- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Kizlar dogum yapinca kocalar hediye mi aliyomus ya kayinvalidem dedi az once kocama ne alcan kiza diye ben de merak ettim oyle bir gelenek var mi sonradan mi uydurma
diye kafamda deli sorular
O gobek deligi fantazisi olan bebekten bnmde icimde bi tane :)Çok takılma canım yaa hayırlısı olsun bence valla arkadaşımla iddialaşıyoduk o asla sezeryan olmam normal yapcam ben diyodu beni ikna etmeye çalışıyodu 34 haftada sancılark bi başladı sezeryanda buldu kendini bebiiler sağlıkla çıksında nerden çıkarsa çıksın .ama benim kız galiba göbek deliğimden çıkacak poposunu oraya gerdiriyo yeni doğum şekli göbek deliği
Kizlar dogum yapinca kocalar hediye mi aliyomus ya kayinvalidem dedi az once kocama ne alcan kiza diye ben de merak ettim oyle bir gelenek var mi sonradan mi uydurma
diye kafamda deli sorular
Ay evettt doğum hediyesi alınıyo bizimki araba alacakmış banaben kolye bileklik felan bekliyodum ama süt izni için lazım olacak eve rahat gidip gelim diye araba bakıyomuş
Hahah :)((hahahhahaha ay hic gulecegimm yoktuuuuuu
Oh canım ya cok sevindim tamam. Sat larımız aynı yani 11 Mart.Heee canim sorununu cozdum.smdi. hesaplayicidan yaptimda 35 . 3 um ben 16 aralik gorunuyo dogum tarihim. Benim ilk 16 aralikti sonra ultrasonda devamli 15 gorunce 15 e degistirmistim. Ondan yani. Senin hesaplayicida cikanda dgru hesaplio.
Benim hamile kaldığımda bestas almıştı.Aldıktan sonra da bu onumuzdeki doğumgünü evlilik yildonumu doğum ve bilimum atladigim günlerin hediyesi her taşı bi güne sayarsin artık demişti
Şimdi dedim bizim bi arkadaşa eşi araba alacakmış dedim ben de alırım canım ne olacak dedi.Yarın bi oyuncak arabayla gelir[/QUOT/]
Hahah taş muhabbeti iyiymişşş alsınlar tabi bebişler veriyoruz onlara borumu
Tabi bakti olmuyo bakalim derken bu 10 cmi nasi anliyolar bu durumda iki eldeki tum parmaklarin icerde olmasiii lazimm..imdaaaaaattttt
Kızlar kapı süsümüzü bitirdim sonunda...organizasyonun eksiklerini de tamamladım bugün doğurmadan yaptım alışverişimi geldim evime
Canim bu konu benimde aklima hic yatmadi . Benimde son adet tarihim 9 mart.Oh canım ya cok sevindim tamam. Sat larımız aynı yani 11 Mart.
Canım ben ilk bebeğimde lansinoh kullanmıştım. Her emzirmeden sonra sürüp öyle kapatıyordum. Bir süre sonra emzirirken de hiç rahatsız olmuyordum açıkçası. Bir de önceki hamileliğimde her şey yolunda gitmişti. Doktorumun tavsiyesiyle 8. ayda başlamıştım sürmeye. Bu sefer erken doğum riskim olduğu için cesaret edip başlayamadım bir türlü. Doğumdan sonra mı başlasam diye düşündüm. Doktoruma sorayım bari perşembe günkü kontrolümde.Krem aldıysan başla tabi az kalmış, yalnız doğum yapan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla krem bebek emzirirken zor oluyormuş, bebeğe zararlı madde olmasa da kimyasal diye silmek istemişler bu yüzden hiç faydasını görememişler. Saf zeytinyağı ya da kantaron yağını tavsiye ettiler bana.
