- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Ewtmagnezyum içiyor muydun canım sen
Tamam canm deneyim gece bende kendime dgru cekiorum falan bseler yapmaya calisiorum anlk gecio devam edio gun icinde yapiyim brazEdacığım maden suyu ıyı gelıyor. Ama bır de ayakta durmadan oturduğun yerden gün içerisinde egzersiz yapmaya çalış ayaklarına. yatarken kaldır indir, kendine çek uzat, yumuşak yumuşak yormadan çalıştır. İnan çok iyi geliyor canım. Ben ağlıyordum gece ağrıdan artık kramp girince, pilateste o hareketleri yapıyoruz, inan o günden beri kramp girmedi ayağıma.
Canım ben eminönünden şşeker almıştım 50 lik paket, kurdaleyle falan süsleyeceğim, tam bitmemiş halini yüklüyorum. AYrıca şeker hamuru kurabiye yapacağım dağıtmaya. Güzel bir kolonya aldım(yeşil çaylı), yanına da lohusa şerbeti ya da limonata tarzı bir içecek yeter diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1912806
Bana da son 2 hafta bitmek bilmedi29 Kasım da ızıne ayrılacagım ama bu bel agrılarıyla nasıl dayanacağım bılmıyorum. Allah yardımcımız olsun canım.
İnşallah canım. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)az kalmış :) inşallah kolayca girip kolayca çıkarsın canım
Ewt sutt. Benim 4.5 5 ayimdan beri gelio. :)kizlar daha demin gogus ucumda bir islaklik hissettim sivi... bu nedir sutmu simdi bu
kizlar daha demin gogus ucumda bir islaklik hissettim sivi... bu nedir sutmu simdi bu
Ben ayarladım. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı vardı başka kimseyi doğumhaneye almıyorlarmış, fotoğrafçıyla tanıştım çok tatlı bir bayan ve çektiği fotoğraflar çok kaliteli albüm de öyle. Doğumdan önce, doğum anında ve doğumdan 1 gün sonra olmak üzere 3 gün bizimle ilgilenecek. Çektiği tüm fotoğrafları cd ile teslim edecek ve bizim seçeceğimiz 35 fotoğraftan oluşan 10 sayfa albüm hazırlayacak. fiyatı da 700 tl
Bizim hastane fiyatının içinde canım fotoğraf kapı süsü.pahalıymış bayağı
canım ben de çok istiyorum ve araştırdığım kadarıyla fiyatlar hep öyle ama ben de yaptırıcam heralde içimde kalmasınkızlar selam , doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz hiç araştırmaya girdiniz mi ?
ben dün hastane anlaşmalı kişi ve bir başka firmadan fiyat aldım ikiside 1.000 lira fiyat verdi .
çok geldi fiyat ama çokta istiyorum çok güzel bir hatıra sonuçta . siz ne düşnüyorsunuz?
Bizim hastanenin fotoğrafçısı varmış ama ben kapaliyim o fotograflari sergileyemem o yüzden düşünmedim.Kardesim fotoğrafçı benim.Dışarıdan alsalardi onu sokacaktim.Şimdi odada çeker artık kendisi doğum anında olmaz.
BEni kızım var 3.5 yaşında. Geçenlerde bi hastalandın odasında ki kanepede yatmışım 4-4 gün sonra da istedi yanımda yat diye. Bende anlattım herkesin kendi yatağı olduğunu farklı farklı şekillerde Hikayelerle. Kabullendi şükürmerhaba kızlar delirmek üzereyim 3.5 yaşında bi oğlum var geceleri uyutmuyor beni 10 gündür falan başladı illa gel anne başucumda otur diyor uyutuyorum yatıyorum en fazla 1 saat sonra anneee anneee başlıyor.babasını da kabul etmiyor illa ben. erken başladı kardeş kıskançlığına artık dayanamadım dün gece yattım yanına uyuduk ama bittim yani... başına gelen var mı? kuzumu yıpratmak istemiyorum ama bebek gelince nasıl yapıcam bilmiyorum fikri olan var mı ne yapabilirim?
