2016 Aralık Anneleri

aman bosver onlari alin kendiniz belliydi sorun cikacagi, hayir alicak olan alirdi bu kadar oyalamazdi [/QUOTE]

Millete hava atabilmek icin oyalamıs resmen. keske en basta alip koysaydim kenara da konuşamasaydi

kızlar deli gibi bir ishalim başladı hayatımda böyle ishal olmamıştım. bir anda uykudan uyanıp başladı anlamadım. panikledim karnımdan da sesler geliyor sanki
canım ishal değilim ama pazar sabahından beri 8 kere falan büyük abdeste çıktım... normalde günde bir yada hiç çıkardım ve zor yapardım... şimdi hem yumuşak hemde karnım inceden ağrıyor... 35. haftanın etkisi midir nedir

Nee 3 mü 4 cm olunca ne olacak diyim ama sen cevaplama yine de olur mu

Amann canım üç kuruş fazla verip kafam rahat olsun derdim ben.... bundan sonra öyle yapın... kaç gündür okuyorum okuyorum sinir oluyorum... gerek yok bişey almanıza ona denk takısını takın der geçerdim ben

Bu hic aklima gelmedi. takısı da onun olsun. bi ceyrek bile takmayacak eminim. annem aldikca o konusuyo. o sussun da ben ona para vericem yeter ki sussun. sinir olmamak elde degil. simdi de ben nasil böyle bi hata yaptim diye takıyorum. kendi almaz ona emindim de amcası falan diyince ayip olmasin cocuga dedim. ahh ahh bu da ders olsun bana. bi daha akıllanırım insallah. dur simdi yarin gidiyim de arabasini da annem aliyo diyim o da yesin kıskançlıktan kendini.

Gözüm aydın :/ bi 20 lik disim kırılıp ağrı yapmasi kalmıştı gece gece :/ saat 1 den beri herşeyi denedim kızlar dua edelim birbirimize kabul olur inş hem hayırlı kolay zamanında doğumlar için hem de ek olarak nolur dua edin hayirlisiysa bu dis ağrısı geçsin en azından dogum sonrasına kadar ( bu saatten sonra doktorlar işlem yapmakta istemiyorlar bende hem iltihap hem curume vardı kırık da eklendi koku içinde kaldı galiba ((((

Ayyy yesin valla kendini... yapmayacaksan dile getirme insanları oyalama... neyse canım sıkma canını son günlerimiz tadını çıkarmaya bak

İshal doğum öncesi başlar falan diye duymuştum o yüzden korktum ama bilmiyorum.bugün yediklerimden de olabilir ama 10dkda 1 wcdeyim hayatımda hiç böyle olmamıştım.gebelik boyunca 2-3 kere kabız oldum ama ishal ilk kez oluyor

Canim ben bugün ara ara bakabildim, bu yazdigini geriden okurken yeni gördüm pardon
Rica ederim, sizlerle paylasmak istedim. Burada gercekten farkli yaklasiyorlar olaya. Gecenlerde Türkiyeden bir jinekologla da yazismistim o da bizde o tür uygulamalar yok dedi. Ama simdi devlet normal dogumda israrci ya yakinda baslar dedi. O da sezeryan yanlisi bir jinekologtu anladigim kadariyla.
Insallah dedigin gibi olur Iyi ki burada sizler varsiniz :)

Benim esim de ters bebekmis, onu da ebeler dogum aninda döndürmüsler Bunu yeni ögrendik. Eskiden tabi sezeryan yoktu ebeler bir sekilde döndürüyordu veya ters dogum yaptiriyorlardi.
Yapilan sey ayni sey olabilir. Sancili oldugunu tahmin ediyorum cünkü bugün doktor denemek icin hafif ittirdi bebegi agri hissettim. Bana yapmadan önce rahmi gevsetici bir ilac verecekmis.
Evet planli sezeryan da hesaplanan dogum tarihinden 4-5 gün önce yapiliyormus. Bunu ben de begendim. :)

ahududu yaprağı hakkında bilgi verir misin canım neden ne keder ne zamandan sonra kullanılıyor vs

Canim bize hastanede anlatilan su sekildeydi:

34. haftadan önce icilmemesi gerekir. (Erken acilmayi önlemek icin)
37. haftadan sonra 7 gün boyunca günde 1 bardak. Sonra bir hafta ara. 39. haftada 7 gün boyunca günde 4 bardaga kadar. Sonra tekrar ara verilmeli. Ara vermek dozun fazla asilmasini ve vücudun fazla uyarilmasini önlemek icin önemli.

Bende de kasilma oldugunda nefesim daraliyor. Sıkışma bogulma hissi yasiyorum. Kaskati kaliyorum bir süre

Canım hala devam ediyorsa hastaneye git... doktorumu aradım ben bu kadar sık çıkınca... ishal değilsen sıkıntı yok dedi... hamilelikte ishal sıkıntılıymış...

Slm cnm yazıni okudum cevao yazmak istemdim
Bende avusturyadayim gorumcem basina gelmisti 35 haftada bebis donnemisti doktor senin dedigin yöntemi yapabiliriz demisler ama zorunu degil birde sunu soylemisler uyguladi ondan mi oldu bilmiyorum karanlik bi oda da gobegibi acip isik tutyorsun telefonlatin isigi olur ya lazer gibi oda karanlik olmasi gerekiyormus bir arastir istersen bebis dondu sonra yada dönecegi vardi bilemiyorum :)

ben eşime de kıyamıyorum oda çok ebrar istiyor iki ismi olacak ebrar duru. oda babası sonuçta içinde kalmasın yazıktır. ama esrar ikra duru koyacaktı 3 isim zor ikna edip birini seçtirdim

Duru ismi cok guzel. Bende dusunmustum baslarda, sonra vazgectim. Esim Denizli'li orda her eylemin sonuna "duru" eklemesi yapiyorlar nerdeyse. Gelip-duru, gidip-duru, bakip-duru :))) Dedim olmasin, siveden eledik onu

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım
Ben kendime nazar ettim iyi bu gece uyuyorum dedim 4 den sonra gene uyuyanadım karnıma iğne batıyo gibi oldu boğazım agrıyo ayaklarım şiş daha yasam ne ler var oyy
Eşim sabah gülüyor kızımın oyuncağı gibi yürüyorum diye yurudume şükret dedim attaki kemiklerin hepsini öğrendim agrılarından

Gunaydin canim ve gecmis olsun. Bogazin icin sicak su limon bal karisimi yap, bana iyi gelmisti. Bende bir gun guzel uyuyorum, bir gun gram uyku yok. Az kaldi artik sabredicez.

Simdi uyumayi denicem bakalim bu gece basarili olacak miyim uyku konusunda. Sabah ise gidicem nasil olacaksa. Sizden 8 saat gerideyim, bana iyi uykular :)

Insan kiziyor tabi kizmazmi? Yapmiyorlar bari milletr yapiyor gibi gozukmeseler. Cok sukur arabamida kendim aldim gittim kemdi uzerimede yaptim. Kafam rahat kimseyle isim olmuyor cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…