Dün o kadar iddia üzerine seninki tuttu desene :) bizden önce doğuracaksın kısmetse. Allah ağrısız sancısız rahat doğumlar nasip etsin, sağlıkla kavuş miniğine ve hiç ayrılmayın inşallah
Bebeğinde bir problem yaratmadı değil mi krem? Ben işin içinde kimyasal olunca tedirgin oluyorum canım.Canım ben ilk bebeğimde lansinoh kullanmıştım. Her emzirmeden sonra sürüp öyle kapatıyordum. Bir süre sonra emzirirken de hiç rahatsız olmuyordum açıkçası. Bir de önceki hamileliğimde her şey yolunda gitmişti. Doktorumun tavsiyesiyle 8. ayda başlamıştım sürmeye. Bu sefer erken doğum riskim olacağı için cesaret edip başlayamadım bir türlü. Doğumdan sonra mı başlasam diye düşündüm. Doktoruma sorayım bari perşembe günkü kontrolümde.
biz iyi bile dayandık canım 31. haftadan beri sancı çekiyorum ben ama bugün son raddedeyim artık günde iki kere ilaç almama rağmen sancılarım şiddetli oluyor hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ikisinide kucağıma bi alsaydım... yine de çok şükür bugünleri görebildik Rabbim hepimizi bi avazda kurtarıversin inşallahHayirlisi canim vakti zamani geldiyse. Her an gelebilir. Ama dedigim istahsizlik var. Ama az kaldi Allahimin izniyle
Canim bu konu benimde aklima hic yatmadi . Benimde son adet tarihim 9 mart.
Ulturasonda 22 mart hamile kalmis olarak gozukuyor.
Internetteki hesaplayici 14 aralik dogum gosteriyor.
Yarin 36.0 hafta oluyor.
Yani simdi benim:
14 aralikta mi yoksa
22 aralikta mi ? Dogum olacak ?
Ben internetteki hesaplayica'ya guvenerek kesin araligin 13 14du bilemedin 15'inde kesin dogum yaparim diyorum
Yani simdi benim haftam sizinkilere gore onde gozukuyor.
Bir turlu anlam veremedim
Gelde sen çöz :)
Aaa sezaryende hakkımızın 3 olduğunu bilmiyordum ben. Yeni bilgi için teşekkürler. Valla canım bence çek restini eşine, al 2.ye sen bak sen büyüt ben de 3.yapim de
erkeklere göre o kadar kolay ki hamilelik.. Ben 3 ay kolumda serumla gezdim kusmaktan kan geliyordu resmen, eşim bana alıştın sen artık kusmaya hadi dışarı çıkalım biraz gezelim diyordu ama kendisi bir kere ateşlendi evin içinde "ölüyorum ben çok kötüyüm " nidalarıyla dolaştı durdu
Canim bu konu benimde aklima hic yatmadi . Benimde son adet tarihim 9 mart.
Yarin 36.0 hafta oluyor.
Yani simdi benim:
14 aralikta mi yoksa
Ben internetteki hesaplayica'ya guvenerek kesin araligin 13 14du bilemedin 15'inde kesin dogum yaparim diyorum
Canım senin bebişin dogum tarihi hesaplayicilara gore 14 Aralık. Benim 16 Aralık. Zaten satlarimiz arasında da 2 gun var. Benim sat 11 Mart. Sen salı gunu 35+6 oluyorsun. Carsamba 36+0 oluyorsun kısmetse. Senin haftan çarşambadan çarşambaya benim ki cumadan cumaya değişiyor. Bende cuma kısmetse 36+0 oluyorum.Canim bu konu benimde aklima hic yatmadi . Benimde son adet tarihim 9 mart.
Yarin 36.0 hafta oluyor.
Yani simdi benim:
14 aralikta mi yoksa
Yok canım, en çok kullanılan krem zaten. %100 lanolin içeriyor.Bebeğinde bir problem yaratmadı değil mi krem? Ben işin içinde kimyasal olunca tedirgin oluyorum canım.
Doğru aslında bence de çok mantıklıymış aslında:) erkekler bizi anlamaz ki bugün doktorum da söyledi erkek olmasına ragmen biz kadınları anlamayız biz hiç böyle sıkıntılar çekmeden baba oluyoruz diye:)Ayni yerden kestikleri için vücut 3 den sonrasini çok toparlayamiyomus..doktor bi arkadaşım söylemişti..mantikli geldi banada..doğru söylüyosun rest çekmek lazım..okadar kolay değil yani hem çalış hem çocuk yap bak..
Yok canım, en çok kullanılan krem zaten. %100 lanolin içeriyor.
Ole canm benm ole. Bende smdiye kdr bise gormedim. Ama bugun ayin buyumesinden mi nedir biseler oldu yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?