güzelmiş canım hangi şehirdi seninBen ayarladım. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı vardı başka kimseyi doğumhaneye almıyorlarmış, fotoğrafçıyla tanıştım çok tatlı bir bayan ve çektiği fotoğraflar çok kaliteli albüm de öyle. Doğumdan önce, doğum anında ve doğumdan 1 gün sonra olmak üzere 3 gün bizimle ilgilenecek. Çektiği tüm fotoğrafları cd ile teslim edecek ve bizim seçeceğimiz 35 fotoğraftan oluşan 10 sayfa albüm hazırlayacak. fiyatı da 700 tl
Bende aynı yerden sipariş verdim canım, gelince burdan paylaşırız,CansuEylul sağ olsun :)
Eve gelenler için ben kurabiye hamuru ve sigara böreği sarıp buzluğa atacağım. Gelecek olan habersiz gelmez zaten bir yarım saat önce çıkarsam bir de çay koyarım yanına yeter diye düşündüm.
Kanguru da yenidoğan döneminden itibaren kullanılabiliyor ama içine bir aparat koymak gerekiyor bacakları kısa kaldığı için canım, öyle tercih edenler de var ama sling de Bebek anneyle sımsıkı sarılmış gibi olduğundan yenidoğan döneminde bağlanma, ten teması gibi şeyler için sling daha çok öneriliyor.
Bende Paşabahçe'nin çay kolonyasını çok beğeniyorum, onu veririm muhtemelen çikolatayla birlikte
Benim bir arkadaşım da 1000 liraya yaptırdı bana da çok pahalı geldi valla ya, çok güzel bir hatıra ama sonrasında ücretsiz izin almayı düşündüğümden harcamaları çok abartmak istemiyorum ama içimde kalacak sanırım
yok skmamak icin kendimi zor tuttum heycanlandim yahuEvet canım, sütlü olalım hepimiz inşallah :) Yalnız sıkma olur mu göğüs ucunu, ilk damlalar kolostrum olduğu için, 1 damlası bile çok değerliymiş.
ne güzel anlayışlı bi kızın var maşallah. ben kitap aldım onu okudum anne babayla yatmamak gerektiğini öğütleyen eşim de ben de ne diller döküyoruz bi bilsen cnm... gündüz de çok hırçınlaştı zaten birden ne oldu da kardeşe cephe aldı bu kadar anlamadım hayırlısı hakkımızda ilk çocuk ne kolaymış diyorum hep bu garibim karnımdayken başladı abi şiddetineBEni kızım var 3.5 yaşında. Geçenlerde bi hastalandın odasında ki kanepede yatmışım 4-4 gün sonra da istedi yanımda yat diye. Bende anlattım herkesin kendi yatağı olduğunu farklı farklı şekillerde Hikayelerle. Kabullendi şükür
Akıntı olayı fena ya gerçekten suyum gelse anlamıcam o derece fazla ne olacak bilmiyorum bu şekildeSelamlar. Idrar tahlili yaptirdim. Akinti var diye. Enfeksiyon cikmadi. Kokusuz ve renksizse normalmis. Doguma yaklaşıyoruz akintilar cogaldi. Ama panik yok kizlar. Ben kesin enfeksiyon cikar dedim ama alakasi yokmus.
Bu arada nstde sanci vs de çıkmadi
Haftalik nstlere devamm. Bizden bu kadar :)
Bence hemen Kardeşe bağlama durumu baktın mı hiç netten dönemsel sendromane güzel anlayışlı bi kızın var maşallah. ben kitap aldım onu okudum anne babayla yatmamak gerektiğini öğütleyen eşim de ben de ne diller döküyoruz bi bilsen cnm... gündüz de çok hırçınlaştı zaten birden ne oldu da kardeşe cephe aldı bu kadar anlamadım hayırlısı hakkımızda ilk çocuk ne kolaymış diyorum hep bu garibim karnımdayken başladı abi şiddetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?