliyelerde.. yarin muayenem varr..Bende şaka yaptım kız 10 parmağını sokup ne yapsın bi elle anlarlar onu ama çatı muaynesinde el soktuklarını duydum nekdr doğru bilmiyorum
Bende aynen yogurt meyve flan yiyorum zaten basindan berli kirmizi etten tiksinmisim. Halada oyle. Anca baskasi yaparsa yiyebiliyorum. Yoksa imkani yok. Nefret ettim resmen.Benim de 4-5 gündür hiç iştahım yok, arada mide bulantısı. SÜT ürünleri, badem, meyve ile besleniyorum diyebilirim. arada et yiyorum zorla. SIrf bebek için. 2 gündür de şiddetli olmayan isal.
Çok takılma canım yaa hayırlısı olsun bence valla arkadaşımla iddialaşıyoduk o asla sezeryan olmam normal yapcam ben diyodu beni ikna etmeye çalışıyodu 34 haftada sancılark bi başladı sezeryanda buldu kendini bebiiler sağlıkla çıksında nerden çıkarsa çıksın .ama benim kız galiba göbek deliğimden çıkacak poposunu oraya gerdiriyo yeni doğum şekli göbek deliğiYok ben 5 parmak icin olanida saka olarak algilamak istiyorum :) bakalim daha benmde normal dogurcammm mechullliyelerde.. yarin muayenem varr..
hahahhahaha ay hic gulecegimm yoktuuuuuuRahim agzi uzunlugu ne icin peki. Acikligi parmagiyla nasi karar verio 7 10 cm olduguna. Parmaga metre gecirip mi sokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?