2016 Aralık Anneleri

Tamam canm deneyim gece bende kendime dgru cekiorum falan bseler yapmaya calisiorum anlk gecio devam edio gun icinde yapiyim braz

sizin fiyat iyiymiş.bende 600 - 700 tl beklerken 1000 tl çok göründü gözüme hemen hemen sizinki ile aynı sadece 2 tanede küçük aile albümü vereceklermiş anneane ve babaanne ler için .
sanırım bende dayanamıyıp vericem o parayı bizdede durum sizdeki gibi başkasını sokmuyorlarmış çünkü

canım ben de çok istiyorum ve araştırdığım kadarıyla fiyatlar hep öyle ama ben de yaptırıcam heralde içimde kalmasın

hımm olsun illa doğum anındaki fotoların olması şart değil zaten bencede önemli olan doğuma girene kadarki anlar ve sonrası .
olmadı ameliyathaneye telefon verin hemşireler bir iki kare çekebilirler bebek çıktıktan sonra babeğin fotosunu sizin değilde . bir ark.ım öyle yapmıştı.

BEni kızım var 3.5 yaşında. Geçenlerde bi hastalandın odasında ki kanepede yatmışım 4-4 gün sonra da istedi yanımda yat diye. Bende anlattım herkesin kendi yatağı olduğunu farklı farklı şekillerde Hikayelerle. Kabullendi şükür

güzelmiş canım hangi şehirdi senin

aynen bende pahalı buldum ama yaptırmasam hep içimde kalıcak her görüdğümde üzülücem . ileride elimde kalan tek hatıra o olacak ben öyle çekilen resimelri tab ettiriyim asıyım da yapamıyorum ya telde kalıyor ya bilg.da bazen bilg.a bir şey olduğunda silinip gitme durumu bile olabliyor düğün albümüm gibi buda güzel bir köşede kalsın diyorum ama bakalm ben ne karar vericem şartları zorlamyı düşünüorum açıkçası :)

ne güzel anlayışlı bi kızın var maşallah. ben kitap aldım onu okudum anne babayla yatmamak gerektiğini öğütleyen eşim de ben de ne diller döküyoruz bi bilsen cnm... gündüz de çok hırçınlaştı zaten birden ne oldu da kardeşe cephe aldı bu kadar anlamadım hayırlısı hakkımızda ilk çocuk ne kolaymış diyorum hep bu garibim karnımdayken başladı abi şiddetine

Akıntı olayı fena ya gerçekten suyum gelse anlamıcam o derece fazla ne olacak bilmiyorum bu şekilde

Bence hemen Kardeşe bağlama durumu baktın mı hiç netten dönemsel sendroma

kızlar bi de bişey buldum nette tomrisin emzirme notları diye okuyorum 8 e geldim tavsiye ederim özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlara. ben çok çektim göğüs ucu yarasından ve süt yetirememekten ahhh keşke o zamanlar haberim olaymış diyorum... umarım işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…